Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה סתם נדבק לקטנות, אתה יודע כמה פעמים חברי כנסת ושרי מכל קצוות הקשת הפוליטית קיבלו בראש בשוק מחנהיודה?

האחרון שבהם אם אני זוכר נכון היה גדעון עזרא וזכור לי גם איזה מקרה עם פרס בשוק לוד.

אז נכון שאנשי מחנהיודה ואנשי המחאה לא פעלו כראוי אבל לשפוך את התינוק ביחד עם המים בגלל אינסידנט אחד?

אם ככה אתה מקבל החלטות, אשריך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אתה מסכים איתי שזה כרגע רק בגדר שמועה מרושעת שמופצת ע"י אינטרסנטים!

!

לא.

אני אומר שיש הוכחות,למשל בקרדיטים של סרטי נאצה שונים ומשונים שהופקו ע"י הקרן הזו, ש"מנהיגי המחאה" מועסקים שם בשכר ובתפקידים מוגדרים.

כנ"ל לגבי מנהיגות "מאבק האמהות" שחזקות מאוד במטהו של דב חנין מחד"ש, המובילה שלו אפילו יותר שמאלית ממנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, זה הופך את נושא המחאה ללא לגיטימי?

היא טועה בנושא המחאה שלה? באופן ההגשה של המחאה שלה?

מה הקשר לזה שהיא תומכת בדב חנין? או שדפי היא במקור מכפר שמריהו?

זה כמו שתגיד שאתה לא תומך במאבק כי רמי לוי מספק להם מזון. ההקשר הוא מיותר.

בוא להפגנה עם דגל של ישראל ביתנו. ההפגנה היא לא על נושא בטחוני כזה או אחר, או על פלסטינאים כאלו ואחרים, אלא על איך אתה רוצה לראות את החיים שלך במדינה הזאת.

יודע מה? בוא עם שני דגלים של ישראל ביתנו, אני מבטיח להניף אחד מהם - למרות שאני לא מתומכי ליברמן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה הופך את המחאה ללא ממוקדת כי כל פתרון מלבד ראשו של ביבי על מגש לא יספק אותם.

כן, היא טועה בעצם ההגשה של המחאה, הקללות וניבולי הפה כלפי ראש הממשלה והממשלה הם בלתי נסבלים.

מי היא בכלל שתכריז שראש הממשלה משקר ושתוכנית הפתרון שהוצגה על ידו היא ספין?

כל דבר יהיה ספין מבחינתם , למעט התפטרות של הממשלה.

כמו כן , מי שמגיע מכפר שמריהו ולא סבל מחסור מימיו , לא יכול להיות "מנהיג",מוביל או קובע מדיניות של מחאה חברתית מכיוון שמעולם לא היה בנעליהם של אלה שסובלים באמת.

למרות שאני אשמח להיפגש איתך ועם באגירה לכוס בירה , אין מצב שאני אגיע במוצ"ש להפגנה מכיוון שאני לא אשמש קהל ותומך במפגן בו הדוברים כולם הם שמאל רדיקלי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנ"ל לגבי מנהיגות "מאבק האמהות" שחזקות מאוד במטהו של דב חנין מחד"ש, המובילה שלו אפילו יותר שמאלית ממנו.

ובא נגיד לרגע שכל מה שכתבת עליהן הוא אמת צרופה, הן נלחמות למען סבסוד הפעוטונים ומעונות היום ע"י הממשלה, למען חוק חינוך חינם לחלוטין עד גיל 5, ולמען פיקוח על מחירי מוצרי יסוד לתינוקות כמו חיטולים ומטרנה.

א. מה רע בזה?

ב. מה הרלוונטיות של הנטיה הפוליטית שלהם בהפגנה סוציאלית?

גם אם לרגע קט אני אזרום איתך, אז זה שכל המפגינים הם מהשמאל (השפוי והקיצוני) אז במקסימום המסקנה היא תעודת עניות לימין (השפוי והקיצוני) שלא לתרום לשיפור מצב העם ולו בכדי לשמר את שלטון הליכוד.

אבל זה בכלל לא נכון כי אני בצורה רצינית מאוד מציע לך להצתרף אלי אישית במוצ"ש בהפגנה ותראה איזה כמויות אדירות של מפגינים יש שבאים משיוך פוליטי ימני.

הנה מה שאומרת מקימת מחאת האמהות, פעילת שמאל, עו"ד ואמא בשם יעל ברדה (בטח עליה אתה מדבר):

נגיש דרישות שהממשלה יכולה לקבל תוך שבועיים. חוק חינוך חינם דורש יותר זמן, אבל אנחנו רוצים לראות שהחינוך הוא בסדר העדיפויות של הממשלה".

זה השמאל הרדיקאלי שלך?

זה נשמע לך כמו מישהוא שרוצה שהממשלה תטיב את מצבו או מישהוא שמנסה להפיל את הממשלה?

פורסם
למיטב ידיעתי מס על דיבידנד ישאר 25% לבעל מניות מהותי, וכמו שכבר כתבתי סמוך עליהם שתכנוני

המס שלהם מורידים את זה לסביבות 20% סה"כ(חברות+דיבידנד) מס אם לא פחות.

ליחיד אל תשכח תשלומי ביטוח לאומי ומס בריאות, שזה עוד איזה 10%. נראה לך הוגן שאזרח שמרוויח

22K שקל ישלם מס דומה למי שמרוויח מליארדים? אם כן, אשריך.

אלה הן בדיוק הטענות שמושמעות כלפי ביבי, שהוא דואג לעשירים ומדכא את מעמד הביניים והחלשים.

כמו כן, הם דואגים טוב טוב לשמר את כוחם של הקרטלים והמונופולים במדינה, שחס וחלילה לא תהיה

תחרות הוגנת, והאזרח ישלם קצת פחות. ואז אתה מבין למה חלפים לרכב עולים פי 2-4 משאר העולם,

למה מזון, טואליטיקה, ביגוד, ומה לא, עולים פי 1.5-2, ולמה אנחנו לא גומרים את החודש.

הנתונים כוללים ב"ל ובטח שאני לא חושב שצריך לשלם את אותו המס. חייבת להיות מדרגה נוספת של מס הכנסה לא רק לטייקונים אלא גם למי שמרויח 50K.

ביבי לא דואג לאף אחד חוץ מעצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העם קורס תחת עול המיסים המכסים ויוקר המחיה, כלום לא חוזר אליו בחזרה ועד שמישהוא מתקומם כבר אז אתה מחבל בעניין כי אתה מפחד שהמפלגה שאתה תומך בה תפסיד את מנעמי השלטון?

אז מקסימום יפילו את הממשלה(ולא שאני בכלל רואה את זה קורה), מה כבר קרה? חרב העולם?

מה רע שלפוליטיקאים יהיה לשם שינוי קצת פיק בירכיים מזעמו של ההמון שמתחת לחלון?

מה פתאום אתה יוצא כ"כ להגנת פוליטיקאים שלא רואים לא אותי ולא אותך ממטר או מסנטימטר?

מה טוב יצא לך מזה?

אנשים מנסים לעשות פה מקום יותר טוב עבורם, עבורי ועבורך ואתה ישר מחפש כל מיני זויות הזויות של למה הם עושים את זה?

מה רע ברגולציה על מחירי מוצרי החלב, סלולר ?

מה רע בתחרות שיש עכשיו בתחום הטיטולים?

מה רע אם יבטלו את תאגידי המים?

מה רע אם לא יעלו את הארנונה (זה קרה היום)?

מה רע להוריד את הבלו על הסולר?

מה רע בלבטל את אגרת הטלויזיה והרדיו?

מה רע עם עוד אלף דברים בסגנון?

למי זה טוב עודף גביה מהציבור של 15 מילארד ש"ח ואף אחד לא רואה בחזרה שקל שחוק מהכסף הזה?

למי זה טוב שהשנה האוצר הולך לגבות גביית יתר אפילו יותר גדולה?

האוצר זה עסק שמנסה למקסם רווחים? אז שיגבה עודפי גביה של 200 מיליארד, למה רק 15?

גם אתה וגם חן יכולים להתבייש בדעות המופרכות שלכם!

אף אחד בשום מחאה לא אומר "מגיע לי", זה רק חלק מהדמגוגיה בגרוש שמאכילים את שניכם של מיני שפכטלים ועסקני ליכוד.

מה שכן אומרים זה "אני עובד כמו חמור ולא גומר את החודש כי הממשלה לא עושה מה שהיא צריכה לעשות!"

שהממשלה תעשה את העבודה שלה, תוודא שקוטג' לא יעלה 11 ש"ח, שמים לא יעלו ב 100%, שארנונה לא תעלה בטירוף, שפירות וירקות לא יעלו ב 200% משנה שעברה, שהחשמל לא יעלה עכשיו ב 20%, שחוק חינוך חינם יהיה באמת חוק חינוך חינם, שאת הדברים שהיא כבר עשתה להם הפרטה, שבאמת תבצע רגולציה אפקטיבית על הזכיינים , שתעשה את הצעדים שממשלה צריכה לעשות כדי להוריד את מחירי הדיור ואז אני, בעזרת הכסף שלי שאני עובד עבורו ומרוויח אותו אוכל להתקיים, לשלם משכנתא ואפילו לחסוך.

לא מחפשים טובות, לא נדבות, לא אכלו לי, שתו לי ולא נעליים.

אין לי שום בעיה שהממשלה הזו, שמפגינה ביצועים לא רעים כלל אגב, תקרוס.

מבחינה מדינית גם כך אין שום הבדל בין קדימה לליכוד שבראשה עומד האופורטוניסט נתניהו, שכנראה שכח מהיכן בא.

כל ההצעות שהצעת מצויינות המה, רק שיש בעיה קטנה - מימון.

ואז יש שתי דרכים לסגור את החור בגירעון - פריצת מסגרת התקציב או הדפסת כסף, קרי האצת תהליך האינפלציה.

אין יש מאין, לא ברור?

על פניו, ולפי התורים שניצפו היום בנתב"ג, עם ישראל לא ממש רעב ללחם, ומידי יום נשברים שיאי תנועת נוסעים בנתב"ג.

אותו כנ"ל לגבי רכישת מכוניות חדשות, שנקנו השנה במספרי שיא.

ומי קנה אותן, הילדים של שרי אריסון ?

סה"כ מצבנו לא רע כלל ועיקר, וזה שהצלחנו להגיע מכלום תוך 63 שנה לרמת חיים מערב אירופאית, אם לא למעלה מכך, זה הישג עצום, מה גם שבמשך 29 שנה שלטה כאן מפלגה שניהלה כלכלה ריכוזית שחנקה כל ניסיון ליזמות פרטית, שלא לדבר על התלות בפנקס האדום, ימח שמו וזכרו.

מה רוצים המוחים עלאק משדרות רוטשילד ?

הלוואי והם היו יודעים..

בעצם אני יודע מה הם רוצים - דירה בלב תל אביב לכל סטודנט, למה בת ים וראשון לא לרמה שלהם, סיוע בשכר לימוד אם לא מימון מלא של המדינה ואחרי שהם יהפכו בגיל 40, אולי, לבעלי משפחות, מעון חינם.

שילכו לעבוד כל הבטלנים והסטלנים האלו !

שילכו לעבוד כמו שאני עבדתי בשנים הראשונות שלי, ולא באתי לאף אחד בטענות !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בעצם אני יודע מה הם רוצים - דירה בלב תל אביב לכל סטודנט, למה בת ים וראשון לא לרמה שלהם, סיוע בשכר לימוד אם לא מימון מלא של המדינה ואחרי שהם יהפכו בגיל 40, אולי, לבעלי משפחות, מעון חינם.

שילכו לעבוד כל הבטלנים והסטלנים האלו !

שילכו לעבוד כמו שאני עבדתי בשנים הראשונות שלי, ולא באתי לאף אחד בטענות !

:mm_yeah:

כבר היו דיבורים על פרוייקטים בכל רחבי תל אביב לדיור סטודנטיאלי, גם בשבוע האחרון הצעות קונקרטיות לאיזורים ביד אליהו למשל אבל דחו את זה מיידית.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:mm_yeah:

כבר היו דיבורים על פרוייקטים בכל רחבי תל אביב לדיור סטודנטיאלי, גם בשבוע האחרון הצעות קונקרטיות לאיזורים ביד אליהו למשל אבל דחו את זה מיידית.

המחאה היא לא רק על דיור. דיור זה בהחלט הטריגר שלה (בכ"ז זאת ההוצאה הגדולה בחייהם של רוב האנשים), אבל היא כוללת עוד הרבה דברים. גם לא מדובר רק בדיור לסטודנטים, אלא דיור מוגן לקשישים למשל, דיור ציבורי לחסרי מזל ועוד דברים שחסרים פה.

כדי לקנות דירה ממוצעת (דירת 4 חדרים שהלמ"ס הגדיר ממוצעת) בארץ צריך מליון ש"ח בערך. זאת אומרת שזוג צריך להביא מהבית בערך 300K בשביל לקבל משכנתא. סכום כזה נראה בלתי מושג עבור רוב האוכלוסיה, ולקחת משכנתא של מליון ש"ח עם משכורת ממוצעת זאת התאבדות.

ואל תטיפו לקנות בפריפריה. איפה אלה שכבר גרים בפריפריה יקנו? במאהל של שבט עזזמה? (סליחה עם הבדואים).

עוד קצת לגבי הפריפריה - יש סטודנטים באילת, ב"ש ותל חי - למה רובם המכריע עובר למרכז אחרי הלימודים? הרי אם היו שם מקומות תעסוקה, ותח"צ יעילה הם היו נשארים שם.

זה הופך את המחאה ללא ממוקדת כי כל פתרון מלבד ראשו של ביבי על מגש לא יספק אותם.

כן, היא טועה בעצם ההגשה של המחאה, הקללות וניבולי הפה כלפי ראש הממשלה והממשלה הם בלתי נסבלים.

מי היא בכלל שתכריז שראש הממשלה משקר ושתוכנית הפתרון שהוצגה על ידו היא ספין?

כל דבר יהיה ספין מבחינתם , למעט התפטרות של הממשלה.

כמו כן , מי שמגיע מכפר שמריהו ולא סבל מחסור מימיו , לא יכול להיות "מנהיג",מוביל או קובע מדיניות של מחאה חברתית מכיוון שמעולם לא היה בנעליהם של אלה שסובלים באמת.

למרות שאני אשמח להיפגש איתך ועם באגירה לכוס בירה , אין מצב שאני אגיע במוצ"ש להפגנה מכיוון שאני לא אשמש קהל ותומך במפגן בו הדוברים כולם הם שמאל רדיקלי.

המחאה רחבה והיא אכן לא מאוד ממוקדת. לצערי תוכנית הסופרטנקר של ביבי תוקפת נקודה אחת קטנה (התחלות בניה) מתוך כלל הצרות. אני מאמין שהוא חשב שהוא ירצה את המפגינים כי הם סטודנטים וככה הוא יעשה "הפרד ומשול" הוא והיועצים שלו פספסו שהמחאה היא לא רק על דיור לסטודנטים.

ברגע שהממשלה תעשה את המאמץ לשנות סדרי עדיפויות, המחאה תשכך בגלל ש-25000 מפגינים הם לא רק ממצביעי חד"ש, אלא מעוד מגזרים. ישנם הרבה (כמוני למשל) שלא רוצים את הראש של ביבי (כי מה אני אעשה איתו?) אלא סדר עדיפויות אחר לממשלה. אני בטוח שגם אתה מעוניין באותו סדר עדיפויות פחות או יותר (כן, זה כולל חרדים עובדים ושכולם ישלמו מיסים). אני לא חושב שהיא מנהיגה או קובעת מדיניות. אני כן חושב שהיא הראשונה שקמה ועשתה מעשה בהפגנתיות (אולי לא הראשונה אפילו, אבל הראשונה שתפסה את הציבור והתקשורת). אני לא חושב שיש אפילו מנהיג רשמי למחאה הזאת (יש צוות חשיבה, תבוא לרוטשילד) אבל יש אנשים שלוקחים ענינים בידיים ומזיזים אנשים אחרים לפעול.

אגב, התפרסם טור לא מזמן שמשווה בין הפגנת הדלק, מחאת הקוטג' והמחאה הנוכחית ומנסה להסביר למה המחאה הזאת עדיין בכותרות. אחת הסיבות היא ריבוי הנושאים (רופאים, עו"ס, דיור, מחירי מוצרים וכו') בעוד בשתי המחאות האחרות ביבי פעם אחת הוריד קצת את המס (שהוא העלה) על הדלק, ופעם שניה תנובה הורידה את מחיר הקוטג' וביבי הבטיח לבחון את הנושא.

הקריאה לביבי שיתפטר היא בגלל שלמרות נתוני המאקרו המרשימים, נתוני המיקרו של רוב האוכלוסיה פחות מרשימים. (גם אם הם טסים לנופשון שעולה 500$, ומשלמים 300 ש"ח בחודש לחברת הסלולר).

ולגבי הדוברים - לא מעניין אותי אם הם שמאל רדיקאלי או ימין רדיקאלי. הם לא מקימים מפלגה ולא רצים לכנסת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אז אולי המחאה צריכה להיות על ריכוזיות התעסוקה במרכז והתחבורה הציבורית הקלוקלת שיש במדינה ?

יש כל כך הרבה בעיות, כל כך הרבה כשלים שקרו לאורך השנים - אי אפשר לפתור את הכל ברגע וגם לא בשנים בודדות.

צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולדאוג שחצי הכוס השניה תתמלא עם הזמן גם היא.

בגירה תודה על ההמלצה על התוכנית, חבל שלא הכרתי אותה עד כה.

שמעתי 10 דקות, בינתיים אני נהנה :)

נ.ב. אני נשמע כמו איזה "שרץ ממר"צ" ביחס לשפטל הזה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, לאור כל המחאות שקורות פה בימים האחרונים אני רוצה לארגן שיירה של 1000 רכבים לירושלים. הדרישה שלנו, ספורט מוטורי והתרה של שינויי מבנה כמו בארצות הברית. בואו נעלה על הגל :-D

פורסם

חן, עם כל החיבה שלי אליך, אתה פשוט מדבר שטויות!

על מי אתה מדבר כשאתה אומר שילכו לעבוד? על מובטלים שיושבים ומשחקים שש-בש במרכז המסחרי של ירוחם?

יש במחאה הזאת ברוטשילד אחד שלא עובד? איזה שטויות.

איך אפשר לחיות ולשכור דירה בתל אביב בלי לעבוד קשה מאוד?

אתה עושה להם (ולמטרה ולעם ישראל) עוול נורא בזה שאתה עושה מהם בטלנים וסטלנים, אפילו ביבי הבין שזה קשקוש והפסיק לשלוח לתקשורת שליחים עם המסר העלוב הזה אז אתה עוד נדבק אליו?

לא בטלנים, לא סטלנים!

מה אתה משליך מהטורים בנתב"ג וממכירת המכוניות?

חכמה גדולה, סע לקיסריה ותגיד שכל עם ישראל חי מעולה בוילות מדהימות על חוף הים.

ובקשר למאיפה יביאו את הכסף, 15 מיליארד ש"ח בעודפי גביה משנה שעברה ועוד 10 עד עכשיו רק מהשנה זה ה-ר-ב-ה כסף, שישחררו את כולו לטובת רפורמות שכאלה.

זה במילא עודפים חוץ תקציביים.

אני מקסימום מבין מזה שהקיצוניות בין המעמדות רק הולכת וגדלה.

אייל, תהנה! אפשר להגיד ש"מצא מין את מינו"!:wink:

שמעו, אתם צודקים (באמת), אי אפשר לעשות 742 רפורמות ב 10 דקות והכל מחר יהיה מושלם אבל אם בעקבות הרפורמה כל הממשלה הזאת תהפך ליותר סוציאלית, פחות עם אג'נדה כלכלית דורסנית וכל משרד יתחיל לראות איפה הוא יכול להייטיב עם העם ולא עם העסקנים והלוביסטים שמסתובבים לו במשרד, אם זה יקרה, אשרינו על כולנו.

פורסם

עם זה שמצב הדיור קשה - אני מסכים ורשמתי זאת כבר לפני שנתיים .

הממשלה הייתה צריכה לעצור קנית דירות להשקעה - ועל דירה שניה או שלישית של משקיע להטיל מס רכישה גבוהה מאוד .

ובמקביל להאיץ בניה , לא להחזיק קרקעות - קביעת סף מחיר מקסימום למכירת הדירה במכרזים .

לגבי יוקר המחיה

כל החברות הגדולות ובעלי ההון האהובים עליינו - הם קרטלים המושכים את השוק למחירים גבוהים .

הם משקיעים אחד בשני מלווים במשפחה , וקובעים שכר מוגזם ובלתי הגיוני למקורבים .

כעת - יצרן קטן רוצה להתמודד בשוק - להשכיר עסק .

ואבא עשיר מהטייקונים , נותן לבן כסף כיס להשכיר או לקנות עסק , מי לדעתכם יקנה , מי יצליח .

אה - ואם הבן המוכשר לא הצליח - הוא שייך לרשת החברות של אבא - עוד פחת בהוצאה , או תספורת קלה באג"ח .

ואבא - ממשיך למשוך משכורת של מיליונים .

והיצרן הקטן - הפסד , קשה להשיג הלוואות קצרות מועד , פשיטת רגל , עיקולים - של הבנק של הטייקון .

אבל - זה שוק קלקלי (כלכלי) כל עוד הוא הוגן .

וברור שאין מספיק לכל התיקונים - אבל יש אפשרות להראות רצון לקדם , הבנה שיש בעיה

ולא לשחוק את האזרח בריצה ושקרים , קצת כבוד ואחריות ,

לאחרונה שיקרו וניסו לשקר אותי מספר חברות גדולות .

YES - חייבה יותר מהמוסכם משך חודשיים - לא נכון , אה כן אתה צודק (יש לך טופס FAX על סיכום עסקה

- אשר בתחילה סרבו לשלוח ללא סגירת חוזה טלפוני ) תקבל זיכויי בחשבוניות הבאות ..

פלאפון - מחייבת יותר מההסכם - מתקנת בהורדה בחשבונית הבאה - כבר חצי שנה - ותמיד לטובתה , ההפרש לרעתי הוא 150 ש"ח

ואין לי כוח להתקשר אלייהם .

מאזדה - מוסך מורשה , טיפול שנתי - מחייבים החלפת נוזל בלמים לפי הוראות היצרן - חייבו על כל הנוזל , בפועל שאבו את קצת נוזל מהמיכל נוזל בלמים , ומלאו קצת .( חייבו תשלום מלא כהחלפת כלל נוזל הבלמים לפי שעתון היצרן - אין לי כוח - ויתרתי )

הטיפול כולל לפי הוראות היצרן - החלפת מסנן מזגן (כלול במחיר היצרן בטיפול השנתי ) - חייבו על ההחלפה בנפרד - עוד כסף - הם צריכים כסף לקנות את BMW , נתתי להם -

קניות בסופר - אם יש טעות במחיר , בין הרשום על המוצר או בתשלום הסופי בקופה - היא תמיד לרעתי -

אני רוצה פעם שהטעות תהיה לרעתם - למה זה לא עובד כך ( טעות אנוש , המחשב , אז ההסתברות אומרת כי זה יקרה לשני הצדדים , לא ).

וכך בכל מקום - גובים יותר לפעמים מחזירים , לפעמים לא - ואין דין ואין דיין - הם לא חוששים מרשויות המדינה בכלום .

ולפעמים באישור המדינה ,,

הגדולים ,, בחובות - נבצע תספורת למחזיקי הפנסיות בקרנות הנאמנות - שהטייקון ישלם מהכסף שלו - למה מי מ..

על זה צריכה להיות המחאה - אחריות , ותשלום על טעויות מכוונות או עבירות ..

אם הטעויות "" היו קורות רק לי , הייתי אומר מזל ביש , טעות - אבל כאשר הטעיות "" הללו מכוונות כלפי כלל הצרכנים - זו מגמה - זו דרך התנהלות , זו מדיניות של אי אכפתיות , וניסיון פשוט לדפוק את הצרכנים - והממשלה יודעת זאת .

ראש הממשלה - לימדו אותי בצבא - יש קצין ויש מפקד , מפקד צריך חיילים , הוא דואג להם , הם באחריותו וילכו אחרי ההחלטות שלו ,

ראש ממשלה - צריך לדאוג לאזרחים - הוא ראשון בין שווים , וצריך לשאוף כי איכות החיים שיש לו, יהיה אפשרי גם לאזרחים .

לדאוג לסל מוצרים וחינוך טוב במחיר הוגן ואפשרי -

שר השיכון - דאג לתושבי המדינה לדירות .

שר התחבורה - דאג לכבישים ולתחבורה הציבורית , ופקח על כל סוחרי הרכבים כולל אלה הנקראים יבואנים icon_lol.gif.

שר התקשורת - יש ניצוצות - אבל אין אכיפה טובה - עדיין משקרים אותנו , ואין למנהלי החברות פחד מעונשים מרתיעים .

ויש עוד ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בגירה,

אם היה שם לפחות אחד שלא עובד, אז המאהל הזה היה ריק במהלך היום וגם בלילה כי אנשים עובדים צריכים לישון קצת לא? [בלילה רוב האוהלים ריקים לפי מה ששמעתי מגורמים שמתגוררים באיזור ]

אתה רק מחזק את מה שאני אומר : חלק מאלה שכן שם, עובדים במימונם של אירגונים כאלה ואחרים.

קמים בבוקר, מתרחצים מתלבשים הולכים לעבודה במאהל ברוטשילד, בערב מפיצים קצת פרופגנדה שיקרית במהדורות החדשות ,מחתימים כרטיס ,נכנסים למזדה3 ליסינג ונוסעים הביתה .

השאר הם כנראה סטלנים שעובדים בעבודות מזדמנות, כאלה שלא סגורים על עצמם, לא השקיעו בעתיד שלהם ומעוניינים שהמדינה תממן אותם, אחרת אין לי הסבר מה עושים שם כל האנשים האלה במשך היום.

דווקא בערב/סופ"ש באים אלה שכן עובדים ולומדים לשעתיים שלוש של ביקור, בעיקר בשביל הקטע החברתי אבל רוב היום רק חול וחולירה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קמים בבוקר, מתרחצים מתלבשים הולכים לעבודה במאהל ברוטשילד, בערב מפיצים קצת פרופגנדה שיקרית במהדורות החדשות ,מחתימים כרטיס ,נכנסים למזדה3 ליסינג ונוסעים הביתה.

השאר הם כנראה סטלנים שעובדים בעבודות מזדמנות, כאלה שלא סגורים על עצמם, לא השקיעו בעתיד שלהם ומעוניינים שהמדינה תממן אותם, אחרת אין לי הסבר מה עושים שם כל האנשים האלה במשך היום.

עזוב, עברת שטיפת מח יותר מידי אינטנסיבית, אני לא מסוגל (ולא מעוניין להתחיל) לשכנע רמה כזאת של פנאטיות.

אני רק מאחל לך שלעולם לא תופנה כלפיך פרופגנדה כ"כ קיצונית כמו שאתה משווק כאן!

• תוכן חדש...