Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
diforce-

bagira-"סתם מקשקשת עם כל גבר תוך כדי ליטוף הגוף שלו?"- זה לא אמור להיות השלב שבו פלירטוט הופך לאיזה סצינה לוהטת בסרטים שזה המקום לדון בהם?

אריאל.

היה כאן שרשור כזה לפני כמה חודשים. הייתי בטוח שהוא יועבר לנעוץ, אבל מרבית ההודעות נמחקו. :lol:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היה כאן שרשור כזה לפני כמה חודשים. הייתי בטוח שהוא יועבר לנעוץ, אבל מרבית ההודעות נמחקו. :lol:

ועכשיו שמתי לב שחסרה המילה: "שזה לא המקום.." טעות אנושה מה שנקרא. :oops:

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כל הבנות מחזיקות X על אש קטנה בזמן שהן מחפשות X+1 או X+5 , להיות תמים זה להיות צעיר , ולהאמין באהבת אמת ושטויות כאלה ואחרות זה להיות בעל אפס ניסיון . אהבה זה מצב שעובד לשני הצדדים , זה הכל , אנחנו יצורים מונוגמיים מטבענו , אנחנו לא חייבים להיות זוג של זכר ונקבה בשביל להמשיך להתקיים , אנחנו בוחרים בחתונה ובמיסוד קשר בגלל שזה הנורמה החברתית ברוב המקומות.

בתכל"ס מעטים אלה שהיו אומרים לא לאיזה בלונדה בת 18 חטובה ( וגם אם כן אז הייתם חושבים על זה , למה ? כי זה חרוט ב DNA , זה רצון קיים שאתם בוחרים להתכחש אליו. ) , ומעטות הנשים שלא יחשבו לפחות על רומן.

אנחנו יצורים כאלה מטבענו , אין טעם להילחם בזה , צריך להבין את זה ולרתום את זה לצד שלך.

לסמוך על נשים בתמונה הכללית כי זה בעצם מה שיגרום להן לסמוך עלייך ? ובכן תן לזה כמה שנים ותחזור אליי.

אני מדבר על אנשים שאוהבים את החיים ואוהבים לחיות , אני לא מדבר על הרובוטים של " ללמוד = להצליח " ו " צריך להיות מהנדס = מהנדס זה הצלחה " ו צריך להתחתן כי חתונה זה אהבה ובולשיט לא קיים כזה או אחר שהוא חלק מערכים ונורמות התנהגות שבתכל"ס שומרת על האוכלוסיה ע"י גבולות וחוקים , כמו צאן.

ניטשה :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל מי שאוהב את החיים ואוהב לחיות צריך לבגוד בבן/בת זוגו/ה? :screwy:

אתה יודע למה קוראים לזה בגידה? כי אתה בוגד באמון שנתנו לך.

חתמת על חוזה (כתובה, הסכם עבודה, חוזה נישואין אצל עו"ד) ואתה במכוון ובמודע לא עומד בו תוך הצד השני.

אתה מחזק באותה מידה גניבה מהמעביד אם אתה "אוהב את החיים" אבל אין לך מספיק כסף?

בבסיסנו אנחנו לא ביגמים ולא מונומים, אנחנו סתם חיית להקה שזקוקה לחברה.

ביגמיה או מונוגמיה הם תאור למצב משפחתי אשר נגזר מטאבו ובמוסכמות חברתיות ואזוריות ולא קשור (כמעט) בכלום לגנטיקה שלנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא אמרתי לבגוד , אתה מעוות את הדברים שלי.

דיונים על נושאים כאלה הם לדפוק את הראש בקיר , כל אחד חושב משהו אחר , כל אחד חושב שהוא צודק.

המציאות היא ש 50% מהזוגות מתגרשים , כולם בוגדים גם ככה או מקווים שיום יבוא ויהיה להם האומץ לעשות את זה , כל הבנות מרכלות על החתיך הצעיר הזה שהן ראו במכון כושר עם חברות שלהן. כל גבר אומר לחברים שלו בסביבה הקרובה " וואי מה הייתי עושה לה " או לו הייתי צעיר ... כשהוא רואה בחורה צעירה ויפה , בקיצור - להתכחש ליצרים שקיימים אצלך.

יש כאלה שעושים את זה דרך חיים , אני אומר שלהיכנע ליצרים האלה , לקבל אותם , להקשיב להם = חיים טובים יותר. זה הכל , דעתי האישית . זה לא אומר שאני בוגד חסר לב מרושע , בכלל לא. אני אדם כמוך אבל

בחיית רבאק כמו שאומרים ... אני פשוט אומר שאפשר להנות מכל הפירות של זוגיות ( לא , לא רק סקס ) , בלי החסרונות. כמו שזה צריך להיות. תפרש את זה איך שבא לך ...

לכן במצב כמו שלו , אני לא נותן סיכוי וחותך , לא פייר ? לא מעניין אותי. אני מוציא את עצמי מעמדה פגיעה זה הכל , יש מספיק דגים בים. במידה ואני בוחר להישאר בעמדה הזאת אני כבר יודע מראש שאני לא מפתח או אין לי רגש כזה שיגרום לי להיפגע , לא משנה מה היא תעשה. לכן אני יכול להמשיך ולהנות מחלק יתרונות הזוגיות בזמן שאני מחפש משהו אחר.

נשמע סדיסטי נכון ? לי זה עובד מצויין , החיים שלי נהדרים. מה אני אגיד לך ... לבגוד באמון ? אמון זה אצלך בראש , אין כזה דבר. כל מה שיש זה לדאוג למספר 1 וזה אתה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

"להינות מכול הפירות של הזוגיות?" איך אפשר אם במצב כזה אתה מראש מונע מעצמך להתאהב? אתה יכול להגיד מה שתירצה, אבל את הפרי הכי חשוב, בצורת החשיבה שלך , אתה לא מקבל.

ניראה לי שפשוט נפגעת כבר בחיים, אז ניראה לך שכול הזוגיות היא כול כך שחורה, שמראש אתה פוסל אותה.

ודרך אגב, לא תמיד היצרים שהטבע נתן לך מובילים אותך למצב טוב, ובניגוד לחיות, לך יש את המודע להתגבר עליהם ולא תמיד לפעול לפיהם.

פורסם

בוא תגדיר לי מה זה אהבה , בהצלחה , ואז אני אגיד לך אם אני מפספס את זה או לא.

בוא נדבר דוגרי , מה שאתה חושב שאני מפספס קיים אצלך בראש. זה לא אמיתי , זה רגש.

כל מה שמוחשי וקיים אני נהנה ממנו מאוד. כל מה שאצלך בראש וכל רגש , אתה אומר שאני לא נהנה ממנו.

העיניין הוא שאיך שאתה רואה שזוגיות צריכה להתנהל , אני לא רואה את זה ככה , לכן יש סיכוי גבוהה שהדכאון שלך הוא בעצם השמחה שלי , וכנראה ההפך , כי אני יודע שהייתי סובל בקשר כזה אם הבחורה הייתה מחזיקה אותי קצר , מפלרטטת עם כל אחד ויודעת שאין לי אומץ לעשות את מה שצריך לעשות ובמקום זה אני דן על זה עם אנשים , כי אין לי מספיק ניסיון.

הן יודעות את זה , יש להן חוש לזה. אתה תפסיד.

ברגע שאתה גורם לה להבין שטוב לך , אבל אתה לא תסבול מצבים ספציפיים , היא תתנהג בהתאם , ואתה גם תתנהג בהתאם לו היא הייתה גורמת לך להבין שהיא לא תסבול מצב שלא טוב לה , אתה תמיד תנסה לרצות אותה ואני בטוח שכולנו סבלנו מבחורה אחת כזאת לפחות במהלך חיינו , משהו בא המשיך למשוך אותנו אבל היא הייתה ביץ' טוטאלית וחברים שלך לא הבינו מה עשית איתה , איך אתה מסביר את זה ? אני מסביר את זה בכך שהיא עושה את התרגיל הזה עלייך והוא עובד , ויכול להיות מאוד שהיא לא מודעת לזה.

לא החיים שאני רוצה לחיות , לא מעניין אותי מה אומרת הנורמה החברתית.

עכשיו , בגלל שאני בן 25 זה אומר שאני חושב שאני יודע הכל ? אולי , אני לא יודע. אבל אני יודע בהחלט שאני לא אתפשר על מצב סביר , אני תמיד אחפש משהו טוב יותר. זה אומר שאני בוגד סדרתי ? יכול להיות. לא ממש אכפת לי.

נראה לי שראוי לציין שאני קורא נלהב של עבודותיו של ניטשה , יכול להיות מאוד שאני קצת קוקו :) אבל הדרך חיים הזאת עובדת , ובלתי אפשרי להמחיש לאנשים "נורמאליים" שאני לא מפספס כלום , כמו שבלתי אפשרי לגרום לאדם מאמין להפסיק להאמין.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קודם כול, רגש זה כן דבר אמיתי. כול רגש שיש לך משפיע ישירות על המוח שלך ועל הפרשות חומרים שונים שמשפיעים עלייך פיזית.

לא אומר שאני יודע איך זוגיות צריכה להתנהל, מי בכלל יודע איך זוגיות צריכה להתנהל? מי שהיה יודע, היה עכשיו מיליארדר.

יש דברים שאתה צודק בהם, אבל הכללה זה מילה רעה מאוד. ע"י הכללות וסטיגמות(כול הבחורות בוגדות, כולן זונות) אתה סתם פוסל לעצמך הרבה דברים שכן יכולים להיות טובים.

פורסם

כל מה שיש זה לדאוג למספר 1 וזה אתה.

My point exactly! בדיוק מה שטענתי. אתה יכול להמשיך לכתוב עד מחר טענות הנגזרות מהפילוסופיה של ניטשה(גם לי יש כמה משפטים שכתב שמצאו חן בעיניי), אבל אני מפציר בך- נסה להוריד במעט את המעטפת הזו שאתה עומד מאחוריה, חשוב על האחר ועשה משהו בעבור זה. אם לא תרגיש דבר, מוזמן לחזור בחזרה לדרכך. אישית, לא הייתה פעם אחת שהרגשתי לא השתנתה. אני לא מדען או מבין גדול בתהליכי המוח והמערכת העצבים- אבל בהחלט מרגישים משהו, ״קצת״ יותר מטוב. ולעניות דעתי, אם לרתום גישה כזו למערכת זוגית רק טוב יכול לצאת ממנה, ובחייאת לא הכל מסתכם בבלונדינית בת 18 חטובה(גם אם כתבת אחרת והתכוונת בדיוק לזה).

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

חשוב על האחר ? אני חושב מספיק. עשה משהו עבור זה ? מה זה אמור להביע , למה אתה חושב שאני איזה סוציופט חסר רגשות ? אין קשר בין הפילוסופיה שלי לגבי נשים לבין האופי שלי , למרות שהקלישאה של הזה שלא אכפת לו , שלא אהב מעולם ומחליף בנות כמו תחתונים ישר עולה לך לראש כנראה ...

אין קשר בין הדברים ! אתה יכול להכיר אותי אישית שנים ולא היית חושב לרגע שזה מה שאני חושב , בנות מחשיבות את זה בתור רצינות , זה הכל. הן לא חייבות לדעת הכל , זה שאני משתף אותך בגישה המזלזלת שלי לגבי העיניין לא אומר כלום על טיב היחסים שהיו לי או כמה היו לי ...

פשוט , יש דברים חשובים יותר מלהתרגש מעינייני בנים בנות ... וצריך לדעת איך לפעול במצבים שאתה לא יכול לשלוט בהן ( היא ) , אם אתה בוחר להאמין בצורה עיוורת למישהי אז שיהיה לך בכיף , אני לא מוכן. כן גם אחרי 10 שנים , כי הסטטיסטיקה של הגירושים לא משקרת.

זה לא אומר כלום על טיב הקשר שלי אם אני לא זורק את עצמי בעיוורון מוחלט כמו באיזה סרט על מישהי ומתאהב בא , אני לא מפספס כלום , זה קיטשי וזה זול.

אדם הגיוני מבין את זה , ולוקח את זה בשלבים , זה הכל. אין טעם להתרגש .

כשאתה מתרגש זה מה שקורה , בנות עושות ממך צחוק ואתה לא מבין מה אתה עושה לא בסדר. כן כן לכולנו יש חברים כאלה ... מה לעשות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בבואך אל האישה קח איתך שוט" אמר ניטשה. אמר ולא נשאר בחיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עכשיו , בגלל שאני בן 25 זה אומר שאני חושב שאני יודע הכל ? אולי , אני לא יודע. אבל אני יודע בהחלט שאני לא אתפשר על מצב סביר , אני תמיד אחפש משהו טוב יותר. זה אומר שאני בוגד סדרתי ? יכול להיות. לא ממש אכפת לי.

הבעיה של אנשים במצב שלך זה שהם אף פעם לא באמת נהנים מהרגע. תמיד עסוקים במה מעבר לפינה. בעשב של השכן. המשפט "לא ממש איכפת לי" מסמל יפה מאוד את הקיום שלך. אתה לא "דואג למס' 1" אתה דואג לא לדחות סיפוקים מידיים, וזה לא אותו הדבר.

כשהכל זמני, כשכל גחמה מובילה אותך הלאה, אז שומדבר לא באמת חשוב, שומדבר לא באמת נשאר, ואתה מפסיד את הפירות של משהו שבנית בהשקעה ואהבה לאורך זמן, תמורת הנאות רגעיות, חולפות, ובסופו של דבר, לא מספקות.

לא מספקות כי החוויה שלך היא ברובה חוויה של חסך, לא של סיפוק.

זוגות מתגרשים, שותפויות מתפרקות, חברויות באות והולכות. אנחנו מספיקים היום, בתקופת חיינו, הרבה יותר ממה שהספקנו אי פעם. יש יותר אפשרויות וזה אומר שיש הרבה יותר צמתים של בחירה בחיים והרבה יותר אופציות. אבל זה שמתגרשים לא אומר שכל הנישואים היו מיותרים. זה שיש שותפויות שפג תוקפן, לא אומר שהן לא היו מועילות, טובות, חשובות ונעימות, בזמנים הטובים שלהן.

אם אתה חושב שבגלל שמשהי נראית כמו שהקולנוע לימד אותך שבחורה אטרקטיבית צריכה להראות (בלונדינית, בטן שטוחה, ציצי גדול) הזמן איתה שווה יותר מלהגיע הביתה למישהי שבאמת איכפת לה ממך, ממה שקורה לך בחיים, שרוצה שיהיה לך טוב, אז אתה תגלה מהר מאוד שציצים ובטן שטוחה זה לא משהו שבאמת מספק הנאה בחיים (גם לא במיטה).

ואם אתה חושב שאיכפתיות כזו באה אינסטנט "כי מתאהבים", אתה גם טועה. התאהבות באה והולכת. אבל היכן שאתה נשאר ומשקיע, אתה גם מקבל הרבה יותר.

מי שיודע להיות שותף וחבר לטווח ארוך (לא רק עם נשים) מרוויח פי כמה וכמה ממי שלא מסוגל לראות מעבר לעצמו ותועלותיו המיידיות. זה נכון עם נשים, זה גם נכון עם ילדים, חברים, משפחה... מה לא.

יש דברים בחיים שצריך להשאר ולהתאמץ בשבילם או שלא תקבל אותם בחיים, ולדעת לטפח שותפויות ויחסים זו דאגה טובה יותר למס' 1 מכל הפירפורים התמידיים בחיפוש אחר זוג הציצים הגדולים הבא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou

:mm_yeah::mm_yeah:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...