Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עכשיו ברמה 27 לכיוון 28 ובעלילה המרכזית אני רק "למדתי" על הelder scrolls, רוב הזמן אני עושה את המשימות הצדדיות של הגילדות למינהן (קוסמים, גנבים, companions, bards, dark brotherhood וכו').

TFSI Power

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הולי שיט, אני מכור לסקיירים.

הולך לישון בארבע בבוקר, חולם על המשחק.

וואו, לא הייתי ככה שקוע במשהו אי פעם. אפילו לא במשחקים האהובים עליי ביותר של כל הזמנים. לא ככה. תמיד יכלתי להפסיק.

אני כבר רמה 50, שריון ברמת LEGENDARY תוצרת עצמית, נשקים גם, ENCHANTMENTS חזקים עליהם, ואני מתחיל להשתעמם- כבר לא צריך לנבור בכל דבר (מעל 100K GOLD). ועדיין עברתי פחות מחצי מהמשחק לדעתי.

מה שכן, אני מת לשמוע רימיקס שקשור למשחק ולשיר ידוע...

מילים:

my enchantments bring all the nords to the jarl,

their like, its better then yours,

deamn right, its better then yours,

find a teacher, but he will have to charge

...

קשה.

גזע: ברווז

רמת התמכרות: 103

כח: 50

סטאמינה: 25

כשפים: 1

שריון: 507

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה במשחק הזה היא שאחרי משסיימים את הקווסט הראשי זה נהיה קצת משעמם כי כבר אין לך מטרה שבשבילה אתה אוסף את כל הדברים ועולה רמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

+1

ואם אתה לא יודע את זה מראש, אתה מסיים אותו מהר. הפתרון היחיד הוא להתחיל מחדש ברמה גבוהה יותר ולקחת את כולם יותר ברצינות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא התנסיתי בסקיי (בכלל לא שיחקתי במשחקים רציניים ב10שנים האחרונות).

פעם,עוד בתקופת הצבא (שבוע שבוע :p) הייתי יושב ימים ולילות על Silver

http://www.youtube.com/watch?v=lRTM4FqIt4g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמה שעברתי שלבים,עד היום לא סיימתי אותו - אולי נתפנה לזה בקרוב וננסה גם את המשחק של פותח השרשור :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

...

ענק, גנבתי.

דווקא עכשיו אני עובר מחדש את Fallout New Vegas ואת כל הDLC שלו. משחק הרבה יותר מעניין לדעתי (אפילו שאין בו 300 שעות משחק), בגלל עצם העובדה שכל מה שאתה עושה, יש לו השפעה על ההתקדמות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מוריד עכשיו סקיירים.

המחשב שלי כבר בן שנה וחצי בערך.

האם הגראפיקה של סקיירים עולה על הגראפיקה של קרייסיס?

אני רוצה להפעיל את המשחק על FHD עם כל הפילטרים על ההכי גבוה.

המפרט שלי

I7 940 2.93GHz

6GB זיכרון 1600 MHZ

Gigabyte ATI HD5870 1GB

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אודי יספיק גם יספיק , מה שיפה בחברות שיודעות לייצר משחקי מחשב כמו שצריך , שהמשחק לא טובעני תראה לדוגמה את GTA V המשחק לא בתוכנו תאורטי לא יותר טובעני מהעולם הענקי של סקיירים מה גם שבלי הפיצרים של העידכון שעשו לגי טי אי (אני מדבר על הגירסה הרשמית שיצאה לשוק ) סקיירים אוכל את הגי טי אי מבחינה גרפית בלי מלח פלפל וחומץ בלסמי עם פוקצ'ה חמה (הכי טעים שיש)

כאשר מתכנתים משחק כמו שצריך הוא לא יהיה טובעני ויציג גרפיקה יפה ומרשימה , כאשר יוצרים משחק בצורה לא הכי טובה מקבלים גי טי אי שמחשבים בסכומים של 2000 דולר לא הצליחו להריץ אותו על המקסימום או לדוגמא בטמן האחרון על המחשב שלי רץ לא חלק ויש לי I7 8 GB וGTX580

לסיכום - זה מאוד תלוי במשחק ואיך שכתבו אותו , ככל שהכתיבה שלו הייתה מקצועית וטובה ואיכותית ככה הוא ידרוש פחות מהמחשב וככה מגוון רחב יותר של מחשבים יכולים להריץ אותו אני מאמין שיש איזשהו סוג של קומבינה על הצרכנים, שיוצרים משחקים טובעניים במיוחד שבסופו של דבר לא צורכים באמת את מה שהכרטיס הגרפי או רכיבים כאלה ואחרים יכולים לספק , ומציגים גרפיקה זהה למשחקים אחרים בעלי צריכה הרבה יותר נמוכה אך עושים זאת מכוון שיצרני הרכיבים עושים יד ביד עם יצרני המשחקים ככה שכולם מרוויחים ומי נדפק ? כמובן ... הצרכנים אני אתה והוא

פורסם

עיני מדירות שינה בגלל משחק אחד : FIFA STREET שיצא אתמול לאקס בוקס.

זה הדבר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הולי שיט, אני מכור לסקיירים.

הולך לישון בארבע בבוקר, חולם על המשחק.

וואו, לא הייתי ככה שקוע במשהו אי פעם. אפילו לא במשחקים האהובים עליי ביותר של כל הזמנים. לא ככה. תמיד יכלתי להפסיק.

אני כבר רמה 50, שריון ברמת LEGENDARY תוצרת עצמית, נשקים גם, ENCHANTMENTS חזקים עליהם, ואני מתחיל להשתעמם- כבר לא צריך לנבור בכל דבר (מעל 100K GOLD). ועדיין עברתי פחות מחצי מהמשחק לדעתי.

מה שכן, אני מת לשמוע רימיקס שקשור למשחק ולשיר ידוע...

מילים:

...

קשה.

גזע: ברווז

רמת התמכרות: 103

כח: 50

סטאמינה: 25

כשפים: 1

שריון: 507

צא מזה, בנאדם. אני כבר סיימתי את המשחק ומהרגע שהרגתי את הדרקון האחרון לא נגעתי בו יותר. נכון, לא עשיתי את כל מה שיש לעשות, בטח יש עוד איזה 100 משימות שלא עשיתי... אבל את כל המשימות החשובות סיימתי.

גם אני הייתי בשלב 50 בערך בסיום. ה-smiting שלי היה 100 וגם ה-enchantments, אז שריון כבד מעצמות דרקון נתן לי שריון של יותר מ-700 (!) וכל פריט בשריון היה קסום בצורה כזו או אחרת. הנשק שלי הוריד איזה 150 ודרקונים מתים ב-3-4 מכות.

באיזה שהוא שלב זה נעשה משעמם, כי אתה פשוט יותר מדי חזק... ואני ממש לא רואה טעם להתחיל הכל מהתחלה. לא כשיש mass effect 3...

רוני

נ.ב. סתם לידיעה, שוחררה האפשרות ליצור מודים למשחק ואנשים עושים דברים מטורפים. אפשר לדבר עם תרנגולות, אפשר לקנות אוהל ולהקים אותו בשטח וכן הלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמנזר, תהנה בכיף... ואין על 3. VEGAS היה עלוב לעומת 3 לדעתי.

רוני, אני מהגיימרים היותר רציניים, מאלה שחורשים על משחק טוב במשך שעות על גבי ימים, שוב ושוב, עד שגומרים אותו בצורה משביעת רצון- קרוב ל-100%, או להגיע ל-100% אם זה בגבולות הטעם הטוב (לעזאזל אתך, GTA VICE CITY והקפיצה המיוחדת האחת המחורבנת שעמדה ביני לבין ה-100%!!!). אני מתעלם בכוונה מהמשימות הראשיות, לקח מפאלאאוט 3, וחוקר את העולם בכיף שלי. וזה רק המעבר הראשון שלי במשחק, יהיה גם שני (ואולי אפילו שלישי...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה רוצה אתגר, לסיים משחק כלשהו עד ל100% תנסה את דרגון אייג' הראשון.

אותו זמן כמו לסיים את סקיירים 3 פעמים בערך.

TFSI Power

פורסם

רוני, אני מהגיימרים היותר רציניים, מאלה שחורשים על משחק טוב במשך שעות על גבי ימים, שוב ושוב, עד שגומרים אותו בצורה משביעת רצון- קרוב ל-100%, או להגיע ל-100% אם זה בגבולות הטעם הטוב (לעזאזל אתך, GTA VICE CITY והקפיצה המיוחדת האחת המחורבנת שעמדה ביני לבין ה-100%!!!). אני מתעלם בכוונה מהמשימות הראשיות, לקח מפאלאאוט 3, וחוקר את העולם בכיף שלי. וזה רק המעבר הראשון שלי במשחק, יהיה גם שני (ואולי אפילו שלישי...).

תקשיב, מי אני שאדבר, כי גם אני נהנה מאוד מהדברים האלה, אבל כמו כל דבר בחיים, גם זה צריך להיות במידה. הבעיה במשחקים כמו סקיירים היא שהם פשוט לא נגמרים. אם רוצים לעשות הכל, זה לוקח מאות שעות של משחק. ואנשים צריכים גם לעבוד, לחיות, לאכול... :lol:

חבל לבזבז את כל החיים על משחק, מהנה ככל שיהיה. זו הסיבה שצריך לדעת לחתוך.

תחשוב על זה ככה - מה יתן לך להשיג 100% במשחק הזה? יש איזה פרס בסוף? "החנון המצטיין"? האם אתה באמת תרגיש יותר טוב עם עצמך אם יהיה לך 100 בכל ה-perks ולא יישארו משימות לעשות? האם באמת אתה תאכל את עצמך אם תוותר על משימה מסוימת או אם תסיים את המשחק כשה-blocking שלך עומד על 85? לא, ברצינות - אתה תסתובב לך בעולם עם חרב ומגן ותחכה שיצורים יתקפו אותך בשביל להעלות את ה-blocking ל-100? מה המטרה? בשביל לראות את הספרות מרצדות על המסך? כי זה בטח לא יתן לך כלום מעבר לזה, וכשתהרוג את הדרקון האחרון ו"תסיים" את המשחק (כי הוא לא באמת מסתיים, אתה יודע) - אתה באמת חושב שתרגיש יותר טוב? להפך, תאמין לי - כשאתה כל כך חזק, לחסל את הדרקון האחרון זו משימה מה-זה קלה. זה אפילו מאכזב...

ומה יעזור לך לשחק בו שוב? אתה חושב שהחוויות יהיו שונות לחלוטין אם תהיה חתול כחול במקום nord? כן, אולי השומרים ישאלו אותך אם תמיד הצבע שלך היה כזה מוזר, במקום להתפעל מהשריון הקל שלך. אבל החוויה לא באמת תהיה גדולה יותר או טובה יותר.

בקיצור, תעשה לעצמך טובה - סיים את המשחק ותשכח ממנו. כל דבר אחר יהיה בבחינת בזבוז זמן, כי מידת ההנאה שלך מהמשחק לא תגדל ביחס ישר לכמות הזמן שתבזבז עליו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1

3 זה fallout של כל הזמנים, new vegas פחות משכנע, נראה כמו ניסיון למרוח את ההצלחה של 3 והכניסו בו יותר מדי פונקציות לא שימושיות ונשקים דומים (למה שאני יבשל חביתה מביצים של איזה מוטציה כדי למלא לעצמי 10 HP אם אני יכול להשתמש בstimpack שלקחתי איזה חמור שהרגתי ולמלא 50 HP?)

כמו שsronis אמר, כשאין סיבה להמשיך לעלות רמות זה כבר משעמם. אחרי שהרגתי את הרשע הראשי מיד נמאס לי מהמשחק.

עכשיו רק צריך לחכות לדיאבלו 3:twisted: (ולקוות שהוא ישפיע לרעה על היכולת שלי ללמוד למבחנים בבית לפחות כמו סקיירים).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...