Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהנתי מאוד היה מאוד נחמד ושקט, הגיעו החברה הטובים.

נהנתי מאוד מהסט אפ של מקס ומתנאל, מתחילים לראות תוצאות יפות לעט לעט גם אצל ליאור.

כיוונתי את המערכת בדרך הבית ועכשיו זה נשמע פרפקט, הטוויטרים, המיד, המידבאס הכל מנגן במקום.

פורסם

היה מפגש יחסית מצומצם אבל איכותי.

מפגשי צפון מתחלקים בד"כ ל2.

1.רעש

2.SQ

החבר'ה של הSQ נמצאים במיעוט, אבל מיעוט איכותי. בכל מפגש נוצרים רעיונות חדשים, ציודים עוברים מרכב לרכב לשלל בדיקות, סשנים של כיוונים, בקיצור שמח.

לגבי המערכת שלי- היא מתחילה להשמע טוב, אבל השמיים הם הגבול. לפחות אני (חושב שאני) יודע מה צריך לעשות על מנת לקחת את זה עוד כמה צעדים קדימה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יוני, תודה על הבדיקה! ה-P88 הוא תוספת באמת מאוד נחמדה.

פעם ראשונה שלי שנשארתי קצת יותר זמן, מאוד אהבתי את המערכת של יוני, אבל SADE עם ה - SMOOTH OPERATOR על מערכת של מתנאל (SINFONY ו-JLAUDIO) בווליום נמוך יחסית פשוט השאירה אותי עם פה פעור. זה היה באמת SMOOTH

כמה תמונות, מצטער על האיכות, צולם ע"י NOKIA5800 שלא בדיוק DSLR איכותי :-)

12082011383-r.jpg

12082011385-r.jpg

12082011386-r.jpg

12082011388-r.jpg

12082011389-r.jpg

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

טוב ה-DD למעלה הוא של מתנאל והנה עוד תמונות (במקרה כל התמונות מרכב של מתנאל)

אין יותר מדי תמונות מרכב של יוני כי הוא היה כל הזמן בהשמעה. בטוח הלך שם שליש מיכל דלק :-)

12082011390-r.jpg

12082011391-r.jpg

12082011392-r.jpg

12082011393-r.jpg

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

ועוד קצת, ליאור (ארזה) - היה מאוד נעים להכיר ! אהבתי את הפירוט במיוחד בקול של אישה, מת לשמוע את תוצאות החיפושים שלך

12082011400-r.jpg

12082011401-r.jpg

12082011402-r.jpg

12082011403-r.jpg

פורסם

תודה על התמונות.

אתה צריך לשמוע אצלי עכשיו פשוט וואו, היה דולק אצלי איזה פיצ'ר שהיה גורם לטוויטרים ולמידים לישמע לא טוב עכשיו זה מדהים.

תמיד למפגשים המערכת שלי לא נשמעת במייטבה ואני משתגע מיזה למרות שאנשים אוהבים את הסאונד גם שהוא לא מכוון.:-D

מפגש הבא ה- 6.5 על הדשבורד.:-P

פורסם

ועוד קצת תמונות, אהבתי את הרעיון, נראה לי אלך על אותו רעיון בהתקנה ברכב הבא שלי.

עוד פעם, מצטער על האיכות.

12082011396-r.jpg

12082011397-r.jpg

פורסם

הדגם של הסאב 1510

שמעתי אותו לראשונה אצל חבר והתאהבתי.

כשהצלחתי להביא אותו לקדמת הרכב בעזרת פאזות ותיקוני זמנים התחלתי לקבל "אגרופים" לחזה שיוצאים מהשמשה :-)

אצלי הוא יושב כרגע בתייבת פורטד ונשמע מדויק להפליא, יש לו פאנץ' עם נפח וזה הדבר שחיפשת.

היום במסגרת סשן כיוונים יצא לי לנסות לחתוך אותו נורא גבוהה (100-125) בסלופ לא אגרסיבי, להפתעתי הוא מגיב מעולה גם שם, מופיעים כל מיני ניואנסינים בבאס שלוופרים למשל קשה לשחזר.

אצלי הוא יושב בתייבה די גדולה והוא מרוחק סנטימטרים בודדים מדופן תא המטען ועדיין עושה את העבודה היטב, התכנון הוא נסות תייבה קטנה יותר אולי אטומה שתאפשר לסאב להיות פחות "חנוק" מבחינת מקום בתא המטען ואז להחליט לאיזה כיוון אני הולך איתו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

היה מפגש מצומצם יחסית, אבל מהנה כרגיל- אותם אנשים, עם כל מיני שידרוגים בכל פעם, דבר שעושה טוב על הלב. :lol:

ניתראה במפגשים הבאים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הגעתי עם הפורד מונדיאו ועוד חבר חניתי בצד נשארתי ליד האוטו לא ידעתי עם מי לדבר או מה נכנסתי לאוטו ונסעתי משמה....

יצא FAIL רציניי.....

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

בהתלחה היתי בטוח שאני מגיע ועוד עשיתי לאוטו פוליש וקס וכמובן שתיפה אבל לצערי נקרע לי הצינור מהרדיאטור לראש מנוע.

האוטו התחמם ונשארתי תקוע בשטיפה עד שחבר עם אבא שלי הגיעו ועזרו לי לסדר הכל אבל כבר היה בסביבות ה5.

וכמובן כמו שאומרים תמיד "לא נורא תמיד תוכל לבוא למפגש הבא" הכל בחיוך והכל לטובה :)

פורסם
הגעתי עם הפורד מונדיאו ועוד חבר חניתי בצד נשארתי ליד האוטו לא ידעתי עם מי לדבר או מה נכנסתי לאוטו ונסעתי משמה....

יצא FAIL רציניי.....

חבל.פשוט יוצאים מהרכב אומרים שלום אני.... ו משם העניינים מתגלגלים. בוא למפגש הבא,ננסה שוב.

הגעתי באיחור ונשארתי עד 20.30.

כל המפגש הייתי בריכבי עם אנשים ששמעו ונתנו רעיונות.

אני ואדי ישבנו שעות בעזרתו האדיבה של אמיר וניסינו את הטויטרים של מורל פיקולו לעומת הטויטרים הקרמיים שלי.

מסקנה חד משמעית קשה לי לתת מחיבור פרוביזורי אבל בהחלט יש שוני ביניהם לטוב ולרע.

שמחתי להכיר את בובי האיש שנותן לנו תמיד את התמיכה בכל הקשור לאלקרוניקה.והמוסיקה מטאל פרוגרסיבית רוסית שהביא לי לרכב

:twisted::twisted:

מצטער בפני החברים היקרים שלא הייתי איתם אבל במחשבה שניה,כולם היו עסוקים בסשן של השמעות אז יוצא תיקו..:lol:

הסאב של מתנאל הוא אחד הסאבים הטובים ששמעתי שהשאיר בי חותם עמוק.10 אינטש של 1000 סוסים דוהרים שמבהילים כל אחד.מאחל בהצלחה בנסיונות להפיק את המיטב.

המערכת של אדי חלום רטוב.פירוט,עוצמה ושני חלקים שנשמעים כמו 3וואי.תענוג! מעניין מה תהיה התוצאה בהחלפת ההד יוניט מהאלפיין לפיוניר הא אדי? :-o:-P:lol:

מישהו שכח אצלי משקפי שמש.בעל האבידה מוזמן לקבלם רק בעזרת 8 תיאורים שיאמתו את דבריו. :wink:

ליאור

פורסם

הסאב של מתנאל הוא אחד הסאבים הטובים ששמעתי שהשאיר בי חותם עמוק.10 אינטש של 1000 סוסים דוהרים שמבהילים כל אחד.מאחל בהצלחה בנסיונות להפיק את המיטב.

ליאור

וווואווו איזה מישפט אהבתי!זה DD1510??

אהבתי את ההגדרה שלך :-P באמת המישפט הכי מתאים שאפשר להגיד!

מקווה להיצטרף למיפגש הבאה עם המונו והסאב שלDD שלי ולתת לכם שיעור בSQ מ-12 אינץ הכי מהיר ומדויק ששכמת מבלי לוותר על "אגרופים" כמו שאומר מתנאל:twisted::twisted::twisted::twisted:מת לישמוע מערכות ברמה עם סינפוני וסאב של DD מאוד מעניין!

מתי מיפגש הבא :)?

• תוכן חדש...