Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות על רכישת רכב (350K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים האחרונות היו לי טויוטה לנדקרוזר ואחריו אודי Q5.

התרגלתי בסהכ לישיבה גבוהה וגם לרכבים מפנקים למדי.

אני עכשיו בהתלבטות גדולה על הרכב הבא שלי כשהתקציב מכובד כ350 אלף שח לרכב חדש (רכב יד שניה לא בא בחבשבון מבחינתי). לאחר כמה חוויות שעברתי עם רכבים חדשים גם ייבוא אישי לא בא בחשבון מבחינתי.

עד עכשיו בחנתי לא מעט SUV - ביניהם גם גרנד צ'ירוקי, ריינג רובר איווק, פולקסווגן טוארג ואפילו אינפיניטי FX (שחורגת מהתקציב שלי).

אני מתלבט האם להמשיך עם רכב גבוה כדוגמת הגרנד צירוקי או לחלופין לבחון מכונית משפחתית סלון מפנקת במחיר דומה.

מה אתם ממליצים לי לבחון? BMW סדרה 3? קאקילאק CTS?, מרצדס? אודי? לקסוס? אינפיניטי?

אני מודה שאני קצת אובד עצות. למרות התקציב הגבוה אני לא מצליח למצוא רכב שבאמת יהיה לי כיף לנסוע בו (ולא רק יזיז אותי ממקום למקום במחיר מוגזם ובצריכת דלק אסטרונומית).

תודה מראש למשיבים

פורסם

קודם שה-3 החדשה תגיע לארץ.

אם התרגלת לSUV, אולי כדאי לך להישאר בתחום. נראה לי שקצת יציק לרדת מתנוחת הנהיגה הגבוהה.

בכ"א, בסכום הנ"ל אתה יכול להתעניין גם בSUV GLK של מרצדס.

בגזרת הסאלון יש לך את הA6 (אם כי אינני יודע איזו גרסא תוכל לקנות בסכום הנ"ל) ואת הC של מרצדס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כן. לגבי ה-3 אמרו לי שאפשר כבר להזמין ויגיע רק במאי.

אני לא בטוח שיש לי סבלנות בעיקר כי אני כבר כמה ימים על אוטו שכור מקרטע

לגבי המרצדס - הייתי הולך בשמחה על הML אבל הוא מחוץ לטווח המחירים שלי בתמחור החדש של היבואן. והGLK קצת מכוער בעיני :-)

פורסם

האמת שבתקציב הזה, זה באמת כאב ראש שכן יש לא מעט אפשרויות ואף אפשרות לא רעה. כנקודת התחלה, תבחר אם אתה מעדיף את תנוחת הישיבה הגבוהה או שאין לך בעיה עם רכב סאלון. מי שמתרגל לתנוחה גבוהה, לא פעם קשה לו לחזור לרכב רגיל.

אם נושא הדלק חשוב, הייתי חושב על ה- Q5 או X3 דיזל. ה-X3 החדש אמנם קצת פחות יפה מה-Q5 ואולי קצת מכוער כמו ה-GLK, אבל הרבה יותר אופה, מאוד חביב לנהיגה ואתה בקלות יכול לראות צריכת דלק דלק ממוצעת של 13-15 ק"מ לליטר.

סדרה 3 להערכתי עשויה להרגיש לו קצת הדוקה מידי עבור מישהו שעובר מרכבים כגון לנדקרוזר או Q5. אבל אין ספק שאם מדובר בהנאה מנהיגה, אין כמו מכונית סאלון טובה עם הנאה אחורית וזו כמובן ב.מ.וו (צר לי אודי) למרות שבקרוב אמורה לנחות גם ה-GS החדשה של לקסוס שאמורה להיות מעניינת למדי.

פורסם

אני מבין שמדובר בסכום מאוד משמעותי, אבל, וזה אבל גדול, עם כל הכבוד לתגובות המלומדות של כל המגיבים לפני, מישהו מכם ראה את האיווק? Nuf said!:inlove:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מבין שמדובר בסכום מאוד משמעותי, אבל, וזה אבל גדול, עם כל הכבוד לתגובות המלומדות של כל המגיבים לפני, מישהו מכם ראה את האיווק? Nuf said!:inlove:

נהגתי גם עליה. נחמדה מאד, ובהחלט נראית מכונית מקסימה חיצונית.

אני מודה שהרגשתי שמבחינת מראה חיצוני היא נשית בדיוק כמו הQ5.

והיא גם מתומחרת יקר מאד. דגם הפרסטיג' מתומחר בכ460 אלף (יש הנחה אבל קטנה) - כדי שלמור על רמת גימור דומה למה שהתרגלתי באודי

פורסם

וולוו XC60 עם מנוע T6

אחד הרכבים החזקים והנוחים שיש. שלא לדבר על רמת הבטיחות שלו.

גילוי נאות - אני עובד בוולוו.

STI 2004

פורסם

אני הייתי מציע בנוסף את הלאנדרובר אוויקיו שמגיעה לארץ ב 70 יחידות בלבד ובמחנים שעשו לו בהגה ואוטו מאוד התלהבו מימנו למרות שיכולות השטח שלו לא להיט והוא פונה יותר לכביש

פורסם

אז אחרי שנסעתי בפולקסווגן טוארג, לנדרובר איווק, אינפיניטי FX, קאדילאק SRX, לקסוס קניתי בסוף גרנד צ'ירוקי לימיטד.

הפתעתי גם את עצמי שבחרתי בסוף בזול מכל הרכבים.

מחכה עכשיו לרכב שיגיע בימים הקרובים.

תודה על התשובות.

• תוכן חדש...