Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא עדיין לא מבין שזה אמנם יוקר המחיה, אבל לא רק. בנוסף צריך שמערכת הרווחה תחזור לתפקד ושהמדינה תפעל למען אזרחיה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ד"א - פליטים אי אפשר להעיף - יש להם מעמד חוקי.

סודני שעבר את הגבול למצריים הוא פליט. מרגע שעבר גבול נוסף (לישראל, נניח) - הוא מהגר. לא פליט. זה שהוא מעדיף לחיות בישראל ולא במצריים - זה בדיוק מה שעושה אותו מהגר.

המחאה הזו היא גל עכור שמעוניין להפיל את הממשלה... יותר כרזות נאצה נגד ביבי מאשר כרזות שרוצות להעביר מסר חברתי.

גם לי יש רושם כזה: לוקחים בעיה אמיתית ומעמיסים עליה כל כך הרבה הטיה פוליטית, שכבר לא נשאר כמעט כלום מהבעיה המקורית.

ולעצם הענין: מחירי הדירות גבוהים כי יש יותר ביקוש מהיצע. זה ברור וזה בכלל לא פוליטי. אבל הסיבות לכך שזה המצב הן סיבות פוליטיות בהחלט:

• לאנשי הון-שלטון וכולי יש ענין שתהיה רק בניה צפופה וגבוהה, וכל פרוייקט דירות יעלה עשרות מליונים להקים - כי הם האנשים שיכולים לעשות את זה, כלומר כל הרווח אליהם. וכמובן שככל שמחירי הדירות גבוהים יותר, כך גם הרווח.
  • מאותה סיבה לא נותנים לבנות במקומות כמו בית שמש.
  • כדי שהנגב והגליל יהיו מתאימים ורצויים למגורים, צריך להתמודד עם רמת הפשיעה שיש שם. בשביל לעשות את זה צריך לשלם מחיר פוליטי.
  • בשומרון יש הרבה מקום שאפשר לבנות עליו. אבל לבניה כזו יש משמעות פוליטית.
  • כמעט כל הקרקע בארץ בשליטת המדינה (מנהל מקרקעי ישראל). המדינה מרוויחה כסף ממכירת האדמה ולכן יש לה אינטרס שיהיה מחסור כדי שהסחורה (אדמה) תהיה שווה יותר. השינוי מגישה כזו (כל האדמה שייכת למדינה, בסגנון ברה"מ) לגישה שבה האדמה שייכת לאזרחים - זה שינוי בעל משמעות פוליטית רבה.

מעניין לראות שההפגנות הנוכחיות, שהן לכאורה לא פוליטיות, נמנעות לחלוטין מלהציע כל פתרון שיש לו משמעות פוליטית ימנית (שחרור אדמות ו/או בניה בשומרון) - אבל מטיפות יומם ולילה לפתרונות שיש להם משמעות פוליטית שמאלנית (מימון ממשלתי של דירות, כלומר מדינה סוציאליסטית).

דני

פורסם
דווקא אני בדרך כלל מאוד מעריך את העמדות שלך ואת צורת ההתבטאות אבל בנושא החלקה שאתה מדבר עליה אני חייב לחלוק עליך:

לדעתי הגיע הזמן שבישובים הערביים יתחילו לבנות לגובה . כן כן, בתים של 5-6-7-8 קומות .אפשר גם להתחיל מ4.

לא יתכן שכל אחד ירים בית פרטי על חצי דונם ואחר כך תתלוננו על מחסור בקרקעות.

כרגע אנחנו גרים בשכירות, והתכנון העתידי הוא לבנות לגובה.

במקום שאני גר בו, מאשרים בנייה עד 4 קומות בלבד. אז אנחנו נבנה עד המקסימום.

נשאלת השאלה בנוגע לחלקה הספציפית, האם הציעו לך משהו חלופי או שהחלטת שאתה רוצה את החלקה ההיא ולא מעניין אותך כלום? היא בכלל מופשרת לבנייה?

החלקה הזאת אכן מופשרת לבנייה ביחד עם עוד קרוב ל 40 חלקות בעיר שלי. אנחנו לא נעולים דווקא על החלקה הזאת, כל חלקה אחרת תהיה מעולה. אבל העניין, שיש את החלקות הריקות, ואין כ"כ ביקוש לחלקות האלה, אנחנו רוצים לשלם ולקבל אחת אבל זה לא מעניין אף אחד.

דווקא ראש הממשלה שלנו מקדם רפורמה במנהל ועל פי נאומו מתחילת השבוע שעבר , עושה רושם שהוא מודע לבעיה והולך להזיז אותם ממקום מרבצם ושיתחילו לעבוד.

נקווה.

בנוגע לאבטלה :אני שמח שציינת את עובדת המובטלים הערבים, שזה לא היה פוליטיקלי קורקט מצידי לומר אבל חייבים לומר שיש לא רק ערבים מובטלים , יש גם לא מעט כלומניקים יהודים שיותר פשוט להם לחיות על דמי אבטלה וקצבת ילדים ומגיעים עם חיבור כל הקבצאות למיניהן לגובה משכורת של מהנדס בהייטק (יש לי בן משפחה כזה שאני בכסאח תמידי איתו על הנושא הזה) ,

כמו כן לא מעט אנשים כושלים עולים לארץ כי הם יודעים שיקבלו כאן הבטחת הכנסה. אני מכיר מקרוב איזה מקרה מרתיח של איזה אחד שהיה בושה למשפחתו בחו"ל ,היה בטלן ולא עבד יום בחייו ,עד שמשפחתו דחפה אותו לעלות לכאן וכיום הוא מתקיים כאן יחד עם אשתו בכבוד עם דמי אבטלה וקצבאות ילדים וכו'...

כמו שאמרתי מקודם, לדעתי צריך לבטל את כל הקצבאות המיותרות האלה שגורמות לאנשים לחוסר רצון לצאת לעבוד. אם כל אחד מאלה שמקבלים 3-4 אלפים בחודש מהביטוח הלאומי, יידע שחודש הבא לא תהיה משכורת, הוא ייצא לעבוד.

12345

שונא גזענים !.

פורסם

זה לא חדש !

זו החלטה של ממשלת קדימה שעכשיו מהאופוזיציה תוקפת את ההחלטה של עצמה ומייחסת אותה לממשלה המכהנת !!

בדיוק על זה דיברתי בהקשר של צביעות וציפי ליבני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה זה משנה מי החליט ומתי?! הרי הממשלות לדורותיהן דפקו את כולנו, מי יותר ומי פחות, והנוכחית

ממש התעלתה על עצמה בתהליך הזה.

ואם עכשיו הממשלה הנוכחית תחליט לעשות סיבוב פרסה ולשנות את היחס לאזרח, ותתחיל לשנות,

נראה לך שכל אלה שמפגינים יתנגדו?

אבל לא, בגלל שאמרו לך שזה שמאלנים שמפגינים, ובגללם אולי, משהו יזוז כאן וישתנה, אז עדיף לא

לתמוך, ובכלל, עדיף להתנגד ולדכא את המפגינים, כי זה עוד עלול להטיב עם כלל אזרחי המדינה.

אני לא מבין את האובססיה הזו של ימין, שמאל, והוכחה מי דפק אותנו יותר, בלי לתת איזה פתרון

מעשי אחר.

פורסם
זה לא חדש !

זו החלטה של ממשלת קדימה שעכשיו מהאופוזיציה תוקפת את ההחלטה של עצמה ומייחסת אותה לממשלה המכהנת !!

בדיוק על זה דיברתי בהקשר של צביעות וציפי ליבני.

אני לא שמעתי שם קריאות לביבי להתפטר אלא להתעורר ולשנות.

ברור לכולם שהמצב הוא באשמת כל הממשלות ב 20 שנים האחרונות (שזה אומר למעשה כל המפלגות חוץ מהערביות) אבל עכשיו הגיעו מים עד נפש וצריך למצוא פיתרון. זה בדיוק כמו חולה בבית החולים שלא מקבל מספיק חמצן 5 ימים אבל כשהוא מתחיל לפרפר הרופא שבאותה המשמרת צריך לטפל בו. זה פשוט קרה במשמרצ של ביבי (כנראה שזה מה שקורה למי שעובד יותר מידי משמרות ברצף:-D).

כשיצאה ההחלטה לעודד יציאה לפריפריה הפריפריה היתה עדיין במחירים שפויים. דירה שעלתה באשקלון לפני 3 שנים 600K עולה היום מליון.

הבעיה היום שזוג צעיר לא יכול לקנות דירה גם אם היא תעלה 300K כי אין לו את ההון העצמי של 100K שנדרש היום לפי החלטות בנק ישראל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבל בכלל לבזבז פיקסלים על לענות לאייל.

הוא לא ישנה את דעותיו, ואין גם שום צורך, נסתדר מצוין גם בלי תמיכתו ונגשים מטרות חרף הנסיונות שלו ושכדוגמתו לתקיעת מקלות בגלגלי המחאה.

תנו לו להמשיך כמשל ל"הכלבים נובחים והשיירה עוברת" (שלא תעלב לי עכשיו שקראתי לך כלב, זה רק מין ביטוי שכזה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל כלב זו חיה חיובית מאוד.

אני אמשיך לענות כי כפי שאתה בוודאי יודע השמאלנים הם נאיביים, בטוחים שכולם אוהבים אותם ושצריך לדבר עם כל מי שלא מסכים איתנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חבל בכלל לבזבז פיקסלים על לענות לאייל.

הוא לא ישנה את דעותיו, ואין גם שום צורך, נסתדר מצוין גם בלי תמיכתו ונגשים מטרות חרף הנסיונות שלו ושכדוגמתו לתקיעת מקלות בגלגלי המחאה.

תנו לו להמשיך כמשל ל"הכלבים נובחים והשיירה עוברת" (שלא תעלב לי עכשיו שקראתי לך כלב, זה רק מין ביטוי שכזה).

תפסיק לזרות כאן דיסאינפורמציה.

אם המחאה לא היתה פוליטית הייתי ראשון המצטרפים, אני לא מוכן לתמוך במחאה שמובילות מפלגות כמו חד"ש, בל"ד ,מר"צ ושאר ראשי תיבות שמסתירות מאחוריהן שנאה למדינת ישראל .

האימרות הן נגד ביבי, הלחנים הם לחנים של אוהדי הפועל ומפא"י , הצבע הוא אדום - קומוניסטים.

לא אהיה חלק מזה.

להלן תרשים של תכנון המחאה ה"א-פוליטית".

כולם כולל המפגינים מודים שזו מחאה פוליטית (להוציא את בגירה).

leftlink.pdf

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם היית טורח להגיע להפגנה, לפחות בירושלים, היית רואה המוני אדם מכל קשת החברה הירושלמית, למעט חרדים, הולכים ביחד וקוראים קריאות בעד צדק חברתי ושוויון.

בנוסף, ראיתי לפחות מקרה אחד שבו נזרקו הצידה שלטים שחולקו בגלל שהיה לוגו של חד"ש.

אייל, אני עדיין קורא לך לחשוף את עמדתי הפוליטית לפי המידע שאתה עצמך הצגת: אני משתתף במחאה, מתראיין בתקשורת אודותיה ומופיע בהפגנות.

מהי עמדתי הפוליטית אליבא דהניתוח שלך? ולשאלת הבונוס - נניח שפיצחת את החידה, איך הדיעה הפוליטית שלי רלוונטית לנושא המאבק ולאמיתות הטענות שלו?

לא תוכל לענות על השאלות האלה שלא מתוך הפרנויה האישית שלך. אתה בבחינת חייל נאמן של ליברמן ורמת הניתוח שלך היא נמוכה, בין השאר מכיוון שאתה שבוי בקונספציות ולא מתייחס לעיקר הטענות של רוב המשתתפים בהפגנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם המחאה לא היתה פוליטית הייתי ראשון המצטרפים, אני לא מוכן לתמוך במחאה שמובילות מפלגות כמו חד"ש, בל"ד ,מר"צ ושאר ראשי תיבות שמסתירות מאחוריהן שנאה למדינת ישראל .

האימרות הן נגד ביבי, הלחנים הם לחנים של אוהדי הפועל ומפא"י , הצבע הוא אדום - קומוניסטים.

לא אהיה חלק מזה.

התרשים אומר הכל, הבעיה היא שבשום אמצעי תקשורת לא יחשפו את זה כי זה פוגע להם באנג'דה.

אגב, מה המקור לזה?

פורסם

לא אהיה חלק מזה.

ישבתי והסתכלתי על התרשים. לפי התרשים דפני ליף עבדה בקרן לישראל חדשה בתור עורכת וידאו. וואו איזה בלגאן. ברור שבגלל זה כל המחאה צריכה להתבטל, והכל שקרי והמצב בארץ דבש. הנה 1.3 מליון ישראלים טסו לחו"ל. זה שיש עוד 5.7 מליון ישראלים שלא טסו לחו"ל לא אומר כלום. גם מי הם בכלל שהם מרשים לעצמם לטוס לחו"ל? הם צריכים מקסימום לעבוד במכרה פחם בגולאג בסיביר. וגם יש מלא מכוניות חדשות - למה ישראלים צריכים מכוניות חדשות? אני אומר שמהיום צריך לייבא רק רכבים בני 20 שנה.

לפחות בתרשים הזה יש 6 אנשים שלא הצלחת ללכלכך עליהם, אז הכנסתם אותם לקטגוריה של יח"צ וקידום מכירות. עוד אחת שאתם טוענים שעושה את זה בשביל כסף, ועוד מישהו שהוא "פעיל ירוק" (מוזר, לא ראיתי אף אחד בצבע ירוק בהפגנה).

שמע אייל, אני חושב שהשנאה שלך לכל מה שקשור לארגוני שמאל מעוורת אותך וזה מזכיר יותר מהכל את ציד המכשפות בארה"ב. יש לך הוכחה שמר"צ, חד"ש, הקרן החדשה, השמאל הלאומי מנהיגים את המאבק הזה? שיורדות פקודות מלמעלה? שהם משלמים עבור האוהלים האוכל ההגברה או משהו אחר?

כי אני מכיר דברים אחרים לגמרי. נכון חד"ש חילקו שלטים לפני ההפגנה, אבל אנשים ששמו לב שמדובר בחד"ש זרקו את השלטים או גזרו את לוגו המפלגה.

נכון, מפלגות וגופים שונים מנסים לגזור קופון (למשל עופר עיני מההסתדרות - למרות שהיו שלטים שאמרו שעופר עיני הוא חלק מהבעיה ולא חלק מהפתרון) אבל זה לא אומר שהן מממנים את העסק הזה. לך תבדוק מאיפה הגיעה ההגברה לעצרת שהייתה אתמול.

תאוריית הקונספירציה שלך נשמעת מגוחכת, בעיקר כי היא כזאת.

האמרות הן נגד ביבי כי הוא ראש הממשלה (והאמרות היו בעיקר שביבי משרת את העשירים ולא את העם), הלחנים הם לחנים של מדינת רווחה ואין שם לחנים של ארגונים פרו-פלסטינאים, והצבע הוא אדום כי כן יש שם פעילי שמאל. אתה מוזמן להכין באנרים ודגלים סגולים (או ירוקים או ורודים או מה שמתאים לך) ולבוא עם החברים שלך ולנפנף בהם בעוז.

ומה לעזזאזל עשו לך אוהדי הפועל? אתה אוהד מכבי או בית"ר?

ואגב אחרון - איפה מר"צ מסתירה שנאה למדינת ישראל?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...