Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר "החיים שלי נהרסו בגלל משחק מחשב"...

שמתי לב לאחרונה, שתלמידי הכתה שלי, בעלי האייפון, לא עוזבים את המכשיר וכל הזמן משחקים במשחקים שאפילו כשהייתי בן 10, הייתי בוגר מדי בשבילהם :).

פורסם

לבוא לכתה ולראות לא מעט תלמידים מחזיקים מסך 3.5 אינץ' ובוהים בו כמו שהם היו בוהים במרצה המחליפה, אם היא הייתה פמלה אנדרסון. בנוסף, להסתכל על האצבעות שלהם, איך שהן נוגעות בעדינות במסך ונזהרים לא ללחוץ פעמיים, זה פשוט הורס אותי מצחוק.

תודה לאל שהכנסתי לעצמי לראש שמכשיר סלולרי זה מכשיר סלולרי ותו לא :).

פורסם

1) מגוף ראשון? הרפתקאות? האק N' סלאש?

2) ליחיד או מרובה?

תודה.

1. כל הנ"ל.

2. ליחיד בלבד!

לדעתי לא, אלא אם רק כדי להבין על מה כולם מדברים.

ולסיכום סקיירים זה:

1) משחק שבור שמלא בבאגים.

2) משתמש בכמה שיותר טריקים מלוכלכים כדי להאריך את הזמן שלוקח לך לעשות דברים.

3) ממש לא יפה כמו שעושים ממנו.

1. באגים? ברור שיש כמה, אבל בטח שלא משהו משמעותי. זה גם לא שהוא נתקע או ההתקדמות שלך נפגעת בצורה כזו או אחרת.

2. כמו מה למשל? אני דווקא מוצא את זה נחמד שההתקדמות איטית, וזה נכון שהוא דורש ממך להתרוצץ לפעמים בשביל לסיים דברים, אבל יש כל כך הרבה דברים לעשות שזה ממש לא מפריע.

3. לדעתי הוא יפיפה. זה לא רק שהגרפיקה טובה מאוד, אלא גם ניכרת ההשקעה האדירה בפרטים.

טוב, 8 ורבע בבוקר...

עכשיו אני באמת הולך לישון. 15 שעות רצוף רק עם הפסקות אוכל.

תודה רוני! :evil::lol:

אני הזהרתי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבאג היחיד שאני מצאתי בסקיירים ניתן לתיקון אם מוסיפים איזה קובץ קול לתיקיה של המשחק וזהו.

כנראה בגירסה מקורית אפילו זה לא קיים.

אני משחק בזה כבר חודשיים ועדיין לא השתעממתי.

הגרפיקה מעולה, וזה מאד מפתיע שהמשחק לא שוקל כ"כ הרבה וטוען מפות ממש מהר.

גם האקשן משתנה כל הזמן, כי כשעולים ברמות נפתחות עוד תנועות של חיסולים ופתאום מתחילים להתגלגל ראשים, יש slow motion ביריית חיצים, וכל מני דברים יפים.

הדבר היחיד שלא טוב זה שאפשר לחזור על אותה משימה פשוטה מלא פעמים (למשל להכין איזו קסדה פשוטה או סכין) ולעלות ככה את כל הרמות.

אחד המשחקים הטובים ששיחקתי אי פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1) משחק שבור שמלא בבאגים.

אם כבר, הם השתפרו. במשחקים הקודמים של בת'סדה (FALLOUT 3 ו-FALLOUT NEW VEGAS) היו הרבה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי 30 שעות משחק אני מסכם זאת כך:

1) הבאגים הרבה פחות רציניים ממה שחשבתי. המחשב נתקע רק פעם אחת, ונראה לי שגם זה בגלל שהפעלתי יותר מדי דברים במקביל.

2) אני מת מעייפות וכמעט נרדם בשיעור כי ישנתי שעתיים וחצי.

3) היום בערב מתחיל הסופ"ש. אני מכין את הדוריטוס, שניצלים מוכנים, קולה ומיחם ליד המיטה.

יהיו הפסקות לגיחות לפורום ולפייסבוק אבל אני מתכונן ל36 שעות משחק עד יום ראשון.

4) פעם הייתי מכור לFallout New Vegas אבל חטפתי חץ לברך.

5) כבר הרגתי שני דרקונים ואני מרגיש שזה לא ממש מתקדם לשום מקום. אני מתחרפן!

6) מכור? אני לא מכור... אני יכול להפסיק מתי שבא לי...

פורסם

מישהו כתב משהו שמסכם פחות או יותר את דעתי בנושא:

Hollow. Nothing you do matters. You walk in to town dressed as the Arch-Mage and people will tell you to join the Mage's College. You become the leader of the Companions and people will make fun of you for fetching mead. I've slain the world-eater and people didn't even blink. After 150 hours I took a step back at what I had accomplished and how the game world had changed, and it hadn't. A few people had died or moved location and bugged out quests so that I couldn't complete them, dragons raged more than ever, bandits kept returning to that one place I cleared a dozen times. The combat is boring and repetitive and shallow and broken. And easily exploited. The AI is much better than Oblivion, but it still gets stuck on basic tasks.

The presentation is good, the immersion is good but only so long as you give it the benefit of the doubt. The minute you start to question the game it falls to pieces and you realise it's a puddle disguised as a lake. It looks deep but it's shallow as can be and the illusion, once broken, is hard to see again. I don't think I will go back and play it.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ואו, איזה הגזמות. מה-זה הפכתם את זה לדוקטורט. בסופו של דבר זה כולה משחק. משחק ממכר בטירוף, אבל עדיין משחק. לא צריך לחפש בזה עומק או רצינות. אני בסה"כ התרשמתי מהעושר של העולם שהם בנו שם.

ויוסי - באמת נפלת חזק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חייב להבין - למה יש אפשרות לאסוף דלאים וצלחות!! זה מחרפן אותי! וכל הדרקונים שהרגתי - במה זה מתבטא?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...