Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שהמחאה הזו מיצתה את עצמה, הגיע הזמן לכבות את הג'ויינטים, לקפל את האוהלים ולחזור לעבוד כמלצרים בגיל 30 פלוס שלא דאגו לעתיד שלהם.

אלה שבאמת עובדים ,כפי שברור לכולנו, לא נמצאים שם.

לדברים שאתה כותב אין אחיזה במציאות.

מלצרים בני 30 פלוס?! אנשים שלא עובדים?! 5,000 איש לכל היותר?! אולי כדאי שתתחבר למציאות.

לפני כמה דקות חזרתי מההפגנה בתל-אביב. בכריזה אמרו שיש שם 120 אלף איש, אני חושב שהיו הרבה יותר. כל שאול המלך, מהפינה עם ויצמן ועד אבן גבירול היה מפוצץ עד אפס מקום. אבן גבירול גם הוא היה מלא לפחות עד החשמונאים. מסוממים? בטלנים? מובטלים? בחייך... פגשנו שם לפחות שני מרצים, דוקטורים לכלכלה או מה שזה לא יהיה. פגשנו שם עשרות פנסיונרים. בני נוער, מורים, אפילו כמה אימהות. כן, היו שם גם כמה מוזרים מהסוג שרק בתל-אביב אפשר למצוא אבל הם היו מיעוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאתם מחפשים תירוצים ללמה אתם לא משתתפים ותורמים להפגנות.

גם על מחאת הדלק אמרתם שהיא פוליטית ומסריחה ומה לא.

לא מתאים לכם להשתתף? שבו בשקט, תגידו שלא בזין שלכם, אבל אל תתחילו

להמציא תרוצים מיני תרוצים.

כל הכבוד למי שמפגין ומשתתף, זה היה ברור שזה יגיע מתי שהוא, כי השלטון

הבין מזמן שעם ישראל חמור, וכמה שתכה בו הוא ימשיך ללכת עם השקים על גבו.

אבל הוא לא הבין שגם חמור בסוף נשבר, וזה מה שקורה כאן היום.

אין כאן עניין של שמאל וימין, יש כאן עניין של אנשים שעובדים ולומדים ומשקיעים וקורעים

את התחת, ולא מתקיימים בהתאם, וכל שני וחמישי לוקחים להם עוד מעשר מההכנסה,

כדי לממן עוד גחמה של איזה ח״כ או שר מטומטם.

אני חוזר על מה שכתבתי בתחילת השרשור, משתינים עליכם ואתם מנסים להסביר לנו שזה גשם.

פורסם

בירושלים אומרים שהיו למעלה מ 10K אנשים. אני לא יודע כמה היו בפועל אבל היה מפגן כח אדיר של מעמד הולך ונעלם מהעיר.

אגב, בתחילת ההפגנה חילקו שלטים מודפסים עם סלוגן מסוים ואנשים התחילו לקחת. אחרי מספר שניות התחיל רחש בקהל אחרי שמישהו שם לב ללוגו של חד"ש בפינת השלט. אני והרבה אחרים זרקנו את השלטים הצידה בשאט נפש מופגן.

לתחושתי יש בקהל ציפיה שההפגנות והמחאה ישארו נקיות מפוליטיקה. כמו שכתב צביקהפיק, המחאה חוצה גבולות פוליטיים מכיוון שהיא רוחבית ולא אנכית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לדעתי לא משנה מי התחיל את המחאה ועל מה היא קמה,בסופו של דבר הוא העיר משהו שגדול הרבה יותר מאינטרסים פוליטיים

שנועדו להפיל ממשלה אחת ולהקים במקומה אחרת.

משהו שחוצה מגזרים,הקשת הפוליטית ונטיות מיניות (ד"א - גועל נפש של הערה אייל)

והנקודה היא שקשה לחיות בארץ ולהתקדם.

נא לא לשכוח שלא לכולם החיים מתנהלים לפי התוכנית והחלומות,אחרת כולם היו זוכים בלוטו ובונים טירות בקיסריה.

אז יקומו כמה הבודדים ויגידו שהנה "אני הדקתי את החגורה וחייתי על לחם וחמאה 30 שנה וישנתי ברכב שלי והסתדרתי מצוין."

אם לזה אתם קוראים חיים אז תהנו לכם.

כל 150 אלף האנשים שהגיעו למחות היום הרבה פחות חכמים ממכם והרבה יותר מפונקים ממכם,הם אשכרה רוצים להנות מהפירות של העבודה הקשה שלהם ולא מוכנים להפנות את הלחי השניה כשממשלה שהם בחרו לא עובדת לטובתם.

הם בחרו לצאת לרחוב ולהבהיר לממשלה שהם סוחבים את המדינה על הגב וכשהם קופצים אז המדינה רועדת.

פורסם
לדברים שאתה כותב אין אחיזה במציאות.

מלצרים בני 30 פלוס?! אנשים שלא עובדים?! 5,000 איש לכל היותר?! אולי כדאי שתתחבר למציאות.

לפני כמה דקות חזרתי מההפגנה בתל-אביב. בכריזה אמרו שיש שם 120 אלף איש, אני חושב שהיו הרבה יותר. כל שאול המלך, מהפינה עם ויצמן ועד אבן גבירול היה מפוצץ עד אפס מקום. אבן גבירול גם הוא היה מלא לפחות עד החשמונאים. מסוממים? בטלנים? מובטלים? בחייך... פגשנו שם לפחות שני מרצים, דוקטורים לכלכלה או מה שזה לא יהיה. פגשנו שם עשרות פנסיונרים. בני נוער, מורים, אפילו כמה אימהות. כן, היו שם גם כמה מוזרים מהסוג שרק בתל-אביב אפשר למצוא אבל הם היו מיעוט.

דיברתי על אלה שיושבים באוהלים כל השבוע, לא על אלה שזורמים במוצ"ש להפגנה.

אפילו התקשורת שבדרך כלל מנפחת פי 2 את הערכות המשטרה אמרה שהיו כ30 אלף איש בתל אביב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לפי דעתך לא כל אחד במדינה צריך שתהיה לו דירה בבעלותו. בוא נגיד שאני מסכים איתך.

אני לא רוצה דירה, אני רוצה חלקת אדמה של רבע דונם ששייכת למנהל, וכבר מעל עשור נטושה אי שם בפאתי העיר ומשמשת כמזבלה.

עכשיו בטח תקפוץ ותגיד שאני רוצה אותה בחינם. אז יש לי בשורות בשבילך. אני לא רוצה אותה בחינם. אני מוכן לשלם עליה את המחיר שהם דורשים היום, ויש לי את הכסף מוכן.

אני אישית לא זכאי לקבל את החלקה הזאת מטעם המנהל, כי אני לא עומד בקריטריונים שלהם. אבל אבא שלי נכה צה"ל בשיעור נכות של 59%, מה שמזכה אותו אוטומטית בחלקת אדמה ללא מכרז כלשהו, אח שלי הבכור בשירות קבע במג"ב, אח שלי השני בשירות המשטרה כבר שנה. נראה לי פייר ששלושתם ביחד יהיו זכאים לחלקה של רבע דונם שממילא המנהל לא משתמש בה בכלל, ואנחנו כן רוצים לשלם עליה.

4 שנים אבא שלי נלחם במוסד הרקוב הזה שנקרא המנהל בשביל להזיז את העניינים קדימה. אפילו שיש בידו המלצה ברורה ממשרד הביטחון שהוא זכאי לקבל חלקת אדמה ללא שום מכרז.

אנחנו לא מחפשים שהמדינה תממן לנו אדמה, או בניית דירה או כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לאל אנחנו מסתדרים בכוחות עצמנו. לא מזמן אפילו רכשנו רכב חדש מהניילונים ללא שום הלוואות או מימון כלשהו.

אין ספק שהמחאה שהולכת וגוברת היא מחאה מוצדקת לחלוטין. בסופו של דבר לכולם ברור שמעמד הביניים גוסס, וקרוב הרגע שבו יקברו אותו.

כל מיני קולות בשטח קוראים לעבור לפיריפריה. אני גר בפיריפריה. אין תנאים !. אין משכורות. נדירים המקומות שיש בהם שכר מעל המינימום.

בגיל 18 עברתי לגור בת"א למשך חודשיים. רציתי לעבוד בכל עבודה שתביא לי יותר כסף מאשר בצפון. אז עבדתי בבניין. ישנתי בתוך הבניין עצמו שעבדתי בו בשביל לחסוך שכ"ד. ובכל זאת, עובדים מהשטחים שעבדו עם הקבלן הרוויחו יותר ממני.

היום קבלני עבודה מבקשים לקבל אשרות עבודה עבור עובדים מהשטחים. לכל עובד מנפיקים כרטיס מגנטי על מנת לקבל אישור שהייה. הקבלן משלם למדינה 50 ש"ח ביום על כל כרטיס כזה. והעובד מקבל יומית 250 ש"ח. שהממשלה תגביל את הקבלנים מבחינת עובדים מהשטחים, ואני הראשון שמוכן לחזור לעבוד בבניין תמורת 300 ש"ח ליום.

השינוי במדינה צריך לבוא מהרבה מקומות. לא רק מכיוון אחד בלבד. הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע הוא מוסד הביטוח הלאומי, מוסד שרוב המבקרים בו הם גזלנים ונצלנים. חייבים קיצוץ מסיבי לכל אותם אנשים עלוקות שמוצצים את הכסף הזה. ערבים, מתנחלים, חרדים, חייזרים, מה שאתם רוצים. לדעתי צריכים להיות קריטריונים מחמירים בשביל לקבל קצבה מביטוח לאומי. הכוונה לקצבות הבטחת הכנסה וביטוח ילדים.

כל חודש,ב 14 וב 28, אני נמנע מלהיכנס לבנק, כי אני יודע שהולך להיות עמוס, כי אלה הימים שבהם מקבלים את "המשכורות" של ביטוח לאומי. כמות אדירה של אנשים שלא רוצים לעבוד ורוצים לגזור קופון. ולא, אני לא מתבייש להגיד שמרביתם ערבים !.

אני באמת תוהה, אין יותר כבוד עצמי אצל אנשים?. אני פוטרתי מהעבודה שלי לפני כ-8 חודשים. אבא שלי היה צריך לשכנע אותי במשך שבועיים שאני אלך ללשכת התעסוקה. פשוט לא רציתי, לא הרגשתי נעים !. אחרי שסיימתי עם ימי האבטלה שלי, אמרתי לו שאני בחיים לא אלך לחתום על קצבת הבטחת הכנסה.

בכל מקרה, צריך שינוי מאוד גדול פה על מנת שהמצב ישתפר. וכל אלה שזועקים לפתרון מיידי יכולים רק לחלום על זה, כי אין דבר כזה. לוקח זמן להזיז עניינים.

אני אישית, בתמורה ל-5 שנים שעבדתי בהם עד כה, אני הולך לרכוש השכלה גבוהה פה במדינה, מהכסף שלי, לא מימון ע"י גוף כזה או אחר. ואז, במידה ולא יהיה שינוי מהותי, אקח את שתי החולצות שיש לי ומכנסי הג'ינס ואלך לנסות את מזלי במקום אחר.

וללא שום קשר למה שנאמר בכל השרשור הזה, שמישהו יעיף את חנין זועבי מהכנסת, או שימצאו לה חתן . אני מוכן להתחתן איתה בתמורה למשכורת שלה, למרות שהיא עושה לי בחילה.

שונא גזענים !.

פורסם

וללא שום קשר למה שנאמר בכל השרשור הזה, שמישהו יעיף את חנין זועבי מהכנסת, או שימצאו לה חתן . אני מוכן להתחתן איתה בתמורה למשכורת שלה, למרות שהיא עושה לי בחילה.

אתה לא רוצה להתחתן עם בתולה בת 40, סמוך עליי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סמיר אני מוכן לממן לך היטמן כמתנה לכלה לכבוד החתונה:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש כאן כוחות רשע ופשע שזוממים להוריד מחירים ולהוריד את העול מידי מעמד הביניים!

לא לא לא ניתן!!!

אנחנו רוצים יותר מיסים! פחות קרדיט והלוואות! פחות אופציות להתקדם! ולהוריד את שכר המינימום!

ואם אפשר גם להעלות את מחירי הדלק! הכל בשביל שהם לא ינצחו! שלא יהיה לנו קצת אוויר לנשימה!

יאללה ולחשוב שהם כמעט עבדו עלי ותמכתי בהם.

ענק, גנבתי בתור סטטוס לפייסבוק

1. פריפריה זה לא פתרון. אני 25 חייתי בלוד וזה לא מקום שבני אדם שיש להם ברירה חיים בו.

פריפריה זה לא רק לוד, אתה יודע.

ואם כבר, אני גר בחדרה, ומבקר במרכז רק אם אני ממש חייב, לא סובל את המקום הזה.

ופריפריה זה כן פיתרון, הגיע הזמן להוריד את העומס ממדינת גוש דן ולעודד עסקים כאלה ואחרים להעביר את עצמם לפריפריה, כדי ליצור מקומות עבודה חדשים ולחסוך בעלויות. אין סיבה שחברת היי טק או בית השקעות שיושבים היום בתל אביב, לא יוכלו לשבת באיזור התעשיה של קיסריה או עפולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בוא אני אשאל אותך שאלה כזאת:

מחירי הדיור היו יקרים גם בימי הממשלה הקודמת בראשות קדימה.

נניח שהיו אז מקימים אנשיהם של ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר מאהל ברוטשילד כמחאה נגד מחירי הדיור וקריסת המעמד הביניים או כל איזה קשקוש כלכלי או חברתי אחר, כמובן שלא מחאה פוליטית.

האם:

1. היו נותנים להם בכלל להקים שם מאהל במשך שבועיים ++ ?

2. היו משדרים את זה כל היום בתקשורת נון סטופ?

3. כל מי שתומך כביכול היום ב"מחאה" היה מצטרף אליה?

1. כנראה שכן. אם נתנו להם להקים יישובים על כל מיני גבעות בארץ אז מה זה אוהל בתל אביב?

2. לא יודע אבל הם מקבלים במה בתקשורת על כל גווניה גם היום. תקשורת רוצה רייטינג בלי קשר מי זה ולמה.

3. לא יודע מה אם האחרים אבל אני כן (ולהסיר כל ספק אני משתייך למחנה שנמצא הרבה שמאלה ממפלגת העבודה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

5 א"ג שלי.

אני לא מזהה את עצמי כשמאלני (יותר כאנרכיסט, אבל זה נושא לדיון אחר), אבל כאן אני חייב להגיד שעם המחאה הזאת השמאל (שאמור להיות סוציאליסטי) עושה את מה שהוא אמור לעשות, ולא רוקד סביב הפלסטינים.

וכל אלה שאומרים "אני לא בעד זה כי זה של השמאל", "אבל יש לנו מלחמה" (בטח, להילחם זה הרבה יותר סקסי מלעבוד), מבחינתי הם סוכנים סמויים של הממשלה שמנסים ליצור הסחת דעת מהחרא שאנחנו תקועים בו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אייל, לפי דעתך לא כל אחד במדינה צריך שתהיה לו דירה בבעלותו. בוא נגיד שאני מסכים איתך.

אני לא רוצה דירה, אני רוצה חלקת אדמה של רבע דונם ששייכת למנהל, וכבר מעל עשור נטושה אי שם בפאתי העיר ומשמשת כמזבלה.

עכשיו בטח תקפוץ ותגיד שאני רוצה אותה בחינם. אז יש לי בשורות בשבילך. אני לא רוצה אותה בחינם. אני מוכן לשלם עליה את המחיר שהם דורשים היום, ויש לי את הכסף מוכן.

אני אישית לא זכאי לקבל את החלקה הזאת מטעם המנהל, כי אני לא עומד בקריטריונים שלהם. אבל אבא שלי נכה צה"ל בשיעור נכות של 59%, מה שמזכה אותו אוטומטית בחלקת אדמה ללא מכרז כלשהו, אח שלי הבכור בשירות קבע במג"ב, אח שלי השני בשירות המשטרה כבר שנה. נראה לי פייר ששלושתם ביחד יהיו זכאים לחלקה של רבע דונם שממילא המנהל לא משתמש בה בכלל, ואנחנו כן רוצים לשלם עליה.

4 שנים אבא שלי נלחם במוסד הרקוב הזה שנקרא המנהל בשביל להזיז את העניינים קדימה. אפילו שיש בידו המלצה ברורה ממשרד הביטחון שהוא זכאי לקבל חלקת אדמה ללא שום מכרז.

אנחנו לא מחפשים שהמדינה תממן לנו אדמה, או בניית דירה או כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לאל אנחנו מסתדרים בכוחות עצמנו. לא מזמן אפילו רכשנו רכב חדש מהניילונים ללא שום הלוואות או מימון כלשהו.

אין ספק שהמחאה שהולכת וגוברת היא מחאה מוצדקת לחלוטין. בסופו של דבר לכולם ברור שמעמד הביניים גוסס, וקרוב הרגע שבו יקברו אותו.

כל מיני קולות בשטח קוראים לעבור לפיריפריה. אני גר בפיריפריה. אין תנאים !. אין משכורות. נדירים המקומות שיש בהם שכר מעל המינימום.

בגיל 18 עברתי לגור בת"א למשך חודשיים. רציתי לעבוד בכל עבודה שתביא לי יותר כסף מאשר בצפון. אז עבדתי בבניין. ישנתי בתוך הבניין עצמו שעבדתי בו בשביל לחסוך שכ"ד. ובכל זאת, עובדים מהשטחים שעבדו עם הקבלן הרוויחו יותר ממני.

היום קבלני עבודה מבקשים לקבל אשרות עבודה עבור עובדים מהשטחים. לכל עובד מנפיקים כרטיס מגנטי על מנת לקבל אישור שהייה. הקבלן משלם למדינה 50 ש"ח ביום על כל כרטיס כזה. והעובד מקבל יומית 250 ש"ח. שהממשלה תגביל את הקבלנים מבחינת עובדים מהשטחים, ואני הראשון שמוכן לחזור לעבוד בבניין תמורת 300 ש"ח ליום.

השינוי במדינה צריך לבוא מהרבה מקומות. לא רק מכיוון אחד בלבד. הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע הוא מוסד הביטוח הלאומי, מוסד שרוב המבקרים בו הם גזלנים ונצלנים. חייבים קיצוץ מסיבי לכל אותם אנשים עלוקות שמוצצים את הכסף הזה. ערבים, מתנחלים, חרדים, חייזרים, מה שאתם רוצים. לדעתי צריכים להיות קריטריונים מחמירים בשביל לקבל קצבה מביטוח לאומי. הכוונה לקצבות הבטחת הכנסה וביטוח ילדים.

כל חודש,ב 14 וב 28, אני נמנע מלהיכנס לבנק, כי אני יודע שהולך להיות עמוס, כי אלה הימים שבהם מקבלים את "המשכורות" של ביטוח לאומי. כמות אדירה של אנשים שלא רוצים לעבוד ורוצים לגזור קופון. ולא, אני לא מתבייש להגיד שמרביתם ערבים !.

אני באמת תוהה, אין יותר כבוד עצמי אצל אנשים?. אני פוטרתי מהעבודה שלי לפני כ-8 חודשים. אבא שלי היה צריך לשכנע אותי במשך שבועיים שאני אלך ללשכת התעסוקה. פשוט לא רציתי, לא הרגשתי נעים !. אחרי שסיימתי עם ימי האבטלה שלי, אמרתי לו שאני בחיים לא אלך לחתום על קצבת הבטחת הכנסה.

בכל מקרה, צריך שינוי מאוד גדול פה על מנת שהמצב ישתפר. וכל אלה שזועקים לפתרון מיידי יכולים רק לחלום על זה, כי אין דבר כזה. לוקח זמן להזיז עניינים.

אני אישית, בתמורה ל-5 שנים שעבדתי בהם עד כה, אני הולך לרכוש השכלה גבוהה פה במדינה, מהכסף שלי, לא מימון ע"י גוף כזה או אחר. ואז, במידה ולא יהיה שינוי מהותי, אקח את שתי החולצות שיש לי ומכנסי הג'ינס ואלך לנסות את מזלי במקום אחר.

דווקא אני בדרך כלל מאוד מעריך את העמדות שלך ואת צורת ההתבטאות אבל בנושא החלקה שאתה מדבר עליה אני חייב לחלוק עליך:

לדעתי הגיע הזמן שבישובים הערביים יתחילו לבנות לגובה . כן כן, בתים של 5-6-7-8 קומות .אפשר גם להתחיל מ4.

לא יתכן שכל אחד ירים בית פרטי על חצי דונם ואחר כך תתלוננו על מחסור בקרקעות.

נשאלת השאלה בנוגע לחלקה הספציפית, האם הציעו לך משהו חלופי או שהחלטת שאתה רוצה את החלקה ההיא ולא מעניין אותך כלום? היא בכלל מופשרת לבנייה?

דווקא ראש הממשלה שלנו מקדם רפורמה במנהל ועל פי נאומו מתחילת השבוע שעבר , עושה רושם שהוא מודע לבעיה והולך להזיז אותם ממקום מרבצם ושיתחילו לעבוד.

בנוגע לאבטלה :אני שמח שציינת את עובדת המובטלים הערבים, שזה לא היה פוליטיקלי קורקט מצידי לומר אבל חייבים לומר שיש לא רק ערבים מובטלים , יש גם לא מעט כלומניקים יהודים שיותר פשוט להם לחיות על דמי אבטלה וקצבת ילדים ומגיעים עם חיבור כל הקבצאות למיניהן לגובה משכורת של מהנדס בהייטק (יש לי בן משפחה כזה שאני בכסאח תמידי איתו על הנושא הזה) ,

כמו כן לא מעט אנשים כושלים עולים לארץ כי הם יודעים שיקבלו כאן הבטחת הכנסה. אני מכיר מקרוב איזה מקרה מרתיח של איזה אחד שהיה בושה למשפחתו בחו"ל ,היה בטלן ולא עבד יום בחייו ,עד שמשפחתו דחפה אותו לעלות לכאן וכיום הוא מתקיים כאן יחד עם אשתו בכבוד עם דמי אבטלה וקצבאות ילדים וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאותגר משקלית מאותגר נחמדותית - כשאני אומר פריפריה זה לא הפתרון אני מתכוון שלא ניתן לפטור את המחאה במילים "לכו לפריפריה", זה בדיוק כמו להגיד "אז תאכלו לחם ומרגרינה". מצב הפריפריה כ"כ בכי רע שללכת לשם זו ירידה משמעותית ברמת החיים ובדיוק על זה המחאה - איך זה שמשפחה ששני בני הזוג עובדים במשרה מלאה, עם תארים מתקדמים ומקצועות חופשיים בקושי מחזיקה את הראש מעל המים ?

תביאו לי עבודה בהייטק בערד/דימונה ואני מחר אורז את הבית לשם, יהיה לי גם טוב לאסטמה :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא יודע לגבי דימונה וערד אבל:

בקרית גת יש מפעל של אינטל שעומד להרחיב את כמות העובדים שעובדים שם היום.

RSA\EMC הקימו סניף ידע שעובד בשיתוף האוניברסיטה ועומד להעסיק מאות עובדים.

אינטל לאחר כוונת EMC עומדים לפתוח מרכז ידע נוסף בבאר שבע.

אז אומנם יש עבודה אבל היא מגיעה מהסקטור האזרחי .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא מכיר את האישה הזאת - אבל היא מדברת שטויות. בוא נעשה חישוב זריז כמה עולה לגדל ילד בחודש:

גן - 2000 ש"ח (וזה עוד גן זול יחסית)

תחליפי חלב, חיתולים וכו' - 1000 ש"ח

הגן נגמר בצהריים, אז צריך מסגרת המשך - עוד 1000 ש"ח

זה יוצא בחישוב גס 4000 ש"ח בחודש. בלי בגדים וצעצועים.

משפחה עם שני ילדים, מוציאה לפני שהיא זזה 8000 ש"ח בחודש.

אז תגיד שההורים ישמרו על הילדים. ההורים של אשתי עובדים, וההורים שלי מבוגרים מדי בשביל לטפל בתינוקות.

אז תגיד שלא יביאו ילדים. סבבה - ילד אחד זה 4000 ש"ח בחודש. נשמע סביר?

אז תגיד שלא צריך צהרון - אבל אשתי ואני עובדים, ואם נרצה לעבוד חצי משרה, זה באמת יהיה במלצרות

מבין? 4000 ש"ח בחודש עבור ילד אחד בלבד. בלי עגלות מוצי ופוצי. תוסיף לזה שכ"ד / משכנתא של 3500 ש"ח (סכום נמוך לכל הדעות) ואנחנו ב-7.5K לפני שאתה זז.

אז תגיד "תעברו לפריפריה". חדרה זה פריפריה? הנסיעות הלוך ושוב יחסלו את כל הפרש.

לוד? יש שם עדיין הרבה פשיעה יחסית, וגם שם כבר לא זול.

אופקים? עפולה?

אני שמח שקולות כמו של חן פרחי, אייל, ואנוכי נשמעים כאן.

קולות שקוראים לאחריות כלכלית של האנשים העצמאיים, ולא לבכיינות.

וכל המחאה לא מפחידה אותי - מקסימום יהיו בחירות - זה לא שיש אלטרנטיבות טובות יותר. תכלס? לא בטוח שהשמאל באמת רלבנטי כפי שהוא מתיימר להיות.

ואגב, כל מי שרוצה לעבור לחו"ל, פשוט עשו את זה, בלי לדבר. שיהיה לכם בהצלחה.

נ.ב למי שתוהה מדוע הדתיים לא מצטרפים למחאה (יש להם מס' רב של ילדים בכל משפחה) - אז היה לפחות מקרה אחד של אמא דתיה, שבאה עם ילדיה למחאה, ופשוט גירשו אותה! כשאת בני דודינו הם מוכנים לקבל למחאה...

אתמול בהפגנה עמדו לידי אנשים חרדים. היו גם לא מעט דתיים. כנראה שהם הלכו להפגין במאהל של חמאס...

אתם שואלים את עצמכם למה לא עושים את ההפגנות בככר רבין ? כי כיכר רבין חפורה ואי אפשר לקיים שם כלום כרגע

יש כאן אינטרסים מובהקים , בין היתר של בעלי ההון ששולטים בתקשורת, יש כאן יועצי תקשורת, אנשי יחסי ציבור, המחאה הזו מתוכננת היטב, ממומנת היטב, מכוונת היטב. - שמע, הייתי במאהל כמה פעמים ודיברתי עם האנשים. הם לא מקבלים מימון כמו שאתה טוען. או שהם משקרים במצח נחושה, אבל נראה לי שהם באמת לא מקבלים מימון. הם כן מקבלים תרומות לנושאים ספציפיים

בגירה, בוא לא ניתמם.

כל השרשור הזה פוליטי מהרגע שהופיעו פה המילים: שמאל, ימין, חד"ש, הקרן החדשה לישראל, בנימין נתניהו וכו'.

יודע מה, נרד מעניין השטחים.

אבל יש דרישה לפתרון מיידי, נכון? כי עד שכל עניין הוד"לים יתחיל להשפיע יקח שנה וחצי-שנתיים במקרה הטוב.

אני מתייחס באופן ישיר לבעיית מחירי הנדל"ן ולפי דעתי אם נחזיר את הפליטים שהשתלטו על דרום ת"א לביתם נקבל פתרון מיידי. לאיזה קסמים אתם מצפים? האם יש לכם הצעה יותר ריאלית מזו? או שאתם עושים רק רעש במטרה להפיל את הממשלה כי היא לא ה-cup of tea שלכם...

אתה טועה, אין פה דרישה לפתרונות קסם, וכולם יודעים שאין פתרונות קסם. מה שרוצים זה שראש ממשלת ישראל (ולא משנה מאיזה מפלגה הוא ומה האג'נדה שלו בקשר למלחמות) יתפוס מנהיגות ויחזיר את ישראל לפסים של מדינת רווחה. למשל מס חברות בארץ אמור לרדת עד 18%, מס על משיכת דיבידנד הוא 25%. מס על עבודה הוא עד 46%. בגלל זה לא מעט אנשים נרשמים בתור "חברה", משלמים מס חברות ואז מושכים את מה שנשאר בתור דיבידנד.

הגיוני בעיניך שתשובה, בן דב, דנקנר, אריסון ועוד רבים אחרים ישלמו פחות מס (באחוזים) ממך?

בוא אני אשאל אותך שאלה כזאת:

מחירי הדיור היו יקרים גם בימי הממשלה הקודמת בראשות קדימה.

נניח שהיו אז מקימים אנשיהם של ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר מאהל ברוטשילד כמחאה נגד מחירי הדיור וקריסת המעמד הביניים או כל איזה קשקוש כלכלי או חברתי אחר, כמובן שלא מחאה פוליטית.

האם:

1. היו נותנים להם בכלל להקים שם מאהל במשך שבועיים ++ ?

2. היו משדרים את זה כל היום בתקשורת נון סטופ?

3. כל מי שתומך כביכול היום ב"מחאה" היה מצטרף אליה?

1. מחירי הדיור לפני 3-4 שנים היו נמוכים משמעותית מהיום

3. אני הייתי מצטרף

אני חושב שאתם מחפשים תירוצים ללמה אתם לא משתתפים ותורמים להפגנות.

גם על מחאת הדלק אמרתם שהיא פוליטית ומסריחה ומה לא.

לא מתאים לכם להשתתף? שבו בשקט, תגידו שלא בזין שלכם, אבל אל תתחילו

להמציא תרוצים מיני תרוצים.

כל הכבוד למי שמפגין ומשתתף, זה היה ברור שזה יגיע מתי שהוא, כי השלטון

הבין מזמן שעם ישראל חמור, וכמה שתכה בו הוא ימשיך ללכת עם השקים על גבו.

אבל הוא לא הבין שגם חמור בסוף נשבר, וזה מה שקורה כאן היום.

אין כאן עניין של שמאל וימין, יש כאן עניין של אנשים שעובדים ולומדים ומשקיעים וקורעים

את התחת, ולא מתקיימים בהתאם, וכל שני וחמישי לוקחים להם עוד מעשר מההכנסה,

כדי לממן עוד גחמה של איזה ח״כ או שר מטומטם.

אני חוזר על מה שכתבתי בתחילת השרשור, משתינים עליכם ואתם מנסים להסביר לנו שזה גשם.

+1

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...