Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! נכנסתי לאיביי ומצאתי את זה:

NEW HERTZ ENERGY HSK 165 6.5" 2 WAY COMPONENT

ומצד שני בתוספת תשלום מצאתי את זה:

HERTZ HI ENERGY HSK 165 6.5" 2 WAY COMPONENT

ההבדל הוא הכיתוב Hi Energy... האם ההבדל משמעותי יהיה?

JL Audio

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ההבדל הוא מאוד משמעותי באיכות הסאונד, באפשרות להדגיש דיוק בסאונד, בס יותר עמוק. אבל מחייב עבודת איטום בדלתות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אם תעשה לבד, אז עלות החומרים. אם אצל מתקין אז אני חושב שלפי סוג הרכב, אבל אני לא יכול להגיד לך בדיוק כמה. אני עשיתי לבד.

פורסם

לבד בארך 1000 ש"ח עולה החומר, אבל מספיק לך גם לדלתות וגם לבגז', שלך לך בפרטי מתיקין שבקרתי אתמול אצלו, ודי אהבתי את העבודה שלו.

פורסם

יש טעות בכיתוב

מדובר באותם דגמים

HERTZ HSK165

שתיהם כנראה HI ENERGY

לדגם הפשוט יותר קוראים ESK165

או שהפוך והתבלבלו באותיות של הדגם

פורסם
יש טעות בכיתוב

מדובר באותם דגמים

HERTZ HSK165

שתיהם כנראה HI ENERGY

לדגם הפשוט יותר קוראים ESK165

או שהפוך והתבלבלו באותיות של הדגם

זה הHI ENERGY

http://www.ebay.com/itm/HERTZ-HI-ENERGY-HSK-165-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKERS-FULL-SET-HIGHT-QUALITY-/320885285752?hash=item4ab640e378&item=320885285752&pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr

וזה הרגיל:

http://www.ebay.com/itm/251035982510?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

אפילו הקופסא שונה.. לא רשום HI ENERGY על מה שציינתי כ-רגיל

JL Audio

פורסם

אני חושב שזה דגם הישן, והוא כבר לא נמכר יותר. הדגם החדש הרבה יותר טוב, במיוחד הטויטר.

• תוכן חדש...