Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה ההיי אנרג'י נראה בידיוק אותו דבר כמו ה XL.

גם המידבאסים, גם הטוויטרים, וגם הקרוסים!

נראים אותו דבר בידיוק! אחד לאחד!

יכול להיות שהם טעו בתמונה או משהו .. ?

לא יצא לי לראות אף פעם את ההיי אנרג'י הרגיל.

מה שמטריד אותי יותר אם זה ספציפית זה- מזוייף

http://www.ebay.com/itm/251035982510?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

כי בעיקרון זכיתי בBIDDING שלו וזה כולה 500 שקל. גרמתם לי לערער בקניה

JL Audio

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני לא יכול להגיד ......הם נראים לי מקוריים.... אבל היום יכולים לזייף הכל.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
אני לא יכול להגיד ......הם נראים לי מקוריים.... אבל היום יכולים לזייף הכל.

בעיקרון אני יוכל להחזיר אותם למוכר, או למכור אותם בארץ, לא?

מה אתם אומרים לנסות?

או שאולי יש פה מישהו שכבר קנה מאותו מוכר או מאותו מיקום ובאותו מחיר ויוכל להגיד לי את התרשמותו

JL Audio

פורסם
והטויטר בדגם הזה הוא מדגם MLK הקודם.

בסט החדש הטוויטר הוא טוויטר של הmlk הקודם?

ממש ממש אבל ממש לא.

אותו טוויטר של ההיי אנרג'י הישן.

נראה לך שטוויטר של mlk יעלה 350 שקל לזוג?

אל טעה אנשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה יכול לשאול את המוכר , האם זה מקורי או זיוף, לשמור את ההתכתבות, ומקסימום לבטל את העסקה ולהחזיר לו את הרמקולים אם הם יהיו מזויפים, לא?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אני בטוח ב-100% שמדובר בזיוף גם אם בתמונה זה מקורי זה לא אומר שהוא ישלח לך מקורי, מבחינת מראה הזיוף מאוד דומה למקורי כבר ראיתי כזה של הסט הישן אך הוא לא קרוב להישמע דומה למקורי.

ההי אנרג'י XL והרגיל נראים אותו דבר רק שהטויטר יותר גדול בקוטר שלו והמידבאס שונה במבנה המגנט שלו והקרוס יותר גדול פיזית.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם
אני בטוח ב-100% שמדובר בזיוף גם אם בתמונה זה מקורי זה לא אומר שהוא ישלח לך מקורי, מבחינת מראה הזיוף מאוד דומה למקורי כבר ראיתי כזה של הסט הישן אך הוא לא קרוב להישמע דומה למקורי.

ההי אנרג'י XL והרגיל נראים אותו דבר רק שהטויטר יותר גדול בקוטר שלו והמידבאס שונה במבנה המגנט שלו והקרוס יותר גדול פיזית.

אז מה אתה אומר בעצם? רק מהארץ?

JL Audio

• תוכן חדש...