Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה פ'יצר שימושי,שאני מקווה שכול היצרניות יתחילו ליישם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון טוב. באמת יכול לעזור לשמור על הרכבים. שישימו את זה בגרסאות הליסינג!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נו באמת, בד"כ המכה נגרמת בכלל לרכב האחר ולא לפותח הדלת. בעיניי זה קשקוש. אני מוכן שלא ישימו את זה ויוסיפו אבזור אחר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר המגן הזה עשוי מגומי,כך שהוא צריך גם להגן על הדלת של הרכב האחר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וכשהוא יתקלקל, מעניין כמה אלפים יעלה להחליף אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש "פטנט" יותר טוב ששומר על הפח בדלתות ממכות של פתיחת דלתות - קוראים לזה פסי קישוט :|

10313385.jpg

אם לאנשים היה טיפה כבוד לרכוש של אחרים לא היה צריך את הפטנט הזה בכלל. וזה כולל נשים וגברים כאחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רעיון יפה, יהיה אפשר להתקין את זה גם על רכבים שלא באים ככה מייצור?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

אם יעשו את זה גם בקונצרן VAG, צ'מפיון ייקחו על זה בסביבות ה3 אלף שקל?

[ראה משענת יד תמורת 8 אלף שקל]

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם
גם לי יש "פטנט" יותר טוב ששומר על הפח בדלתות ממכות של פתיחת דלתות - קוראים לזה פסי קישוט :|

10313385.jpg

אם לאנשים היה טיפה כבוד לרכוש של אחרים לא היה צריך את הפטנט הזה בכלל. וזה כולל נשים וגברים כאחד.

זה טוב אם פותחים עליך דלת קדמית שהיא שטוחה,אבל בדלתות אחוריות יש קימורים אשר החלק הארוך יותר הוא יותר עליון ולכן לא תמיד זה עוזר.

+1 לחניה ליד פוקוס 2012.

פורסם
הגזמה זאת חתיכת גומי בסך הכל

בטח יהיה אפשר להזמין את זה מאיביי ב 5 דולק כולל משלוח

אם יעשו את זה גם בקונצרן VAG, צ'מפיון ייקחו על זה בסביבות ה3 אלף שקל?

[ראה משענת יד תמורת 8 אלף שקל]

דו, רה, מי, פה, סול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבעייה היא כאשר מישהו שחונה לידך פותח את הדלת שלו ופוגע ברכב שלך ולכן הפטנט הזה אינו יעיל.

אני גר במרכז ת"א ומחנה את המכונית ברחוב (בערך 40 דקות חיפוש חנייה בכל פעם) ואני פשוט מיואש מרוב מכות החנייה שהרכב קיבל ומקבל - אף אחת מהן אינה באשמתי.

אנשים , תסלחו לי , פשוט מתנהגים כמו בהמות - נוסעים אחורה עד ששומעים בום מבלי להתחשב.

הרבה פעמים הגעתי אל האוטו כאשר מישהו חונה צמוד אליי מקדימה וגם מאחורה - וכשאני אומר צמוד אני מתכוון שפגוש נוגע בפגוש.

יותר מפעם אחת השארתי את האוטו ולקחתי מונית רק מפני שמישהו נצמד אליי וחסם אותי.

בכל פעם שאני מגיע אל האוטו אני נתקל ב"הפתעה " חדשה.

פורסם

אהבתי את "כמה פעמים קרה לכם שפתחתם את דלת המכונית בחניה והיא חטפה מכה מרכב סמוך או מקיר?" זה כמו לתת למישהו אגרוף ו"לקבל מכה מהפרצוף שלו".

• תוכן חדש...