Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה שנעשתה היום עם סורק נמצא כי חישן לחץ שמן בגיר זקוק להחלפה

בעלות 1500שח

האם עדיף במוסך מורשה? או במכון גירים?

כמה אמור לעלות חישן מקורי?

האם מומלץ לתקן או להמשיך לינסוע כך?[אפשרי עי כיבוי והנעה מחדש]

פורסם

הבדיקה נעשתה עם סורק במכון לגירים עי אדם מיקצועי

האבחנה היא של חישן לחץ הנמצא בתוך הגיר והוסבר לי שהמחיר הוא על העבודה הרבה

נ.ב הרכב עם50000קמ בלבד

פורסם

מנורת הchekgeerbox מופיעה אחת ליומיים שלושה בדכ בבוקר בנסיעה ראשונית .

כיבוי והנעה מחדש "מעלימה את הבעיה" והרכב נוסע רגיל וחלק .

פורסם

אם קיימת תקלה רצוי וכדאי לפתור אותה. נסיעה ממושכת עם תקלה בגיר יכולה להוביל לנזק רציני יותר ולבלאי מואץ.

היקיף העבודה לא גדול ובטח שלא בדגמי 08.

במידה ומדובר בוסת לחץ, ניתן למצוא מקומות שיבצעו את ההחלפה בעלות של 800-1200 ש"ח.

פורסם

שהמנורה נידלקת זה קורה באמצע נסיעה בבוקר קרררררררר והרכב ,נועל את עצמו בהילוך שלישי ללא מכות או תופעות

אלימות אחרות בגיר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום, ישלי רנו מגאן 2002 אוטו' ובאמצע נהיגה האוטו מקבל מכה כזאת במיוחד אם זה על מהירות גבוהה

ואז האוטו עושה סיבוביי מנוע יותר..מה הבעיה וכמה העלות שלה?

תודה רבה!

אני זוכר תופעה כזו בגיר שלי לפני איזה 5 שנים (קליאו 2001). מה שפתר אצלי את הבעיה היה להוסיף שמן ולבדוק גובה.

אני חושב שבעלות לא גבוהה ובתור אופציה ראשונית לשלילה - כדאי שבמוסך יבדקו גובה מפלס שמן. בדרך - שווה גם לבדוק את השמן שיוצא - יכול להיות שהוא עבר התחממות יתר. אצלי לדוג' יש קירור מים (נקרא heat exchanger) וכשפתחתי אותו לפני 5 שנים גיליתי שהוא מאד מלוכלך.

כעיקרון - יכולה להיות תקלה בחיישן - ואז לא ידווח על לחץ נכון למחשב הרכב ויכול להיות שיש בעיה של וויסות לחצים. איבחון נכון של התקלה אצל מומחה גירים (ספי) יכולה לאשר אילו מהשניים הוא הבעיה ושווה לקחת לבדיקה.

כעיקרון כשהגיר "בועט" יש סכנה שהדיסקיות ישברו ולכן כדאי לא לנסוע ככה תק' ארוכה. במקרה שלי הבעיה נפתרה לפחות לעוד 5 שנים עם החלפת שמן + תוסף. אבל כל עוד אתה מכיר את ההתנהגות הזו בבוקר קר - תשתדל למתן את הנהיגה על הבעיטה ואח"כ תעצור בצד בזהירות ותניע שוב.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...