Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כיומים הבעיה התחילה : אז ככה אני נוסע כרגיל ופתאום הבחנתי שנורה אחת לא עובדת ( צד ימין מקדימה) פתחתי את המכסה מנוע ושיחקתי והזזתי את הקוביה הזאת שמספקת חשמל לפנס והאור נדלק. המנורה לא שרופה.

חזרתי לאוטו והכל חזר להיות רגיל. אתמול שוב אותה בעיה צצה שוב שיחקתי והמנורה נדלקה שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האוטו ומדליק אז הבעיה צצה.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

תנתק את המחבר מהנורה, תבדוק שהמגעים בתוכו לא נפגעו עקב חום או חלודה, במידה וזה המצב, תחליף מחבר.

אם המחבר והמגעים נראים תקינים ונקיים, תחליף נורה.

פורסם

הנורה הוחלפה לפני שבועיים הבעיה לא בנורה..

ישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק כי אני לא רוצה להרוס אני חדש בפורום ובכלל בכל העניין.

תודה רבה

פורסם

דור בוקי הסביר לך טוב מאוד

בכל זאת אני מצרף לך תמונה שתבין על מה מדובר

בתמונה יהיה מחבר תקין לחלוטין, עלייך לפרק את המחבר שלך מהנורה ולראות שמצבו

הנוכחי הוא כפי שקיים בתמונה.

אם אתה רואה סימנים של התכה של הפלסטיק או לחלופין נעלי הכבל (בצבע זהב בתמונה)

הפכו להיות שחורים אז תצטרך להחליף את תקע הנורה (H4ׂ) בחדש.

H4.jpg

פורסם

טוב בדקתי את מה שאמרתם והכל היה תקין . אבל שמתי לב שהנורה לא נדלקת ואם נותנים לה מכה קטנה עם האצבע היא נדלקת..

הבעיה בנורה?

פורסם

יכול להיות שהבעיה בנורה, במיוחד אם זו נורה סינית "ללא שם".

מה יותר פשוט מלהחליף אותה לנורה אחרת, בשביל לשלול את האפשרות הזו.

20-30 שקל זה לא סכום כזה גבוה.

פורסם

שלום.

יש לי מאזדה 323 glx מודל 97 ויש לי בעיה באור בקדימה של הרכב ( תאורת לילה).

לפני כמה ימים הנורה התחילה לעשות לי בעיות לא נדלקה ופתאם נדלקה.. בדקתי חיבורים והכל היה ניראה תקין .

אתמול במנורה לא עבדה בכלל אז החלפתי נורה היום חיברתי אותה והתחיל לצאת עשן קטן כזה והמנורה נכבתה ולא נדלקה.

הבעיה היא במחבר? אם כן איפה אפשר להחליף באזור המרכז ? ומה העלות כולל העבודה?

תודה רבה.

דור.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אכן הבעיה במחבר אז התיקון יהיה קל וזול יחסית. בחלק מהמקרים עלול להיגרם נזק לחוט או נזק שיחייב החלפה של בית הנורה כולו ואז המחיר כמובן יעלה.

בכל מקרה, אם אתה מאזור המרכז צור קשר עם מוסך רכב דוד שהוא מוסך מקצועי לטיפול בכל רכבי מזדה שמחזיק חלפים מקוריים לרכבך ויוכל להחליף את בית הנורה ולטפל בחיווט במידת הצורך.

• ספונסר פורום
פורסם

הכל יכול להיות. כדי למנוע ממך ללכת סחור סחור סביב הבעיה המלצתי לך לגשת למחלקת החשמל של מוסך דוד שתפתור את הבעיה בקלי קלות. אם אכן הבעיה במחבר יחליפו לך אותו בעלות נמוכה, אם יש בעיה אחרת יאבחנו אותה ויתקנו בהתאם לצורך. צור איתם קשר, קח את הרכב לבדיקה מקצועית ותמשיך משם.

פורסם

לידע הכללי אם נוגעים בזכוכית של הנורה עם הידיים הנורה נשרפת, משום שיש בידיים שומנים של העור והם עושים "טביעות אצבעות" על הזכוכית, הנורה הראשית היא מסוג הלוגן והיא עובדת בטמפ' גבוהות מאוד לכן השומנים נשרפים ומחממים את הנורה יתר על המידה .

אל תיגע בזכוכית, תתקין נורה איכותית ולא זבל סיני ובנוסף בדוק את השקע של הנורה שהוא לא שרוף ושהמגעים תקינים ונקיים.

• תוכן חדש...