Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בילוי " בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי

העיסקאות המודפסות הן כמו ספר חשבוניות. צריך לשמור אותן בכל מקרה בין אם זה אשראי או מזומן. אתה לא שומר רק את ה-Z, אתה שומר הכל.

עותק העיסקאות נשמר במחשב וניתן להדפסה כדו"ח יומי, חודשי וכו' ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו, מה זה ההתעסקות השטותית הזאת?

וכולם פה עוד משתפים פעולה?

מה זה גנון? לא מתאים אל תדלק. לא בא לך אל תקנה. לא ניראה לך אל תתרום. לא בסבבה שלך אל תהיה נחמד. מה זה הקיטורים האלה? חסרי תועלת וללא כל מטרה.

אני מודהם. אחד השירשורים המיותרים ביותר שנפתחו כאן. ומדהים כמה עמודים יש לזה.

פורסם
יוסי

העיסקאות המודפסות הן כמו ספר חשבוניות. צריך לשמור אותן בכל מקרה בין אם זה אשראי או מזומן. אתה לא שומר רק את ה-Z, אתה שומר הכל.

עותק העיסקאות נשמר במחשב וניתן להדפסה כדו"ח יומי, חודשי וכו' ?

.

ברור ששומרים הכל.

ההבדל הוא שחשבונית או קבלה אתה יכול להוציא מהמחשב ויש לזה תיעוד.

את המקור של החתימה של הלקוח אתה חייב לשמור, כי אם אין את זה ועולים עליך בביקורת, אפשר לטעון שעשית עסקאות בלי לידע את בעל הכרטיס.

ובגלל שאף אחד לא זוכר איפה הוא תדלק לפני שנתיים ביום ספציפי, ברירית המחדל זה שיטענו שהעסקה לא כשרה ויביאו לך רשויות המס שיהרסו לך את השבוע אם הכל בסדר, ואת השנה אם מצאו משהו לא תקין.

פורסם

לפני מספר דקות ראיתי בראש השרשור שמישהו מחפש תחנת דלק עם שואב . זה מה שחסר לי? אני כבר רואה בעיני רוחי את כבודו לפני בתור לתדלוק עושה יום כיף לאוטו על חשבון העצבים שלי , שאגב עשויים מחבלים די עבים, אבל גם חבל עבה עלול להקרע . ואחרי שתגמור לפנק את האוטו תכנס לחנות הנוחות , כשאני אחריך מנסה לשלם עבור הדלק , תבקש קפה ומאפה , תבדוק אם כדאי לך לקחת שוקולד 8 ב10 או סתם ופלה 7 ב8 או מכונת קפה 1 ב500 כשסחבק מאחוריך רק רוצה להגיע ליעדו בשלום , ואם אפשר גם מהר .

פורסם

רגע ,אז עכשיו גם כל אדם הרוצה לרכוש ופלה 7 ב8 בחנות נוחות אשם?!? :?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני זה שפתח את השרשור השטותי הזה .האמת? לא האמנתי שאזכה לכמות כזאת של תגובות , בין היתר גם ירדו עלי על זה שאני מתעקש לשלם במזומן ובשירות מלא . אתמול , ערב חג ,כולם ממהרים , הכל לחוץ ,תחנת דלק גדולה במרכז , אני , בהרגלי בקודש, עומד בשירות מלא ומחכה למתדלק . בכל התחנה רק עובד אחד שעסוק באותו זמן בעזרה בפריקת מיכלית דלק שהגיעה לתחנה וחסמה תוך כדי חצי תחנה . בשורה לידי של שרות עצמי עומדת בחורה חסרת אונים כי המשאבה מקולקלת[כך לפחות צעק לה העובד שעבד עם המיכלית]. תור ארוך ואני מחכה . כולם מתרגזים ולא רק אני , עצבני ידוע . לשאלתי אם יש כאן מנהל ענה לי הובד שהמנהל כבר הלך הביתה והתנצל שהוא לבד . הבחורה מהשאבה המקולקלת התחילה לצעוק שנמאס לה , אבל לא הצליחה לחלץ את ריכבה כי מקדימה ואחורה חסמו אותה מכוניות אחרות . סוף סוף הגיע תורי אבל אז בחורה מחנות הנוחות ניגשה למתדלק וביקשה שיפרוט לה , שיתן לה כסף ,שילווה לה או השד יודע מה .עצבני אחר שהיה מאחורי התחיל לצרוח ולקלל ונשבע שלתחנה הזו הוא יותר לא נכנס .המתלק , בחור אתיופי נחמד[ אני מת על האתיופים כי אני חושב שהם אחלה אנשים , תמיד מחייכים . תמיד אדיבים , ובהתחשב בקשיי הקליטה שלהם מגיע להם כל הכבוד] התנצל , אבל זה לא עזר לו כי הוא חטף צעקות מכל הכיוונים כולל אחת עם הרבה גזענות בתוכה . בקיצור, שעת תדלוק במדינת היהודים .

פורסם

יעקב, אתה איש מאוד מוזר.

אתה מתלונן על כולם ובטוח שאתה היחיד שצודק. אנשים מנסים להסביר לך שיכול להיות שאתה לא צודק כמו שאתה חושב, אבל אתה בשלך- ממשיך להתלונן על כולם "איך הם מעיזים לקנות קפה ומאפה, איך הם מעיזים לשאוב את רכבם ולבדוק שמן מים"

כמות הקיטורים שלך על כל דבר כבר מגוחכת.

תבין שפתרון לבעייתך לא תמצא- לשירות מלא צריך לחכות, כמו גם לשירות עצמי עם תדלוק במזומן. מה לעשות שאתה לא היחיד וכל לקוח רוצה לקבל יחס (וחלק גם רוצים קפה ומאפה).

אני מבין אותך- גם אני מעדיף לבלות כמה שפחות זמן בתחנת הדלק, ולכן אני מתדלק בעצמי ובאשראי- הכי פשוט והכי מהר. לא נאה לך? אל תבוא לפה להתלונן כי זה באמת כבר נשמע טפשי ומגוחך.

שנה טובה ורגועה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אשמח טיפה לחדד את דבריו של שביט,

שנה טובה ורגועה

פורסם

אני התלוננתי על התור? אני התלוננתי על זה שבערב חג נמצא עובד אחד במשמרת , המנהל הצמיח כנפיים , וגם בשרות העצמי עם אשראי יש לחץ כי משאבה אחת לא עובדת ולאף אחד לא איכפת . זה הבעיה . קיבלו רשיון לתחנת דלק שהוא מוצר הכרחי ומתחילים לא להתייחס ללקוחות כי יודעים שלא משנה מה יקרה , לקוחות תמיד יהיו . אם כל אלה שירדו עלי נהנים מזה , אז בבקשה שיהיה לכם בכיף .

פורסם

למרות הקיטורים שנה טובה לכל עובדי תחנות הדלק. שהתיחסו אליכם בכבוד הראוי , שתרויחו קצת יותר. אני יודע שאתם עובדים קשה מאוד ואם מישהו נעלב ממני כאן זה המקום לבקש סליחה . שנה טובה לכולם .

פורסם

שיוסיפו עוד מתדלק?עם הרווח שלהם מה הבעיה?

אני מצטער לבשר לך שעם החלטת הממשלה לצמצם את מרווחי השיווק של תחנות הדלק הן כרגע עוד יותר לא מרוויחות מבעבר והמרוויחה הגדולה היא הממשלה שהיא כידוע לך אינה מעסיקה עובדים עבור תחנות הדלק ולכן לא רק שלא יוסיפו מתדלק כי מה כבר יקרה אלה יורידו עוד שתי מתדלקים כי מה כבר קרה...ואז נראה אותך מנסה לתדלק..לא רק שהדלק יעלה גם השירות ירד.

פורסם

חוץ מעניין צמצום הרווח של החברות על הדלק, אתה לא חושב שאנשים חוץ ממך רוצים לבלות את החג בבית עם המשפחה??

אני כל פעם מחדש נדהם מהתגובות פה!!

מה ציפית שמנהל התחנה יהיה כל הערב בתחנה לפקח שאין תור בתדלוק?? תאמין לי שאין לך מושג כלל אילו מלחמות מתבצעות בכל חג על סידור העבודה של מי ייפול בהגרלה לעבוד באותן שעות.

חבל שעם ישראל תמיד חושב על טובתו לפני הזולת ודורס הכל בדרך.

פורסם

אתה צרכן, תחנת דלק זהו עסק וחנות נוחות זה אפסיילר.

דרך אגב, כבר מזמן אף אחד לא רוצה להתעסק עם שטרות.

:wink: שנה טובה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני התלוננתי על התור? אני התלוננתי על זה שבערב חג נמצא עובד אחד במשמרת , המנהל הצמיח כנפיים , וגם בשרות העצמי עם אשראי יש לחץ כי משאבה אחת לא עובדת ולאף אחד לא איכפת . זה הבעיה . קיבלו רשיון לתחנת דלק שהוא מוצר הכרחי ומתחילים לא להתייחס ללקוחות כי יודעים שלא משנה מה יקרה , לקוחות תמיד יהיו . אם כל אלה שירדו עלי נהנים מזה , אז בבקשה שיהיה לכם בכיף .

אתה לא חייב לתדלק בתחנה הספציפית שאתה לא מרוצה ממנה.

יש המון תחנות אחרות הפזורות בארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...