Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאת ציטטות מבית משכנו של היזם לא עולןת בקנה אחד עם מה ששאלתי.

משרד הספורט הוא הממונה על גובה הביטוח למתחרים, שום חברת ביטוח ישראלית לא הסכימה לבטח בגובה הפרמייה

לוידס איננה חברת ביטוח אלא חתמים המחפשים ביטוח בין לאומי עם מסגרת ישראלית מקומית.

לטעמי ולמיטב הבנתי משרד הספורט משתתף בעלות הביטוח לקרקס הזה.

ונשאלת השאלה? מדוע לא איפשר המשרד לשום יזם ישראלי לארגן מרוץ דומה,כזה,שונה,כפיילוט?(היו יזמים כאלה ויש עוד היום)

מילת הקסם FIA? למי שלא מבין היא נוסחא או כיוון חשיבה,חוק הנהיגה הספורטיבית ממליץ (ונכון שעושה כך) על היצמדות לעקרונות FIA

המרוץ האמור לעיל אינו בחסות הFIA לכן צריך לשים לב לאבחנה.

אתה סוטה מהנושא וגם לא בקיא במתרחש במשרד הספורט.(ישה)

חוק הנהיגה הספורטיבית על קשייו ותחלואיו בא לתת מזור וגושפנקא חוקית למרוצים בישראל

מבלי לפגוע בהנאה וההנעה בקיום אירוע כזה או אחר פרטני כפי שיהיה ,משרד הספורט עד היום עוצר את קיום התחרויות בישראל לספורטאים שממתינים למעלה מ10 שנים ליריית הזינוק.

GS1 וחבורת יושבי הגדר ששים לאיד וחוץ מלבלבל את המוח בהקלדות הנוגעות לפגוע לא מוסיפים מאומה וכבר נאמר במקורותינו:"גם אויל מחריש כחכם יחשב"

בהצלחה לכולם

קפריסין אי יפה ומסביר פנים לכל מתחרה ,תהיה דתו ואמונתו אשר תהיה

מירוצי מכוניות

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני

אתה סוטה מהנושא

אם ברשות , השרה , ושאר הגופים הרשמיים שתומכים במירוץ אף אחד לא קיבל שוחד , מה איכפת לי איך אותו מפיק הצליח לקבל את תמיכתם ואישורם.

למה מפיק אחר לא יודע לעשות זאת??

ומה אתה מתנסח לי בפורמאליות לוידס חתמים / חברת ביטוח. העובדה יש ביטוח שעומד בדרישות החוק ותקנותיו .

אם תזכור באחד הדיונים שקיימנו אמרתי לך אין בעיה לקבל ביטוח אצל לוידס ואתה ביטלת זאת בבוז, והנה עינינו הרואות . יש ביטוח דרך לוידס.

לכן כפי שכתבתי , יש לברך את היזם שהצליח ואולי בעקבותיו יילמדו אחרים איך"משחדים" את הרשויות ומוציאים מירוץ אחר מירוץ אחר מירוץ, ולא תירוץ אחר תירוץ אחר תירוץ.

ד"א קפריסין משהו מעשי יצא מכל זה??

מישהו התחרה לאחרונה? ישראלי כמובן:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נתחיל מהסוף דני לוי מתחרה בקפריסין,אני ישראלי.

לא ראיתי ביטוח שיזם הביא תבדוק אם לא המדינה ערבה לכך ואם כן חמור מאד מכיוון שיזמים אחרים שביקשו לארגן מרוץ נדחו.

רשות הנמלים,עיריית אילת,מדינת ישראל עומדים מאחורי ההפקה הזו,מדו לא עמדו מאחורי יזם אחר שהגיש בקשה? תהיות

לא דיברתי על שוחד דיברתי על מנהל תקין

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אם יזם א' הצליח לארגן את המירוץ בעזרת כולם

הרי דבר כזה מהווה תקדים גם עבור יזם ב'.

וכיוון שגם אני לא חושד שמישהו שיחד אז מדוע ב' נדחה וא' קיבל.

אולי ב' לא מספיק רציני, ואולי א' מממקורותיו אכן העמיד ביטוח דרך לוידס.

כך לפחות א' כתב.

ואם זה לפי שיטתך שהמדינה תמכה בכך , אז היא תצטרך לתמוך גם ב ב' וגם ב ג' .

לי אין מושג שכך הדבר, ולך?

לכן כפי שכתבתי רק טוב יכול לצאת מהמירוץ הזה " שלדעתך הוא "קרקס".

תן לנו הרבה קרקסים כאלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום לכולם ישה גם לך מה שלומך? יש לך בעיה ישה אתה לא יודע את כול הפרטים ולכן אתה כותב מה שכתבת. א. פנו לרשות לארגן אירוע ראלי מזמן הרשות אישרה את הכול הדבר היחידי שנשאר לעשות זה היה הביטוח, לחברה שארגנה את הארוע היה ביטוח אבל הרשות ביקשה שהביטוח יהיה דרכה, החברה לא הסכימה ולכן הארוע בוטל נקודה. אני לא מעונין להכנס לפרטים מי האשם בכול הענין אבל ברגע שמאשרים מצד אחד ארוע ומצד השיני לא מאשרים בגלל שטויות זה מעציב. אני מקוה מאוד שהקרקס שיהיה באילת כמו שכותבים פה יצליח ויתן מנוף להמשך ארועים אחרים אחרת לא עשינו כלום, וכול מי שמרים ארוע שיבורך לו.

בברכה המטיףף

פורסם
שלום לכולם ישה גם לך מה שלומך? יש לך בעיה ישה אתה לא יודע את כול הפרטים ולכן אתה כותב מה שכתבת. א. פנו לרשות לארגן אירוע ראלי מזמן הרשות אישרה את הכול הדבר היחידי שנשאר לעשות זה היה הביטוח, לחברה שארגנה את הארוע היה ביטוח אבל הרשות ביקשה שהביטוח יהיה דרכה, החברה לא הסכימה ולכן הארוע בוטל נקודה. אני לא מעונין להכנס לפרטים מי האשם בכול הענין אבל ברגע שמאשרים מצד אחד ארוע ומצד השיני לא מאשרים בגלל שטויות זה מעציב. אני מקוה מאוד שהקרקס שיהיה באילת כמו שכותבים פה יצליח ויתן מנוף להמשך ארועים אחרים אחרת לא עשינו כלום, וכול מי שמרים ארוע שיבורך לו.

בברכה המטיףף

מה שבכחול זו האשמה חמורה. והייתי מעלה על טיל בבית משפט את האחראים לכך אם אני הייתי מפיק האירוע.

והאמת שאני לא מאמין לכך משתי סיבות.

הרשות היא סוכנות לביטוח / חברה לביטוח ? שהיא צריכה שהביטוח יעבור דרכה. מה האינטרס שלה ?

ונגיד שכן . אז למה לא לעשות דרכה ולקיים את האירוע.

האם הרשות גם דרשה שהמרשלים יועסקו דרכה ? אני מבין שלא , כך אני חושב גם לגבי הביטוח.

נראה לי שהעובדות שונות הם, ומכיוון שאתה הוא לא המפיק , (תקן אותי אם אני טועה )הרי איני יודע מה המקור למידע שלך ועד כמה הוא מהימן.

ולמה במירוץ באילת היא לא דרשה זאת.

שלומי טוב ואני מקווה שגם שלך. חובך טרם נפרע והוא צובר ריבית והצמדה למדד הסטייקים והיין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

איזה כיף לשמוע לוהיות כעצתך (ועצת חכמים אחרים ) מחוץ למעגל הזה היום.

אם חשקה נפשך להבין באמת מה היה קורה לו במדינה מתוקנת היה צף כל הנושא, כדאי שתפנה לתלונתו של דני אנגלברג כנגד הרשות ומכתב ה"תגובה" של המערכת.

וכפי שאמרתי שכולם יהנו ,אפילו "סחי..יק הצלם ,המכונה GS1 (גידי סגל הגנן ) מצילום נופי אילת .

אני בניגוד לאומצות מאד נהנה מ"לונצה חלומי" בקפריסין

מירוצי מכוניות

פורסם

מסתבר שמנהל ה"קרקס" יודע את העבודה.

קד"מ ויח"צ לארוע, גם בבאר שבע גם בכרמיאל, (מעניין איפה מחר?).

ראו שרשורים עליונים "פורמולה ישראל".

ועדיין לא דיברנו על מיתוג הרכב.:?

פורסם

הסוברו שלנו אושר לקבלת רשיון כלי תחרותי,

בהזדמנות זו אני רוצה להודות ליובל מלמד על מקצועיות ומיומנות בכל הקשור להכנה והעברת התהליך

זאת בלי קשר למערכת היחסים האישית.

הרבה מדברים על התבצרות,נוסטלגיה, אגו נפוח,דינוזאורים והתרפקות על העבר.

סבי היה אומר :"לא מכים חתול מת", פני העתיד חשובים יותר ולכן מבחינה אישית כאשר היום אני נהנה בשלהי קריירת המרוצים שלי בקפריסין ,לא נותרה בליבי טינה לאיש.(למעט GS)

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מתנצל בפני הגולשים על תוכן השרשור ששהיה עד לפני מספר רגעים.

השתדלתי למחוק הודעות לא רלוונטיות, שלא לומר ילדותיות. אני נמנע מלומר מה באמת אני חושב עליהן.

באם יש עוד הודעות לא ראויות, אנא שלחו לי ה"פ.

יש לי ימבה עבודה ולכן אינני פנוי מספיק בכדי לנסות לעקוב ולעשות מעט סדר בפורום כשצריך.

GS1,

בפעם הבאה תיכנס בשלישית, או ברביעית, למעקב. אני לא ממש סופר, מתנצל.

תודה.

מי ייתן ותגדשו...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הכנת רכב מרוץ

בקפריסין בניגוד למדינות אחרות לא יכול כל רתך או מסגר להרכיב ולהלחים כלוב בטיחות.

על מנת לקבל אישור של הפדרציה הבין לאומית חייב בעל המקצוע המיועד לעבור הכשרה מיוחדת.

רק אחד שקיבל אסמכתא רשאי להלחים כלוב בטיחות ואז רק אז לבעל הרכב תינתן תעודת הכשרה לקטגוריה.

מצ"ב תמונה של הכלוב המרותך באיוו 10

evo10 cutem cages rool bar 4.jpg

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...