Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה אותה או לא? אם כן, אז הנה העצה שלי אלייך - משהו שלמדתי בעניין הזה שאסור למתוח ולחכות ולחיות בספקות.

אם בא לך עליה - לך על זה עד למצב שתקבל תשובה כן או לא. לא בדיבורים וכו' אלא תנשק אותה בהזדמנות. תראה איך היא מגיבה.

לחיות בספקות ולהסתכל על רמזים זה הורג(אני יודע, עברתי את זה. יצאתי עם מישהי שרגע אחד נראה שהיא ממש בקטע שלי והיה את כל הרמזים על השולחן, רגע אחר זה נראה שאנחנו ידידים). החיים קצרים מדי בכדי לחיות אותם עם ספקות ותהיות מה אם.

אם לא אז רד ממנה. אין לכם את האפשרות של להיות ידידים וכו' אז חבל סתם לגרום לעצמך לסבול.

ואגב אני כן חושב שגבר ואישה יכולים להיות ידידים. התנאי היחידי לקיום קשר כזה הוא שהאחד לא ימשך לשני כלל. במצב כזה גם לא יתפתח משהו רגשי ביניכם אלא תמיד תשארו חבר'ה(שוב פעם, מנסיון)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לשנות/להתחשב - להבין שאתה לא מוכן לקבל פלירטוטים ונשיקות בצוואר מידידים אפלטוניים.

צ'אנס זהיר - לא לפסול על הסף, אבל גם לא לשקוע בקשר עד מעל הגבות לפני שאתה יכול לבסס אמון.

כנראה שלא לגמרי הבנת את המצב, כרגע אנחנו על תקן "חברים טובים" (:?)

אתה רוצה אותה או לא? אם כן, אז הנה העצה שלי אלייך - משהו שלמדתי בעניין הזה שאסור למתוח ולחכות ולחיות בספקות.

אם בא לך עליה - לך על זה עד למצב שתקבל תשובה כן או לא. לא בדיבורים וכו' אלא תנשק אותה בהזדמנות. תראה איך היא מגיבה.

לחיות בספקות ולהסתכל על רמזים זה הורג(אני יודע, עברתי את זה. יצאתי עם מישהי שרגע אחד נראה שהיא ממש בקטע שלי והיה את כל הרמזים על השולחן, רגע אחר זה נראה שאנחנו ידידים). החיים קצרים מדי בכדי לחיות אותם עם ספקות ותהיות מה אם.

אם לא אז רד ממנה. אין לכם את האפשרות של להיות ידידים וכו' אז חבל סתם לגרום לעצמך לסבול.

ואגב אני כן חושב שגבר ואישה יכולים להיות ידידים. התנאי היחידי לקיום קשר כזה הוא שהאחד לא ימשך לשני כלל. במצב כזה גם לא יתפתח משהו רגשי ביניכם אלא תמיד תשארו חבר'ה(שוב פעם, מנסיון)

אם אני רוצה אותה? אני מניח שכן, אם לא הדיון הזה לא היה מתקיים בכלל..

לעשות משהו קיצוני כמו לנשק אותה אני לא יכול בשום אופן, בכל זאת יש לה חבר ואין שום סיכוי שאני אעשה דבר כזה.

בקשר למה שאמרת על ידידות, זאת בדיוק היתה הנקודה הבאה שלי - קשר של ידידות יכול להיות בין גבר ואשה כל עוד אין משיכה בין הצדדים. מן הסתם אני נמשך אליה (ואני יודע שגם היא נמשכת אלי), אז זה לא תופס במקרה הזה :evil:

עוד לא החלטתי מה לעשות, אבל אני מניח שהסיפור חייב להסגר לכאן או לכאן, וזה חבל לי undecided.gif

פורסם

חבל לך? האמת ממש לא צריך להיות. אם ינותק הקשר ביניכם - הרווחת היות ואין לך יותר את החוסר ידע הזה והספקות שמשגעות אותך רוצה אותי/לא רוצה אותי וכו'.

כל אותן הרגשות המבלבלות והמשגעות יעלמו.

מבחינת חבר, אם היא מתנהגת ככה אז כנראה שהיא לא ממש בקטע שלו? או שמבחינתה זה בסדר לבגוד?

מהבחינה של החבר אתה יכול לדבר איתה ולברר מה היא מרגישה כלפיו ומה היא מתכננת לעשות בעתיד. אם היא מראה סימנים שהיא מתכננת להפרד ממנו אז לאחר מכן תעשה את הצעד שלך, אם היא מאוהבת בו וכו' אז הגיע הזמן שכל אחד מכם ילך לדרכו.

פורסם

אני בכלל במחשבה שאין דבר כזה ידידות בין גבר לאשה, אבל המקרה הזה, מוזר לי...יהיה טוב, אני מניח :evil:

כמו שהסרטון הזה מדגים היטב:

http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הייתי שם אותה בחדר מלא דוגמנים ערומים, בעיניים עצומות (שלי לא שלה, סוטים).

יש בעיה אינהרנטית עם הדבר הזה - חדר מלא דוגמנים ערומים זו סיטואציה שיכולה לקרות רק בגיי פורן... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כמו שהסרטון הזה מדגים היטב:

T_lh5fR4DMA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר, וגם אם הכל ערוך בשביל להציג תשובה חד משמעתית, מדהים כמה שזה נכון..

חבל לך? האמת ממש לא צריך להיות. אם ינותק הקשר ביניכם - הרווחת היות ואין לך יותר את החוסר ידע הזה והספקות שמשגעות אותך רוצה אותי/לא רוצה אותי וכו'.

כל אותן הרגשות המבלבלות והמשגעות יעלמו.

מבחינת חבר, אם היא מתנהגת ככה אז כנראה שהיא לא ממש בקטע שלו? או שמבחינתה זה בסדר לבגוד?

מהבחינה של החבר אתה יכול לדבר איתה ולברר מה היא מרגישה כלפיו ומה היא מתכננת לעשות בעתיד. אם היא מראה סימנים שהיא מתכננת להפרד ממנו אז לאחר מכן תעשה את הצעד שלך, אם היא מאוהבת בו וכו' אז הגיע הזמן שכל אחד מכם ילך לדרכו.

לגבי ניתוק הקשר, אני מניח שאתה צודק. אולי באמת עדיף ככה.

לגבי החבר, היא כבר אמרה ש"יש אהבה אבל אהבה "מורגלת" של אחרי שנתיים ביחד", אבל אם אני פותח את הפייסבוק היום ורואה תמונות טריות שלהם מתנשקים ומתחבקים, אז כנראה החבילה לא הולכת להתפרק בקרוב :evil:

אני מניח ששיחה אחת אחרונה לסכם את העניין הוא דבר בלתי נמנע והולך לקרות בקרוב מאוד (ועדיין טיפה צר לי על זה), ואני מאמין שאחרי שהשיחה תתקיים הקשר שלנו יסתכם ב"שלום שלום", אבל מה כבר אפשר לעשות...

• תוכן חדש...