Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, גם אם זו מחאה של השמאל, שמבחינה פוליטית הוא ממש לא כוס התה שלי, זו מחאה לגיטימית לחלוטין.

אנחנו חיים בדמוקרטיה, ותפקידה של האופוזיציה הוא להפיל את הממשלה.

אגב, את מצרכי המזון מספק למאהל רמי לוי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהשמאל מתלבש על המחאה זה הגיוני ומתבקש כי:

1. שמאל אמור לייצג מדיניות פחות קפיטלסטית ויותר סוציאלית.

2. השמאל הוא נכון להיום האופיזציה.

אז כמובן שהם יתלבשו על זה, אבל לא הם אלו שיצרו את המחאה ולא הם אלו שמובילים אותה. המחאה היא אמיתית של הציבור.

פורסם

נ.ב. איזה דאודורנט עולה 25 ש"ח?

אל תקנה במגה או שופרסל שלי היקרנים במרכזי הערים, קנה בחצי חינם אתמול קניתי דאודורנט של FA שעולה בדרך כלל 25, ב9.99 :)

דאודורנט של ניוואה(ספריי) עולה 25 שקל בד"כ ברוב המקומות. בשופרסל דיל לפעמים מביאים אותו והוא עולה 22 שקל,

ושיש מבצעים של 1+1(שכמובן דואגים להעלות לפני את המחיר של ה-1) אתה מגיע למחיר של 18 שקל.

וזה בדיוק העניין, בברלין קניתי את זה בסופר במרכז העיר, שאני בטוח שהוא יקר הרבה יותר מסופר אחר,

כמו ששופרסל שלי או מגה בעיר יקרים בהרבה מחצי חינם או שופרסל דיל או מגה בול, וזה עלה לי 1.75 יורו.

בלי מבצעים, בלי הנחות, בלי כלום. אז למה בארץ צריכים להרוויח 300% על זה?

פורסם
אני מסכים בהחלט עם מה ששלומי כתב, הבעיה היחידה שכל סעיף ברשימה עולה מיליארדים שאין, או שנחזור לימי שמחה ארליך יורם ארידור, קרי הדפסת כסף.

אין ויכוח שיש צורך לבצע שינויים מיבניים בריכוזיות המשק ובהקטנת המונופולים, וחבל שאת זה לא שמענו היום.

מה הדרישות של המפגינים ברוטשילד ?

דיור בתל אביב, ולא סתם בתל אביב אלא בלב תל אביב.

בת ים, חולון או ראשל"צ לא לרמה שלהם.

אבל אייפונים וסמארטפונים יש להם למכביר, לצעירים המפונדרקים האלו.

שיחזרו לגור אצל ההורים או שישכרו דירה כמה שותפים ביחד.

מה הקשר???

המחשב שלך היא בדיוק שורש הבעיה.

דירת 3 חדרים מסריחה קומה 3 בלי מעלית ולא משופצת במרכז ראשון לציון עולה מיליון שקל.

למה מה קרה????

ואם איכשהוא אתה מסתדר עם זה - אין לך יותר כסף לחיות.

אייפון וסמארטפון - בד"כ אתה מקבל תמורת החזר מהחברה ואם לא - אז אייפון עולה היום 2500 שקל.

למה אסור לי שיהיה לי גם אייפון, וגם דירה, וגם לצאת בערב, וגם שיהיה לי רכב חדש יחסית (עד 5 שנים). למה??

למה זה נהיה פריוילגיה? בכל העולם זה לא ככה.

פעם היית חולם על וילה בקיסריה, מרצדס ויאכטה.

היום אתה חולם על דירת 3 חדרים בבת-ים. מזדה 3 וחצי גולדסטאר.

אתה מבין מה קורה פה?

כל החיים במהלך הזמן דורות עשו אבולוציה.

ההורים גרו בדירת 3 חדרים קומה 3 בלי מעלית, נסעו ב-DL 1.3 בלי מזגן וחיכו 10 שנים לקו טלפון.

אז אנחנו רצינו דירת 4 חדרים, עם מעלית. B4 עם מזגן וקו טלפון מהיום למחר.

לפחות קו טלפון קיבלנו :lol:

כן, אנחנו רוצים ולא מתביישים. ההתנהגות פה כאילו אנחנו מקבלים תרומה או צדקה.

אנחנו אלו שתורמים.

בזכותי ובזכות עוד מיליוני מפגרים שכמותי גברת אריסון נוסעת ברכב שעולה יותר מהבית שלי.

אנחנו ממנים את כל שכבות האוכלוסיה - סתמנו את הפה כי היה לנו נוח, היה לנו את המקומות בריחה הקטנים שלנו.

הכל לקחו לנו - זה הקרב על הבית. ואם אתה אומר שאלו מפונקים שרוצים לגור רק ברוטשילד - אז אני מצטער, אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואתה מנותק מהמציאות.

נושא הדיור ויוקר המחיה מאוד כואב לכולנו, אין מה לומר ,עם זאת לדעתי המחאה הזו היא מחאה פוליטית של ארגוני שמאל,

הלוגו של חד"ש בולט בשטח לפי מה שראיתי. חברי הכנסת של השמאל בוחשים ורוחשים שם באיזור.

היה צריך לבדוק מהם מקורות המימון של ארגוני השמאל ומי בוחש לנו במדינה , לפני שמטפלים בשאר הסוגיות.

מטרת יושבי האוהלים, היא להפיל את בנימין נתניהו. כל הישג אחר לא יגרום להם לזוז משם.

אל תקנה במגה או שופרסל שלי היקרנים במרכזי הערים, קנה בחצי חינם אתמול קניתי דאודורנט של FA שעולה בדרך כלל 25, ב9.99 :)

א. שמע, לא יודע מי עומד מאחורי זה, אבל אין אף אחד אחר שיילחם על זה. ולא מעניין אותי אם ברוך מרזל או חנין זועבי ייגרמו לזה שאני אשלם פחות על דברים.

ב. הקטע עם הדאודורנט - זה בדיוק כמו ללכת לתדלק יום לפני שמהחירים עולים - אתה יודע, לדפוק את המערכת... זה לטפל בסימפטום ולא במחלה.

פורסם

חבל שאין פה מערכת בחירות כמו בארה"ב,

אתה יכול להיות ראש ממשלה למשך שני קדנציות ודי !

ואז אולי נראה אנשים עושים למען כל השכבות ולא כדי להישאר בכיסא.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
יורי, הדיור הוא רק טריגר. לעם הזה נמאס, כי אתה עובד, קורע את התחת, ולא גומר את החודש.

אני אשתי עובדים קשה, מרוויחים הרבה הרבה מעל הממוצע, ואנחנו לא חיים איזה חיים ראוותניים.

נכון, יש לנו רכב יקר לאחזקה, אבל אנחנו מחזיקים רק רכב אחד, ולא שניים כמו הרבה משפחות.

אנחנו גרים במרכז, בשכירות יחסית לא גבוהה, עם שתי ילדות קטנות, והכסף בקושי מספיק לנו.

לפני שנתיים, שאפילו היו לנו הוצאות נוספות אפילו היינו יכולים לחסוך, אבל מאז המים עלו ב 100%,

החשמל, הדלק, האוכל, ומה לא?! ואם אני לא יכול להרשות לעצמי חיים סבירים כאלה, אז מי כן?

אנשים אומרים לך, אז לך גור בפריפריה, ותחזיק מאזדה ולא ג'יפ. ואני שואל, אם אחד כמוני לא

יכול לחיות ככה, אז בשביל מה לקרוע את ת'תחת?

יש לי חבר שחי בלונדון ויש לו עסקים בברלין. הוא כל פעם נדהם כמה הכל יקר כאן.

הייתי שבוע שעבר בברלין, הכל זול בחמישים אחוז מכאן. מבגדים ועד סתם דאודורנט.

למה אני צריך לשלם על דאודורנט 25 שקל, שבמרכז ברלין בסופר רגיל, שבטוח יש זולים ממנו

אתה קונה את אותו המוצר בדיוק ב 8.5 שקל?!

אני מסכים עם כל מילה שכתבת, באמת.

ואני "נפגעתי" באופן ישיר ממחירי הדיור כאשר שילמתי 2500 ש"ח לחודש עבור דירת חדר מתפרקת במעונות של אוניברסיטת ת"א, ועכשיו אני חוזר לבצע נסיעות יומיות של חיפה-ת"א כדי לחסוך בעלויות.

הבעיה שלי עם המחאה, הספציפית הזאת, שהם עושים היא- שהם לא באים עם רשימת דרישות מסודרת והגיונית.

לדוגמה, אם הרשימה ששלומי הכין הייתה הבסיס שלהם למחאה, הייתי תומך בה ולא רק מהבית. אבל אני בתור אדם שכן קורא חדשות וכן מודע למה שקורה במדינה צריך להבין את זה בין השורות (וגם זה נתון לפרשנות).

העובדה הזאת גורמת לי לחשוב ששורש המחאה הוא פוליטי במסוואה חברתי. (למען האמת שום ממשלה שהייתה בשנים האחרונות, ולא משנה אם שמאל או ימין, לא תרמה דבר להוזלת המחיה בארץ).

פורסם

הבעיה העיקרית היא שהמון עבודות במשק הישראלי צמודות לשכר מינימום ללא שום הצדקה.

כשאני סיימתי את התואר באוסטרליה והתקבלתי לעבודה זמנית בשירות לקוחות פיננסי דרך חברת קבלן,

השכר עמד על 19 וחצי דולר אוסטרלי לשעה. למרות שזהו שכר מתחת לממוצע, הוא פירנס אותי בכבוד ובאותה

תקופה שכרתי דירה באחד הרובעים היקרים בסידני, MX5 בחניה, יציאות, בזבוזים וגם טיפה חסכונות.

לפני שלושה חודשים הייתי בארץ וחיפשתי גם עבודה בסגנון דומה. הגעתי לחברת השמה ששלחה אותי להפניקס.

לא רק שהם הציעו רק 21 ש"ח לשעה אלא בשיא חוצפתם הם רצו גם שאני יתחייב להם לשנה.

שאמרתי שאני לא מוכן להתחייב לכאלו תנאים אלא מעדיף לשלם קנס אם וכאשר אני אעזוב, אמרו לי שהיה נעים להכיר.

דאודורנט של ניוואה(ספריי) עולה 25 שקל בד"כ ברוב המקומות. בשופרסל דיל לפעמים מביאים אותו והוא עולה 22 שקל,

ושיש מבצעים של 1+1(שכמובן דואגים להעלות לפני את המחיר של ה-1) אתה מגיע למחיר של 18 שקל.

וזה בדיוק העניין, בברלין קניתי את זה בסופר במרכז העיר, שאני בטוח שהוא יקר הרבה יותר מסופר אחר,

כמו ששופרסל שלי או מגה בעיר יקרים בהרבה מחצי חינם או שופרסל דיל או מגה בול, וזה עלה לי 1.75 יורו.

בסידני (אחת הערים היקרות בעולם) המחיר הוא 3.95 דולר אוסטרלי - 14 וחצי ש"ח. קניתי אתמול :wink:

No worries 8)

פורסם

יורי - אני מסכים איתך שבאמת המחאה לא מאורגנת.

זה גם נובע מזה שקשה לעשות רשימת דרישות כי הכל פה לא בסדר.

בעיקרון הרשימת דרישות היא:

1. לשנות את המדינה.

2. נראה כבר מה יהיה השינוי.

בכל מקרה, זה התחיל בתור מחאה ספונטנית של הדפי הזאתי והתגלגל למקומות שאף אחד לא תיאר לעצמו, לא בתור משהו מסודר.

לכל אחד יש את הצרות שלו...

בכל מקרה - לעיקר - זה לא מסודר. לא מאורגן. המובילים הם אולי לא האנשים שהיינו רוצים שיובילו את זה - אבל זה לא משנה. כי זה מה יש.

ללא האנשים האלו המחאה בכלל לא הייתה מתרחשת.

אני, אתה שלומי ואושרי לא לקחנו אוהל והלכנו לשבת ראשונים בשדרות רוטשילד - אז בעיה שלנו.

אני חושב שכן צריך לתמוך במאבק הזה. שכבר עכשיו - בתחילתו - התוצאות שלו נתנו מענה להרבה אנשים (בהנחה שהממשלה תעמוד בהחלטות שלה וזה יילך לכיוון הרצוי - וזאת חתיכת הנחה כי בד"כ איפה שהוא בדרך באים הרבה חמדנים ומקורבים ורמאים ועושים עלינו שוב בוחטה על עמלות והמחירים לצרכן לא יורדים וכל הרווח נספג בכיסם של העשירים).

יש לך אלטרנטיבה אחרת? לא. אז זה או דפי והאוהל. או עוד כמה שנים וגם אתה תגור באוהל - ולא בתור מחאה - אלא כי כל הספסלים כבר תפוסים.

פורסם
הבעיה העיקרית היא שהמון עבודות במשק הישראלי צמודות לשכר מינימום ללא שום הצדקה.

כשאני סיימתי את התואר באוסטרליה והתקבלתי לעבודה זמנית בשירות לקוחות פיננסי דרך חברת קבלן,

השכר עמד על 19 וחצי דולר אוסטרלי לשעה. למרות שזהו שכר מתחת לממוצע, הוא פירנס אותי בכבוד ובאותה

תקופה שכרתי דירה באחד הרובעים היקרים בסידני, MX5 בחניה, יציאות, בזבוזים וגם טיפה חסכונות.

בארץ אתה צריך להתבייש לעצמך שאתה מעיז לבקש לעצמך דירה בעיר מרכזית ועוד בשכונה טובה ועוד רכב ספורטיבי ועוד לצאת!!! וגם לחסוך טיפה!!! תתבייש!

מה נראה לך שאתה? בן של אחת ממשפחות ההון?

מה כבר עשית שזה מגיע לך??!! מה, בגלל שלמדת שנים על גבי שנים, עשית צבא, שילמת מיסים ואתה עובד כמו חמור זה מגיע לך? ממש לא.

איך פרחי אומר? אתה צעיר מפונק.

לך תגור עם ההורים או עם שותפים. (דרך אגב, עוד מעט ההורים החדשים יצטרכו לגור עם שותפים - כולנו נהיה כמו הקומונת של הזקן המוזר ההוא שחי עם 15 נשים.. :lol:)

פורסם

בתור אחד שגר שנה בברלין לפני שנתיים, מחיר ה-nivea הוא פחות או יותר זהה ברוב החנויות בברלין (הפרשים של 10-15 סנט במקס' בין רשת יקרה לרשת זולה).

וכן, מצדיק אותך לחלוטין, המחיר בארץ הזוי למוצר דיי בסיסי. כאשר חזרתי, הבאתי איתי איזה 20 יחידות כאלו בגלל המחיר ההזוי בארץ.

חן, אתה צריך להתעורר. אתה מזכיר לי את התלמיד שמרביצים לו כל הזמן והוא אומר לעצמו שהנה תכף זה יגמר, אני אשרוד. ממשיכים להרביץ לו כל יום וכל פעם הוא בא בתירוץ אחר למה לא להחזיר.

עם השנים, רמת חיים אמורה לעלות. מה שהורי בצעירותם לא יכלו להרשות לעצמם, הדור שלנו אמור לקבל כמובן מאליו. זה לא מותרות אלא עלייה חיובית ברמת החיים. מה שאני לא יכול להרשות לעצמי, ילדי אמורים לקבל כמובן מאליו. במצב הנוכחי, לא בטוח שארצה לגדל כאן את ילדי בכלל.

שוב חן, צורת החשיבה שלך מראה שמה שלא היה לך, לא צריך להיות גם לצעירים היום. זה לא נכון וזאת חשיבה לא נכונה !

Veni Vidi Vici

פורסם
מה הקשר???

דירת 3 חדרים מסריחה קומה 3 בלי מעלית ולא משופצת במרכז ראשון לציון עולה מיליון שקל.

למה מה קרה????

אייפון וסמארטפון - בד"כ אתה מקבל תמורת החזר מהחברה ואם לא - אז אייפון עולה היום 2500 שקל.

למה אסור לי שיהיה לי גם אייפון, וגם דירה, וגם לצאת בערב, וגם שיהיה לי רכב חדש יחסית (עד 5 שנים). למה??

אתה מבין מה קורה פה?

ההורים גרו בדירת 3 חדרים קומה 3 בלי מעלית, נסעו ב-DL 1.3 בלי מזגן וחיכו 10 שנים לקו טלפון.

אנחנו אלו שתורמים.

בזכותי ובזכות עוד מיליוני מפגרים שכמותי גברת אריסון נוסעת ברכב שעולה יותר מהבית שלי.

אנחנו ממנים את כל שכבות האוכלוסיה - סתמנו את הפה כי היה לנו נוח, היה לנו את המקומות בריחה הקטנים שלנו.

הכל לקחו לנו - זה הקרב על הבית. ואם אתה אומר שאלו מפונקים שרוצים לגור רק ברוטשילד - אז אני מצטער, אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואתה מנותק מהמציאות.

אין מה לעשות, כל ההתחלות קשות.

אין ויכוח שמעמד הביניים מחזיק את החברה הישראלית ושיוקר הדיור יצא מכל פרופורציה.

אבל אל תשכח כמה עובדות.

1. אחוז די גבוה, ולא בדקתי את זה מיספרית, מחזיק דירה בבעלותו.

2. השנה נימכרו מספר שיא של מכוניות חדשות, ולא לילדים של שרי אריסון, אלא לאנשים כמוני וכמוך.

3. האבטלה בישראל היא הנמוכה בעולם המערבי, מה שאומר שיש לנו ביטחון תעסוקתי.

4. לישראל יש הוצאות ביטחון אדירות שאין לאוסטרליה או לנורבגיה, אין מה לעשות, צריך לממן את זה מאיזשהוא מקום.

5. התמ"ג לנפש בארץ עומד על 32,000 $ לנפש, וזה גבוה בכל קנה מידה.

6. רמת החיים בארץ בארץ לא נופלת מזו של תושב במערב אירופה, וזה בדוק.

רוצה דירה בת"א, אייפון ובילויים ?

תתחיל לעבוד, תסתדר ותגיע להכל, כמו מיליוני ישראלים שיודעים רק לבכות ולקטר.

מי ממלא את המסעדות כל שבת בצהריים עד אפס מקום, הטייקונים ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההשוואה לאירופה לא הוגנת והיא דמגוגיה זולה.

באירופה האוכלוסיה לא הכפילה את עצמה 10 פעמים ב63 שנים, אנחנו מדינה קטנה, נטולת משאבים, שבעת מלחמות ועדיין מאוימת. לאירופה אין הוצאות בטחון גדולות כמו כאן וכו' וכו'.

בקשר לקטע הפוליטי, זה כן חשוב כשרואים מי הם מנהיגי המחאה וברור לנו שגם אם יחלקו עכשיו דירות חינם לכולם הם עדיין לא יסכימו . הם לא מבינים שהשמאל פשט את הרגל ואין לו זכות קיום ובחירות חדשות רק יעלימו אותם עוד יותר.

בינתיים כל הבטלנים וההיפים ממלאים את רוטשילד 24 שעות ביממה ומפספסים את המטרה שלשמה התכנסו.

אשכרה הולך שם פסטיבל בומבמלה.

מי הם העוסקים בדבר אתם שואלים? חקרתי קצת את הנושא.

ראשית- המאהל הוקם ע"י הקרן החדשה לישראל שזהו גוף שממומן ע"י אוייבי המדינה ומטרתו לפרק את מדינת ישראל מבפנים ולהביך אותה ולגרום לדה לגיטימציה כלפי חוץ, לא סתם רוב האוהלים במאהל זהים.

[חבל שלא חוקרים את מקורות ההכנסה של ארגוני השמאל הרדיקלים]

שנית- מנהיגי המחאה:

דפני ליף שמוצגת בתקשורת כיוזמת המאבק ,מועסקת ע"י הקרן החדשה. היא מציגה את עצמה כחסרת דיור אך למעשה תושבת כפר שמריהו ומפוצצת בדינרוס.

הלאה

אלה ידעיה מראשי המאבק, סרבנית שירות, עשתה שירות לאומי בעמותת הקרן החדשה – "רופאים לזכויות אדם" - גוף פרו פלסתיני ואנטי ישראלי של ישראלים הזויים שמחפשים להכפיש ולהפיץ שקרים על מדינת ישראל בכל דרך אפשרית.

אלון ליגרין חבר חד"ש וחבר עיר לכולנו. קרא לקיום שבוע זעם ומאבק נגד "החקיקה האנטי-דמוקרטית"

שאמשיך ? תכלס אין לי כח.

מכיוון שאני חזק מאוד בתחום הזה לאחרונה, אני יכול לומר שקהילת הטוויטר בארץ שמורכבת רובה ככולה מגורמי שמאל קיצוניים יותר וקיצוניים פחות , רוחשת וגועשת הדיבור העיקרי הוא להדיח את ביבי, הדירות לא מעניינות -יותר מעניין הטרנד של האוהלים והחלום על ממשלת שמאל רדיקאלי שתמכור את מדינת ישראל בנזיד עדשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

תודה רבה על התגובה המפורטת. בהחלט דברים נוקבים. אני בכלל כועס על תרבות ההשתלחות הפרועה הזאת, שבה איזה עולל צועק במגהפון "ביבי, אתה מפוטר!". אני פשוט לא מבין את הדובר הבלתי מנוסה הזה. זאת פשוט חוצפה בעיניי. מחכה שהמציאות תטפח בפני הבחור הזה, שילמד לכבד יותר את האנשים הקצת יותר מנוסים ממנו (גם אם הם טועים בעיניו).

אם כבר, כשביבי נבחר, היו בעיות בטחוניות (רקטות על ישראל, בעיקר על דרום הארץ) וזה מה שהוביל לבחירתו. הרי ברור שהשמאל היה אומר משהו כמו "אין בעיה, הכל בסדר" וממשיך במן התרפסות בפני האויבים/שכנים שלנו.

לימינו אלה, אני זוכר בזמנו (2003-2004) היו המון דירות למכירה/להשכרה. המון! היום, התנועה של המטוטלת הגיעה לקצה העליון שלה, ועכשיו אנשים מבינים שלקפיטליזם יש גם חסרונות. רצינו אמריקה, קיבלנו אמריקה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם דפני ליף היא במקור מכפר שמריהו, אז אסור לה להביע דיעה? אסור לה לנסות לבנות את החיים שלה בעצמה בלי להסתמך על ההורים שלה? היא קמה ועשתה מעשה בניגוד לרובינו שרק מקטרים.

נכון, הקרן החדשה תומכת במאבק הזה, וגם כל מיני אנשים שהם תומכים בזכויות אדם של הפלסטינאים. אז בגלל דיעה אחת שלהם שלא מסתדרת עם הדיעות שלך אסור להם להביע דעות בנושאים אחרים?

יודע מה? אני תמונה מייצגת של מעמד הביניים. בן 33, נשוי, משכיל עם אישה משכילה, מרוויח משכורת יפה מאוד, אישתי גם מרוויחה משכורת יפה מאוד - ובכ"ז יקר לנו לחיות פה. בטח כשמשווים את זה לחו"ל.

נכון, המדינה הכפילה את האוכלוסיה שלה. לא בעשור האחרון אבל. מה הקשר?

מה הקשר גם בין מחיר הקוטג', הגבינה, הדאודורנט, והלחם למלחמות ישראל? האם שקל מכל קוטג' שנמכר הולך למדינה? למה במבה אוסם נמכרת בחו"ל בחצי מחיר? למה חומוס של צבר נמכר בחו"ל ב-2/3 מחיר?

סער5555 - את מבצע "עופרת יצוקה" שהביא לשקט הנוכחי רקח אולמרט. לא ביבי.

ביבי בכהונתו כראש ממשלה, כשר אוצר וכראש ממשלה שוב - מוביל את המהלך של הפרטת מדינת ישראל, העלאת מיסים עקיפים והורדת מיסים ישירים. זה בעיקר משרת את החבר'ה העשירים יותר בחברה שלנו.

אני מסכים בהחלט עם מה ששלומי כתב, הבעיה היחידה שכל סעיף ברשימה עולה מיליארדים שאין, או שנחזור לימי שמחה ארליך יורם ארידור, קרי הדפסת כסף.

אין ויכוח שיש צורך לבצע שינויים מיבניים בריכוזיות המשק ובהקטנת המונופולים, וחבל שאת זה לא שמענו היום.

מה הדרישות של המפגינים ברוטשילד ?

דיור בתל אביב, ולא סתם בתל אביב אלא בלב תל אביב.

בת ים, חולון או ראשל"צ לא לרמה שלהם.

אבל אייפונים וסמארטפונים יש להם למכביר, לצעירים המפונדרקים האלו.

שיחזרו לגור אצל ההורים או שישכרו דירה כמה שותפים ביחד.

חן, יש להם סמארטפונים. אז מה? המפגינים מזמן לא דורשים דיור במרכז רוטשילד, אלא שמדינת הרווחה תחזור לתפקד. גם החינוך חובה, גם מערכת הרפואה, גם מערכת אכיפת החוק, גם הדיור הציבורי, גם שירותי הרווחה - שפשוט תחזור לתפקד. ביבי הוא הראשון במעלה שעסוק להפריט במחיר זעום כל מה שבא ליד. הוא חסיד הכלכלה החופשית (מה שנקרא ניאו-ליברליזם) וחושב שהמדינה צריכה להתערב מעט ככל האפשר. גם הקיצוניות הזאת לא טובה לנו, והיא הולידה את המשבר הנוכחי.

נושא הדיור ויוקר המחיה מאוד כואב לכולנו, אין מה לומר ,עם זאת לדעתי המחאה הזו היא מחאה פוליטית של ארגוני שמאל,

הלוגו של חד"ש בולט בשטח לפי מה שראיתי. חברי הכנסת של השמאל בוחשים ורוחשים שם באיזור.

היה צריך לבדוק מהם מקורות המימון של ארגוני השמאל ומי בוחש לנו במדינה , לפני שמטפלים בשאר הסוגיות.

מטרת יושבי האוהלים, היא להפיל את בנימין נתניהו. כל הישג אחר לא יגרום להם לזוז משם.

אייל, אתה מאלה שממלאים בערב לפני שמעלים את מחיר הדלק. אני משתמש שנים בדאודורנט של ניוואה (כי הוא טוב לי יותר מ-FA) והמחיר שלו נע סביב ה-19 ש"ח. למה באירופה הוא עולה בערך 2 יורו? למה בארה"ב הוא עולה אפילו פחות?

נכון, מפלגות שמאל רבות תופסות טרמפ על ההפגנה הזאת כי הן האופוזיציה. אני יותר מאשמח לראות שם פעילים של הליכוד, ישראל ביתנו, ש"ס, מפד"ל ואת כל הקשת הפוליטית מיוצגת. אבל יותר קשה להם. "השכנים אינם נאים ביניהם". שהם ישתפו פעולה עם שמאלנים? טפו!

מה הקשר???

למה מה קרה????

אתה מבין מה קורה פה?

אנחנו אלו שתורמים.

א. שמע, לא יודע מי עומד מאחורי זה, אבל אין אף אחד אחר שיילחם על זה. ולא מעניין אותי אם ברוך מרזל או חנין זועבי ייגרמו לזה שאני אשלם פחות על דברים.

ב. הקטע עם הדאודורנט - זה בדיוק כמו ללכת לתדלק יום לפני שמהחירים עולים - אתה יודע, לדפוק את המערכת... זה לטפל בסימפטום ולא במחלה.

+1

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...