Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני שאני אבין

סובארו כאן איוו בקפריסין

תחרות בפועל?

והאם בקפריסין אתה הישראלי היחיד או שהתארגנתם כמה חבר'ה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האיוו נבנית לאט לאט,(יש זמן אין כסף) הסוברו אחרי רישוי נפרדת בדמעות מארץ המירוצים ישראל בדרכה למדינת העולם השלישי.

לא ראיתי ישראלים מלבדי במירוצי הספרינטים בקפריסין,בודאי לא בראלי.

שוכרים מכונית זולה ומסירים חלודה (סוף עונה עכשיו).

מירוצי מכוניות

פורסם

למה ישראלים אחרים לא מנצלים את האי המקסים כמוך?

מאחל לך הנאה וגם כסף כדי להגשים חלומות.

בקרוב בארץ המרדפים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה? חחחח אתה באמת רוצה תשובה?

על הלשון התשובה, אך לא אענה

דני

נ"ב

אי מקסים? מדהים לא מקסים, תרבות,חינוך,אין פלצנות, אנשים חביבים ועיקר העיקרים אוהבי ישראל (תודה לארדואן)

מירוצי מכוניות

פורסם

כן

לי לא ברור, אם הכל כל כך טוב למה אחרים שכמהים להתחרות לא מנצלים את האפשרות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דני

אני אתך בהכל

ובכל זאת גם לי יש כעס

הכעס שלך מוצדק אבל במירוץ לקריאת הארוע באילת קרקס ניצחתי :)

בנוסף פרסמתי את דעתי בפורום הנכון מספר פעמים בתחילת הדרך

אלו שרצים להישתתף יכול להיות שיורים לנו ברגליים...מתקופפים לכל חוק ותרגיל...אולי בשביל טיפוח האגו

מעבר לזה ,לשאלה למה אין עוד ישראלים שמתחרים בקפריסין או בכלל,

לא ברור לי למה תפרט רק בפרטית,,אתה מפחד מחוליגנים או מזרחיים או חוליגנים מזרחיים?

לכולם יש זכות ומטבע הדברים אלו שלא יתאימו המסגרת תסנן אותם

מעבר לזה יש מספר תשובות

החשובה שביניהם.. מעבר למחסום הכלכלי היא שמי שמיתחרה לא ממהר להפיץ את פרטי הנושא,

כשיש פרטים אנשים כבר יחליטו אם הם ימצאו את הכסף ולו להישתתף פעם אחת.

יש דברים שהם בגדר תעלומה...לדוגמא,בעיר אחת יש תכנון עיר וכבישים שעובדים חלק..

ובעיר אחרת נראה שמנסים "להמציא את הגלגל"....זאת אומרת אין להם ידע ולא היסתכלו למקומות אחרים לפיתרון

בארצנו לא מעורבים אנשים מהתחום בעניין הסדר המירוצים..אחרת לא היו ממציאים כאן את הגלגל

..ולכן אם אתה טוען שאתה מתחרה ויש עוד כמותך...אתם אשמים !!

עצור כאן..שים נקודה. ולך תסתכל בראי ותגיד בקול רם,שתשמע את עצמך....ש..לך,מהיותך נהג מירוצים יש את כל המידע..ובכל זאת שללת מהשאר את הפרטים ,החוקים,והנהלים של ניהול מירוץ..הישתתפות במירוץ..לכל הפחות את חוקי הקטגוריה שבה אתה משתתף זאת אומרת רכבים מורשים..הכנת הרכב ואיבזורים מינימלים לעליה למסלול..תהליך הוצאת רישיון נהיגה..עלויות וכולי

מישהו בכל זאת עבד מאחורי הקלעים והגיע לחוק עקום ומטופש

הכי נורא זה שבסוף הארוע יכריזו על "אלוף ישראל"

זה לבד ירדוף אותנו לדורות

בקיצור,..האם אתה מעוניין להיות חלק מהקמת מסלול וליגה מסודרת מהידע שלך ?

או שאתה תמשיך להיתעלל בחסרי ישע ?

פורסם

אם כבר ירדנו מהנושא של בדיקות תכניות.....בא נחזור אליו,ונראה שלא אתה או עופר סיפקתם שביב מידע עוד בדף הראשון

שאלתי מה היו ההכנות ו"הזיוודים"שהיו צריכים להוסיף לרכב

ענית כמו פוליטיקאי,ולא נתת פרטים

כנראה שהסוד גדול או שאינך מבין דבר וחציו

בנוסף התעלית על עצמך כשכתבת שאם יש לי מכונית מרוץ שאפנה לגוף המתאים

כנראה שלא הבנת את שאלתי

היה מוטב אם היית יוצא מנקודת הנחה שחברי פורום ברמות ידע ומעורבות שונה קוראים

והיית חוסך לנו את העוולה שהבאת עמך

פורסם

289

בפירוש אינני מבין את הכעס והטרוניות שאתה מייחס לי ואני רציני מאד.

אני מנסה להפריט את שאלותיך ונשאר מבולבל.

נתחיל מהסוף?

איזה זיוודים ומה צריך ואיך לבנות רכב מרוץ?

אתה חושב שב2 משפטים בפורום אפשר לענות? הרי זו תורה שלמה,המון פזלים,מאות חלקים,מאות חוקים,

נתתי לך אפשרות לפנות לאחת ההתאחדויות הרשומות שהיו חייבות להעביר תקנונים לרשות הנהיגה הספורטיבית.

מבלי לפגוע באף אחד אישית,מעטים מאד האנשים שמבינים את הנושא גם שם.

אז קח לך פתרון מצוי

אתה מוזמן אלי לעסק לראות רכב מרוץ מושלם,מאובזר כדבעי,מאושר ע"י הפדרציה הבין לאומית ומוכן למרוץ,אפילו יש לו רשוי של משרד הספורט (מקווה לקבל את הניירת בקרוב מאד).(את הרכב בניתי לבד לפי כל הקריטריונים.)

זה לשאלתך הראשונה.

מבחינה מי מבין? תרשה לי לענות במלוא הכנות שאני מבין ומומחה בתחום, כתבתי תקנונים תרגמתי ונתתי המון מהידע שלי למי שרצה ומלבד היותי נהג מרוצים ,עברתי את כל ההכשרות הרלוונטיות בחו"ל.

אני באמת לא רוצה להתייחס למה שעומד לקרות באילת,לא הייתי שותף לנושא,אין לי מושג מה קורה שם,אינני חושב שאירוע באילת למעט זה שהוא יביא לכל בית בישראל את המושג של אירוע מוטורי ,יש לו קשר לניהול ליגה,הכשרת נהגים,יישום ספורט מוטורי, הלוואי ואתבדה ואצא "טמבל" לטובת כולם.

לתשובה השלישית

מעולם לא שללתי ידע כללי מאף אחד,מי שרוצה להתחרות בקפריסין? יש לו את כל האפשרות לשאול וכבר עניתי, ישנן עובדות שעליהן אין מחלוקת

אני פתחתי את הדלת לקפריסין ב1994 ומאז ועד היום לסירוגין התחרו הרבה ישראלים שם.

העברתי עם עמיתיי ב"אירדא" את חוק הנהיגה הספורטיבית בכנסת 2005 (התנדבתי כ5 שנים )

משנת 2006 ועד היום אין לי חלק בשום החלטה,תקנות,או כל דבר שעשתה רשות הנהיגה הספורטיבית על החלטותיה ויועציה שנבחרו בכל מה שקשור לעתיד הנהיגה הספורטיבית בישראל.

מכיוון שכך הדברים ואינני שלם עם זה חזרתי לקפריסין להתחרות.

לגבי ה"פרטי"?

אין שום סודות ומעולם לא פחדתי להביע את דעתי בפומבי, אבל אני מקבל זיבולי מוח כל הזמן מאנשים משועממים,לא רציניים,עם שאלות קיטבג,.

אינני יודע על איזה ניצחון אתה מדבר באילת ,לדעתי הנצחון שייך לבועז מאירי שהצליח לכופף את המערכת הבירוקרטית תוך חודש מה שלא הצליחו לעשות כל ההתאחדויות /העמותות של הספורט המוטורי בישראל משנת 2007 ועד לרגע זה.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

289 שלום,

איני יודע מי אתה ותחת השם הזה אני גם לא מזהה אותך - עדיף שתזדהה במקום להיות תחת "סוד" כל שהוא.

לגבי בדיקות טכניות (ב"ט" ולא ב"ת"), הם בוצעו ע"פ הכללים המחייבים שאושרו ע"י הרשות לנהיגה ספורטיבית.

כל רכב נבדק ביסודיות למימוש כלל התקנון על הנושאים שהיו בו או חסרו בו.

לכל רכב יש ספר מצורף עם תיעוד מלא בתמונות של כל חלק ופרט תקין או לקוי.

את התקנון עצמו נדרשת הרשות לנהיגה ספורטיבית לפרסם, והיא אף עומדת על נושא זה ולא מאפשרת "יצירתיות" או עצמאות של ההתאחדויות, לכן לא נכון שאנו ניתן לך את הכללים המאושרים אלא תבקשם מהרשות, שהתחייבה לפרסמם באתר הרשות.

מה עוד, שבמצב כיום, אם ניתן לך את הנייר יבואו אח"כ ויאמרו שהטעינו אותך ....לכן חבל על מילים.

לדעתי, הפנה את שאלותיך לרשות במקום לאנשים שעבדו, עובדים, ועמלים בנסיון להוציא ספורט ולא רק עסקנות בתחום הספורט המוטורי.

כמו שאתה מבין, אני מניח, הביקורת שלי לא כלפיך אלא כלפי הרשות לנהיגה ספורטיבית.

במדינה דמוקרטית, חייבים לבקר ולהשמיע את הביקורת כלפי אופן הממשל והניהול של הגוף המדיני, שנראה כלא תקין.

שאלת את עצמך פעם מדוע הם לא מגיבים לכל הפניות ?

מדוע הם מסתירים מידע ולא מפרסמים אותו ?

מדוע הם לא מאשרים חוקים ונהלים ומתקדמים ?

האם שאלת את עצמיך מה הם עושים (קבוצה של אנשים ויועצים) בכל יום לטובת הספורט ? - אני יודע לומר לך מה אנו עושים בהתנדבות, ולא תמורת שכר.

אשמח שתצטרף לשורות התמיכה והעשייה בפועל למען הספורט - גם אם המשמעות היא הפצת מידע ברשת האינטרנט - ביקורתי או תומך.

בברכה.

עפר שורץ.

פורסם

שלום עופר שוורץ

אקדים ואומר שאין בכוונתי להעליב להשמיץ..ומצד שני אין בכוונתי להלל ולנפח לעצמי את האגו

בנוסף,יכול להיות שאני לא מתבטא או נקרא בצורה ברורה לכל..ואולי גם אני לא קורא נכון את המשתמע מפוסט של אחרים

אז אולי בעצם אין מה להיעלב שהפנת את תשומת ליבי לשגיעת הכתיב .

בתחילה חשבתי שאתה מתנשא שמתייחס אלי כמו ילד חורג ערבי גינגי

בנוסף מפריע לך שם המשתמש שלי?

לא יודע במה הוא שונה מבחירות של אחרים חוץ מניסיון שלך לאתר ולחלוץ את אלו שלא לטעמך בביריונות מהמעגל

מכל מקום,ברור לי פשטות המידע שביקשתי ובמקביל את האפשרות המבלבלת של דייקנות התחום וסוג הכלי וכו.

ובכל זאת הייתם יכולים להפנות אותי או להיתעלם ,קיבלתי עצם בגרון

אף אחד לא חייב שום דבר לאף אחד..זה ברור

אבל ההיתנהלות שלכם היא ביריונית

תסתכל על הפוסט הראשון-מידע על תהליך רישוי והדרישה של איזה שינוי או תוספת "בזיוודים"

הפוסט שלי שואל מה הם ה"זיוודים"

זהו

פשוט

חשבתי שהתשובה פשוטה

לא תקנון ולא הסברים מסובכים.....אתה...מה אתה ניתבקשת לשנות. (

מהם הזיוודים?

תראה כמה הייתי צריך לכתוב ולהסביר בשביל להגיע לשלוש השורות האחרונות.

בנוגע לחוק והתקנות עצמן

כל הנושא והתקנות נמצאות בספר (היום אופציה של דיסק או אינטרנט)

אז מה יש להמציא את הגלגל

ההיררכיה שנוצרה מהממשלה מטה מוזרה ותחומי השליטה לא נכונים שלא נדבר על הענישה הפלילית.

אני לא יודע אם קראת את מהלך ישיבת הכנסת בה היו אמורים לדון בייבוא ומכס... מגוחך ועצוב עד כמה אין לנוגעים בדבר שמץ

של ידע,אפילו בתפעול משרדם ללא קשר לספורט המוטורי

אם היה לי את כח ההשפעה על הנהגים ועל עובדי המסלול הייתי לוחץ להיתנתקות מכל התהליך ופונה בדרך המקובלת על ידי עורך

דין להסרת החוק והסדרת חוק חדש אם צריך כמקובל בעולם

הנה זו תרומה שניה די יפה

הראשונה היתה בפוסט הקודם כשטענתי שמהיותו נהג בעולם ,דני לוי,ואולי נהגים נוספים שנוכחו בפגישות,אמורים להכיר את החוקים

או נקרא לזה התהליכים בקיום ארוע מוטורי כזה..והיו אמונים על חלוקת המידע עם גורמים ממשלתיים .

ואולי אם היו חושפים בפני כולם לפרטים מה קורה שם היינו מגיעים למקום אחר...

נראה שיש מספיק נהגים ובעלי עניין ל"צדק חברתי" גם כאן

ואולי אני טועה וכל בעל יכולת קונה אוטו ומשתתף בימי כיף בחו"ל ולא בליגה ומנפנף לנו עם זה בעיינים

פורסם

בא וארענן לך את השירשור

שירשור: "בעניין: בדיקות טכניות לרכבי מרוץ "

עמוד ראשון:

עופר שוורץ: "נושאים רבים כגון זיווד הרכב, וחידוש הציוד נדרשו למרבית הרכבים, אך כל אלו לא מונעים את המשך התהליך והעברתם לשלב השני ב"לידה"

289: אם אפשר אנא פרט מה היו ה"זיוודים" והשינויים שנדרשו

בנוסף לפי איזה תקן או חוקים אתם (ו/או המשרדים שאתם עובדים מולם) עובדים (מכינים את הרכבים)

דני לוי: איזה פרטים אתה מבקש? יש לך רכב מרוץ?

אז קודם כל ...מה לא ברור בשאלתי?

ונמשיך בשאלה...איך זה שלמרות שהייתם צריכים "לזווד" שלא נדבר על "לחדש" המשכתם לשלב הבא

יותר ברור מזה אני לא מכיר.

פורסם

ציטוט שלך 289

"שמהיותו נהג בעולם ,דני לוי,ואולי נהגים נוספים שנוכחו בפגישות,אמורים להכיר את החוקים

או נקרא לזה התהליכים בקיום ארוע מוטורי כזה..והיו אמונים על חלוקת המידע עם גורמים ממשלתיים" .

תגובה

מעולם לא נכחתי בשום פגישה, בכנסת,בוועדות.בישיבות בכל תחומי התקנות ובמה שקשור לנושא במשרד הספורט

אף אחד לא שאל לדעתי ולכן אני דוחה בתוקף את מה שכתבת.

לעצם העניין

התשובות שלך שוב מבלבלות ולא ממוקדות ,קטונתי להבין מה אתה בעצם רוצה ולכן אניח לעניין ,תרצה להבין? צור קשר

שבוע טוב

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...