Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לשדרג את הרכב מהליסינג וחשבתי על הטויוטה פריוס 2012 מנוע 1800

למישהו יש דברים חשובים שצריך לדעת על האוטו ?

חוות דעת כללית , האם הוא סוחב כמו שצריך לאורך זמן ?

פורסם

כדאי לדעת שטויוטה אוריס עם אותה יחידת הנעה נמכרת בקצת מעל 130 אלף שקלים, היא מעט פחות מרווחת ותא המטען יותר קטן אבל לדעתי משתלמת יותר. החיסרון היותר גדול מבחינת חלק מהאנשים הוא שרק חדי עין יזהו שמדובר בדגם ההיברידי.

לא ממש ציינת מה חשוב לך ברכב, מה הדרישות שלך או מה אתה אוהב וככה דיי קשה לעזור.

בהצלחה.

פורסם

אתה קונה את הרכב או שאתה לוקח אותו בליסינג תפעולי?

כי אם אתה קונה, באמת כדאי לשקול את האוריס שהיא די דומה מבחינת גודל אבל זולה יותר. אם אתה הולך על ליסינג, כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא רק לקחת את הפריוס (לא ראיתי אוריס בליסינג).

סחיבה זאת ממש לא הבעיה של הפריוס. הדגם עם המנוע הגדול יותר (הדור החדש) נוסע מצויין וסוחב מצויין למרות כל הבטריות והמערכת ההיברידית. אל תיתן לזה להטריד אותך. לעומת זאת, יש לקוחות שכן מוטרדים מעניין הקרינה כיוון שהיו כמה כתבות בנושא. אני לא יודע כמה זה נכון או לא נכון.

פורסם

אני לא קונה את הרכב ככה שהאפשרות שלי היא או זה או פוקוס סטיישן החדשה

הפוקוס סטיישן ממש לא מרווחת מאחורה (הילדים בני 15+) ובקושי ויש הבדל במרווח הרגליים מאחורה בין הפוקוס סטיששן 2012 לבין הפוקוס שיש לי עכשיו (2010)

מה שאני מחפש זה רכב בטיחותי עם אבזור כמו שצריך ולא קרטונים מפרקים ומרשרשים למיניהם

כפי שנאמר כנראה שעניין הסחיבה לא מהווה בעייה , ככה שאיך הרכב מבחינת אבזור ? נוחות נסיעה בתוך ומחוץ לעיר ? בטיחות ?

פורסם

הבחור לוקח רכב מליסינג, לא רוכש רכב.

אם אתה לוקח רכב מליסינג אז כדאי להשוות את הפריוס לאינסייט של הונדה ולראות מי מוצאת חן בעיניך יותר, יש את שתיהן בליסינג.

בהצלחה.

פורסם

הכל תלוי בעלויות שיוצאות לך.

אם הפריוס לא יוצאת לך יותר זולה (ואני לא מאמין, כי עם כל הכבוד לצריכת הדלק היא יקרה בהרבה מה שמעלה את מחיר החכרה עצמה ואת שווי המס, וההנחה של משרד האוצר עדיין לא מכסה את ההפרש).

הפוקוס רכב מוצלח יותר, ובגירסת הסטיישן גם שימושי יותר.

האינסייט צפופה, היא מתאימה רק עם אתה לרוב לוקח רק 4 מבוגרים ברכב.

פורסם

תשמע אולי תיתן לנו את האופציות שעומדות בפניך חוץ מפוקוס סטיישן? כי אם זה רק שניהן אז ברור שפריוס. אבל אולי אם נידע את כל האופציות, ואת את הצרכים שלך מהרכב , אנו נוכל לעזור לך יותר

פורסם
הבחור לוקח רכב מליסינג, לא רוכש רכב.

אם אתה לוקח רכב מליסינג אז כדאי להשוות את הפריוס לאינסייט של הונדה ולראות מי מוצאת חן בעיניך יותר, יש את שתיהן בליסינג.

בהצלחה.

אין מקום להשוואה. הפריוס חסכונית יותר, חזקה ומהירה יותר וגם מרווחת ונוחה יותר מהאינסייט. לזכות האינסייט מחיר נמוך יותר ומעט יותר חדוות נהיגה. שתיהן לדעתי מכל מקום ראויות, ודאי אם קיימת הגבלה כל שהיא על תקציב או כמות הדלק בעיסקת הליסינג.

• תוכן חדש...