Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם למישהו יש נסיון עם שעוני Citizen Eco Drive?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שהוויזה שלך נגנבה?

כל הוויזות שהופיעו ברשימות של הסעודי נחסמו לרכשיות באינטרנט/טלפון.

פורסם

"לקוח יקר

הכרטיס שהזנת לא מופיע ברשימת כרטיסי האשראי שנחשפה, ניתן להמשיך ולהשתמש בכרטיס זה כרגיל.

בברכה

חברת cal"

זה נכון ליום חמישי בשעה 17:00, מקווה שמאז לא היו התפתחויות נוספות :(

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כנראה היית צריך לקחת את ה-NIGHTHAWK :)

אגב הסתכלתי על הסרטון שפרסמת פה, אני אוהב את השעון שלי יותר :)))

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

רציתי כרונוגרף ותאריכון שיודע מתי שנה מעוברת, ובנוסף הNighthawk היה טיפה עמוס מדי לטעמי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם אני מחפש שעון ואשמח לקבל כמה פרטים:

רציתי לדעת כמה עלה השעו בבקשה ?

ואם הוזמן מחו"ל כמה מכס ומעמ אתה הולך לשלם?

פורסם

I won an ebay bid for this watch from this seller :

http://myworld.ebay.com/inventoryadjusters/?_trksid=p4340.l2559

The price is 168$ plus 30$ shipment : so 198$. I presume I'll have to pay a 16% tax when it gets here.

The lowest I've seen this watch go for at Zap is 1400nis, and that was for a leather strap, so it should be a decent deal.

Problem is that I still haven't been able to pay for the damn thing! Gonna give a call to Paypal tomorrow morning.

פורסם

אלפא דרקו, אחרי שכתבת את הדברים פתאום חשבתי, באמת חבל שזה סתם זרוק במגירה.

אולי נעשה נסיון הצלה אחרון...

לקחתי את השעון, שמתי ליד החלון הגדול בסלון, איפה שיש הרבה אור, אבל לא שמש ישירה.

אתמול בערב, אחרי יומיים שהשעון היה שם, כמובן על מצב "אפס", לחצתי על ראש הכיוונון,

והופ, השעון חזר לעבוד.

היום בבוקר הוא עדיין היה מדוייק לפי השעון שכיוונתי איתו. זה העלה לי חיוך דיי גדול, בכל

זאת זה "שעון היוקרה" הראשון שקניתי. יוקרתי הוא לא יותר מידי, אבל בשבילי הוא היה כזה.

אז מסתבר שהאקו דרייב הוא אכן מנגנון מוצלח ואמין ;-)

פורסם
ניסיתי לחפש בחנות של המוכר ,אך ללא הצלחה .

אם תוכל לתת קישור מדוייק,למוצר אשמח.

בברכה

נתי.

אני חושב שזה היה השעון היחיד מהדגם הזה שהוא מכר. היה לי מזל ותפסתי את המכירה הפומבית בדיוק בזמן. השעון הזה לא מאוד פופולרי במכירות פומביות, רובם נמכרים במחיר יקר יותר בBuy It Now.

יש מוכר נוסף שמוכר שעון כזה משומש שנראה במצב טוב מאוד במחיר דומה, עקבתי אחרי המכירה הזאת עד שראיתי את השעון שאני קניתי : http://www.ebay.com/itm/Citizen-Mens-BL5380-58E-Eco-Drive-Cronograph-Watch-Perpetual-Calendar-/370573706580?pt=Wristwatches&hash=item5647ea0554

פורסם

לי יש שעון מאותה הסדרה.

כשחיפשתי שעון, הייתי צריך לשוטט בלא מעט חנויות עד שמצאתי שעון סולידי (כלומר, לא מגושם ועצום) - השעון הנ"ל. הוא יפה, קל על הזרוע, לא מגושם - ומראה מה השעה :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן לאחר כחודשיים של שימוש. השעון מרגיש איכותי מאוד ונותן אחלה של תמורה למחיר, ודורש בינתיים (טפו טפו טפו) אפס תחזוקה : התאריכון הוא perpetual ולכן אין צורך לכוון אותו מחדש בכל חודש, הסוללה נטענת מהשמש ולכן (בתיאוריה) לא צריכה החלפה, ולשעון יש גם פונקציה של איזור זמן נוסף, מה שאומר שהמעבר לשעון קיץ דורש רק סיבוב קטן של ה-crown. הדיוק בינתיים די טוב - הפעם האחרונה שכיוונתי אותו הייתה לפני כחודש, ובינתיים הוא מקדים בשבע שניות. העיצוב הסולידי (על אף היותו מעט בנאלי) מוצא חן בעיני, והשעון נראה יקר יותר ממחירו האמיתי (שילמתי בערך 700 ש"ח).

תמונה להתרשמות : judvv.jpg

האמת היא שכל כך התרשמתי מסיטיזן שקניתי עוד שעון מתוצרת החברה, הפעם מחבר פורום Watchuseek. מדובר בדגם BL8000-03a, השעון בערך בן שנתיים אבל הגיע במצב מעולה. שילמתי 140 דולר, שהם בדיוק מתחת לרף שהצבתי לעצמי לקניית שעון חדש. יש לי אותו רק שלושה ימים, אבל אני מאוד אוהב את העיצוב המיוחד משהו שלו :

Nufi0.jpg

פורסם
מעדכן לאחר כחודשיים של שימוש. השעון מרגיש איכותי מאוד ונותן אחלה של תמורה למחיר, ודורש בינתיים (טפו טפו טפו) אפס תחזוקה : התאריכון הוא perpetual ולכן אין צורך לכוון אותו מחדש בכל חודש, הסוללה נטענת מהשמש ולכן (בתיאוריה) לא צריכה החלפה, ולשעון יש גם פונקציה של איזור זמן נוסף, מה שאומר שהמעבר לשעון קיץ דורש רק סיבוב קטן של ה-crown. הדיוק בינתיים די טוב - הפעם האחרונה שכיוונתי אותו הייתה לפני כחודש, ובינתיים הוא מקדים בשבע שניות. העיצוב הסולידי (על אף היותו מעט בנאלי) מוצא חן בעיני, והשעון נראה יקר יותר ממחירו האמיתי (שילמתי בערך 700 ש"ח).

תמונה להתרשמות : judvv.jpg

האמת היא שכל כך התרשמתי מסיטיזן שקניתי עוד שעון מתוצרת החברה, הפעם מחבר פורום Watchuseek. מדובר בדגם BL8000-03a, השעון בערך בן שנתיים אבל הגיע במצב מעולה. שילמתי 140 דולר, שהם בדיוק מתחת לרף שהצבתי לעצמי לקניית שעון חדש. יש לי אותו רק שלושה ימים, אבל אני מאוד אוהב את העיצוב המיוחד משהו שלו :

Nufi0.jpg

לא יעזור כלום. שעונים זאת מחלה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לא יעזור כלום. שעונים זאת מחלה :)

אכן, 8)

לפני שנים היתה שמועה שסיטיזן משתמשים במנגנון של SEIKO, זה מסביר את הטיב והעמידות שלהם.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תוכן חדש...