Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגעתי עם הפורד מונדיאו ועוד חבר חניתי בצד נשארתי ליד האוטו לא ידעתי עם מי לדבר או מה נכנסתי לאוטו ונסעתי משמה....

יצא FAIL רציניי.....

איך תהנה מהמפגש אם אתה לא יוצא מהרכב ולא מציג את עצמך?:? היה מפגש מאוד קטן אבל ממש איכותי וחבל שלא הראתה נוכחות הייתה מאוד נהנה.

תבוא תשאל אפשר שלמוע אצלך או השיטה הטובה להתחבר לאנשים לבקש לעשות כיוון למערכת או לשאול מה אפשר לשדרג אצלי ומי שם זה מתגלגל.:lol:

פורסם

בובי

נשארו לך עוד 7 סימנים לומר לי כדי להוכיח שהם שלך....:lol:

יוני צודק.רק ככה ניתן להתחיל ולהכיר.וכשאתה מעוניין להתחיל עם בחורה אתה יוזם צעד נכון? אז בדיוק גם כאן.

ליאור

פורסם

מפגש מצומצם כמו שכבר אמרו פה,סה"כ היה מהנה תום יוני ומוטי שמחתי להיות בחברתכם:)

1. תום תודה על העזרה בנושא הבידוד פעם ראשונה שאני שומע על הסקן סקיין ממך אוליי אני יאמץ את זה !

הטויטרים בדוטק נשמעים טוב יותר אחריי ההנחתה !

2. מוטי תודה על העזרה פחות או יותר עשיתי לי סדר בבאלגן עם הRCA

3. יוני אחרון חביב תמיד כיף לי לפגוש אותך ולשמוע את הסט הקדמי הזה פשוט מדהים ממפגש למפגש זה נשמע טוב יותר מהפעם הקודמת:) כמו שאמרתה לי ברכב, לאט לאט עם השידרוגים אני בסוף יגיע לזה !

לכל שאר החברים שנכחו במקום היה פשוט כיף להכיר ולשמוע אותכם!

נקווה שבפעם הבאה יהיה מלא יותר ונראה את כולם בהרכב מלא !

פורסם

ממש שמחתי להכיר את כולם.

יוני יש לך אחלה של סט, אמרתי לך רק מה היה חסר לי אצלך. אני בטוח שתסדר את העיניין.

ארזה יש לך סאונד מדהים ברכב מפורט מאוד שומעים כל כלי וכלי פשוט נהנתי לשבת ברכב שלך (ועוד ישבתי מאוחרה.)

מתנאל גם ברכב שלך נהנתי לשמוע מאוד סט נעים לאוזן אך יש מה עוד לכוון.

ולסיום היום 14.08.11 בפביה השחורה שלי הולכת לעבור שינוי במערכת.

שזה אומר מערכת חדשה. כמו שחפרתי שם לכמה חבר'ה על ההתלבטות שלי על מה ללכת הגעתי להחלטה.

ואני ארכיב את הMILLA.

שמחתי להכיר את החברה, במפגש הבא אגיע עם מערכת מורכבת.

שיהיה לנו שבוע טוב ומצויין ובהמון שידרוגים.

עומר.

• תוכן חדש...