Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמנים ב WD-40 סתם לא!

מחליפים את הרפידות ליותר איכותיות \ מקוריות וזה יסתדר גם אצלי זה היה

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
יש לי ברקסים יחסית במצב טוב שהוחלפו לא מזמן ושאני שומע חריקות כאלה איך מטפלים בזה שלא יהיה חריקות ?

אני מאמין שהסיפור זה נטו רפידות לא איכותיות או רפידות שבדרך

מה שאתה רואה בתור לא מזמן זה לא מה שהרכב או המוסכניק שלך יראה.

מזכיר לי סיפור בנאדם מגיע לפנצ'רייה של חבר טוב של המשפחה שלי, הבנאדם אומר "החלפתי צמיגים לא מזמן", הצמיגים באמת נראים חדשים, הסתכלתי שנת ייצור 2005.

אל תשכח גם דבר נוסף, שימוש מיותר בבלמים ואי תיכנון עצירה/נסיעה יגרמו לבלאי מואץ של בלמים, במקום שרפידה תחזיק שנה נניח היא תחזיק 5~6 חודש

פורסם

היה לי את זה בסיאט שהחלפתי אצל X בלמים ורפידות , ואחרי שנה התחילו החריקות האלה וזה פשוט נוראי

א- זה מעצבן את הנשמה

ב- זה מביך אתה נשמע כמו משאית/גרוטאה וכולם מסתכלים עליך

ג- זה פגע סביבתי איזה רעש מציקקק

עכשיו אני ביום ראשון בדרך להחלפה אצל מוסך גבע רפידות וצלחות ואני פשוט הולך לבקש ממנו שיתחייב לי שאני לא שומע חריקה אחת ! מצידי שישים מקורי של למבורגיני , אני לא רוצה שום תחליף סיני או שום חארטה כזאת או אחרת שתחרוק לי אחרי שנה

ביום שיחרוק זה יהיה היום שנגמר לו הבשר וצריך להחליף ולא כדרך אגב לנסוע עם משרוקית בגלגלים

פורסם

החליפו את הבלמים ליפני 3 חודשים זה לא מזמן.

עכשיו הלכתי למקום פתוח לחצתי עד הסוף על הברקס כמה פעמים וזה הסתדר לי איך זה יכול להיות ?

• תוכן חדש...