Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שאפשר להגיד את זה על גברים , אנחנו גם חרא.

אבל פה קבור הכלב , אין פה אשמים. ברגע שאתה מבין שהיא לא אשמה , היא פשוט מחפשת משהו טוב יותר , הסיבה היא לא רלוונטית. יכול להיות שאתה לא באמת אשם , יכול להיות שכן ... מה זה משנה , למה צריך לבזבז זמן וכוח לנסות לתקן את מה ששבור מהמקור ?

כן גם אנחנו בוגדים , וזה בסדר. בוא נגיד שאני חושב שזה עדיף מאשר להחזיק בפנים , אתה רוצה לבגוד ? תבגוד.

אני מאמין שאדם מסופק מכל הבחינות כמו שהוא צריך להיות לא יחפש מהצד.

זה הדבר היחיד שנשאר לי להאמין בו , אם זה לא נכון אז כולנו נדפקנו :)

בגידה זה לחפש משהו טוב יותר , מצב טוב יותר , זה לגיטימי , אנחנו פשוט מערבבים רגשות בזה וכשאדם מערבב רגשות בנושא מסויים הוא לא יכול להסתכל עליו בצורה ריאלית.

עריכה : בעיקרון כנראה לא כל הנשים ככה , השאלה היותר יפה היא האם אתה מוכן לקחת את הסיכון ? כי אתה לא תהיה בטוח עד שזה יהיה מאוחר מדי ... ככה זה הדברים כאלה. פתאום היא בוגדת או שפתאום אתה מוצא את עצמך במיטה אחרת לגמרי אחרי בילוי ... צא מנקודת הנחה שכולן ככה , זה לא פייר נכון ... אבל רק אתה מניב פירות מהגישה הזאת.

בסופו של דבר גם תדע באמת למי אתה רוצה להתחייב ולמה , מבלי להיות עיוור ... מספיק אנשים מתחתנים עם אהבתם הראשונה או השנייה או סתם הראשונה שבאה להם בטוב , שום פעם בגלל חוסר ניסיון ובגלל שהם בטוחים שלהיות גבר נחמד וטוב לב זאת הדרך. אבל כמה כאלה אתם באמת מכירים שהם עכשיו מאושרים ולא חושבים על רוסיות צעירות כל הזמן ?

ואני לא אומר להיות "גבר גבר" מחוספס ולהתנהג כמו חתיכת חרא לכל הנשים , זאת גם לא הדרך. זה מפסיק לעבוד בגיל מסויים ;) .

פשוט לדעת מתי זה זהו ומתי צריך להתחיל לחפש משהו אחר , יש מספיק בנות שם לעזעזל.. הן בכל מקום , מבחינה רציונאלית זה לא הגיוני בכלל לנסות לתקן משהו שיש לו סטוקים בכל מקום בעולם בחינם וכמה שאתה רוצה ... :)

בוא נסכים ביחד שמה שפותח השרשור רשם , במצב הזה הוא צריך לזרוק אותה ולהראות כמה שפחות רגש בתהליך. ככה , שיכאב לה. היא תלמד מזה לעתיד והוא ילמד מזה לעתיד. כי אם איך שהוא מספר את זה אני בספק שהוא מסוגל למנף את המצב למצב שיעיל אותו ( במידה והוא מעוניין ) כמו סקס בלבד כי אם אתה שואל שאלות של "מה אני אמור לעשות" במצבים כאלה , אז אתה לא מוכן לעשות דברים אחרים. אתה צריך להתמקד על לגדל עור פיל ופשוט להיפטר ממה שלא מגיע לו להישאר איתך. זאת דעתי וזה מה שאני הייתי עושה במקומו.

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך שקראתי את הכותרת של השירשור,הבנתי את הבעיה: "בחורה שאין אמון בה, מבקש עזרה מאנשים עם נסיון" .

הפיתרון לבעיה ניתנה לחבר שלך מהחלק הראשון של המשפט.

אם אין אמון בה,אין מה לחפש איתה. אמון זה הדבר החשוב ביותר בקשר,על אחת כמה וכמה בחורה שהיא מוגדרת כפלרטטנית כרונית,מודעת לבעיה שלה ועדיין ממשיכה לעשות את זה. בשביל מה חבר שלך צריך את זה? בשביל מה הכאבי ראש,החששות והחוסר וודאות ? הוא צעיר,כל החיים החיים לפניו,יש ים בחורות שם בחוץ,חלקן גם הרבה יותר נורמליות (צריך לחפש טוב טוב,גיל 23 הוא לא גיל קל).

שימשיך הלאה עכשיו ושיחסוך מעצמו כאבי ראש ולב מיותרים בגללה.

פורסם

החברה נהיית יותר אלימה,

יותר שובניסטית,

יותר ימנית,

אבל כששרשור יעוץ באוף טופיק מתחיל להראות כמו שרשור יעוץ בערב הסעודית זה מתחיל כבר להיות מדאיג.

שיחת הבהרה אחת יכולה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ולמרות שכדברי חלק מכם "אי אפשר לשנות אופי של בן אדם" עדיין, בן זוג בהחלט יפסיק פעילות ספציפית בכדי לשמור על זוגיות שחשובה לו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כיוון שבאמת השרשור גלש למחוזות שונים ומשונים כיאות לשרשור באוף טופיק אוסיף אני את המשפט האיטלקי האלמותי

כל הנשים זונות חוץ מאמא שלי.

והם מבינים במכוניות.

ולאותו חכם בעל ניסיו ןdiforce נראה אותך גיבור עם שנים שלושה ילדים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאוד נהניתי לקרוא את ״חכמת הביגלה״ של כל הכותבים, כל כך נהניתי שאני משקיע וכותב מהפלאפון בארבע בבוקר... אני לא יודע מה ממוצע הגילאים, המצב החברתי והסוציואקונומי של הכותבים, אבל אני אוסיף בכיף את שני הסנט שלי לשירשור המשעשע להפליא. אני בן 40 נשוי 16 שנים ואבא לשלושה, מה שאני יכול לספר לכולכם- אין אחריות. נקודה! הכל נכון ושומדבר לא נכון. הזוג המדובר יכול להיות מאוהב עד השמים, עם אמון מפה עד תאילנד, ויבוא יום שבו יתגלע משבר בינהם, הם יכולים להיות מאוהבים, לחיות כזוג חברים חמש שנים, להתחתן ושלושה ימים אחרי הוא יגלה שהיא קרובת משפחה של רחב, או שהיא תגלה את זה לגביו.

זה יכול להיות במערכת זוגית, חברית, נשואים עם או בלי ילדים אין קשר. פשוט אין אחריות. כששאלו אותי אם אין אהבה- שלחתי את השואל לסינמה סיטי לחפש בין שלושים האולמות סרט טוב על הנושא. בסופו של דבר הכל מסתכם בסכום שונה כל פעם. אחד ועוד אחד לעולם לא יהיה שווה שניים. החיים מובילים אותנו למקומות שבחיים לא חשבנו שנגיע אליהם. כל עצה פה נכונה ואף אחת לא נכונה גם יחד. לכל אחד אמת משלו וכל אחד יספר לעצמו סיפור יפה לפני השינה כדי להרגיש גבר ולהירדם.

שורה תחתונה? שיעשה מה שמרגיש לו נכון באותו רגע, לא מחייב שבראיה לאחור לא יתברר שהוא טעה, אבל כמו שאומרים בצ׳רקסית: סה לה וי.

פורסם

אני מת על אנשים שחושבים שאין להם שליטה בחיים וזורמים עם הכל , בטח מאוד קל ככה , אי אפשר להתווכח איתם.

כן בדיעבד כל פעולה יכולה לגרום ל 20 תוצאות , חלקן רעות חלקן טובות וחלקן יגיעו עוד 20 שנה , אז ? זה אומר שאדם לא צריך לחשוב בצורה היגיונית איך לפעול במצב נתון ? נשים הן לא כאלה מסובכות כמו שהן רוצות להיות עד גיל 25 :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
זה אומר שאדם לא צריך לחשוב בצורה היגיונית איך לפעול במצב נתון ?

לא הבנת את הפואנטה של מה שנכתב. זה לא שהוא לא צריך, הוא לא יכול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מת על אנשים שחושבים שאין להם שליטה בחיים וזורמים עם הכל , בטח מאוד קל ככה , אי אפשר להתווכח איתם.

נשים הן לא כאלה מסובכות כמו שהן רוצות להיות עד גיל 25 :)

גם אני מת על אנשים שחושבים שהם פיענחו את הקוד הגנטי של המין הנשי. אתה בטח אחד האנשים העשירים בתבל.

פורסם

אין לחבר שלך איזה חבר חתיך הורס שיכול לשחק קטע עם החברה? (ליצור סיטואציה שהחבר הזה יפגש במקרה עם הבחורה, יתחיל לפלרטט איתה ויראה אם זה מתקדם או שהיא לא זורמת).

בחורה פלרטטנית שאוהבת מעבר לפלירטוט אולי לא תעמוד בפיתוי וזה יתן לחבר שלך אינדיקציה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן, רעיון מצוין!

הקשר הזוגי עם אישתך בטח היה מצוין אם כל פעם היא הייתה שולחת לך נערת פיתוי בשביל לבחון אותך.

רק על זה קשר זוגי יכול להתפרק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפרוצדורה הזאת נקוטה על ידי זוגות שהם על סף גירושין כדי להוכיח כי השני נואףףףףףףףףףףףףףף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין לחבר שלך איזה חבר חתיך הורס שיכול לשחק קטע עם החברה? (ליצור סיטואציה שהחבר הזה יפגש במקרה עם הבחורה, יתחיל לפלרטט איתה ויראה אם זה מתקדם או שהיא לא זורמת).

בחורה פלרטטנית שאוהבת מעבר לפלירטוט אולי לא תעמוד בפיתוי וזה יתן לחבר שלך אינדיקציה...

האמת היא שזה נשמע דיי גאוני.

ובגירה, אין שום סיבה שבחורה תפוסה תתפתה במצב הזה, אלא אם כן היא שקית זבל.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...