Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"וְכִי יַכֶּה אִישׁ אֶת עֵין עַבְדּוֹ אוֹ אֶת עֵין אֲמָתוֹ וְשִׁחֲתָהּ לַחָפְשִׁי יְשַׁלְּחֶנּוּ תַּחַת עֵינוֹ; וְאִם שֵׁן עַבְדּוֹ אוֹ שֵׁן אֲמָתוֹ יַפִּיל לַחָפְשִׁי יְשַׁלְּחֶנּוּ תַּחַת שִׁנּוֹ" (שמות כא, כו־כז)

אפשר לפרשן את המקורות בכמה אופנים.אתה יכול לקבל את פרשנותם של חז"ל להשלכות המושג "שן ועין" מן המקרא, וזה כבר עניין לדיון אחר. מי צודק ומי יכול לחשוב גם אחרת.

אני באופן אישי אוהב להסתכל על זה כך

גם שאתה מפסיד (שזה המצב הנתון)....תפסיד פחות

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין לא מבין ממה היה לך לפחד כלכך, אפילו את פרמיית הביטוח לא היית מפסידה במקרה שהמתלוננת הייתה תובעת.

נזקי גוף משלם ביטוח החובה ואולי אפילו לא היו פונים אלייך, מקסימום לתת עדות וזהו.

חבל שגרמת לזה להתגלגל למימדים כאלו.

פורסם

לכל מי שרשם כאן, בקשר למכה קטנטונת ואנשים שמנסים לסחוט כספים, אז הינה לכם מקרה.

גם באבא שלי נכנסו בחנייה, מישהו עשה רוורס, ממש במהירות אפסית עוד יותר מהאפס שלכם בכל המקרים, כי הבחור ההוא ניסה להחנות במקביל.

מה קרה? נתן רוורס עדין מאוד, הרכב הוא ניסאן אלמרה 2004 , דנדשה מעולם לא קיבלה שום מכה או חבטה, עובדת בחנות ממול, עמדה בחוץ ועישנה סיגריה ואבא שלי היה במכולות שונות... כאשר חזר, חיכה לו מכתב על השמשה ושיחה עם אותה עובדת/בעלת חנות לא משנה לגבי מה שקרה, הוא כמובן שבדק ו... שום כלום, הכל נראה כמו חדש מזווית העין, נו טוב... נסע הביתה, סיפר לי, ירדנו לחנייה ומה גילינו ברגע שהרמנו את מכסה המנוע?

בדיוק... קליפסים שבורים, הגריל הקדמי (פלסטיק) והמגן הקדמי החזיק בקושי על קליפס בודד... כמו כן טמבון מפוצץ בצד שאבי לא ראה בבחינה הראשונית. מה שלא היה נראה לעין אלה רק במגע, אחד הפנסים היה רופף לגמריי והיה ניתן להזיזו ולשחק איתו, כל המנגנון שלו נשבר והכי מצחיק? כולל הפנס השני שנסדק בכלל משום מה, והכי מצחיק? קיפול במכסה המנוע!

איך זה נגמר? בכך שהחליפו מכסה מנוע, זוג פנסים, יישור רכיבים שונים בקידמה, החלפת טמבון קדמי וכו', ? העלות ע"פ החשבונית של המוסך? 13,000 ש"ח !!!

מן הסתם שהוא הודה בהכל וחתם על כך בחברת הביטוח שלו וכו' מכיוון שהיו עדים מן הסתם. והוא אכן הודה שזה היה הוא אך הוא כנראה לא שם לב.... נו טוב.

אז תעשו טובה, גם אם רק נראה לכם, אז זהו ש.. זה לא. תצאו מהסרט.

מספיק להכנס לבן אדם "טיפה" בטמבון האחורי וכמה שעות לאחר מכן הוא מגלה שהמכסה עקום, לא נסגר טוב, נשאר קליפס אחד מכל ה 6 שהיו שבלחץ מחזיק אותו... פנס סדוק, פנס "זז" מנגנונים שבורים וכו'.. ואת כל זה לא ניתן לזהות ע"י בחינה ראשונית ובלחץ באמצע הכביש/רחוב ועוד כשממהרים לאנשהו.

אז שוב, צאו מהסרט.

דרך אגב, צליפת שוט מכירים? מישהו מכם ישב ברכב שנכנסו בו ב 20 קמ"ש? יש לכם מושג מזה 20 קמ"ש?!?!?!

ישבתי פעם ברכב של חבר שנהגת ניסתה להחנות מאחורה ונכנסה במהירות מזה אפסית.. אבל ממש אפסית (קמ"שים בודדים במקרה הטוב) וכל הרכב זז והרגשתי מכה לא קטנה ברכב עצמו, אז תתארו לכם 20 קמ"ש, זה מהר מאוד כשאתה עומד במקומך...

אז יכול להיות שאותה נהגת רגישה לכאבי ראש, לסחרחורות, בעיות בגב וכו', דרך אגב, צליפת שוט וכאבי גב ושרירים יכולים ובדרך כלל מופיעים כמה שעות טובות לאחר התאונה, זה למה אנשים מתוננים על כאבים כמה שעות או יום לאחר מכן.. או לאחר שינה.

לכן, אין מה להיות תמימים או לחשוב שהנגת שבה היא נכנסה מנסה לסחוט כספים, אין לך/לכם מושג מה קרה, מה זה 20 קמ"ש כשאתה עומד במקום ו 1.3 טון בממוצע נכנס בך פי 20 מהר יותר ממך ( נניח והנגת עזבה את הדשה והגיעה למהירות אסטרונומית של 1 קמ"ש) אז הינה לכם בפרופורציה.

אז כן, יודעת מה? היא צודקת ואת תשלמי לה ותקבלי את העונש הראוי לך, את לא אשמה, אביך/אימך לא לימדו אותך ולא נתנו לך חינוך נכון לגבי מה זה כביש ורכב ומה עושים במצבי חירום שכאלה.

אני למדתי ממקרה מאוד קרוב (אמא של אבי) שנהג עשה רוורס ונכנס בה (היא זקנה) ולא הזמין אמבולנס למרות ששאל ואימו אמרה שלא, כנראה הייתה מאוד מבוהלת ומפוחדת (דרך אגב, שבר בארובת העין, שבר ביד לחודשיים, שבר קשה ובעיות נוספות) לכן מה למדתי?

(כמובן שנכון להיום, הוא אוכל ואכל סרטים נוראיים על כך ומן הסתם שלילה, תביעה וכו' ואחר כך הערכת נזק לאחר הורדת השבר וכו'.. מי צריך את זה?!?!)

1. להזמין אמבולנס תמיד ( בתאונה של נפגעים מן הסתם כן?)

2. יש לי ביטוח, לתת את הפרטים בכל מקרה ולצלם ולרשום הכל בניירת שתמיד יש לי ריקה שיש לי ברכב ( הרי בשביל מה אני משלם? כדי לא לתת פרטים ולהתחמק? זה נשמע אפילו מאוד עצוב ומצחיק בו זמנית כשחושבים על זה...)

3 לשתף פעולה.

מה הבעיה?

** עוד משהו שעלה בדעתי, מי אמר שסוחטים אותך?! יש לך חברת ביטוח, את משלמת לה, כל הכספים עד השקל האחרון ממומן ע"י חברת הביטוח שלך מה הבעיה בדיוק? מה זה משנה גם אם היא תרצה לקבל 100 אלף, נו אז מה? זה יוצא לך מהכיס?

אז שנה הבאה ההורים ישלמו או שאת, תוספת לביטוח של עוד 100-200 שקל ואולי אפילו 300-400, ביג דיל שזה נפרש עוד ל 12 תשלומים? תעשי טובה. אין שכל אין דאגות.

פורסם
אם לא נגרם נזק פיזי לרכבים רוב הסיכויים שהתובע הוא סתם זXXן שכל שמנסה לסחוט כסף.

אולי תתבע גם אנשים ש"התנגשו" בך בטעות ברחוב תוך כדי הליכה...

הכי קל ללכת ולהתלונן על כאבים בצוואר או בגב. למה? כי אי אפשר לסתור את הטענות הללו.

אני אספר סיפור קצר ואישי.

לפני הרבה שנים, רכב לא שמר מרחק ונכנס בי במהירות אפסית (התחלנו לסוע ברמזור, וילד קפץ לכביש, אני עצרתי, הנהגת מאחורה לא). לרכב שלי לא נגרם נזק, גם לרכב שלה.

למחרת התחילו כאבי גב וסחרחורות. מסתבר שעברתי זעזוע מוח שלא טופל בזמן.

חודש לא יכלתי לנהוג, היו לי סחרחורות, שלפעמים השאירו אותי בבית במקום ללכת לאוניברסיטה.

ולא, לא תבעתי את הביטוח חובה שלי, כך שהתירוץ הזה לא עובד.

מכל תאונה יכול להיגרם נזק גופני, גם אם הרכב עצמו לא נפגע.

אדי

פורסם

אין פסול בזה שהאשה שפגעת בה הלכה לבית החולים.

ואם יהיו לה כאבי גב עוד חודש? היא צריכה תיעוד כלשהו שהייתה תאונה.

לשם קבלת פרופורציות נכנסו בי מאחורה במהירות של 20-30 קמש זה היה בחודש יולי ועד היום יש לי כאבי גב.

בבריאות לא משחקים.

בנוגע לבעיתך, רק עורך דין, שום התיעצות בשום פורום לא תעזור לך, תפסיקי לבזבז את הזמן שלך ותתחילי לפעול, את לא הולכת לצאת מזה בזול בלי עורך דין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לידע כללי, כל הפעמים ששמעתי על הגשת עדות במשטרה, זימון המעיד לא בא בכתב\מישהו הגיע הביתה, אלא בטלפון, תוך כדי מתן כל הפרטים לאן להגיע ובאיזה שעה. ותתפלאי, ממספר חסוי.

אם היו מגיעים אלייך הביתה, אז זה כבר לא היה לצורך הגשת עדות אלא לצורך עיכוב לחקירה תחת אזהרה. אם היו צריכים ראיות (לא בתאונת דרכים), גם היו הופכים לך את הבית.

פורסם

העצה הכי טובה בשבילך זה לקחת עורך דין ומהר.

כול מה שנאמר בשירשור הזה כול המגיבים שהיו נגדך או שחשבת שהם נגדך אך ורק מראים לך את המציאות.

נהגת בכלל לא בשכל.

ורק שתידעו לפני כשנה נכנסה בי נהגת עם רכב יחסית גדול קרייזלר פי טי קרויזר כשאני הייתי עם פיאט פונטו

עמדתי ברמזור והאישה נכנסה בי ב100 קמ"ש!! 100 קמ"ש

עפתי בערך 30 מטר עברתי את הצומת ועליתי על האי תנועה מהמכה

היא נכנסה בי פעמים מהכוח של המכה.

כתוצאה מהמכה הרכב כמובן הלך טוטאלוס כול האחורה נמעך והרכב התקצר ב40 ס"מ הגג התעקם שלא נדבר על שאסי בכלל.

פונתי לבית חולים ואושפזתי יומיים עם חבלה בראש נפתח לי הראש.

אחי הקטן היה איתי ברכב וסבל ממכה יבשה.

היום אחרי שנה וקצת אני סובל עדיין מכאבים שלא נראה לי יעזבו אותי גם אחרי 3 סשנים של טיפולי פיזוטרפיה הגב שלי כואב

אני מדבר ויוצא לי קליקים מהלסת תוצאות סי טי הראו נפיחות בראש כתוצאה מהמכה.

אולי כשמסתכלים על זה ברור שזה לא רציני.

אך אין לכם מושג מזה לחיות עם זה החיים השתנו מקצה לקצה לדבר עם בן אדם ועל הדרך יוצאים לך קליקים מהצוואר מאוד לא כיף

להתכופף בצורה הזויה בשביל להרים משו לא נעים בהחלט. צוואר תפוס קבוע.

שלא נדבר על מיגרנות קבועות בראש לא משנה מה ניסיתי הכאבים באים בבום ובחדות.

אחי הקטן סובל מכאבים עזים בגב אינני יודע איך הוא קיבל את המכה אבל היה לו מכה יבשה סגולה בעצם הזנב.

מה שאני בא להגיד גם אם לא נפגעתם פיזית לא אומר שהגוף שלכם לא נפגע.

אינכם יודעים איזה כוחות מופעלים עליכם בזמן תאונה הגוף אינו רגיל להתמודד עם זעזועים כאלו אתם בסך הכול יושבים ברכב ונכנס בכם משו ומזעזע את גופכם. אולי בימים הראשונים לא יכאב אבל אני מבטיח שזה כואב ומשנה חיים אחרי זה.

במיוחד שאם זה קרה לאישה ועוד לא צעירה. !

האישה שנכנסה בי נתנה לי פרטים שגויים וזה מאוד הקשה לקבל את כספי הרכב.

הייתי יכול לתבוע אותה גם אזרחית אך נמנעתי מזה קורה לכולם,העדפתי את השקט הנפשי שלי.

פורסם

אתם ממש אבל ממש לא בכיוון , האישה הנפגעת הייתה צריכה להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח ומה לעשות האישה הנפגעת טיפשה שלא רשמה את הפרטים המלאים של הפוגעת ,

מזה טלפונים 60 פעם בדקה מה זה משטרת משפחת פשע ? הנפגעת הייתה מגישה את מספר הטלפון והמשטרה דרכו הייתה מגיע לכתובת של הפוגעת ושולחת לה זימון לחקירה

חוקר שמנסה להוציא הודאה בטלפון מטריד לא מזדהה עם תעודה, אני מבטיח לכם שבעלה של האישה או גורם כזה או אחר שקשור לאישה הוא חוקר במשטרה והוא פשוט פעל על דעת עצמו ולא על ידי הנהלים

ראבק מי מזמין חוקר פרטי על ילדה בת 19 שנכנסה ב20 קמ"ש באוטו

אני חושב שעורך דין יכול לעזור אבל יחד עם זאת הייתי מבקש להגיד בעצמי את הסיפור לשופטת ותבכי לה במשפט ותגידי לה שאת כולה ילדה בת 19 וכל הסיפור הזה יצא מהקשרו ואין לך בעיה לשלם על הנזק שנגרם לרכב ואת מבוטחת ביטוח גוף ככה שזה לא ממש אמור להיות לך אכפת גם אם הנפגעת נעשתה נכה מפגיעה של 20 קמ"ש אוטו באוטו

אני הייתי פשוט אומר ל"חוקר" תשלחו לי זימון לחקירה בדואר ואני יבוא וזהו ולא היית צריכה לנבל את הפה שלך בלי שום קשר זה תת רמה והישראליות המכוערת של המדינה שלנו

בהצלחה

פורסם
היי,

אני נהגת חדשה, יש לי משפט בעוד חדשיים והמקרה הוא כזה:

כשעברה השעה שהייתי צריכה להגיע למשטרה ולא הגעתי התחילו להתקשר אליי בערך 60 שיחות בשעה ממספר חסוי (ואני לא צוחקת!)

בכתב אישום רשום שנעשו נסיונות מצידי לשבש חקירה, שהפרעתי לשוטר בתפקידו וגרמתי נזק גוף ורכוש (שכמובן כל אלו לא היו ולא נבראו)

האם אני יכולה להפיל אותם בטענה שהתקשרו אליי מחסוי ולא שולחו לי שום מכתב רשמי?

האם יש סיכוי לפי חוקי הענישה שאקבל שלילה נוספת?

ברור שכתב האישום והחקירה נעשתה בצורה נורא חובבנית מבחינת המשטרה והרבה דברים כאן הם לא לפי הספר, השאלה שלי לפי הנסיון מחכה לתשובה, מקווה שלא חפרתי יותר מידי :)

:digging:

נהגת חדשה שעשתה כל טעות אפשרית.

עשית תאונה לא משנה מה חומרתה אם זה נזק בלבד או פגיעה בנפש מוסרים פרטים מלאים!

ולא מנתקים לאדם שפגעת בו את הטלפון וטומנים את הראש בחול בתקווה שהכל יעלם, כי בחיים האמיתיים זה לא פועל כך.

התקשרו מהמשטרה כדי לזמן אותך לחקירה, כל משרד ממשלתי מספר הטלפון שלו הוא חסוי, אז אם לא חשבת שהתקשרו מהמשטרה,

יכלת להפעיל את הראש לסיים את השיחה עם החוקר בצורה יפה ולבצע שיחה יזומה שלך אל תחנת המשטרה ולאמת את הפרטים,אבל כנראה שיותר קל ופשוט לך לקלל את החוקר ולומר לו שיגיע לעצור אותך (מאוד חכם- ציניות).

ומה זה בדיוק "להפיל" להפיל את מי על שיחה ממספר חסוי?

חפרת לעצמך בור מאוד עמוק, מקווה שתמצאי דרך לצאת ממנו בתבונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חוקר שמנסה להוציא הודאה בטלפון מטריד לא מזדהה עם תעודה, אני מבטיח לכם שבעלה של האישה או גורם כזה או אחר שקשור לאישה הוא חוקר במשטרה והוא פשוט פעל על דעת עצמו ולא על ידי הנהלים

מאיפה המצאת את תיאוריית הקונספירציה הזו?

היא הוזמנה לחקירה, ובשעה היעודה התקשרו אליה לאחר שלא הגיעה.

המספר "60 פעם בדקה" הוא סימבולי. מספיק שתשים מספר על חייגן והטלפון יצלצל כל פעם אחרי ניתוק.

פורסם

למה כולכם קופצים עלייה? תנסו להבין גם את הצד שלה.

זה שהתקשר לנייד שלה "חוקר" כזה או אחר מחסוי לא באמת אומר שהוא שוטר.

והיא עשתה בצדק שהיא לא נתנה לו פרטים וחדשה בו, זה בדיוק מה שאני הייתי עושה.

אבל מה שכן במידה ובאותה שיחה הייתי מוזמן לחקירה אז הייתי מגיע לתחנת משטרה אפילו רק בשביל לאמת אם באמת זומנתי.

וגם הייתי אומר זאת לשוטר בטלפון, שאני יגיע אני ימסור את כל המידע הדרוש. לגיטימי לחלוטין!

היא נהגת חדשה - אין לי ניסיון ואת האמת? בשביל אחת שאין לה ניסיון היא הבינה דיי מהר שאותה נהגת מנסה לסחוט אותה בדרך כזאת או אחרת.

לדעתי? תקחי ייצוג משפטי אין לך בררה אחרת.

ושאף אחד לא יפגע אבל לדעתי להבא אל תפתחי כאן אשכול, אתה תקבלי כאן יותר הטפת מוסר מאשר עזרה או 'טיפים'

וראיתי את זה יותר מפעם אחת, תסעי לאט בהצלחה!

פורסם

החוקר הזמין אותה לתחנת המשטרה לתת עדות. מה נראה לך, שהוא עובד עליה?

וזה לא משנה שהיא הבינה שהנהגת מנסה לסחוט כסף - זה לא אמור לשנות את התגובה שלה לכל הסיפור.

הטפת המוסר הגיעה מכיוון שהיא התעקשה לעשות הכל לא נכון. מה עדיף, שהיינו מלטפים לה את הראש ואומרים לה שיהיה בסדר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...