Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BIll of sale - עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מי יודע מה הדין לייבא רכב עם BILL OF SALE

כאשר במידה בו הוא נקנה לא מוציאים TITLE לרכב מתחת לשנת 86

there is only a bill a sale in the State of GA.... They do not issue a Title in the state of Georgia.... anything before 1986..... all states will honer a Bill of Sale from Ga

תודה לכל מי שיעזור

פורסם

למיטב זכרוני (ואל תסמוך על זה, תבדוק) זה לא מדויק.

אם המדינה הספציפית מוכנה להוציא מכתב רשמי שמאשר את מה שאמרת, למיטב זכרוני בסוף יקבלו את זה.

פורסם
למיטב זכרוני (ואל תסמוך על זה, תבדוק) זה לא מדויק.

אם המדינה הספציפית מוכנה להוציא מכתב רשמי שמאשר את מה שאמרת, למיטב זכרוני בסוף יקבלו את זה.

אכן יש להדגיש את המילה בסוף. (אחרי מאבקים ? ) אם הרכב מיוחד ונדיר שווה להתעקש,

לדעתי האישית ,אם אפשר למצוא הרבה רכבים מהסוג הזה והמחיר הוא ממוצע ומטה , שווה לעבור לרכב הבא ולא להסתבך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

BILL OF SALE אכן אינו מספיק, אולם אם הרכב נרכש ממדינה בארה"ב שאינה מנפיקה TITLE משנה מסוימת, ניתן לייבא רכב עם REGISTRATION בלבד.

למען הסר ספק, אני מדבר מניסיון אישי.

פורסם
BILL OF SALE אכן אינו מספיק, אולם אם הרכב נרכש ממדינה בארה"ב שאינה מנפיקה TITLE משנה מסוימת, ניתן לייבא רכב עם REGISTRATION בלבד.

למען הסר ספק, אני מדבר מניסיון אישי.

מנסיון אישי TITTLE או REG, במדינות שאין טייטל יש REG וזה מספיק.

תמונות מאתמול נמל אשדוד, רכב שייבאתי עם REG

004.jpg

005.jpg

פורסם
מנסיון אישי TITTLE או REG, במדינות שאין טייטל יש REG וזה מספיק.

תמונות מאתמול נמל אשדוד, רכב שייבאתי עם REG

תתחדש

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תוכן חדש...