Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קררה איך תרגיש אם זה היה הפוך? אני אתן לך דוגמא אמיתית, חבר טוב מאוד שלי בארץ בן 26 כבר נשוי ויש לו ילדה בדרך,

עוד לפני שהיתה לו ילדה, אישתו, לא הרשת לו לצאת איתנו לשום מקום, לא לפאבים לא למסיבות, רק למקומות שהיא מרשה לו,

ואני אומר לך שלפני זה הוא היה יוצא כל הזמן למסיבות ויוצא אם בנות על ימין ועל שמאל, זה הגיע למצב כזה שבמסיבת רווקים שלו

אמרנו לה שאנחנו לוקחים אותו לחשפנית, היא קיבלה חום והתחילה להשתולל ואמרה לו, שאם הוא יהיה אצל חשפנית היא לא מתחתנת איתו, שתבין אני מגיע לארץ פעם בשנה בערך אם בכלל, וכשאני מגיע אני אוהב לצאת לבלות אם החברים, התקשרתי

לאותו חבר ואמרתי לו שאני מגיע וכולם יוצאים לדנס באר בתאריך הזה וזה, הוא אמר בכיף ושהוא מביא את האוטו, טוב

התאריך מגיע, הערב גם מגיע, מתקשר כמה שעות לפני לברר שהוא באמת מגיע, הוא עונה בחיוב שהוא בא ומביא את האוטו,

טוב 10 דקות לפני שצריכים לצאת אני רואה הוא לא מתקשר, אני מתקשר אליו ושואל אותו מה נסגר לבסוף, האם הוא בא או לא?

הוא עונה לי שבסוף הוא לא יכול כי אישתו ב"מקרה" הזמינה חברים, הסיפור האמיתי הוא שהיא פשוט לא הרשתה לו לצאת

לדנס באר הזה בגלל שהיא מפחדת שהוא ידבר אם בנות אחרות.

זה מגיע למצב שרוצים לצאת הוא אומר עזבו, בואו לראות סרט אצלי בבית זה יותר טוב :shock:

עכשיו תגיד לי איך אתה היית רוצה לחיות במערכת יחסים שכזאת?

פורסם

אכן, וכולם אומרים לו את זה, אבל הוא בשלו, אישתי איפלו יודעת שיוצא שאני בארץ הוא לא יצא איתנו לשום מקום :-P

אני יצאתי פעם אם משהיא שנסתה לעשות לי תרגילים כאלו, אחרי פחות מחודש זרקתי אותה לכל הרוחות,

היה לי גם משהיא יותר טובה, לא רצתה מערכת יחסים רצינית רצתה רק סקס, חצי שנה הינו ככה עד שטסתי לאוסטרליה :lol:

פורסם

הנסיון החיים שלי קטן יחסית לאוכלוסייה כאן אבל אתן את דעתי:

הכל מתבסס בהגדרת הגבולות של הזוג, מובן שהרבה לפני יש הצבה בסיסית- מה מחפש הבחור ממנה?

מכיוון שכתבת שהיה ״דיבורים״ על עתיד משותף וציינת נמרצות שהבחורה נוטה ל״הסתובב״ עם בחורים מהעבר שהיה עימם קשר פיזי המלצתי החמה היא מה שתיארו החברים פה ״להעיף על טיל״.

אנשים לא משתנים כל כך מהר, בטח לא משיחות ומהן עולות הבטחות ותו לא. וחבל לחבר להתברבר בגילו(23) על, ויסלחו המכובדים, שרל*לה.

וכל טוב ודרך צלחה לחבר.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

People never change זה אולי ה-משפט מתוך האוס. ביחד עם lupos? :wink:

נכון אני מודה אני שוביניסט קצת. ולאישה שלי צריכה להיות נאמנות אולטימטיבית והיא תימדד על כך.

ולידיעתך, בלי קשר לכתוב לעיל אני לא במערכת זוגיות כל-שהיא כרגע :) אבל כשאני באחת כזאת האישה שלי לא מסתכלת ימינה שמאלה ובטח שלא מפזרת חיוכים לכל ליצן שניגש אליה.

תנחומיי, ברגע זה הגבלת את עצמך לסוג אחד בלבד של נשים. הסוג המסכן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פלירטוט יכול להיות דבר תמים, למרות שבמרומי גיל 23 זה נראה כמו אחד הדברים הקשים ביותר לעיכול. הכל תלוי בהגדרה של "פלירטוט". אם זה כולל מגע או רגש, שיגיד לה שתלך למקום רומנטי כמו הגהינום. אין מה לעשות, זה האופי שלה, ואין איך להילחם עם זה, והמלחמה הזו לא תיפסק לעולם.

אם אין שם את הקטע הזה, הסכנה לבגידה נמוכה יותר, אבל עדיין- לדעתי לא מומלץ, אם זה גורם לבחור כל כך הרבה ייסורים. עדיף לחתוך ולגמור עם זה. כל דבר שגורם לך לייסורים, ברמה שעוברת את הסבל הסטנדרטי של החיים, לא שווה המשכיות. אני לא הדוגמא הכי טובה, אני נשוי באושר פחות משנה, אחרי קשר של 15 (!) שנה עם אשתי. מה שאתה חושב ומרגיש בגיל 23, ובכן, בתור בחור בן 31, אני יכול להגיד שברוב המקרים ההיגיון הבריא עוד לא מפותח מספיק, וקשה לראות מעבר לאף של עצמך. עוד אין מספיק ניסיון חיים כדי לבסס דיעה, למרות שאתה בטוח שאתה "מתנת האל לאנושות" או משהו נרקסיסטי אחר.

וגם בתור בחור בן 31, אני רק עכשיו מתחיל להבין שאני פשוט לא מספיק מנוסה כדי לדעת כמה אני לא מנוסה... הגיל עושה המון הבדל. אני בטוח שאתה לא מאמין בזה, גם אני לא האמנתי בגיל הזה, אבל... זה מה יש.

שורה תחתונה. כמו שהוא הכיר אותה, הוא יוכל גם להכיר אחת אחרת, אמיתית יותר. יש מספיק סירים בים, ולכל דג יש מכסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחלה ת'רד. אני אוהב שפתאום מניות של מישהו צונחות עד כדי התרסקות בלי שהיה סימן לכך.

יש קופים ואריות בג'ונגל.

פורסם
אחלה ת'רד. אני אוהב שפתאום מניות של מישהו צונחות עד כדי התרסקות בלי שהיה סימן לכך.

יש קופים ואריות בג'ונגל.

מה?! WTF?... אתה מוכן להסביר מה כתבת פה? כי לא הבנתי כלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מנסיון של שנה וחצי עם בחורה דומה ,

כל מילה בסלע . ברח כל עוד אתה יכול .

אחרי זה זה כואב ,גם לך וגם לה.

הייתי פעם בקשר עם בחורה כזאת,קשר של שנה+. לא היה לי שום אמון בה והיינו רבים על בסיס יומי בגלל כל מיני נדברים בכלל ובגלל חוסר אמון בפרט [אין שום הגיון לזה שנשארתי איתה שנה+,אבל לומדים מטעיות].

מה שזה לימד אותי לעתיד,שאי אמון בבת זוג זה אחד המקורות העיקריים לבעיות וריבים במערכת יחסים.

אני אישית לא אשאר אפילו דקה עם בחורה שאין לי אמון מלא בא ובטח שגם לא אמליץ לאף אחד להשאר.

לדעתי,ליברח כמה שיותר מהר,עם הזמן זה יעשה קשה יותר.

פורסם

יש קופים ואריות בג'ונגל.

אני חשבתי אותו הדבר, אבל בכתום ונגיש יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסיפור הכי ישן בספר כמו שאומרים , שמעתי את זה אינספור פעמים ואני בטוח שלרובנו יש הרבה חברים עם סיפור דומה לשלך.

הבחור מתנהג בסדר , הבחורה מפלרטטת , היא עושה את זה בגלל שהאדם תמיד מחפש משהו טוב יותר במידה ולא טוב לו המצב , יכול להיות מאוד שזה בתת מודע.

אני לא מאמין לרגע שהיא מצטערת , היא מצטערת שנתפסה. כל הבנות ככה ללא יוצא מן הכלל ברמת הקידוד DNA שלהן.

בגלל זה ידעתי כמה חשוב זה הניסיון , ניסיון מגיל צעיר עם מלא נשים מביא לראייה ריאלית יותר , מגדלים עור פיל וכמה שחפרו לי שזה עובד וסירבתי להאמין בגלל הכאב עכשיו כמה שנים מאוחר יותר אני מבין שזה היה נכון , כי נכון לעכשיו לא אכפת לי מנשים ברמה כזאת שאני אפגע מהן.

אם הסיפור היה קורה לי עם בחורה שבאמת אנחנו בקשר רציני שנה , אני נפרד ממנה במקום , בלי הזדמנות שנייה בלי כלום. כמובן אמרו לך את זה הרבה פעמים וקל יותר לדבר מאשר לעשות ... אני יודע , שמעתי את זה כבר , במיוחד אחרי שהיא אמרה את מה שאמרת שהיא אמרה , שהיא מצטערת בלה בלה בלה. כואב שבוע שבועיים וזהו , עשיתי את זה כבר עם בחורה שהייתי איתה בקשר 8 חודשים , פשוט ככה החלטתי להיפרד ממנה מסיבות לא רלוונטיות , הקפצתי אותה הבית כשהיא בוכה ונסעתי לחבר לעשן נרגילה , הרגשת החופשיות והגאווה העצמית משחררת מאוד. מאוד.

כמובן יכלתי לעשות את זה רק לאחר מספיק ניסיון עם בנות , היו ימים שסבלתי בשקט קשר יום יום ולא רציתי לעשות כלום כי הסקס היה ( אני לא אגיד "טוב" אני אגיד קיים ... כי בואו נפסיק לשקר לעצמנו ) , כמו כן זאת הוכחה מדעית שהאדם תמיד ירצה להאמין בסוף טוב ובעולם ורוד , בגלל שהוא רוצה להאמין בכל הכוח שיהיה בסדר הוא יתן כל סיכוי אפשרי לקשר. אסור לעשות את זה וצריך גבולות , גבולות שיהיו נראים יותר ויותר עם בוא הניסיון.

במידה והסיפור היה קורה לי עם מישהי שאני סתם יוצא איתה ואנחנו בקשר פחות מחצי שנה ? הייתי אומר לה בלב שלם שאני מעוניין בקשר מיני בלבד , וזהו. שלא תתקשר כי החיים שלה לא מעניינים אותי , במידה והיא מעוניינת סבבה במידה ולא סבבה. לא אמור להיות אכפת לך , אולי בפעמים הראשונים אתה תשקר לעצמך אבל עם הזמן אתה תראה שזה יהפוך לאמת. באמת יהיה לך פחות אכפת. אתה תהיה מופתע כמה בנות יסכימו לכזה קשר אם לא תסלף את זה ותקרא לכלב בשמו בלי רגש ובפרצוף שלה.

אני יכול לסכם ולהגיד לך שהיו לי כ 14 חברות ב 5 השנים האחרונות , חלק קטן מאוד מהן היו רציניות ... אולי 2 , לשאר לא פיתחתי רגש משמעותי אמיתי , למדתי המון ואני יכול להגיד לך בלב שלם שכל הבנות ז****. זה לא משפט של כעס , זה משפט אמיתי ואני אסביר לך אותו , אנחנו כגברים מערבים את האגו המצ'ואיסטי שלנו בעיניין ואוהבים להאשים אותן, אבל במידה והן לא יהיו מסופקות מכל בחינה , הן יחפשו משהו אחר. תמיד ( לפחות מה שאני למדתי בשנים האחרונות ). כך זה צריך להיות ... וזה טוב שזה ככה , לכן גם אתה צריך לחפש דברים אחרים כשלא טוב לך , אתה לא צריך לדעת למה לא טוב לך. זה לא משנה , הגוף שלך יודע לבד.

כמו כן להבין שאם חברה שלך בוגדת בך או מפלרטטת , אולי אתה אשם בעקיפין. כי בדר"כ כשהכל בסדר נשים לא יחפשו משהו אחר , כל דבר אחר שהיא אומרת בנוגע לאופי שלה וכמה שהיא מצטערת ושהיא לא תעשה את זה יותר זה בולשיט , כי אם תחשוב בצורה הגיונית , כל פעם שחבר שלך או שאתה נתפס עם בחורה אחרת ... אתה לא באמת .. באמת מצטער על זה , אתה מצטער שנתפסת , כי זה היה כיף והיית עושה את זה שוב , כנ"ל הן. ראיתי את זה קורה וזה לא מחזה נחמד. THEY CANNOT BE TRUSTED :)

סיכום אחרון : את תנסה לתקן אותה , תסתכל על עצמך ותראה מה אתה עושה לא בסדר , אפילו תשאל אותה. במידה ואתה באמת חושב שאתה בסדר ( או שהיא אומרת שהיא אשמה ) אז שתלך קיבינימאט. אני לא אגיד לך אפילו "תחכה היא תחזור על 4" ושטויות של מתבגרים , כי יכול להיות שהיא לא תחזור. הנקודה החוזרת היא שוב , זה לא צריך לעניין אותך שכן אתה "הגבר".

ה 2 CENT שלי :) מקווה שזה עזר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

למדתי המון ואני יכול להגיד לך בלב שלם שכל הבנות ז****. זה לא משפט של כעס , זה משפט אמיתי ואני אסביר לך אותו , אנחנו כגברים מערבים את האגו המצ'ואיסטי שלנו בעיניין ואוהבים להאשים אותן, אבל במידה והן לא יהיו מסופקות מכל בחינה , הן יחפשו משהו אחר. תמיד ( לפחות מה שאני למדתי בשנים האחרונות ). כך זה צריך להיות ... וזה טוב שזה ככה , לכן גם אתה צריך לחפש דברים אחרים כשלא טוב לך , אתה לא צריך לדעת למה לא טוב לך. זה לא משנה , הגוף שלך יודע לבד.

כמו כן להבין שאם חברה שלך בוגדת בך או מפלרטטת , אולי אתה אשם בעקיפין. כי בדר"כ כשהכל בסדר נשים לא יחפשו משהו אחר , כל דבר אחר שהיא אומרת בנוגע לאופי שלה וכמה שהיא מצטערת ושהיא לא תעשה את זה יותר זה בולשיט , כי אם תחשוב בצורה הגיונית , כל פעם שחבר שלך או שאתה נתפס עם בחורה אחרת ... אתה לא באמת .. באמת מצטער על זה , אתה מצטער שנתפסת , כי זה היה כיף והיית עושה את זה שוב , כנ"ל הן. ראיתי את זה קורה וזה לא מחזה נחמד. THEY CANNOT BE TRUSTED :)

זו אמירה אומללה. כל הבנות ז**** כמו שכל הבנים בני ז****. למה נדמה לך שאתה שונה? למה נראה לך שאם אתה לא תהיה מסופק, אתה לא תתנהג אותו הדבר כמותן ותחפש משהו יותר טוב? למה, בנים לא בוגדים?

וכשאתה נתפס עם בחורה אחרת, אתה בהחלט יכול גם להצטער על מה שעשית. לא הכל נעשה מתוך חוזק - הרבה דברים מטופשים נעשים מתוך חולשה. הרגשת קצת לא בטוח במערכת היחסים, היית קצת בדיכאון לאחרונה, נפלה עליך הזדמנות למשהו מהצד והלכת על זה. יכול מאוד להיות שתרגיש מאוד רע עם העניין וזה רק יגרום לך להבין כמה החברה חשובה לך וכמה אתה אוהב אותה. ויכול להיות שזה יעזור לך לקלוט מה חסר לך במערכת היחסים, ולהבין שצריך לטפל בה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה לא משנה אם המשפט נכון או לא נכון. אם אתה הופך אותו לנכון בראש החיים שלך יהיו קלים יותר.

ניטשה אמר פעם שהדבר הכי חשוב בחיים זה אתה. לכן כשאתה לא מנסה לתקן אחרים , אתה פשוט מקבל אותם , החיים שלך קלים יותר. תנסה לשפר את עצמך בלבד ואם הצד השני אשם פשוט תיפטר ממנו.

יש מספיק אנשים שסומכים על נשים והם כולם אוכלים אתה יודע מה כל פעם מחדש.

לנשים יש ריח לחוסר ביטחון וחולשה כזאת או אחרת ולכן הן יחפשו משהו אחר , אפילו בתת מודע , בגלל זה הרבה מהן אומרות " אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי " ודברים כאלה , כי זה בהחלט יכול להיות.

כשאתה יוצא מנקודת ההנחה שכל הבנות שקרניות , אתה מסתכן פחות , זה לא אומר שאתה הופך לפרנויד שלא יודע מה זאת אהבה , זה אומר שאתה יודע להסתדר עם כל מצב , ובמידה והמצב בסדר והכל בסדר בזוגיות אתה יכול להיות רגוע , הכלים האלה באים לידי ביטוי כשהמצב לא טוב ונדרש פענוח או Troubleshooting לקשר , ובמצב כזה לאדם שצבר מספיק ניסיון בגלל המנטאליות וצורת החשיבה הזאת יהיה לו קל יותר , בין אם זה לתקן את המצב , בין אם זה לשנות את המצב למצב לטובתו ( מין בלבד ) ובין אם זה לעזוב אותה לעזעזל ללא רגש.

שורה תחתונה , אני יכול להיות בלב שלם שאני לא אפגע יותר. משהו שלא יכלתי להגיד מספר שנים אחורה , אני לא צריך שיאמינו לי , הבחור שאל שאלה ששמעתי ועברתי את זה מספיק פעמים ואני יכול להגיד שבשבילי כך זה עבד וככה זה עובד מצויין כבר מספיק זמן.

נושאים כאלה תמיד היו מסובכים וזה קל להטיל ספק , אבל אם תסתכל על זה בצורה סטטיסטית ... לכמה גברים אתה מכיר הייתה או יש את הבעיה הזאת ? כמה מהן באמת פתרו את הבעיה מבלי לאכול את הלב ? כנראה אחוז מאוד קטן מהם. משהו פה לא עובד , כנראה נובע מהערכת יתר , אנחנו אוהבים לסמוך עליהן כי נשים הן ... נשים. זאת הבעיה , לא משנה מה פייר ומה צודק , זה לא משנה בראיית העולם של "אני הכי חשוב" , והן יודעות את זה ומנצלות את זה בדיוק כמו שאנחנו מנצלים את זה. אז כן להכניס לעצמך לראש את המשפט כל הבנות ז**** בצורה מצחיקה גורמת לך לפתור את הבעיה , אפילו אם אתה לא מבין איך זה עובד.

עריכה : אני אף פעם לא מחפש אשמים , במידה ואני בוגד אני יודע שזה בגלל שלא טוב לי , זה לגיטימי כי אני עושה מה שטוב לי בלבד ולכן אם היה טוב לי לא הייתי בוגד , זה כזה פשוט. אם כולם היו עושים את זה הבעיות האלה לא היו קיימות , בגלל שכולם סומכים אחד על השני תמיד מישהו ידפוק הכל.

כנ"ל צד שני , במידה ובחורה בוגדת בי אני מנסה להבין מה אני עשיתי לא בסדר בשביל ללמוד , בשביל לעבור הלאה עם יותר כלים ויותר ניסיון.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל מה שאמרת בסדר גמור - כל עוד אתה מבין שאפשר להגיד אותו הדבר גם על גברים. (וכמובן - שאתה מבין שלא כל הנשים הן ככה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...