Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תוכנה לניהול מלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש תוכנה שתעזור לי בניהול מלאי, כרגע אני עובד באקסל וזה לא כל כך נוח מכיוון שזה לא מתעדכן ברגע שנמכר משהו ובנוסף זה לא כל כך נוח.

יש איזה תוכנה מומלצת שאתם מכירים? רצוי חינמית ואם לא אז שם שלה.

בנוסף אשמח לטיפים ונסיון אישי בניהול מלאי.

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איך אתה עוקב אחרי המלאי שלך?

מק"ט ומספר פריטים במלאי, או שיש מק"ט+סריאלי לכל פריט?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

זאת חנות של התקנות מערכות שמע ואזעקות לרכב, אני כרגע משתמש בתיאור של המוצר בלי בר קוד, על רוב המוצרים יש ברקודים ולכן אני יכול לעבור לברקודים

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אנילא בקיא במערכות כאלו, אבל ההמלצה העיקרית שלי היא קודם כל לאפיין איך אתה עובד והיכן יש לך כיום קשיים תפעוליים, ואח"כ לראות מה יש בשוק (אצל מתחרים וכו'). איפיון והטמעה זה תמיד מפתח בכל תוכנה עסקית.

בשלוף, רצוי לקשור את המלאי לקופה/הנהלת חשבונות ואולי גם ניהול ספקים, הזמנות וכו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תוכנה של ניהול מלאי בדרך כלל משולבת בתוכנת הנהלת חשבונות ניהול מכירות קופה קניות וכו' ועולה כסף.

לגבי עלויות אין לי שמץ מושג.

אם התנועה בעסק היא לא כל כך גדולה ולא מדובר במאות פריטים אז אקסל יכול לשרת אותך לא רע בכלל, על אף המגרעות שמנית בעצמך.

כמובן שתוכנה כמו שציינתי תשדרג את השליטה שלך בעסק בצורה משמעותית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שציינו מעליי הכל מתחיל מאפיון נכון.

עכשיו שוב, השאלה אם אתה רוצה לעקוב אחרי פריטים ברמת הכמות או ברמת הפריט כלומר:

"יש לי מגבר דגם 12345 בכמות 5" או "יש לי מגברי מדגם 12345 שמספרם הוא 1111,2222,3333 ו 4444"

כמו כן אם אתה רוצה לעקוב אחרי המכירות גם? כלומר, ברמה של נכנס ציוד ויצא, או נכנס ציוד (לעקוב אחרי הזמנה? משלוח?) והוא הוצא מהמחסן בתאריך\שעה לצורך מכירה לאדון X בסכום כסף Y?

הכל שאלה לא אפיון ועומק הפרטים שתרצה לרדת אליהם...

אני כרגע בעצמי בשלב של אפיון ובניית מערכת פשוטה יחסית, אבל מה- שתנהל מלאי ציוד בחברה גדולה ותהווה תיווך בין המחסן, משאבי האנוש ומחלקת הIT.

סה"כ דיי קשה להבין את הצרכים וליעץ ע"ג האינטרנט, אם אתה מגיע למפגשים אפשר לקשקש קצת ולראות איך אפשר לעזור לך...

עריכה:

איך אתה מנהל את המכירה עצמה? קופה רושמת פשוטה, או משהו מתוחכם יותר?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הנה לינק לאתר של תוכנות בקוד פתוח, בו הזנתי את המילה Inventory.

הייתי מחדד את החיפוש גם לתוכנה שיודעת לייבא מאקסל אם יש הרבה פריטים שכבר מוזנים.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה, אני אנסה להחליט על מה אני אלך, המכירות מתבצעות הרבה פרונטלי בחנות והרבה במכירות אונליין.

נהג מתחיל אני בהחלט אבדוק את הלינק מחר כשאני אהיה בעבודה

פורסם

אתה צריך לאפיין הרבה דברים:

1.כמה תנועה של סחורות יש לך בעסק ?

2.איזה ממשק עבודה ? (סרבר שאפשר להכנס אליו מרחוק, תוכנה שמותקנת על מחשב וכו').

3.מה רמת הפירוט שאתה רוצה בתוכנה ? (רק רשימת מוצרים או גם מפרטים?).

4.כמה אנשים הולכים להשתמש בתוכנה? (בהתאם לכך תצטרך טמפלטים לכל משתמש).

5.האם אתה רוצה שהתוכנה גם תציג את הסטוק שלך באינטרנט?

תנסה לברר אם לענף בו אתה עוסק יש תוכנת ניהול מלאי ייעודית (לענף היהלומים למשל יש 2-3 תוכנות ייעודיות), אולי זה יהיה יותר יקר אבל יתאים יותר לדרישותייך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כיום, עם מהפכת ה"ענן", יש גם תוכנות ניהול מלאי שאתה יכול לשכור במחיר מגוחך למשתמש (20 דולר לערך).

פורסם

כמו שאמרו לפני אתה צריך לאפיין מה אתה צריך בדיוק.

בגדול יש מערכות CRM מבוססות ענן כגון SalesForce, יש להם מוצר ספציפית ל SOHO והוא מתומכר במחירים זולים יחסית ואפשר לעשות עם המערכת הרבה מעבר למה שתצטרך.

היתרון הגדול הוא העובדה שנמצא בענן וניתן לגשת לזה מכל מקום, כולל אפלקציית מובייל.

אגב אם כבר מדברים על טכנולוגיות ענן, Azure של מיקרוסופט לא זמינה ב 8-9 שעות האחרונות, בהחלט לא נעים למי שהעסק שלו רץ על פלטפורמה כזאת ולא דאג לגיבוי.

פורסם

לא נראה לי שהוא צריך CRM כי הוא לא הולך לנהל לקוחות או לפתוח הזדמנויות במערכת. (אני עובד עם SALESFORCE ו CRM של מיקרוסופט על בסיס יומי).

לדעתי לעסק קטן, משהו כזה הוא מצויין (לא מבין במחירים ולא קשור לחברה הזו בשום צורה) http://www.verifone.co.il/products/gazit-pos

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

Thanks, I decided to use my accounting software for that.

I found a way to do it.

• תוכן חדש...