Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Nothing you do matters. You walk in to town dressed as the Arch-Mage and people will tell you to join the Mage's College. You become the leader of the Companions and people will make fun of you for fetching mead. I've slain the world-eater and people didn't even blink. After 150 hours I took a step back at what I had accomplished and how the game world had changed, and it hadn't. A few people had died or moved location and bugged out quests so that I couldn't complete them, dragons raged more than ever, bandits kept returning to that one place I cleared a dozen times. The combat is boring and repetitive and shallow and broken. And easily exploited.

זאת בערך הסיבה שהפסקתי לשחק בו. בניגוד לFallout New Vegas, הוא לא גורם לך לרצות לחזור ולעבור אותו מחדש בדרך אחרת (בניגוד לFNV, שיש כמה דרכים לעבור אותו).

בFNV כמעט כל מה שאתה עושה, מתבטא ביחס של שאר הNPC כלפיך, זמינות של המשימות, וההתקדמות שלך במשחק.

בסקיירים, אפילו שהרגתי את הקיסר, במקום לנסות להרוג אותי, נותנים לי להתגייס לצבא האימפריה, ולבסוף נותנים דרגה של LEGATE. אני הוא פאקינג dovahkiin, שגאל את העולם שלכם מדרקון שרצה לאכול את כל הנשמות שלהם, ועדיין מתייחסים אליי כאל פשוט עם. נשק לא מתקלקל - WTF? מה, בעולם הביניימי המציאו סגסוגת בלתי ניתנת להשמדה?

עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון, סקיירים עדיין נמצא בכמה רמות מעל מה שמקובל בתעשיית משחקי מחשב, אבל הוא לא גורם לרצות לחזור אחרי שעברתי אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק למען הפרוטוקול, אני שונא את כולכם. הורדתי אותו היום וממש מהר מצאתי את עצמי זוחל למטבח כי לא ממש רציתי לאכול.. ואז שיחקתי עוד 3 שעות. (סך הכל 6)

דבר שני, לבת'זדה יש מין קטע כזה של ליצור עולמות שהשקחן לא מזיז להם, נתקלתי בזה גם בfallout 3 וגם בelder scrolls 3.

אני מניח שזה פשוט בגלל שהעולמות כל כך גדולים וורחבים שקשה לעשות אותם דחוסים בתוכן, בתגובות של אנשים למעשים שלכם, בעלילה ובשינוי של העולם עצמו. כי אז פשוט יקח שנים לעבור את המשחק שלא לדבר על הזמן שייקח לפתח אותו. ואני לא מדבר על היל-בילי שרירותי שיגיד "וואו אתה זה שהרג את כך וכך", זה לא עולם שמגיב למעשים שלכם.

בתחום הזהדווקא מאוד מצטיינת ביו-וור, עם הסדרות של dragon age ו mass effect, זה עולמות שמגיבים למה שאתם עושים. אבל הם דחוסים בגלל ובזכות שהם קטנים (פיזית). קחו את מאס אפקט למשל, כמה פעמים חזרתם לכל כוכב (מרכזי) ממוצע? לפחות 3? זה נותן הזדמנות לעלילה להתפתח ולהגיב אליכם.

במשחק כמו סקיירים (שאני עדיין לא מכיר ממש טוב) או מורוווינד (אלדר סקרולז 3) שאני מכיר טוב או פולאאוט (שאני מכיר מצויין ועברתי את כולו)לא מצפים ממך שתחזור לאותו מקום 40 פעם במהלך המשחק ולכן כנראה ש"הם מרשים לעצמם" לא לעשות את זה.

You walk in to town dressed as the Arch-Mage and people will tell you to join the Mage's College

אוי מסכן... אף אחד לא הגיב על הגלימה החדשה שקנית?

בחייאת רבאק, אולי גם נחמיא לך על הפרנץ' בציפורניים באותה הזדמנות :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני חייב להבין - למה יש אפשרות לאסוף דלאים וצלחות!! זה מחרפן אותי! וכל הדרקונים שהרגתי - במה זה מתבטא?!

צלחות, חומרי חניטה, מגוון אדיר של פריטי מאכל, סלים, כלי עבודה בשדה, חומרי חניטה כבר אמרתי? בשביל מה לעזאזל צריך חומרי חניטה?

בנוגע לדרקונים - זה מתבטא בנשמות דרקון שנותנות לך צעקות. וגם קשקשים שלו שאפשר להכין מהם שריון בשלב מאוחר יותר.

עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון, סקיירים עדיין נמצא בכמה רמות מעל מה שמקובל בתעשיית משחקי מחשב, אבל הוא לא גורם לרצות לחזור אחרי שעברתי אותו.

מצוין. אתה יודע איזה בזבוז של זמן זה לעשות אותו שוב? לכן כל הקטע של בחירת הדמות הוא מטופש - יש איזה מיליון אפשרויות לבחור דמות בתחילת המשחק, כולל יותר מעשרה מינים שונים מאלף ועד איש-חתול - מה הם חשבו לעצמם, שאנשים ישחקו אח"כ הכל מהתחלה?

כנראה, כי הם דאגו למכלול ענק של תכונות אפשריות, ובחירה מוגבלת יחסית לאורך התקדמות העלילה. לא נראה לי שמישהו יכול להצטיין גם בגניבה, גם בפריצה, גם ביצירת שיקויים, גם ביצירת כלי מתכת ועור, גם ב-echnanting, גם בכל אחד מחמישה סוגי קסמים וגם בעוד איזה מאה תכונות אחרות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא זה הנקודה שלי. אני לא מדבר על בחירת דמות, אני מדבר על דרך לשחק, לבחור צדדים וכאלה, וההתרחשויות בדרך.

לדוגמא, בfnv ממש לא משנה אם הדמות שלך זה גבר, אשה, לבן, שחור, אסיאתי או היספאני. מה שמשנה זה איזה צד אתה תופס, ואיזה מוניטין אתה צובר אצל פלגים שונים במשחק.

ומדובר במשחק של אותה חברה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים, גם אני מכור.

אבל אני גם בבעיה.

התחלתי את המשחק עם NORD ועשיתי את המשימה עם הזומבים.

ואז חשבתי לעצמי, למה לא לקחת את החתול? אז התחלתי את המשחק מחדש עם החתול...

אבל אני לא יודע במה הוא מתמחה! אני יודע שהNORD הוא לוחם, אבל מה החתול?

כשאני יקבל נקודות על עליית הLVL, לאן להוסיף?

להשתמש בחץ וקשת או נשק ומגן?

לעזרתם אשמח!

מלבד זאת, אני לא יודע איזה צד לבחור.. לא הבנתי על מה המלחמה שלהם בכלל.

Honda civic EJ6

פורסם
לא זה הנקודה שלי. אני לא מדבר על בחירת דמות, אני מדבר על דרך לשחק, לבחור צדדים וכאלה, וההתרחשויות בדרך.

לדוגמא, בfnv ממש לא משנה אם הדמות שלך זה גבר, אשה, לבן, שחור, אסיאתי או היספאני. מה שמשנה זה איזה צד אתה תופס, ואיזה מוניטין אתה צובר אצל פלגים שונים במשחק.

ומדובר במשחק של אותה חברה

תראה, זה עניין אישי. אני דווקא לא כ"כ אוהב את הבחירת צדדים. אני אף פעם לא יודע מה לבחור ותמיד תוהה "מה היה אם...", אז מבחינתי דווקא טוב שלא צריך להחליט. (למרות שעדיין יש בהרבה מקרים אפשרות לבצע משימות בכמה אופנים).

חברים, גם אני מכור.

אבל אני גם בבעיה.

התחלתי את המשחק עם NORD ועשיתי את המשימה עם הזומבים.

ואז חשבתי לעצמי, למה לא לקחת את החתול? אז התחלתי את המשחק מחדש עם החתול...

אבל אני לא יודע במה הוא מתמחה! אני יודע שהNORD הוא לוחם, אבל מה החתול?

כשאני יקבל נקודות על עליית הLVL, לאן להוסיף?

להשתמש בחץ וקשת או נשק ומגן?

לעזרתם אשמח!

מלבד זאת, אני לא יודע איזה צד לבחור.. לא הבנתי על מה המלחמה שלהם בכלל.

אתה באמת בבעיה. המשחק ארוך בטירוף. אם תתחיל אותו כל פעם מחדש עם דמות אחרת, לא תסיים אותו. זה לא באמת קריטי עם איזו דמות מתחילים, כי אח"כ היא לומדת המון דברים חדשים ממילא ואתה יכול לקדם אותה איך שבא לך עם עליית השלבים.

תחליט אם אתה רוצה להתמקד בלהיות לוחם, קוסם או גנב ולפי זה תעלה את ה-perks המתאימים.

תשמור אצלך גם חץ וקשת וגם נשק ומגן ותשתמש בהם לפי הצורך. שים את האהובים עליך ב-favorites ותחליף ביניהם כל הזמן. שים לב שאתה יכול גם להשתמש בנשק וקסם למשל, או אפילו בשני קסמים. כל פעם שאתה משתמש במשהו אז היכולת שלך בו עולה, כך שעדיף להתמקצע בכמה שיותר דברים, לדעתי. זכור שצריך להטעין כלי נשק קסומים. זכור שיש לך צעקות ותשתמש בהן הרבה.

ואל תהיה מוטרד שלא הבנת על מה המלחמה, זה לא באמת משנה, גם אני לא באמת מבין :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

:) רוני תודה על התגובה! אני משתמש כרגע בחץ וקשת ובחרב, ומחליף ביניהם בעזרת הפייבוריטס, זה מאוד נוח.

אבל האם לדוגמא NORD יכול להיות קוסם טוב כמו ELF?

איזה יכולות מיוחדות יש לגנב? כאילו קוסם אני מבין עושה קסמים, לוחם אני מבין משתמש בכלי נשק וקרב צמוד, אבל למה טוב גנב?

Honda civic EJ6

פורסם

לא יודע, אני אדם ישר. לא גונב מאנשים :lol:

ברצינות - חפש ברשת, יש טונות של מידע על כל מה שתרצה לדעת בנוגע לממלכת סקיירים. להערכתי גנב יודע להתגנב בלי שימצאו אותו, לכייס אויבים ולפרוץ למקומות. אני יותר טיפוס של hack and slash אז זה פחות מדבר אלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

משחקים עם תרגום הפסיקו לצאת כבר לפני שנים, אם זו הכוונה. אבל, יש משחקים שהעלילה בהם שולית ולא "מפריעה" להנות. saints row: the third אחד מהם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מה זה השטויות האלה? :evil:

שיחקתי את המשחק, עשיתי הכל במהירות לא נורמלית, ואחרי שאני הורג את Alduin המשחק לא מסתיים!

בררתי בפורומים של המשחק ואין באמת סצינת סיום ואין סוף למשחק. פשוט ממשיכים לשחק עד שמשתעממים כי תמיד יש משימות חדשות.

fuuuu_by_gamerdudexi.jpg

• תוכן חדש...