Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - פונטו HGT לבין פולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Fitch - זהו מחיר יקר להחריד.

ניתן להזמין את החלקים דרך איביי או דרך דילרים רשמיים של רנו מחו"ל, במחיר זול משמעותית מזה שקיבלת.

אולי אם אתה מבריח את החלקים.

מבירור שעשיתי עם רוברטו שביררתי אצלו פעם מחירים לתושבות מנוע לטווינגו (שהיו אגב זולים ב-260% מאשר בקרסו), המחיר אצלו+משלוח+מס = יותר יקר מבקרסו.

למשל הסט טיימינג 7701476674 עולה אצל קרסו 1405 ש"ח.

אצלו הוא עולה 242 אירו. משלוח 26 אירו. מיסים - 53.015%. יוצא מעל 1800 ש"ח.

אני עכשיו בבירורים עם פיליפ, northwestperformance ועם מוכר באיביי - אך לא בטוח שמהם תבוא הישועה.

**מצטער על ההתערבות בשרשור**

מה הצבע שלה? אשמח לקישור

מה לגבי הפולו?

אין קישור. רשום לי, 2002, 130K ק"מ, 0528331191 גיל. 24000 שקל.

משכנתא זה קל

פורסם

MiT5 - דבר ראשון תודה :oops:

מודה ומתוודא שיש לי שריטה עמוקה כלפיה.

דבר שני, אני מנסה לנפץ כאן מיתוס, שהקליאו סובלת מתחזוקה יקרה.

כיום, בזכות עידן האינטרנט, גם סטודנט תפרן כמוני מצליח לתחזק קליאו ספורט במצב לא רע בכלל.

למה?

כי הייבואן הפך פשוט ללא רלוונטי - קונים (כמעט) הכל מדילרים בחו"ל במחיר זול בעשרות, אם לא מאות אחוזים.

נ.ב - אשמח אם תסביר מה קראת שגרם לך להרתע בצורה שכזאת מהקליאו.

Fitch - מצחיק שהזכרת דווקא תושבות. מבירור בקרסו - תושבת מנוע עליונה בקליאו (אחרי מיסים) כאלפייה - שבוע שעבר נמכרה באיביי ב50 פאונד + 10 פאונד משלוח (חדשה לחלוטין).

נכון, זה דורש התעסקות, ולוקח למשלוח כמה ימים להגיע, אך הפרשי המחיר פשוט עצומים.

נ.ב - קבל ה.פ.

אלי.

פורסם

סקוב

אכן כן היא נדירה.

ייתכן ואני אלך על הפיאט..

ד"א הביטוח דרך צה"ל מבטח כל אוטו, ולא משנה אילו מספרים ואילו אותיות.

פיטצ'

איפה ראית את המודעה הזו ?

והאם זה HGT?

פורסם

Aino במידה ואתה רוצה לנפץ מיתוס לא כדי לי לרשום.

אבל תדירות החלפת התושבות והגומיות אצלכם גבוה מהרגיל.

קלאץ רק אוריגנל בסביבות 900 ש"ח.

בולמים לא זולים, חישן מהירות שקופץ ממקומו בגיר ושובק חיים לעתים וגיר עדין.

בקיצור יש עוד...

לא שאני מפחד ולא שבאוטו אחר אין את המחלות שלו.

אבל עדין אי אפשר להתכחש בקליאו או שמטופל בקפדנות ובזמן תוך יחס הולם לגיר, גם אם תעלמים ממחיר החלקים עקין תדירות הטיפולים המזדמנים בינתיים אבוה יותר מכל הרכבים שאני מכיר.

יכול להיות שנסיוני בתחום הרכב לא מספיק גדול (כ6 שנים עבורה בתחום הרכב).

כמובן שאני לא משווה את זה לאלפא ולנציה כי אז הן יכזו במקום הראשון ביכולתן לממר את נהגן ואת כיסו.

אני מדבר בכלל, כי אם אני קונה רכב מאנין אותי התמורה שלו ול כמות התקלות.

אני אוהב טיפולים יזומים ולא הפתעות.

שוב בכלל אני אוהב ומעריך מאד את הקליאו, אבל כדין לא ברמה כזאת שהייתי רוצה לרכוש אחת.

פורסם
יש לי הצעת מחיר מלפני יומיים:

3596 ש"ח, ללא פולי וללא משאבת מים.

אשמח לשמוע ממך איפה אפשר לעשות בפחות?

3596 ש"ח זה לא 5K, וגם זה יקר.

אני מציע לך לפנות לשיר מוטורס (ע"ע משה מגינתון) ולקבל ממנו הצעת מחיר.

מה גם שפולי (איזה בדיוק? אני מניח שדיפייזר) יש להחליף רק במידת הצורך, כנ"ל משאבת מים (למרות שבשל העלות הנמוכה יחסית שווה להחליף אותה "על הדרך").

פורסם

ה-HGT בתור רכב ראשון מצויינת.

האחזקה זולה משמעותית מהקליאו (החזקתי את שניהן), הכול זול יותר בצורה ניכרת, טיימינג, קלאץ', גומיות ותושבות למיניהן, הכול זול יותר משמעותית.

צריכת הדלק זהה רק שבפונטו אתה מתדלק 95.

כמובן שהקליאו מהנה יותר ומהירה יותר אך גם בסעיף הזה הפונטו לא פראיירית (קיט קויילאוברים עושה פלאים להתנהגות שלה).

פורסם

הHGT שהוזכרה כאן עברה תאונה עם ירידת ערך של 9%, אני גם שקלתי לקנות אותה, אך אני די סבור שירידה של 9% תגרור פגיעה בשילדה, כמו כן עברה ריתוך פח אחורי לקצוות שלדה (מה שמחזק את ההנחה), כך לדברי המוכר.

פורסם

נכון, המטרה הייתה רק ליידע את הקונה הפוטנציאלי שהוא הולך לשלם על רכב מעל המחירון כאשר הרכב עם ירידת ערך של 9% בשל תאונה. אף אחד לא טען שצריך לפסול את הרכב הנ"ל (למרות שאני כן פסלתי את הרכב הנ"ל בגלל הסיבה הזו).

פורסם

פיליפ

כמה עולה קיט כזה לערך ?

כמה הוא משפיע על ההתנהגות ?

נהג חדש

על איזו HGT מדובר ?

הלינק של פיטץ' ? הוא לא עובד..

פורסם
ה-HGT לא פראיירית בכלל,

יש אותה לשכן שלי, אוטו חזק ומגיב.

לא יכול להעיד על כך, אולי לא הבנתי את הרכב אולי לא התחברתי אליו.

לדעתי שום דבר מיוחד מוץ מרכב נחמד ולא יותר מזה.

• תוכן חדש...