Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם

יש לי רנו מגאן אוטומט 2005 1600

לפני חודש נדלקה לי נורת ABS ו-SERVICE

אחרי נסיעה של כמה מטרים יש הודעה CHECK GEARBOX

הרכב לא מעלה הילוך מראשון לשני רק ידני, ותוך כדי נסיעה מזייף בהעברת הילוכים.

כל התופעות האלה קרו בבת אחת

מישהו יודע ממה זה נובע?

פורסם

נסעת בבוץ? למיטב זיכרוני הגיר מקבל קריאת מהירות ממערכת ה ABS. בוץ על החיישנים יגרום למערכבת ה ABS לא לתפקד ולכן הגיר לא יתפקד טוב. בכל אופן, כנס למוסך לבדוק קודי תקלות.

פורסם

בס"ד

לא זכורה לי נסיעה בבוץ.

יש לי מתאם ELM327 עם תוכנת SCANTOOL , בחיבור לרכב הוא מראה שאין קודי תקלות

אני חושב שהוא עובד בסדר כי הוא מראה את כל הנתונים האחרים בזמן אמת.

פורסם

SCANXL PRO תוכנה מצויינת, תומכת במספר מסויים של רכבים המסוגלת לפענח קודי תקלות גם ספציפיים של הייצרן (P1).

מציגה תקלות גם של מחשב כריות אוויר ABS גיר, ממש מקצועית יש בה כמעט הכל.

צריך לדעת לעבוד איתה לא כל אחד ידע כיצד לעבוד עם התוכנה הזו יש בה המון סוגי הגדרות שיש להתאים לפי סוג הרכב כמו PID CONFIG (נתונים ספציפיים של היצרן ולא ג'נריים)

עוד תוכנה טובה אבל פחות מה SCANXL, והיא SCAN MASTER PRO(לא החינמית שמגיעה עם הסורק אלא הגרסא המלאה)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בס"ד

סוף סוף חיברתי את הרכב למחשב.

מופיע תקלה p0720 output speed sensor

האם זה קשור לכל המנורות שנדלקות לי?

איפה נמצא החיישן הזה?

פורסם

OUTPUT זה חיישן שיושב מעל הדיפרנציאל, מחובר עם בורג כוכב 30. לפעמים הוא מחובר דרך הקונקטור הראשי של הגיר, ואז זה די צרעת להחליף אותו, ולפעמים הוא מחובר בניפרד, בקונקטור עגול שחור וקטן שניפרד מהקונקטור הראשי. אז ההחלפה יותר קלה. דרך אגב, יש מודלים שהחיישן הזה איננו או שאינו מחובר, ואז הגיר מקבל קריאת OUTPUT דרך ה ABS, מה שמסביר את הצטרפות המיקרים להידלקות המנורות בצוותא. אם בכל זאת הוא קיים ומחובר, התנגדותו היא 1300-1350 אוהם בטמפ' החדר, כמדומני. בהצלחה.

פורסם

בס"ד

ספי אתה אלוף !!

הבעיה היתה שחיישן ABS קדמי ימני לא ישב טוב במקום שלו.

החזרתי אותו למקום והכל נהיה טוב, אין מנורת ABS ואין CHECK GEARBOX והגיר מתנהג טוב.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

יש סיבה שהחיישן לא ישב במקום שלו? הוא לא סתם הולך לטייל.. תבדוק שזה לא נובע מחופשים מסוכנים שם.

• תוכן חדש...