Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי כמה דברים, חלקם זה מה שאתה אומר...

הבנתי גם למה שונאים את המשטרה ובנוסף הבנתי מזה אנשים מושחתים... אבל אין מה לעשות זה המצב.

מי הם האנשים המושחתים בסיפור הזה?

תודי לשופט שאפשר לך לצאת ללא רישום פלילי.

פורסם

אמרה תות ונשארה בחיים וללא רישום פלילי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחרי כזה אירוע אולי לא נעשים חכמים יותר , אבל לפחות יכולים להיות נבונים יותר.

יש לך טענות והשגות לגבי כל הקשורים לאירוע - חוץ ממך עצמך.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה,רק שאני העדפתי לספוג תביעה,לפי מה שהבנתי הנפגעת תבעה נזקי גוף,יש סיכוי שיקראו לי לחקירה?או משהו דומה?

המקרה קרה לפני שנה.

פורסם
למה כולכם קופצים עלייה? תנסו להבין גם את הצד שלה.

זה שהתקשר לנייד שלה "חוקר" כזה או אחר מחסוי לא באמת אומר שהוא שוטר.

והיא עשתה בצדק שהיא לא נתנה לו פרטים וחדשה בו, זה בדיוק מה שאני הייתי עושה.

אבל מה שכן במידה ובאותה שיחה הייתי מוזמן לחקירה אז הייתי מגיע לתחנת משטרה אפילו רק בשביל לאמת אם באמת זומנתי.

וגם הייתי אומר זאת לשוטר בטלפון, שאני יגיע אני ימסור את כל המידע הדרוש. לגיטימי לחלוטין!

היא נהגת חדשה - אין לי ניסיון ואת האמת? בשביל אחת שאין לה ניסיון היא הבינה דיי מהר שאותה נהגת מנסה לסחוט אותה בדרך כזאת או אחרת.

לדעתי? תקחי ייצוג משפטי אין לך בררה אחרת.

ושאף אחד לא יפגע אבל לדעתי להבא אל תפתחי כאן אשכול, אתה תקבלי כאן יותר הטפת מוסר מאשר עזרה או 'טיפים'

וראיתי את זה יותר מפעם אחת, תסעי לאט בהצלחה!

כל אחד כטן חי בסרט שהוא נשוא קונספירציה.

הבחורה נהגה כמו פראונידית ללא כל סיבה. "מנסים לסחוט אותה".. קשקוש. בכל הליך אזרחי צד אחד מגזים, ממילא אם היא מבוטחת זה לא היה עולה לה יותר מההשתתפות העצמית. בפועל הבחורה אשמה בתאונה ולא נתנה פרטים מלאים. בגלל התנהגות כזו הרבה אנשים שבאמת נפגעים לא זוכים לפיצוי הולם. הדבר היחיד שלא הבנתי הוא למה בחורה צעירה בת 19, ללא עבר פלילי (לכאורה), כל כך חוששת ומתנהגת הפוך לחלוטין ממה שהיית מצפה מבחורה תמימה בת 19....

בכל מקרה, מבליל העצות שנתנו לך כאן, לדעתי נתנו לך (גם המסנגרים וגם המקטרגים) עצה אחת טובה. לכי לעו"ד שמתמחה בתחום.

פורסם

ואני מציע לך לקרוא שירשורים(או לפחות את סופם) לפני שקופצים בראש ומבזבזים ביטים לעמוס השרת.:wink:

סיפור משעשע, טוב לשמוע שהוא הסתיים כפי שהסתיים.

אגב, תותי, האם האישה קיבלה פיצוי או שיפוי כלשהו?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום,

קראתי באחד השירשורים שהלכת למוסך בצפון המתמחה במיצובישי, ויצאת מרוצה.

מהו שם אותו מוסך בבקשה?

אני מחפש לגאלאנט שלי מוסך מומלץ שאינו מורשה יבואן...

תודה, אסף.

היי אסף,

אני מתנצל שאין לי אפשרות לענות בהודעה פרטית- זה רושם לי שלא שלחתי מספיק הודעות בפורום עדיין :)

הלכתי למוסך טכנו טסט בטירת הכרמל.

אם אתה הולך לשם אז להלן כמה אנקדוטות:

- יש שם שני מנהלי מתחם, אני אישית מעדיף את ראפיק על טוני הקירח.

- כנס לפייסבוק שלהם תוריד את הקופונים ותדפיס (נ.ב- אני שונא פייסבוק):

facebook.com/media/set/?set=a.408144815891258.90951.100000872280550&type=1

- יש לחברי קארספורום מחירון זול יותר שם- הם ספונסרים של הפורום הזה- תכנס ללינק הבא:

carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435206

תסתכל על הפרטים בחתימה ותראה שיש שני אנשים שניתן ליצור איתם קשר לסלולרי.

-הכי חשוב שתגיד להם שאתה מקארספורום (תשתמש במונחים כמו- "מוביל דעה בתחום הרכב" וכו')

שיהיה בהצלחה

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

פורסם

-הכי חשוב שתגיד להם שאתה מקארספורום (תשתמש במונחים כמו- "מוביל דעה בתחום הרכב" וכו')

שיהיה בהצלחה

אמממ... אם הם ספונסרים של הפורום, הם קוראים את ההודעה. מעניין מה עובר להם בראש כשהם קוראים איך מציעים לחברים, מונחים, שאמורים לפגוע בפרנסתם.

ארז רונן

פורסם

היי ארז,

אין לי בעיה להגיד את מה שכתבתי כאן שוב ושוב ולשלוח להם את זה במייל.

אשמח אם תפרט יותר מה עלול לפגוע בפרנסתם מהדברים שרשמתי?

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

פורסם
היי ארז,

אין לי בעיה להגיד את מה שכתבתי כאן שוב ושוב ולשלוח להם את זה במייל.

אשמח אם תפרט יותר מה עלול לפגוע בפרנסתם מהדברים שרשמתי?

כבעל אינטרס, יכול להיות שאתן תמורה ללקוח במחיר הפסד ולו כדי שיפרסם אותי בין שומעיו. ברור שיש לי אינטרס גדול יותר אצל מוביל דעה מאשר אצל חסר דעה. (שלא יובן חס וחלילה שאני מתכוון לאסף.)

ארז רונן

• תוכן חדש...