Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, אני ממש לא "טלית שכולה תכלת", גם אני מפנטז על פרישה בגיל מוקדם וחדר משחקים, שלא יבייש אף ילד קטן של הורה מליארדר.

ברור! אני רק מדמיין אילו משחקים יהיו כשאני אצא לפנסיה :wink:

הדרך שלי "לשלוט" בנושא היא אחרת - פשוט לא לשחק אונליין.

ברגע שאתה אונליין / עם עוד אנשים אתה מתחיל לאבד שליטה.

אני עם PS3 וכנראה באיזה 60-70 שעות בסקיירים (שזה יחסית בקטנה לגמרי , סיימתי את העלילה הראשית אבל יש לי עוד המון מסביב).

כנראה אני אקח מזה עוד הפסקה כשיגיע סוף החודש הזה Final Fantasy 13-2 וחודש אח"כ עם Mass effect 3/

אני גם לא משחק אונליין. אני אפילו לא אוהב את זה. זו אחת הסיבות שסקיירים משך אותי כל כך...

אגב, אצלי המחשב הוא core 2 מסוג 6320 עם 1.86GHZ, שני ג'יגה זיכרון וכרטיס ATI radeon HD 4600. מריץ וינדוס 7. המשחק רץ חלק בסטאפ נמוך יחסית ועל מסך בגודל 1280.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי מחשב עם מפרט דומה לשלך, רק עם 4GB זיכרון וכ.מסך 9500GT, והמשחק רץ עליו בצורה סבירה ביותר.

לא מבין בזה יותר מדי, אבל נראה לי שהכ"מ שלך חזק משלי בכמה רמות.

היה לי פעם X1950 שהיה יכול תאורטית להריץ את סקיירים אבל לצערי הוא החזיר את נשמתו לבורא.

בכל מקרה, הורדתי את המשחק (קובץ ISO אחד, rzr-skrm.iso), התקנתי דרך דמון טולס וכשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל שגיאה- מצ"ב תמונה. האם זה אומר שהמחשב שלי פדלאה, או שחסר לי משהו שאני צריך להוריד?

ללא שם.jpg

פורסם

זה קורה לפני שאתה עושה install למשחק או אחרי? אם אחרי - אז אולי שכחת להעביר את קבצי ה-crack מהתיקייה של רייזור לתיקייה הראשית של איפה שהתקנת את המשחק. בדוק גם שיש לך דיירקט X עדכני.

אבל תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לעשות את זה. אני מבטיח לך שאם תלחץ new game אתה גוזר לעצמך גזר דין ניתוק מהעולם :lol::wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בשביל זה הורדתי את המשחק.

יש לי חודש לשרוף, אז אם כבר משחק מחשב אז בטח שזה יהיה סקיירים ולא מייפל סטורי! :lol:

וזה קרה אחרי ההתקנה, ולא שמתי שום קראק, חשבתי בגלל שמדובר בגרסה פרוצה (RZR משמע RAZOR1911) לא צריך שום קראק.

מחפש קראק ובודק, BRB.

פורסם

העברתי את הקראק, המשחק נפתח (הגדרות וידיאו על הכי נמוך), אני לוחץ NEW GAME, אנטר, יש את המסך עם העשן ואחריו המשחק קורס. כנראה שהמחשב שלי מנסה להגיד לי שהוא לא אוהב סקיירים!

פורסם

מוזר. אבל שוב אני אומר - אולי זה לטובתך :wink:

עכשיו שיחקתי עוד קצת. מדהים איזה עולם תוכן עשיר הם בנו. כמעט כל דבר בסביבה שלך ניתן לשימוש. מכל סוג של אביזרים או קסמים או פעולות יש עשרות אפשרויות. המון סוגי אוכל, שיקויים, מרכיבים ליצירת שיקויים, כלי נשק, יצורים. כמות אדירה של מבוכים עם חידות בסגנון אינדיאנה ג'ונס. אפשרות ליצירת שיחות עם כל דבר שמדבר, כשחלקם מתייחסים אפילו למה שאתה לובש ולנשק שאתה מחזיק בדיאלוגים איתם. האינטראקטיביות עם מה שקורה סביבך פשוט מדהימה. לעזאזל איתם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני עד עכשיו לא מבין מה הקטע של הסנסציה סביב המשחק. אני מסתכל כול מני Lets Plays, סיקורים וזה פשוט לא ניראה מושך לדעתי.

יש מצב שיש פה את התופעה שיש בMinecraft? עד שלא מנסים לא מבינים כמה המשחק הזה טוב?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

עדיף שתקנה מחשב בכסף שאין לך. מה שהולך לעוף עלינו בחודשים הקרובים דורש פנוי מסיבי של זמן. אני אישית שוקל לשדרג לוח אם ולהוסיף X-FIRE ל6850 הנוכחי שלי

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ברגע שאתה אונליין / עם עוד אנשים אתה מתחיל לאבד שליטה.

אני עם PS3 וכנראה באיזה 60-70 שעות בסקיירים (שזה יחסית בקטנה לגמרי , סיימתי את העלילה הראשית אבל יש לי עוד המון מסביב).

כנראה אני אקח מזה עוד הפסקה כשיגיע סוף החודש הזה Final Fantasy 13-2 וחודש אח"כ עם Mass effect 3/

כ"כ נכון, אבל כמו שאומרים: קל לדבר - קשה לבצע :).

אתה מסיים סיבוב ואז אתה חושב לעצמך: "נו, טוב, עוד חצי סיבוב/סיבוב שלם אחד" וככה זה ממשיך עד שאתה מוצא עת עצמך בסיבוב הרביעי ו...מחכה לסיבוב הבא :(.

פורסם
העברתי את הקראק, המשחק נפתח (הגדרות וידיאו על הכי נמוך), אני לוחץ NEW GAME, אנטר, יש את המסך עם העשן ואחריו המשחק קורס. כנראה שהמחשב שלי מנסה להגיד לי שהוא לא אוהב סקיירים!

תתקין קבצים dxsetup מתיקיית DirectX10 וקובץ מתיקיית VCredist.

אל תתייאש. לא יאה לDovahkiin.

ברגע שאתה אונליין / עם עוד אנשים אתה מתחיל לאבד שליטה

האמת - אף פעם לא מצאתי עניין במשחקי אונליין.

כנראה שאני זקן מדי לשטויות האלה...

ואם כבר סקיירים - אז אחרי שסיימתי שם את כל הקווסטים, פשוט הפסקתי להיכנס אליו (הוא עדיין מותקן אצלי על המחשב).

למישהו יש מושג מתי יוצא Fallout 4?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צדקת, התקנתי את מה שהיה בVCredist והמשחק עובד.

חבל שהFPS כל כך נמוך, פשוט אי אפשר לשחק :|

יש אפשרות של אוברקלוק או משהו בסגנון ע"מ להביא את המשחק לזרימה נורמלית?

• תוכן חדש...