Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בילוי " בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

scoob כתב על המלחמות בתחנות כדי לארגן משמרת לחג , ועל זה שגם הנהל רוצה להיות בחג בבית . מעניין את התחת שלי . פה מדובר ביממה לפני כניסת החג ולא בערב חג עצמו . לתחנות האלו יש בעלים שהם לא העובדים ולא מנהלי התחנות ולא העובדים\ת בחנויות הנוחות . כבר כתבתי שאין לי דבר נגדם ואף איחלתי להם חג שמח . יש בעלי מניות שבסופו של דבר התמורה מכל ליטר דלק שנמכר או מהמכירה של כל כוס קפה ומאפה או כוס קפה בלי מאפה או רק מאפה בלי כוס קפה ניכנסת לכיסם . הם קיבלו רשיון לתחנה ומצידי שהם יבואו בעצמם ויתנו לי שירות או שיביאו עוד אנשים . מדובר בתחנות גדולות המגלגלות סכומי עתק ביום ולא יקרה שום דבר ל"מרוח הרוחים" שלהם אם הם יביאו עוד עובד או אפילו שלושה , כי המשכורות ממש נמוכות . לגבי מה שכתב בגירה [ נדמה לי שנפגשנו העבר בפורום הטכני בנושא מנועי צוללות ומדחסים כולל הטיסה שלך על המזח בחיפה ] הרי אין לי שום כונה להגיש תביעה יצוגית , כי מי אני שאתמודד מול טייקונים ? למי יש כוח לזה?

פורסם
גברת שודים היקרה . הייתי כבר תקוע בתחנה ,אז אני אמור לחלץ את הרכב מהברדק שהיה שם ולחפש תחנה אחרת? את חושבת שבאחרות המצב יותר טוב?

אני מכירה את התחום מקרוב, יש תחנות פעילות יותר ותחנות קטנות יותר.

בתחנות הגדולות יש מגוון שירותים והטבות ולכן קהל לקוחות הנהגים פוקד אותן יותר מתחנות אחרות.

אם רוצים ניתן למצא פיתרון לכל בעיה, השאלה כמה אתה רוצה לפתור את "הבעיה" הזו.

ניתן לתדלק בשעות שהן לא שעות הלחץ, כגון יום שישי בבוקר שבו אנשים מגיעים כדי לקבל את העיתון/חלת שבת/רחיצה בחינם, או לבחור תחנה פחות עמוסה.

כמו בכל ענף כל בעל עסק חושב כיצד הוא יכל למקסם את הרוחים שלו במתחם העבודה שיש לו, חלק מהיצירתיות בשנים האחרונות הוא הקמת חנויות הנוחות במתחם תחנות הדלק, כמו מתחמים בחול, הקונספט זהה, אך בשל אילוצים ואי הרחבת התחנה, מנסים לשפר את מה שיש ולהגיע למשהו דומה.

נכון שאתה רוצה לרכוש רק דלק, אבל תחנות הדלק שינו את מטרתן העיקרית כבר לפני שנים רבות, וכדי להוויח צריך להתפתח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
scoob כתב על המלחמות בתחנות כדי לארגן משמרת לחג , ועל זה שגם הנהל רוצה להיות בחג בבית . מעניין את התחת שלי . פה מדובר ביממה לפני כניסת החג ולא בערב חג עצמו . לתחנות האלו יש בעלים שהם לא העובדים ולא מנהלי התחנות ולא העובדים\ת בחנויות הנוחות . כבר כתבתי שאין לי דבר נגדם ואף איחלתי להם חג שמח . יש בעלי מניות שבסופו של דבר התמורה מכל ליטר דלק שנמכר או מהמכירה של כל כוס קפה ומאפה או כוס קפה בלי מאפה או רק מאפה בלי כוס קפה ניכנסת לכיסם . הם קיבלו רשיון לתחנה ומצידי שהם יבואו בעצמם ויתנו לי שירות או שיביאו עוד אנשים . מדובר בתחנות גדולות המגלגלות סכומי עתק ביום ולא יקרה שום דבר ל"מרוח הרוחים" שלהם אם הם יביאו עוד עובד או אפילו שלושה , כי המשכורות ממש נמוכות . לגבי מה שכתב בגירה [ נדמה לי שנפגשנו העבר בפורום הטכני בנושא מנועי צוללות ומדחסים כולל הטיסה שלך על המזח בחיפה ] הרי אין לי שום כונה להגיש תביעה יצוגית , כי מי אני שאתמודד מול טייקונים ? למי יש כוח לזה?

מדברייך הבנתי שדובר על ערב החג, בלי שום קשר למה אתה חושב שמנהל התחנה צריך לגור בעבודה שלו??

פורסם

אני טענתי שמנהל התחנה צריך לגור בעבודה שלו? אם בזמן מסוים יש עומס בתחנה , צריך לדאוג לזה ולהערך בהתאם , ואם בעלי התחנה חושבים שעל ידי חסכון בכוח אדם הם יגדילו את הרוחים אז גם זכותי להתרגז וגם למחות בפורום זה , אפילו שזה מרגיז הרבה קוראים שבעצם יכולים לקפוץ לי .

פורסם

נכנסתי היום לפנות ערב לתחנה בבית חורון כביש 443. היה תענוג . התחנה היתה עמוסה כולל משאיות ובכל זאת השירות היה מהיר מאוד ובמאור פנים.כל העובדים שם הם מבני דודינו ועזרו אפילו בשרות העצמי כדי לשחרר את הלחץ . גם בחנות הסמוכה נתקלתי בשרות מעולה ולא הציעו לי לקנות מצית ב3 שקלים כתוספת לסיגריות שקניתי . השרותים מבהיקים וכל העסק אומר שיש כאן בעל בית שעומד על המשמר . יחי ההבדל .

פורסם

מזל שאתה בחיים כדי לספר לנו על זה!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

עזוב שנייה הכל, אל תשכח שה"מתדלק" מקבל במקרה הטוב 3500 שקלים חדשים בחודש,

והקטע של השמן מים אומר שה"מתדלק" רק רצה לעזור.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

עוד תחנה גדולה ועמוסה ובכל זאת זכורה לטוב . תחנת הדלק על כביש אשדוד אשקלון ליד גן יבנה . תחנה גדולה ותמיד עמוסה ובכל זאת תמיד להקת בחורות חמודות קופצת לשרת אותך . הכל מרווח והחנות קצת בצד עם חניה צמודה ובשפע . את זה אני אוהב .

פורסם

יעקב, אולי אתה צריך לעבוד כמפקח תחנות דלק. אבל זה לא מעניין 90% מעם ישראל ו99% מהפורום כאן (1% הם אנשים כמוני שהואילו בטובם לנסות לפתוח לך את העיניים ולגרום לך להבין שזה לא מעניין 99% אחרים), מה שמעסיק אותך אם השירותים נקיים ואם חייכו אליך בבוקר המתדלקים. אולי צריך לבדוק בפורום אחר אם אין מתדלק שכותב על נהג נודניק בשם יעקב שמגיע לתחנה ומתלונן.

• תוכן חדש...