Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת מנוע רנו מגאן 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מאחר וזה הרכב הראשון שלי, רציתי להיתייעץ.

קניתי את האוטו לפני חצי שנה ואז נדלקה לי נורת המנוע הצהובה באוטו שלפי המדריך רכב יש ליצור קשר עם המוסך. מאחר וזה האוטו הראשון שלי ואני לא הבנתי כלום במוסכים עשיתי את תעות חיי ופניתי (בעצתו שלו אבי ) למוסך לא מורשה של רנו.

הבחור החליף את הממיר הקטליטי והתקלה חזרה לאחר שבוע, שוב התייצבתי במוסך שם נאמר לי שהבעיה בחיישן למבדה שגם אותו החלפתי כמובן שהתקלה חזרה שוב הפעם החליפו פלגים שהיו כביכול לא מקוריים וכעט אחרי 4000 שקל התקלה חזרה שוב!

בהתיעצות עם "מומחי" הילוך שישי נאמר לי שהבעיה היא בכלל ,ואני מצטטת "דליפת גזים מתוך צינור אגזוז קדמי לסעפת קליטה" שעל זה מסתבר אחראי הממיר הקטליטי והם מבחינתם לא רוצים להתעסק עם זה.

נכון לאכשיו אני לא יודעת מה לעשות, אשמח לעזרה. האוטו עומד אצלי בחניה כי תודות לכל פליטת המזהמים הוא לא עובר טסט!

אני על סף דמעות...

תודה יול

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דבר ראשון לא צריך דמעות, אפילו שתשעה באב היום:-)

מה בדיוק אמרו במוסך המורשה שהם לא רוצים להתעסק עם זה?

הבעיה עד כדי כך חמורה? נו באמת.

לא חסרים מוסכים מורשים של רנו, מקום שאומר לך ש"הוא לא רוצה להתעסק" כנראה לא מספיק מקצועי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...