Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בילוי " בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלק מהכותבים אינםיורדים לסוף דעתי .אני מוכן לשלם על שירות מלא . אני לא מדבר על המחיר . אבל אני רוצה שעבור תשלום זה אקבל באמת שירות מלא ומהיר , מה לעשות אני יש לי שריטה ואני רוצה לשלם יותר ואני רוצה שישרתו אותי יותר ואני רוצה לתדלק רק במזומן ואני רק רוצה שיתנו לי דלק ולא יזיינו לי המוח על "מבצעים" ולא ישלחו אותי לשלם בחנות הנוחות ולחכות בתור ואז המוכרת בחנות תזיין לי המוח עם המבצעים של החנות , כי אני רוצה רק "פסק זמן " אחד במחיר זול ולא 3 ב10 שקלים . די , עייפתם אותי .

תחנת דלק זה עסק ועסק צריך להרוויח. אם ניתן להגדיל את סל הקנייה, עושים זאת.

בשורה התחתונה, אתה לקוח פונציאלי וצריך לנצל אותך עד הסוף.

פורסם

אני נימנה עם משלמי כרטיסי האשראי אבל יכול להבין בהחלט את העצבים של פותח השירשור.

אם אני כבר מחליט לשלם על שירות מלא , אני כן מצפה למשהו זריז ומקצועי.

שארצה קניון , אסע לשם.

חוץ מזה, למה שלא יעשו כמו בכל מדינה מערבית מתוקנת, אני אתדלק וכשאסיים אלך לשלם.

למה אני אמור להמתין פעמים בתור רק בגלל שהחלטתי לשלם במזומן?:shock:

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
חלק מהכותבים אינםיורדים לסוף דעתי .אני מוכן לשלם על שירות מלא . אני לא מדבר על המחיר . אבל אני רוצה שעבור תשלום זה אקבל באמת שירות מלא ומהיר , מה לעשות אני יש לי שריטה ואני רוצה לשלם יותר ואני רוצה שישרתו אותי יותר ואני רוצה לתדלק רק במזומן ואני רק רוצה שיתנו לי דלק ולא יזיינו לי המוח על "מבצעים" ולא ישלחו אותי לשלם בחנות הנוחות ולחכות בתור ואז המוכרת בחנות תזיין לי המוח עם המבצעים של החנות , כי אני רוצה רק "פסק זמן " אחד במחיר זול ולא 3 ב10 שקלים . די , עייפתם אותי .

השימוש הנרחב בז**נים בהטיות שונות, הזכיר לי מישהו שרצה לתדלק אבל נכנס לתחנה עם כאלו מכונים מאחורי החנות, ששם מקבלים שרות מלא, במזומן, וגומרים מהר.

השיטה של תשלום בחנות נפוצה מאוד בכל העולם. תתרגל. או שתשחיל את הכרטיס ותתדלק לבד, הכי מהיר, הכי נוח וכמו שכתבו - מונע טעויות.

מצאתי סיפור על אחד שרצה נסיעה עם אקשן.

איש אחד נכנס למשרד נסיעות ושואל: "יש לכם איזה דיל מיוחד?"

מיד הציעו לו את הלהיט האחרון: טיול גמלים בסהרה.

"זה חם מידי בשבילי", האיש הסס, "יש משהו אחר?"

"יש טיול בפינלנד", ענו לו, "בשלג, בכרכרה שמושכים אותה כלבים".

שוב היסס האיש: "זה קר מידי בשבילי, יש משהו אחר?"

"הליכה וסקס", אמרו לו, "זה משהו שיעניין אותך?"

"או, הו!", התלהב, "זה נשמע מה-זה מתאים!"

"יופי", חייכו אליו, "אז לך ת*דיין!"

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אהבתי :lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני אהבתי , אבל משום מה יש לי הרגשה שכל עיניין שירות מלא הוא בילבול מוח עבור התחנות . במקום שורת המשאבות של שירות מלא יכלו לשים בסטה ולמכור עוד משהו מ"המבצעים " שלהם .ההרגשה של י שבאמת אני יכול ל ן משם

פורסם

אני לא מבין על מה המרמור.. אם אני רוצה לתדלק באשראי אני עושה זאת בעצמי בשירות העצמי

ואפילו במזומן אני שניה אחת קופץ ל"חנות נוחות עאלק" זורק למוכר כסף על הדלפק ואומר לו בקול רם " X שקלים 95 משאבה X " חוזר לרכב, מתדלק ונוסע!

פורסם

חוץ מזה, למה שלא יעשו כמו בכל מדינה מערבית מתוקנת, אני אתדלק וכשאסיים אלך לשלם.

למה אני אמור להמתין פעמים בתור רק בגלל שהחלטתי לשלם במזומן?:shock:

אתה ממתין פעמיים בתור רק בגלל שיש במדינה הלא-מערבית שלנו מספיק אנשים טובים שהחליטו לתדלק במזומן ו"שכחו" לשלם ביציאה מהתחנה. אם תדלק בשירות עצמי באשראי, לא תצטרך לחכות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה ממתין פעמיים בתור רק בגלל שיש במדינה הלא-מערבית שלנו מספיק אנשים טובים שהחליטו לתדלק במזומן ו"שכחו" לשלם ביציאה מהתחנה. אם תדלק בשירות עצמי באשראי, לא תצטרך לחכות.

אפשר לקרא לילד בשמו, גנבו דלק ולא שילמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו הבעיה בלנסות לבקש שירות במדינה בלי תרבות שירות.

יש נורמה מסוימת שלפיה אנשים מתדלקים באשראי ופחות במזומן.

לי יש אפילו כרטיס שבו אני משתמש רק בשביל תדלוקים.

או שתתיישר עם הנורמה או שתמשיך עם הבעיה.

פורסם

אתה אדם מבוגר לפי דברייך אך מדבר כמו תינוק, אם היית קצת משכיל ומנסה לראות את הדברים מהצד האחר אולי היית קצת שליו יותר ולא מאשים את המתדלק שמבזבז זמן על בדיקת שמן מים ומה הוא מבין בזה בכלל שהמנוע חם ומתלונן על המוכרת שמז**נת לך את השכל עם הפסק זמן שבמבצע.

מדובר בעובדים!! שמועסקים ע״י חברה שיש להם מנהל תחנה שיורד להם על הראש כל יום בערך על יעדי מכירות וחובתם להציע מבצעים אלה, ביקורות סמויות על בסיס קבע שבודקים אותם עד לפרט הכי קטן שהוא אפילו חובת חיוך!! כן כן ואם נפלת בציון של מבדק כזה על אי הצעת מוצר או בדיקת שמן מים תזכה בהשעיה לשבוע במקרה הטוב ואף לפיטורים.

אז תתחיל להתנהג בהתאם לגילך, אתה מספיק גדול כדי לתדלק באשראי או לשלם בחנות במזומן שתי שניות מזמנך ושלל האופציות האחרות שמנו פה.

ואם אתה חושב שהם יכולים להוסיף עובדים למשמרת אז תתפלא שבחודש האחרון מאז צמצום אחוז הרווחים של חברות הדלק על הדלק עצמו דווקא קיצצו כולם את כמות העובדים והמשמרות.

שיהיה שבוע טוב.

פורסם
אתה אדם מבוגר לפי דברייך אך מדבר כמו תינוק, אם היית קצת משכיל ומנסה לראות את הדברים מהצד האחר אולי היית קצת שליו יותר ולא מאשים את המתדלק שמבזבז זמן על בדיקת שמן מים ומה הוא מבין בזה בכלל שהמנוע חם ומתלונן על המוכרת שמז**נת לך את השכל עם הפסק זמן שבמבצע.

מדובר בעובדים!! שמועסקים ע״י חברה שיש להם מנהל תחנה שיורד להם על הראש כל יום בערך על יעדי מכירות וחובתם להציע מבצעים אלה, ביקורות סמויות על בסיס קבע שבודקים אותם עד לפרט הכי קטן שהוא אפילו חובת חיוך!! כן כן ואם נפלת בציון של מבדק כזה על אי הצעת מוצר או בדיקת שמן מים תזכה בהשעיה לשבוע במקרה הטוב ואף לפיטורים.

אז תתחיל להתנהג בהתאם לגילך, אתה מספיק גדול כדי לתדלק באשראי או לשלם בחנות במזומן שתי שניות מזמנך ושלל האופציות האחרות שמנו פה.

ואם אתה חושב שהם יכולים להוסיף עובדים למשמרת אז תתפלא שבחודש האחרון מאז צמצום אחוז הרווחים של חברות הדלק על הדלק עצמו דווקא קיצצו כולם את כמות העובדים והמשמרות.

שיהיה שבוע טוב.

+1000

פורסם

שיהיה שבוע טוב.

+100000

פורסם

אני רוצה להתנצל בפני עובדי התחנות \ הנויות נוחות .חלק מהחברים של בני הם חיילים משוחררים ועובדים בתחנות כמקצוע מועדף .אני יודע איזה לחץ מופעל עליכם ומה התמורה העלובה שאתם מקבלים . כעסי מופנה כמובן לחברות עצמן שקיבלו שטח ורשיון למכירת דלק והפכו אותו לקניון . בתחנת דלק סמוך למקום מגורי ביום חמישי אחר הצהרים ניסיתי לתדלק ונתקלתי בכניסה בהרבה כלי רכב שחסמו משום שהתור לשטיפה גלש לתוך התחנה וחלק שחנו בכניסה כי הם נכנסו לחנות נוחות שהפכה לסופרמרקט . לא ראיתי לא הפעם ולא בעבר איזה מנהל שיעשה סדר . על זה מבוסס זעמי וכן, שוב,אני משלם אך ורק במזומן ואני רוצה שירות טוב . מה לעשות , כזה אני .

• תוכן חדש...