Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - פונטו HGT לבין פולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני בן 21 והתקציב שלי בנתיים הוא עד 30..

יש לי התלבטות נורא קשה בין פונטו HGT לבין פולו GTI שנתון 2000.

אין ספק שהפולו איכותית יותר לעומת הפיאט שיש לה את החסרונות הללו: הגה חשמלי, וריאטור, נוחות(אין לי מושג לגבי החסרונות של הפולו).

אמרו לי שלפולו הזאת יש בעיות בגיר.. מישהו מכיר? או בעיות אחרות ?

האם האחזקה של הפולו היא יקרה ? טיפולים וכו'..

מה דעתכם? המלצתכם? הצעתכם?

רכב אחר שאתם ממליצים עליו?

תודה,

פורסם
אם תוכל למתוח את התקציב עוד טיפה צפונה, הייתי הולך בלי ספק על קליאו ספורט דור ראשון.

אני יודע.. אם היה לי כסף הייתי הולך עליה

אבל צריך כסף בשביל להחזיק אותה.

פורסם

אשמח אם תפרט לי על איזה רכב ניתן לנסוע ואין צורך בכסף על מנת לתחזקו. :?

רמז: בטוח שלא מדובר בפונטו HGT, וגם לא בפולו GTI.

פורסם

אלי, קליאו היא מצוינת. אבל לא לכל אחד יש 5K לשים על טיימינג. דלק 98. ועוד. במיוחד לבחור בן 21.

לדעתי, לך על ה-HGT, יותר פשוטה ויחסית זולה. יש אפילו אחת יד1 עם 130K ביד2. נדמה לי רוצה 24K שקל.

משכנתא זה קל

פורסם
אלי, קליאו היא מצוינת. אבל לא לכל אחד יש 5K לשים על טיימינג. דלק 98. ועוד. במיוחד לבחור בן 21.

לדעתי, לך על ה-HGT, יותר פשוטה ויחסית זולה. יש אפילו אחת יד1 עם 130K ביד2. נדמה לי רוצה 24K שקל.

מה הצבע שלה? אשמח לקישור

מה לגבי הפולו?

פורסם

Fitch - דור ראשון, של תחילת שנות האלפיים "זכו" כבר בקיט טיימינג שני, ככה שיש מהכיוון הזה שקט לחמש השנים הקרובות.

אולם, אם הסכום הכולל שלך עומד על 30K, הייתי הולך על רכב באיזור ה-25K, שוודאי ידרוש יישור קו כלשהו, ואל לנו לשכוח את עניין הביטוח לנהג צעיר.

אלי.

פורסם
אשמח אם תפרט לי על איזה רכב ניתן לנסוע ואין צורך בכסף על מנת לתחזקו. :?

יש לך 2 אופציות:

1.

29790.jpg

2.

634264710767578750.jpg

וברצינות רגע, אחרי האתנחתא הקומית:

1. קליאו ספורט יודעת לנסוע גם על דלק 95. (ולדעתי גם אותו דבר, אבל לא חשוב).

2. לקליאו יש קיט טיימינג יקר, לרכבים אחרים יש דברים אחרים יקרים. כל אוטו עם השטיץ שלו.

חשוב שתבין משהו, רכב ספורט, בייחוד אחד זקן כמו שאתה מחפש בד"כ עבר חיים קשים ולכן תצטרך להשקיע בו לא מעט כסף על מנת לשמר אותו.

בנוסף רכב שנוסעים עליו חזק פחות סלחן לתקלות או פשרות מכניות. אם אני נוסע עם צמיגים במצב בינוני מהבית לסופר זה עובד. אם אתה הולך לתקוף סיבוב עם צמיג שהוא לא משהו זה יותר בעייתי - לכן הכל צריך להיות שמה במצב טיפ-טופ ובד"כ הוא לא. (אלא אם כן אתה מתכוון לקנות פולו GTI בשביל להביא חלב מהמכולת וזה כבר טעות בפני עצמה).

אז יש לך כאן שילוב של כמה גורמים קטלניים שגורמים לזה שרוב מכוניות הספורט בישראל הם עם יד כזאת גבוהה:

1. חיים קשים - לא הולכים לזונה לדבר על פוליטיקה ולא קונים אוטו ספורט בשביל לקחת את סבתא לקופת חולים.

2. תחזוקת שבר - הרכבים האלו שקרעו אותם גם בד"כ עברו אצל כל מיני ילדים, בייחוד הרכבים הישנים יותר שהמחירים שלהם הם כמו סוף שבוע באילת, אותם ילדים תיקנו במוסך מושמוש ובניו על האש בחצי מחיר, כי זה מוסך של דוד שלו והוא הכי מבין במכוניות ובשמן חמניות (שהוא שם במנוע של המכוניות).

3. כמו שכבר אמרתי, מה שמתקבל ברכב רגיל כ"עבר טסט" ממש לא מספיק לרכב שמתכוונים לנסוע איתו ספורטיבית.

אז או שתכין הרבה כסף לתחזוקה, או שתקרא את הכתבה על הסיריון של ענת מאוויס.

ראה הוזהרת!

בהצלחה!

פורסם
אשמח אם תפרט יותר..

זאת משוואה פשוטה, זה רכב שלא רואים הרבה, וגם לא תמצא ממנו יותר מידי בפירוק, נכון שחלק מהמכלולים היא חולקת עם פולו אחרות אבל כשזה מגיע למנוע גיר ושאר דברים יחודיים לה אתה תאכל קש כדי למצוא חלפים.

אחי חיפש גיר כמה חודשים טובים והרכב היה בחופשה בינתיים.

מעבר לזה רכב מהנה, זריז וכיפי לנהיגה, קח בחשבון גם קושי בחברות הביטוח..

אפילו כשרצינו לבטח את הרכב על שם אימי, כששמעו בטלפון את צירוף האותיות gti מיד דחו את ההצעה, גם כנאמר להם שהנהגת בת 50!!:shock:

מצטרף להמלצה של כולם בשמירת תקציב מכובד ביותר ליישור קו מאסיבי וביטוח שבטח יעלה לך הון לא קטן.

ונאקאמיצ׳י +1

חוץ מדבר אחד, נראה לי שמוניות עם הזמן מכפילות את עלות הרכב..:lol:

פורסם

טיימינג בקליאו זה כבר מזמן לא 5K, אפילו לא קרוב - מספיק לזרוק את ה"פצצה" הזו כל פעם שמזכירים קליאו ספורט.

פורסם

יש לי הצעת מחיר מלפני יומיים:

3596 ש"ח, ללא פולי וללא משאבת מים.

אשמח לשמוע ממך איפה אפשר לעשות בפחות?

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch - זהו מחיר יקר להחריד.

ניתן להזמין את החלקים דרך איביי או דרך דילרים רשמיים של רנו מחו"ל, במחיר זול משמעותית מזה שקיבלת.

פורסם

Aino אני מבין את הנטיה שלך לקליאו, אבל תבין שהיא לא מתאימה לכל אחד.

אני אישית לא החזקתי ותחזקתי אחת, אבל אני ממש מעריץ את האופן הספרטני שאתה וחברך גם מפה וגם מפורום psi מצליחים לתחזק את הרכבים שלכם, אתם עושים עבודה מופלאה כל הכבוד.

אני מאד אוהב את הקליאו, אבל לאור מה שאני קורה בפורומים בארץ כנראה שלא יצא לי לאחזיק אחת כזאת וזאת גם הסיבה שאיני מציאה אותה לאחרים.

כי לא כל נהג ושראלי מבין שלפני שנוסעים בקלואו צריך לתת לה חום ואהבה ובגלל יבואן *** זה לא מעט כסף.

כמו שרשמו מעלי כבר לכל רכב שנקרא ספורטיבי היו חיים לא קלים תנאים ישראלים ולא תמיד טיפול טוב, ולכן כל רכב דורש טיפול והשקעה אבל משום מה אני מבין שבקליאו העניין לא האי פשוט.

אז עם כל הכבוד קודם שיבדוק אם הוא מתאים לה ואחרי,זה אם היא מצאימה לו ישים הכל על כך המוזנאים ישקול ויחליט.

כי הרנו הזאת זה לא עוד סתם רכב עם מנוע מגודל, היא ממש,כמו עץ - ככל שתטפל בו טוב יותר כך יהיו פרות יפים יותר.

• תוכן חדש...