Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצלם אותו ותראה את זה לאגף פיקוח בעירייה ותראה שגם המרצדס והפורשה יקבלו דו"ח...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בראשון לציון ליד מסעדת "להבות" חונה כל יום במו X6 שחורה בחניית נכים.

תו נכה אין לה.

אף פקח לא מעיז לתת להם דוח.

הפקחים חטפו הרבה מכות בחיים שלהם. הם לא לוקחים סיכונים. גם טלפון לעירייה לא נתן מענה.

עד היום, למעלה משנה לאחר פתיחת המסעדה (אשר ידועה בבעלות עבריינים) ואף לא דוח אחד.

אלה החיים.

פורסם

מצחיק אבל לי קרה מקרה בידיוק הפוך.

X5 שחורה שכן קיבלה דו"ח לעומת מאזדה פרמסי שהפקח החליט לוותר לה.

ברכבים האלו נהגו דווקא שתי נהגות שאני מכיר אישית וממש לא מדובר במשפחת פשע.

פורסם

גם אני נתקלתי בזה לצערי. כנראה שלפקחים אין "אומץ" לתת דו"חות לבעלי אמצעים.

פרקתי סחורה בת"א. מרצדס m-class ויגואר תפסו את החניות שמיועדות לפריקה (מצ"ב צילום) ונאלצתי לעמוד ליד תחנת אוטובוס.

חזרתי לרכב ותפסתי את הפקח בדיוק כשהוא רושם לי דו"ח.

שאלתי אותו למה הוא נותן לי דו"ח ולא נותן ליגואר ולמרצדס שתופסים את החניה של הפריקה, אם באמת נראה לו שהם פורקים סחורה?

הוא גמגם בהתחלה וטען שיכול להיות שהם פורקים סחורה ושהוא יחזור עוד רבע שעה ואם הם עדיין עומדים שם הוא יתן להם דו"ח.

אשרי המאמין..

DSC00050.jpg

פורסם

האמת שאני אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת. יצא לי לעבוד באזור שכולו מלא מדחנים, ופקחים הסתובבו לי מול העיניים כל היום.

נתנו דוחות על ימין ועל שמאל ובלי להתבלבל גם לרכבים של 800 אלף ומיליון שקל. אולי לפקחים בירושלים יש ביצים מטיטניום :lol:

V5

פורסם

אותו דבר עם לאנד קרוזרים שחורות חלונות שחורים,בחדרה העניין דומה....

לנד קרוזר x5 x6 כל אוטו מעל ה300 אלף עם חלונות שחורים ניקלים מרתיע פקח,הזוי אבל אמיתי!

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
האם לדעתכם MX5 זה מספיק פשע-רשע, או שאני צריך בכל זאת לקנות תו חניה בחיפה?

אם היא שחורה - אולי. אחרת, מצטער - כל מה שהיא משדרת זה שאתה גייז :wink:

מחר בבוקר בגלילות - שיירה של 40 גייז יוצאים דרומה :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם היא שחורה - אולי. אחרת, מצטער - כל מה שהיא משדרת זה שאתה גייז :wink:

מחר בבוקר בגלילות - שיירה של 40 גייז יוצאים דרומה :lol:

ומי צועד בראשם ?:lol:;)

:sissies:

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

התופעה הזו בהחלט קיימת!

לדעתי הפקחים עושים בשכל, למרות שלהגיד פקח ושכל באותו משפט זה אירוני משהו...

מנסיון שלי לאנשים עם רכבים כאלה יש השפעה והם יכולים להתנקם באותו פקח בדרכים שונות, לכן הפקחים לא לוקחים סיכון, פשוט.

אחרי שיצאו אלי מ-S CLASS פעם אחת לפני 7 שנים, בחיים אני לא צופר לרכבים כאלה.

האנשים הבעייתיים שנוהגים ברכבים האלו הם ממש קומץ, אבל הקומץ הזה קיים.

בתל אביב ראיתי כבר פעמיים פקחים מקבלים מכות רצח, חבל שלא הספקתי לקנות פופקורן לחווית צפיה מושלמת.

גם הייתי בצד השני של המטבע לפני כשנה, כשישבתי עם חבר שהגיע לביקור מרוסיה לארץ ב-X6 שלו (היו אפילו חלונות שחורים חחח)

ופקח ביקש ממנו להזיז את הרכב שלו, אחרי 5 דקות בקושי הצלחתי להפריד..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זו בעיקר סטיגמה. יש המון עבריינים שנוסעים ברכבים נחותים בהרבה מהרכבים שהוצגו כאן. אתה יכול ליפול על עבריין במיצובישי סופר לנסר גם(כמו זה שנהרג בגו'אריש לפני זמן קצר) ואתה יכול ליפול על בנאדם נחמד בS500 דנדשה ואפילו עם חלונות שחורים.

פורסם

גם הייתי בצד השני של המטבע לפני כשנה, כשישבתי עם חבר שהגיע לביקור מרוסיה לארץ ב-X6 שלו (היו אפילו חלונות שחורים חחח)

ופקח ביקש ממנו להזיז את הרכב שלו, אחרי 5 דקות בקושי הצלחתי להפריד..

אז לפי מה שאתה כותב, פשוט ברגע שאראה פקח אני אכניס לו מכות רצח כמו (אולי) שהוא לא קיבל בחיים, וככה הוא לא יביא לי דו"ח? אז כולם יכולים לעשות את זה, מבעלים של אלטו ועד לבעלים של SLS. הרכב ממש לא קשור אם כך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא הייתי עובר על זה לסדר היום. אם הייתי נתקל בדבר כזה הייתי שואל אותו למה הוא לא מחלק לרכבי יוקרה. לא הייתי עוצר שם. לפקח/שוטר אמור להיות תג עם השם שלו. הייתי לוקח את התג והשם שלו וניגש להתלונן עליו. אולי אפילו הייתי מצלם את המקום על מנת להוכיח. זה ממש מעצבן לשמוע סיפורים כאלה.

• תוכן חדש...