Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי מכתב מהמועצה האזורית שהרכב הוא רכב נטוש \ גרוטאה.

במכתב כתוב כך :

"ביקרות פיקוח שערכתי ביום : 11\10\30 בשעה : 14:40, ביחס לרכב נטוש \ גרוטאת רכב, נמצא כי הרכב חונה בשטח הציבורי

ומהווה מפגע תברואתי ובטיחותי. עליך לדאוג לפינוי הרכב הנ"ל תוך 14 יום מיום קבלת מכתב זה".

חשוב לציין שהרכב עם טסט!! רציתי לדעת אם זה הגיוני לקבל מכתב כזה על רכב שחונה מחוץ לבית שלי בחניה מסודרת??

ואם יש משהו לעשות נגד זה?

תודה ושבת שלום רעי..

vw 1302 super beetle

פורסם

זה תלונה של שכנים נחמדים. כדי לך להזיז כמה מטרים וגם לנקות מדי פעם. לי היתה אותה בעיה עם המרצדס רק שלי הזמינו חבלן שפרץ את האוטו ועשה נזקים

פורסם

לגשת לעיריה ולא להמתין לתום 14 ימים שהוקצבו לך.

לגשת עם מסמכים המשיכים אותך לרכב ומעידים כי יש לרכב טסט, בנוסף לדאוג להוריד את ההתראה מהמחשבכדי שחלילה לא יגיעו עם מלגזה ויאספו את רכבך למגרש או לגריטה.

צרות עין של אנשים...

:twisted:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מציא לך את כל מה שנכתב לך לפני לעשות רק הכל במכתב מסודר + חותמת ניתקבל או ברשום, וכל זה בשביל שלא יגידו לא ידענו אם יקרה משהו לרכב.

טל

פורסם

השאלה היא אם באמת אני חייב להזיז את הרכב??

זה לא שהוא חונה בחנייה הזאת שנה שלמה..

אני לא מבין מה הבעיה, זה שאני לא נוסע לא נוסע על האוטו אז אני צריך להזיז אותו, למה חסר מכוניות חדשות שחונות באותה חניה מלא זמן?!

vw 1302 super beetle

פורסם

בדר"כ מתחת למכוניות שעומדות זמן רב מצטבר ליכלוך וזה הסימן של הפקחים שהרכב לא זז.

תעביר את הרכב 100 מטר ימינה או שמאלה ועל הדרך תשטוף אותו.

לדעתי יהיה לך שקט מהעיריה לפחות לחצי שנה.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

בתוספת לכול האמור הייתי ממליץ לך לשים שלט גדול בדףA4

"הרכב עם טסט ובשלבי שיפוץ "

למען הסר ספק

לרוב מדובר בתלונה של שכנים או אנשים משועממים ללא הובי .

פורסם

הבעיה לא רק בהזזת הרכב אפשר להשאירו במקומו אבל חייבים לנקות את סביבתו, לפי חוק עזר ערוני מפגע תברואתי ישמש עילה

ל"טיפול" של העיריה בלי קשר אם זה רכב או ערמת אשפה במקום ציבורי.

סביר למדיי שאחד השכנים החביבים שלך טען בתלונתו שראה עכברים וחולדות בסביבת ה"מטרד" כדי שאלו ימהרו להשאיר לך

התראה לפינוי וסביר גם שצילמו את ה"מפגע" כדי שיוכלו לטעון נגד טענותך אם יהיו כאלה בערכאות משפטיות.

בקיצור עשה מה שכולנו עושים , נקה את הרכב, נקה את סביבתו ואל תשכח שהרכב עומד בשטח ציבורי ולא בחנייה פרטית שם

תוכל לעשות ככול העולה על דעתך.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

תלוי בועד ומזכירת המושב. אצלנו מאד לא אוהבים גרוטאות ומהר מזמינים פקח מועצה (הגדולה בארץ),מקס.שבועיים - האוטו במזבלה.לא הגיעו תלונות. יש טסט, אין טסט מעניין את הסבתא.אנשים עושים מושבים המזבלה הפרטית שלהם.האחרונה שהעיפו - משאית ישנה עם מקדח מיקרופייל. הבעלים הרשומים ייקבלו חשבונות יפים מכמה גורמים + זימון למשפט.

פורסם
ואל תשכח שהרכב עומד בשטח ציבורי ולא בחנייה פרטית שם

תוכל לעשות ככול העולה על דעתך.

תתפלא, אבל גם אם הרכב עומד בחניה פרטית העירייה יכולה לכפות עליך לפנות אותו. מספיק להגדיר אותו כ"מפגע".

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם,

במכתב כתוב כך :

"ביקרות פיקוח שערכתי ביום : 11\10\30 בשעה : 14:40, ביחס לרכב נטוש \ גרוטאת רכב, נמצא כי הרכב חונה בשטח הציבורי

ומהווה מפגע תברואתי ובטיחותי. עליך לדאוג לפינוי הרכב הנ"ל תוך 14 יום מיום קבלת מכתב זה".

חשוב לציין שהרכב עם טסט!! רציתי לדעת אם זה הגיוני לקבל מכתב כזה על רכב שחונה מחוץ לבית שלי בחניה מסודרת??

תודה ושבת שלום רעי..

אם יש טסט אין לך שום בעיה מותר לך להחנות את הרכב, ליתר בטחון אני ממליץ לך להזיז את הרכב מחניה לחניה מידי פעם,ואז בכלל שילכו לחפס,חוץ מזה אתה יכול ללכת לעיריה ולפנות למי שאחראי בעינין החניה עם רשיון הרכב ולהציג לא. ושיטפל בעינינך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
שלום לכולם,

במכתב כתוב כך :

תודה ושבת שלום רעי..

מקרה דומה רק שהרכב חנה בחנייה הפרטית שלי ובכל זאת בא פקח. צלצלתי למשטרה ונשאלתי:"יש טסט בתוקף? יש מספר לרכב? יש ביטוח בתוקף?" לתשובות שלי :"כן, כן, כן" נאמר לי מהמשטרה ואני מצטט:" שלח אותו (את הפקח) קיבינימט" ובזאת הסתיימה הסאגה הזו. ואני מהמר שהשכנה שלך גם פולנייה.....

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...