Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קסנון,

אתה פותח פה אוף- טופיק לשרשור שיגרור אותו חיש מהר הרחק מנושאו המקורי ולכן אני כלל לא עונה לך.

אם אתה מעוניין, ואם חברי הפורום יצליחו שלא לערב בנושא פוליטיקה, אתה בהחלט מוזמן לפתוח שרשור חדש שידון בסוגיה.

המשך יום נעים וניפגש בהפגנה.

תזהו אותי לפי הקרניים, הפרסות והזנב, סימני הזיהוי האופיניים לשמאל . :bad-word:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי לא!! הם הולכים לנצח - הולכים להוריד מיסים למעמד הביניים!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4101970,00.html

אני, אייל וחן פרחי הולכים להתארגן ולפתוח קבוצה כנגד הורדת המיסים והנטל.

במסגרת המחאה אנחנו נתחייב:

1. אם יורדו מחירי הדלק אנחנו נמשיך לשלם את המחיר הישן.

2. אם יורדו מחירי החשמל - נשאיר את המזגן פתוח יחד עם החלונות על מנת שהחשבון החודשי לא יירד ויהיה לנו כסף לסמארטפון (טפו...)

וכו'.

שיהיה לנו בהצלחה. :roll:

פורסם
קסנון,

אתה פותח פה אוף- טופיק לשרשור שיגרור אותו חיש מהר הרחק מנושאו המקורי ולכן אני כלל לא עונה לך.

אם אתה מעוניין, ואם חברי הפורום יצליחו שלא לערב בנושא פוליטיקה, אתה בהחלט מוזמן לפתוח שרשור חדש שידון בסוגיה.

המשך יום נעים וניפגש בהפגנה.

תזהו אותי לפי הקרניים, הפרסות והזנב, סימני הזיהוי האופיניים לשמאל . :bad-word:

השרשור הזה פוליטי כבר מהעמוד הראשון וכל ההפגנה הזאת מסריחה מפוליטיקה אחרת כבר ממזמן הייתי מצטרף אל המוקד הקרוב לביתי.

ובכל זאת אני חושב שהשאלה שלי היא מאוד לגיטימית לעניין.

איך מימוש האג'נדה שאותה מובילים המפגינים יכול לעזור להוזלת מחירי הדירות, סתם סקרן.

פורסם
השרשור הזה פוליטי כבר מהעמוד הראשון וכל ההפגנה הזאת מסריחה מפוליטיקה אחרת כבר ממזמן הייתי מצטרף אל המוקד הקרוב לביתי.

ובכל זאת אני חושב שהשאלה שלי היא מאוד לגיטימית לעניין.

איך מימוש האג'נדה שאותה מובילים המפגינים יכול לעזור להוזלת מחירי הדירות, סתם סקרן.

השרשור פוליטי? רוצה להביא ציטוטים שמראים את זה?

די כבר עם הקשקשת הדמגוגית, אף אחד לא דיבר לא על שטחים, לא על פליטים ולא על עובדים זרים והמפגינים בכלל לא מעלים את הנושא או נושאים את האג'נדה הזאת.

מדברים על יוקר המחיה בלבד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פספסתם, אני בעד תיקון כל הסוגיות הנידונות כאן , אבל אני נגד הדרך שבה זה נעשה בימים אלה.

המחאה הזו היא גל עכור שמעוניין להפיל את הממשלה , ברור לכולם שאי אפשר לתקן את כל הדברים הללו תוך יום או יומיים, שנה או שנתיים. אני חושב שהמחאה הזו מיצתה את עצמה, הגיע הזמן לכבות את הג'ויינטים, לקפל את האוהלים ולחזור לעבוד כמלצרים בגיל 30 פלוס שלא דאגו לעתיד שלהם.

אלה שבאמת עובדים ,כפי שברור לכולנו, לא נמצאים שם.

בגירה, חשבתי שאתה גאה בזה שאתה שמאל רדיקאלי, אם טעיתי עימך הסליחה .

אף אחד לא מפחד כאן , כי אין סיכוי שהסיפור הזה יפיל את הממשלה, אבל נניח שכן היה סיכוי : זה לא מה שהמדינה צריכה כרגע,

עוד מערכת בחירות שעולה מיליארדים שלא תיתן כלום כי בסיומה נתניהו יהיה אפילו עוד יותר חזק כלומר סטטוס קוו.

בהמשך לתגובה מעליי:

כבר מזמן לא מדברים על יוקר המחיה, כשאתה ברוטשילד היום בערב שים לב שיש יותר דגלים של קהילת המתהפכים מאשר דגלי ישראל, יותר כרזות נאצה נגד ביבי מאשר כרזות שרוצות להעביר מסר חברתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Are there any queers in the theater tonight? Get them up against the wall. [choir: Get them all!]

ולשאלת ראש הממשלה:

אני תומך במאבק ומתכוון להגיע לעצרת באחת מערי הארץ; על סמך נתונים אלה אימרו מהי עמדתי הפוליטית?

בין הפותרים נכונה יוגרל איש שמאל הזוי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הבעיה היא לא המיסים.

http://www.themarker.com/markerweek/1.674510

אני ימין שפויי - אולי icon_sad.gif = ומזה אני מפחד , זה לא בצחוק , כתבתי כבר לפני יותר משנה על כך .

לפני תחריר , ולפני מסע בני ישראל באוהלים , וחבל אם נגיע לכך , במיוחד השאננים יפגעו ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
השרשור פוליטי? רוצה להביא ציטוטים שמראים את זה?

די כבר עם הקשקשת הדמגוגית, אף אחד לא דיבר לא על שטחים, לא על פליטים ולא על עובדים זרים והמפגינים בכלל לא מעלים את הנושא או נושאים את האג'נדה הזאת.

מדברים על יוקר המחיה בלבד!

בגירה, בוא לא ניתמם.

כל השרשור הזה פוליטי מהרגע שהופיעו פה המילים: שמאל, ימין, חד"ש, הקרן החדשה לישראל, בנימין נתניהו וכו'.

יודע מה, נרד מעניין השטחים.

אבל יש דרישה לפתרון מיידי, נכון? כי עד שכל עניין הוד"לים יתחיל להשפיע יקח שנה וחצי-שנתיים במקרה הטוב.

אני מתייחס באופן ישיר לבעיית מחירי הנדל"ן ולפי דעתי אם נחזיר את הפליטים שהשתלטו על דרום ת"א לביתם נקבל פתרון מיידי. לאיזה קסמים אתם מצפים? האם יש לכם הצעה יותר ריאלית מזו? או שאתם עושים רק רעש במטרה להפיל את הממשלה כי היא לא ה-cup of tea שלכם...

פורסם
מה אכפת לי מי מארגן את המחאה אם היא צודקת?

.

בוא אני אשאל אותך שאלה כזאת:

מחירי הדיור היו יקרים גם בימי הממשלה הקודמת בראשות קדימה.

נניח שהיו אז מקימים אנשיהם של ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר מאהל ברוטשילד כמחאה נגד מחירי הדיור וקריסת המעמד הביניים או כל איזה קשקוש כלכלי או חברתי אחר, כמובן שלא מחאה פוליטית.

האם:

1. היו נותנים להם בכלל להקים שם מאהל במשך שבועיים ++ ?

2. היו משדרים את זה כל היום בתקשורת נון סטופ?

3. כל מי שתומך כביכול היום ב"מחאה" היה מצטרף אליה?

פורסם

חן, אני מכיר אותך ומסכים עם כל מה שאתה כותב בדר"כ, אבל הפעם לפי דעתי אתה מקצין ומגזים.

גם אני חשבתי בהתחלה שההפגנה הזו היא של סטודנטים משועממים בחופשת הקיץ שלהם, שמתבכיינים על זה שבעל הבית תקע להם מחיר מהסרטים על החור המעופש באלנבי פינת שינקין. גם אני מסכים שאם אין לך כסף לאייפון, או אם לקחת הלוואה שלא תוכל לעמוד בה כדי "לקרוע את הניילונים"- אז אל תקנה, אבל זה כבר מעבר לזה.

הגענו למצב שלזוג צעיר קשה מאוד לחיות כמו בני אדם, שלא לדבר על לגדל ילדים, שלא לדבר על לקנות דירת 4 חד' נורמלית בחולון.

אף אחד לא רוצה לטוס כל חודשיים לחו"ל ולקנות יאכטה וקוויאר בסופר. בסך הכל רוצים אוכל, חשמל, דלק, מעון/ גן לילדים, חיתולים ובגדים, אבל כן!! רוצים קצת להתפנק. כי אנחנו מרגישים שמותר לנו. בדיוק כמו שאתה מחזיק את הוולבו כתחביב, כל אחד רוצה "לבזבז" קצת.

לא חולמים על חווילה בסביון. סה"כ דירת 4 חדרים בת 25 במרכז הארץ, כי התחבורה הציבורית מחורבנת ומצב התעסוקה בפריפרייה לא מזהיר, בלשון המעטה.

הציטוט המצורף מסכם את העניין בצורה הטובה ביותר שראיתי עד עכשיו. אם זכור לך השרשור שנפתח לפני זמן מה על מעמד הביניים, כתבת שביטלת חבילות בYES, ביטלת חוגים לילדים, ביטלת וקיצצת וצמצמת... לצמצם ולבטל ולהדק את החגורה גם אני יכול, וגם רוב האזרחים במדינה יכולים, אבל כשהמשכורת נשארת אותו דבר, וצריך לקצץ ולצמצם, זה סימן לכך שרמת החיים יורדת, מסכים?

אני מאוד משתדל לחיות בהתאם ליכולות שלי.

רק הבעיה פה זה שהיכולות שלי היום יותר נמוכות ממקודם.

אז איפה ההגיון בזה שלפני שבועיים הייתי קונה קוטג' כל שבוע ועכשיו כל שבועיים? ולמה ליטר דלק הולך ועולה כל הזמן? יש לך משקי בית שלפני ש(סלחו לי) תקעת נאד המצב בבנק הוא 0, ולא כי הם התפרעו וחיו חיי פאר. סה"כ הדליקו את האור, התקלחו, נסעו לסופר וקנו קופסת קוטג' מזורגגת...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אוף, כתבתי תגובה ארוכה ויפה והיא לא נקלטה.

נעשה את זה קצר :

1. העיוורון של להתייחס לזה כימין-שמאל הוא קבעון אווילי. מצידי שנועם פדרמן ביחד עם מרדכי וענונו יפגינו.
  2. אין מנהיגי מחאה כי המחאה היא של כל מי שהמדינה מוצצת לו את הדם וזה רובנו.
  3. פריפריה זה לא פתרון. אני 25 חייתי בלוד וזה לא מקום שבני אדם שיש להם ברירה חיים בו.
  4. תנו לי תחבורה ציבורית 364 יום בשנה, עוד רכבות ומסילות, חינוך איכותי בחינם באמת מגיל 3 חודשים ועד אוניברסיטה ומבחינתי זהו, אנחנו כבר במקום הרבה יותר טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שאלה אליכם אנשי השמאל (מתון, הזוי, בזוי, ראדיקאלי, וואטאבר...).

במקרה ותצליחו לממש את תכניתכם ותעקרו את מאות אלפי היהודים מיהודה ושומרון, איפה לעזאזל הם יגורו? פעולה כזו יכולה רק להחריף את בעיות הנדל"ן ולהזניק מחירים לירח. איך זה מסתדר עם המחאה?

למה שלא תתחילו בפינוי הפליטים והעובדים הזרים, תחזירו אותם למדינותיהם ותפנו מאות או אלפי דירות בדרום תל אביב. דווקא פעולה כזו יכולה לצנן את שוק הנדל"ן.

מי רוצה לעקור ? רוצים להגיע להסדר שלום עם מינימום פגיעה בישראל, כנראה שלא תהיה ברירה ויישובים (שים לב שאני לא כותב התנחלויות) מבודדים ייאלצו להיהרס. ומה הקשר בכלל למחאה על יוקר החיים פה ועל סדרי העדיפויות של השקעת המדינה ?

ובלי כל קשר, התיאוריה שלך נכונה רק בטווח הקצר. בטווח הארוך יותר כספים רבים שמושקעים בשטחי יהודה ושומרון (ואני לא אומר אם זה צודק או לא) יוכלו להיות מושקעים במקומות אחרים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה משנה מי מפגין, ערבים, שמאנלים. מצידי שגם ברוך מרזל יפגין. העיקר שיורידו את המחירים של הדלק, מוצרי הצריכה, ויהיה אפשר לקנות דירה במדינה הזו. קשה לי להאמין שמשהו ישתנה אני בספק. מחר ביבי אמור להעלות את הדלק בעוד 30 אג, בואו נראה אם הוא יבטל את זה בתור התחלה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...