Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מי שזוכר קניתי לפני שבוע מערכת (כמו בחתימה)

עכשיו שאני מגביר מעל 32 כבר אי אפשר לשמוע את השיר בצורה יפה והמילים כבר לא מובנות וזה רק רעש! (32 מתוך 40)

למה זה ככה/ זה אמור להיות ככה?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כיוונים.

להתחיל להסביר לך איך מכוונים מערכת זה קצת בעייתי. קרא בפורום וב FAQ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר.

שמח לשמוע שזה בעיה שניתן לפתור.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

גיינים כיוונת? זה הצעד הראשון.

תאפס את הגדרות במכשיר אקולייזר וכו׳ , תקבע נק חיתוך של 80hz בין וופר לסאב , כבה את הסאב.

לך למגבר של הסט הקידמי חפש בורר gain / level ותוריד אותו עד הסוף , תגביר ברדיו דיסק עד ל80% מהעוצמה הכללית ולאט לאט תתחיל לעלות גיין עד שתשמע עיוותים ואז ותוריד קצת עד שתגיע לצליל הכי נקי שמתקבל.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני לא כיוונת כלום, זאת אומרת המתקין כיוון את זה.

מה שאני יודע זה שברדיו דיסק הLPF הוא על 80.

במשחק כיוונים עם המגבר אני יכול לגרום נזק?

פורסם

תודה בוריס.

קראתי קצת חומר ויש לי כמה שאלות

כפתור 1. זה gain נכון? אותו אני מוריד ל100MV שזה אומר לסובב לצד ימין.

כפתור 2. מה זה? מה צריך לעשות איתו.

כפתור 3. לאיזה צד לברור אותו לLPF או HPF או לFLAT

כמובן שאני יבדוק לאיזה צד מחובר הקומפוננט. בסאב אני לא נוגע.

עוד שאלה בשביל להבין. לפני הכיוון שמעתי בוולים 20 בעוצמה X. לאחר הכיוון אני ישמע עדיין בעוצה X. זאת אומרת באותה עוצמה,

ההבדל הוא שבווליום 32 אני ישמע טוב?.

gto1004.jpg

פורסם

הכפתור הראשון זה אכן הווליום של שני הערוצים הראשונים,הכפתור לידו תרים אותו עד 80HZ ותעשה ב ON/OFF על ON

לגבי הכפתור השלישי אם זה על ערוצים 1,2 ולערוצים האלה מחוברים רמקולים אז תשים על HPF

לערוצים 3,4 שים את זה על LPF וגם כן על 80 +-HZ.

באס בוסט-לא לגעת שיהיה מכובה.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

תודה.

אני מסובב לצד ימין בשביל gain יהיה 0 זאת אומרת שהחץ נמצא ב100MV?

ולגבי השאלה ששאלתי ישמעו באותה עוצה?

• תוכן חדש...