Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול ברמה האישית כי לא נהגתי ברכב כזה.

מה שאני כן יכול להגיד לך זה שאתה נהג צעיר, אז מרכב קבריולט כנראה יהיה לך מאוד מאוד יקר בביטוח.

ואישית אני מתבאס ממנו רק בהסתכלות על הנתונים הטכניים.

אם אתה מדבר על המנוע 4000 סמ"ק שמייצר 33.5 קג"מ ו 210 כ"ס על מרכב ששוקל 1500 ק"ג אז:

א. אני מתקשה להאמין שתגיע לנתון של 6 שניות ל 100.

ב. מדובר בהספק ומומנט מגוחכים כשיש לך היום מנוע 2 ליטר טורבו של פולקסוואגן שנותן בדיוק את אותו ההספק (לפני צ'יפ). למעשה ה 1.4 ליטר אחרי צ'יפ יתן לך 200 כ"ס ו 32.5 קג"מ :-)

ג. אל תצפה לצריכת דלק טובה _בכלל_

אם יש לך את הכסף והשואו זה כל מה שחשוב לך, מוסטנג יכולה להיות אופציה נחמדה - אבל כהנאה מנהיגה נטו לא שמעתי על הרכב הזה דברים טובים בכלל.

אגב לפי מה שראיתי עכשיו היא עושה 7.3 שניות למאה - נתון יצרן.

פורסם

קודם כל תודה רבה

לגבי השירוקו,אחרי רפרוף קל בפורום שלהם נתקלתי בלא מעט אשכולות של בעיות ברכב בין אם הטורבו לא עובד או רעש מהדלתות בזמן נסיעה,בנוסף לכך יש כמות לא מבוטלת של שירוקו שנת 2010-2011 למכירה ביד2 מה שמעורר את החשד ואת הסחירות העתידית.

פורסם

קודם כל לגבי הידניות ראיתי רק 5 או 6 רלוונטיות למכירה, לי באופן אישי זה לא נראה "הרבה".

לגבי הרפרוף שלך, אתה צריך לקחת בחשבון שאתה בפורום שהרבה מאוד אנשים בו באים להתייעץ לגבי הרכב ולהרבה מהם יש תוצרת פולקסוואגן.

אל תרפרף, תעשה מחקר מעמיק כמו שאמרת - זו הרי לא חוכמה גדולה להכנס לפורום מועדון שירוקו, לפורום הטכני ולחפש את הבעיות. שם בדיוק באים אנשים לדבר על בעיות. :-) זה לא מדגם מייצג.

פורסם
מישהו המליץ פה על הלאון, בהחלט אפשר למצוא לאון FR\קופרה בצבעים כחול או כתום והרכב הזה חזק, יפה ומושך המון מבטי קנאה

אני אישית לא אוהב את הצורה של הלאון,נותנת לי תחושה של משפחתית ספורטיבית משום מה.

דניאל תודה רבה על העזרה !!

חברים אם יש לכם הצעות ועצות נוספות הן יתקבלו בשמחה :)

פורסם

רכב מרשים - בניגוד לרוב שמחפשים רכב פוזה ומסתירים את זה מאחורי "מהיר" "חזק" "עיצוב יפה" אני מודה אני רוצה רכב מרשים שיזכה המון מבטים.

"רכב מרשים" זה לטעמנו האישי, מבחיניתי ביצועים, כוח, אחיזת כביש, ואיכות כוללת זה "רכב מרשים"

כשאתה מייעץ לקונה רכב, אתה לא מייעץ לטעמך, אתה מייעץ לדרישות שלו.

במקרה הזה פותח השרשור הגדיר מהו רכב מרשים.

עם זאת, מבחינת פוזה נטו, אני לא חושב שתמצא יותר מרשים מהוולוסטר והשירוקו לתקציב, ואין ממש אופציות אחרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...