Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי שברולט קפריס מודל 83 מנוע 5 ליטר.

היכן נמצא מספר המנוע?

ניסיתי למצוא לפי כל המידע באינטרנט אך לא מצאתי שום מספר.

לפי הרשיון,מספרי השלדה והמנוע תואמים.את מס' השלדה זיהיתי אך לא מוצא את מספר המנוע.

אבקש עזרה בהכוונה הכי מדוייקת על מנת שאמצא את המספר.

אם מישהו בעל מנוע זהה יוכל להעלות תמונה של מספר מנוע אודה מאוד.

בברכה,

דודו.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם

איך תמצא באינטרנט? מספר מנוע זו המצאה שלנו..[בארה"ב לא נוהגים להטביע מ"ס מנוע].לטעמי הוא אמור להיות ליד הדיסטבוטור[מפלג]

פורסם

דודו היקר

המקום "הרישמי" במדינתנו אוכלת יושביה להטבעת מס. מנוע הוא:

בתושבת משאבת המים, הבורג השמאלי עליון בתושבת יושב בתוך בליטה ביציקת הבלוק שסופה מעין פלטו (שטח מישורי בלעז) שהיא חלק מיציקת הבלוק (זה יוצא מאחורי האלטרנטור בסמוך לבסיסו מצד ימין)

אני מאמין שאותו פלטו גודלו כ 1.5 * 3.00 ס"מ לערך, בדר"כ מלוכלך ויש לנקותו ועם נורה מקומית ניתן להבחין בהטבעה

מבט מלמעלה לכיוון מטה, קירוב הראש קרוב ככול האפשר למרווח בין האלטרנטור והבלוק ואחרי ניקוי הפלטו תבחין במס. אם הוטבע

שם אמור להיות מוטבע המס.

ברכבי לא מצאו בזמנו מס., או שמצאו, והמס. היה שחוק לגמרי, הוחלט כי המס. אצלי יוטבע בפלטו שנמצא ליד הסטרטר (שוב, זה אצלי ספציפית ברכב)

תודה

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

אז זהו,שאני בדקתי את מה שאמרת,פסח,אבל על הפלטה הבולטת ליד האלטרנטור לא רשום כלום.איך עד עכשיו האוטו עבר טסט?

אני לא רוצה בעיות בטסט.

מה עושים?

פורסם

לא אפרט איך קודמי עבר טסט מפאת הצניעות

אותי, כאדם שומר חוק, שלחו ל "מכון דרום", עם אישורים מתאימים על גבול יפו-ת"א (גרתי במרכז בזמנו)

מכון מורשה מטעם משרד התחבורה, שם הוטבע המספר

חזרתי למשרד התחבורה היעיל ומאיר הפנים שבחולון עם האישורים המתאימים והחתומים מ"המכון", וקיבלתי את האישור המיוחל

והשאר הסטוריה

יש לציין כי התהליך עבר די חלק יחסית לסיפורי האימה המסופרים על גבי האתר. הטיפול בי היה ללא דופי, יעיל קצר ולענין. הפתעה נעימה !

סה"כ שרפתי יום וחצי לסדר את הדבר

תודה

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

חפש מתחת לאלטרנטור אם הוא בצד שמאל כאשר אתה עומד מול המנוע בחוץ, יכול להיות שתצטרך לשחרר אותו ולהזיז כדי לראות.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אם אתה עומד מול המנוע והרכב, במנוע V8 GM המספר מוטבע בבלוק בחיבור של הראש השמאלי איפה שהצילנדר הכי קרוב אליך יש בליטה כמו שאדם רשם לך שם אמור להיות המספר אם לא הרידו אותו בטעות.

טל

פורסם

לפי התמונה בתגובה הקודמת,אין שם שום מספר,הבליטה הזו חלקה.יכול להיות שבאמת אין מספר מנוע?!:headscratch:

פורסם

ככלל יש מספר מנוע במנועי שברולט וGM .

אולי תצלם לנו את הלשונית של "אין מספר".

בניגוד למה שאומרים כאן יש מספרי שילדה ומנוע ברכבים אמריקאים. הבעיה היא למצוא אותם כי הם הוטבעו בשלל מקומות.

נושא מספרי המנוע מופיע הרבה פעמים בפירסומים של רכב למכירה ומצויין "המספרים תואמים". כלומר מספר המנוע ומספר השילדה תואמים את מה שיצא מבית החרושת.

המספר הסידורי של מנוע ה וי 8 בנפח 305 אינץ= 5000 סמק של GM הוא בד"כ בצד המושב של הנוסע ברכב כלומר צד ימין כשיושבים ליד ההגה, בקצה הקדמי של המנוע ליד מכסה השסתומים.

יתכן ומנוע יוצא ללא מספר אבל זה נדיר. היה לי פיז'ו 405 שנת 1988 ללא מספר מנוע והרכב נשלח להטבעת מספר מקומי.

לא נראה לי כי רכב שנוסע בארץ שנים יסתובב שנים ללא מספר מנוע ויצליח לעבור טסט שנה אחרי שנה מבלי שישימו לב לענין.

חפש טוב. אולי צילום של המנוע יסביר לנו משהו.

יתכן והרכיבו מנוע אחר ברכב ומישהו ניסר או השחיז את המקום בו היה מוטבע מספר המנוע על מנת להעלים את העובדה שהמנוע הוחלף.

בשעתו נתקלתי במקרה בו מישהו מכר מנועים גנובים ללא מספר והמשטרה איתרה את מספר המנוע במעבדה.

שלמה דן גדרון

פורסם

חברים,נמצאה האבידה.המספר היה במקומו הקבוע כבר 29 שנים.פשוט יותר מדי לכלוך היה שם.

המקום נוקה היטב מספר פעמים עד שיצאו לי ניצוצות מהאצבעות.

יש מספר והוא תואם לשלדה ולרשיונות.שבוע הבא ניגש לטסט נקווה שהכל תקין.

תודה לכל העוזרים.

נתראה בשישי בע"ה.

דודו.

• תוכן חדש...