Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Arilou, מסכים עם מה שאתה אומר. גם אני לא חובב שמאל קיצוני, אם כי גם לא ימני,

וגם אני חושב שאני מעמד בינוני גבוה ומשכיל, שרואה איך גונבים לו את המשכורת ותנאי

המחיה ע"י טייקונים, פוליטיקאים, ואינטרסנטים.

באחד התפקידים הקודמים שלי הייתי יושב בוועדות ודיונים עם כל אותם אלה שדואגים לקחת לעצמם

את הכל ולדאוג שרק הם וחבריהם יהנו מרווחי המדינה ומשאביה, ומכל יתרונותיה.

אחרי שאתה רואה איך הם בוחשים כל היום, אתה מקבל גועל, וגם מקבל תמונה טובה מאוד על איך

מנהלים כאן את המדינה.

מי ששייך לאותה קבוצה לא גדולה של אנשים, תמיד יהנה, ותמיד יהיה שייך אליה, ומי שלא נולד שם,

אין לו כמעט סיכוי להגיע לשם.

אותי לא מעניים מי יביא לירידת יוקר המחיה בארץ, מצידי שזאת תהיה חנין זועבי יימח שמה, או אביגדור

ליברמן, ובכוונה לקחתי שני אנשים שאני מתנגד כמעט לכל מילה שהם מוציאים מהפה.

אני, וכל מכריי וחבריי רוצים דבר אחד, שייצאו לנו מהכיס, ויחזירו לנו את המדינה.

אנחנו רוצים שיהיו כאן שירותים ותשתיות כמו מדינה מערבית, ולא רק מיסים ויוקר מחיה כמו של היקרות

במדינות המערב.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההשוואה לאירופה לא הוגנת והיא דמגוגיה זולה.

באירופה האוכלוסיה לא הכפילה את עצמה 10 פעמים ב63 שנים, אנחנו מדינה קטנה, נטולת משאבים, שבעת מלחמות ועדיין מאוימת. לאירופה אין הוצאות בטחון גדולות כמו כאן וכו' וכו'.

בקשר לקטע הפוליטי, זה כן חשוב כשרואים מי הם מנהיגי המחאה וברור לנו שגם אם יחלקו עכשיו דירות חינם לכולם הם עדיין לא יסכימו . הם לא מבינים שהשמאל פשט את הרגל ואין לו זכות קיום ובחירות חדשות רק יעלימו אותם עוד יותר.

בינתיים כל הבטלנים וההיפים ממלאים את רוטשילד 24 שעות ביממה ומפספסים את המטרה שלשמה התכנסו.

אשכרה הולך שם פסטיבל בומבמלה.

מי הם העוסקים בדבר אתם שואלים? חקרתי קצת את הנושא.

ראשית- המאהל הוקם ע"י הקרן החדשה לישראל שזהו גוף שממומן ע"י אוייבי המדינה ומטרתו לפרק את מדינת ישראל מבפנים ולהביך אותה ולגרום לדה לגיטימציה כלפי חוץ, לא סתם רוב האוהלים במאהל זהים.

[חבל שלא חוקרים את מקורות ההכנסה של ארגוני השמאל הרדיקלים]

שנית- מנהיגי המחאה:

דפני ליף שמוצגת בתקשורת כיוזמת המאבק ,מועסקת ע"י הקרן החדשה. היא מציגה את עצמה כחסרת דיור אך למעשה תושבת כפר שמריהו ומפוצצת בדינרוס.

הלאה

אלה ידעיה מראשי המאבק, סרבנית שירות, עשתה שירות לאומי בעמותת הקרן החדשה – "רופאים לזכויות אדם" - גוף פרו פלסתיני ואנטי ישראלי של ישראלים הזויים שמחפשים להכפיש ולהפיץ שקרים על מדינת ישראל בכל דרך אפשרית.

אלון ליגרין חבר חד"ש וחבר עיר לכולנו. קרא לקיום שבוע זעם ומאבק נגד "החקיקה האנטי-דמוקרטית"

שאמשיך ? תכלס אין לי כח.

מכיוון שאני חזק מאוד בתחום הזה לאחרונה, אני יכול לומר שקהילת הטוויטר בארץ שמורכבת רובה ככולה מגורמי שמאל קיצוניים יותר וקיצוניים פחות , רוחשת וגועשת הדיבור העיקרי הוא להדיח את ביבי, הדירות לא מעניינות -יותר מעניין הטרנד של האוהלים והחלום על ממשלת שמאל רדיקאלי שתמכור את מדינת ישראל בנזיד עדשים.

אז מה????

א. ההשוואה לאירופה היא לא דמגוגיה ולא זולה.

אנחנו חיים באותה פלנטה. אנחנו מדינה קטנה - אבל מצד שני גם אנחנו מעט אנשים. כולה 7 מיליון. מספר אפסי לעומת מדינות אחרות באירופה.

הבעיה היא באנשים כמוך שלא מוכנים להבין ולהפנים שזה לא נורמלי מה שקורה כאן.

זה לא הכרח המציאות.

שנים על גבי שנים גרמו לך להאמין שהמצב בארץ ככה בשביל תקציב הביטחון, אילוצים ביטחוניים ועוד כל מיני שטויות כאלו.

לי נמאס לשמוע את זה.

לא יכול להיות ש-60 ומשהו שנה יתעסקו כאן רק בביטחון ובמדיניות חוץ ואף אחד לא יהיה אכפת לו ממה שקורה בפנים. אין לך מערכת חינוך, אין לך מערכת בריאות, אין לך ביטחון וסדר ציבורי - כל דבר אתה מקבל כמו שהוא. ושנוסעים לאירופה או למקום אחר אז אומרים - "טוב, בישראל זה לא יכול להיות". כן יכול להיות. יכול להיות כאן הרבה יותר טוב.

למה שצריך לוותר לתשובה או לעופר על מיליארדים המדינה עושה את זה בלי למצמץ. אבל שאני רוצה לקנות בית במחיר סביר פתאום - זה כבר לא הגיוני. השוק יקרוס אם אני אוכל לנשום קצת...

ב. שמע, דפני היא מיליונרית מכפר שמריהו שנשואה לזכירה זביידיי ומעריצה את ערפאת. מעניין לי את הסבתא. וגם אותה לא כל כך (עכשיו שאלתי אותה). כל עוד דפני תוריד לי את המחירים של הדירות ועלויות המחייה - אני מבסוט.

אף פעם לא תמצא מטה מאבק שיש עליו קונצנזוס. תמיד יהיה מי שלא יתמוך.

אנשים קדושים רק אחרי שהם מתים, בחיים יש תמיד התנגדות.

עד שלא תביא לי אלטרנטיבה אחרת - אני בעד דפי והחברים השמאלניים והעוכרי ישראל שלה.

כי בינתיים דפי עשתה בשבילי (וגם בשבילך - למרות שאתה לא מודה או לא מודע) יותר ממה שעשתה הדוברת צה"ל לשעבר הזאת שהיא ראש ועדת הדיור או משהו כזה....

במקום לחפש רפש אישי באנשים אולי נסתכל על המטרה הגדולה שהיא דיור בר השגה לכולנו.

אתה מתנהג כאילו גילית איזה סוד כמוס: "אוי אוי אוי - דפי עשירה ושמאלנית". מה אכפת לי???

הם בינתיים לוחצים את הממשלה וגורמים לעצלנים האלו לזוז. ככה העם אומר את דברו.

הרי ברור לך שכשהעם ירגיש שהמאבק מוצה עד תום - וקיבלנו את מה שרצינו - או לפחות משהו שיספק אותנו - אז כבר לא תהיה תמיכה - ודפי תשב לה לבד באוהל עם עוד כמה קיצוניים ואף אחד לא יתייחס אליהם.

חבל לי שחלק מהאנשים כאן מרגישים לא שייכים למאבק.

אם המחירים יירדו אתה תלך ותשלם עוד 30% אקסטרה כי את ההוזלה עשו שמאלנים? אם כן, אז אני חוזר בי מכל מה שאמרתי.

אבל אם לא וגם אתה תהנה מההטבות האלו שיתקבלו בעקבות מה שדפי והחברים שלה עשו אז עדיף שתראה קצת סולידריות.

פורסם

כולנו רוצים מחירי מחיה סבירים יותר, אבל במחאה הנוכחית כלל לא מעלה את העיניין הזה כמשהו מרכזי.

אני מרגיש כאילו שהם פשוט עושים בלאגן מתוך יאוש (ואולי מניעים אחרים כפי שנכתבו פה) ומקווים לטוב.

פורסם

אגב מבחינת הנאום של ביבי רואים כמה שהוא לחוץ ואיך הוא לא ממש יודע מה לעשות ,

וזה רק מצפיה של כמה עונות של "שקר לי" , אני ממש נהיה מומחה בלזהות מחוות גוף ,מצמוצים ומשיכת שפה עליונה :roll:

מעניין מה המומחים בתקשורת גוף אומרים על נאום ה"סופרטנקר" שלו.

מעניין מי מהממשלה יכול להרים את דגל המצב החברתי [פעם אחרונה אם אני זוכר נכון זה היה הגמלאים לא ?]

לצערי אין מפלגה אחת שנראית לי ולו רק בגלל כל החברים שמרכיבים אותה [זה נבלה וזה טריפה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לדעתי המחאה הספציפית הזו לא תעשה יותר מידי באופן מיידי, אבל הדבר הכי טוב שהיא תעשה,

בדיוק כמו שמחאת הקוטג' עשתה, היא להראות לאלה שם למעלה, חבר'ה, עד כאן.

אנחנו לא מוכנים שכל שני וחמישי תמציאו לנו מס חדש, ותעלו את הבלו, והשמו, ונמאס לנו מכם לגמרי.

כמו שאמרו ליצרנים שנמאס לנו, ולא נשלם כל מחיר.

אז נכון, לא הורידו מחירים באופן מיידי, אבל כל מי שתכנן להעלות מחיר של משהו, חושב היום פעמיים.

וכמה שהמחאה תהיה גדולה יותר, ככה יפחדו יותר שם למעלה, כי כרגע אנחנו ממש לא מעניינים אותם.

פורסם
כולנו רוצים מחירי מחיה סבירים יותר, אבל במחאה הנוכחית כלל לא מעלה את העיניין הזה כמשהו מרכזי.

אני מרגיש כאילו שהם פשוט עושים בלאגן מתוך יאוש (ואולי מניעים אחרים כפי שנכתבו פה) ומקווים לטוב.

מאיפה אתה יודע שהמחאה הנוכחית לא מעלה את העניין הזה? זה העניין המרכזי - מחירי המחיה של כולנו והרווחה של כולנו. אני מסכים איתך שבלגאן הזה נולד מתוך ייאוש, אבל זה לא אומר שהוא לא טוב לנו.

תן קפיצה לרוטשילד בערב - בד"כ יש שם דיונים מענינים וגם הרצאות.

טל, אף אחד לא אומר לך למי להצביע - אבל היא כבר גורמת למשהו. היא גורמת לפוליטיקאים (ואני מתעב את כולם, וגם את הטייקונים שבוחשים בקלחת) להבין שהציבור לא מוכן להשלים עם זה יותר. היא גם גורמת להם להבין שהם יכולים לקבל עוד קולות וכח אם הם יטפלו בנושא הזה.

לא סתם ביבי נתן לכחלון לנאום במקום לשטייניץ. הוא יודע שכחלון נתפס יותר כחברתי משטייניץ שנתפס כמנותק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארילו, וכל השאר,

העניין הוא שהמציאות מתווכת לכולנו על ידי התקשורת. אני לא רוצה שיהיה איזה "סוכן" שיחליט על מה אני צריך לחשוב. כל הכתבות המתלהמות של "מומחיות הכלכלה למיניהן" עסוקות בלעצבן את הצופה. זה מאוס בעיניי.

מהליכה של חצי שעה ברחוב, ראיתי דירות למכירה ולהשכרה. זה לא באמת ש... "יש מחסור בדירות". יש דירות, פשוט אנשים מכוונים גבוה (וזה לגיטימי...).

השאלה היא איפה הרף עובר. ועל זה אפשר להתווכח. האם בן אדם צריך להתחיל את חייו בדירה בבניין חדש, עם אוטו חדש, ופלאפון הכי משוכלל?

היום ב-11 בבוקר ירון זליכה התראיין בגלי צה"ל. הוא אמר שהבעיה נעוצה בריבית.

נתנו לאנשים מאות אלפי שקלים למשכנתא עם ריבית ממש ממש נמוכה, אז למה שהם לא יקנו דירה ב-800K או מיליון ומשהו שקלים?

לדעתך זה מצב תקין?! וכשאין ערך לכסף (הבנקים מחלקים אותו חופשי חופשי..) אז המחירים, מה לעשות, עולים.

אני כמובן בעד סולידריות ובעד עזרה לאחרים - אבל יש גבול לחזירות של האנשים. אנשים היו חזירים, לקחו משכנתאות מטורפות, ופתאום מרגישים כריעה תחת הנטל. ויוצאים להפגין (מחאת העגלות, מחאת הקוטג', וכו' וכו'...).

מה שיוצא מהמחאה הזאת זה בעיקר הרצון להעיף את הממשלה, וזה לא הכי לעניין לדעתי. בגדול, התנאים פה במדינה לא כ-אלה גרועים.

נ.ב שנת 2010 היתה שנת שיא במכירת מכוניות, מאיפה הגיע הכסף הזה? אני בעצמי קניתי רכב חדש עם עזרת מימון של היבואן.

אייפון ודומיו: 750,000 איש במדינה בעלי סמארטפון. זה לכל הדעות נתון מטורף! (ואנחנו צריכים לשמוח, כי מסכנים אנחנו לא ...).

כל מוצ"ש אני רואה המון המון מכוניות ואת עמך ישראל - שורפים את הכסף בחנויות ובמרכזי קניות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם דפני ליף היא במקור מכפר שמריהו, אז אסור לה להביע דיעה? אסור לה לנסות לבנות את החיים שלה בעצמה בלי להסתמך על ההורים שלה? היא קמה ועשתה מעשה בניגוד לרובינו שרק מקטרים.

נכון, הקרן החדשה תומכת במאבק הזה, וגם כל מיני אנשים שהם תומכים בזכויות אדם של הפלסטינאים. אז בגלל דיעה אחת שלהם שלא מסתדרת עם הדיעות שלך אסור להם להביע דעות בנושאים אחרים?

יודע מה? אני תמונה מייצגת של מעמד הביניים. בן 33, נשוי, משכיל עם אישה משכילה, מרוויח משכורת יפה מאוד, אישתי גם מרוויחה משכורת יפה מאוד - ובכ"ז יקר לנו לחיות פה. בטח כשמשווים את זה לחו"ל.

נכון, המדינה הכפילה את האוכלוסיה שלה. לא בעשור האחרון אבל. מה הקשר?

מה הקשר גם בין מחיר הקוטג', הגבינה, הדאודורנט, והלחם למלחמות ישראל? האם שקל מכל קוטג' שנמכר הולך למדינה? למה במבה אוסם נמכרת בחו"ל בחצי מחיר? למה חומוס של צבר נמכר בחו"ל ב-2/3 מחיר?

חן, יש להם סמארטפונים. אז מה? המפגינים מזמן לא דורשים דיור במרכז רוטשילד, אלא שמדינת הרווחה תחזור לתפקד. גם החינוך חובה, גם מערכת הרפואה, גם מערכת אכיפת החוק, גם הדיור הציבורי, גם שירותי הרווחה - שפשוט תחזור לתפקד. ביבי הוא הראשון במעלה שעסוק להפריט במחיר זעום כל מה שבא ליד. הוא חסיד הכלכלה החופשית (מה שנקרא ניאו-ליברליזם) וחושב שהמדינה צריכה להתערב מעט ככל האפשר. גם הקיצוניות הזאת לא טובה לנו, והיא הולידה את המשבר הנוכחי.

אייל, אתה מאלה שממלאים בערב לפני שמעלים את מחיר הדלק. אני משתמש שנים בדאודורנט של ניוואה (כי הוא טוב לי יותר מ-FA) והמחיר שלו נע סביב ה-19 ש"ח. למה באירופה הוא עולה בערך 2 יורו? למה בארה"ב הוא עולה אפילו פחות?

נכון, מפלגות שמאל רבות תופסות טרמפ על ההפגנה הזאת כי הן האופוזיציה. אני יותר מאשמח לראות שם פעילים של הליכוד, ישראל ביתנו, ש"ס, מפד"ל ואת כל הקשת הפוליטית מיוצגת. אבל יותר קשה להם. "השכנים אינם נאים ביניהם". שהם ישתפו פעולה עם שמאלנים? טפו!

+1

אין ספק שאנו מעמד הביניים, נושאים בכל הנטל במדינה , הנושא הזה דורש טיפול שורש יסודי.

מצד שני רוב אלו שנמצאים שם ברוטשילד זה כל מיני סטלנים / שמאלנים/ משועממים / אנרכיסטים מהפכנים בשקל שכל מטרתם ושאיפתם היא להחזיר את שלטון השמאל . אלו גם האנשים שמדברים בתקשורת ואלו האנשים שהתקשורת רוצה שתדבר בתקשורת ולכן גם אם יבואו לשם קולות אחרים, ויש שם קולות אחרים, הם לא נשמעים.

אני ואתה עסוקים בלעבוד, מה שכל בעלי הראסטות למיניהם כנראה לא עושים בצורה מסודרת ולכן יש להם זמן לאוהלים והפנינגים.

בתור התחלה צריך למנוע תופעה של פרזיטיות של הערבים והחרדים , לא יתכן שאנחנו נממן אותם.

גם לא יתכן שכל ערבי יבנה בית של 5 מפלסים על אדמות מדינה ולא ישלם שקל (שלא לדבר על מסים).

צריך להפסיק את הקרטלים של חברות המזון (כמו שהתחיל בקוטג') , התקשורת וכל שאר התחומים.

באופן כללי , אם ציפי ליבני היה אכפת לה מהמדינה ולא מעצמה, היתה הולכת לממשלת אחדות עם נתניהו ומשאירים את הדתיים והסחטנות שלהם באופוזיציה.

לגברת ליף יש זכות להתפרנס בזכות עצמה אבל היא לא יכול להציג את עצמה כמחוסרת דיור, היא גם לא יכולה להסתיר שהיא מקבלת משכורת מהקרן החדשה לישראל , שזה גוף אנטי ישראלי יותר גרוע מהחמאס ופת"ח גם יחד, גוף אשר ארגן את האוהלים עצמם ואת המחאה הזו ושלא ברור מי מממן אותו, ככל הנראה הגרועים באוייבינו.

חייב להיות כאן גילוי נאות שהיא מקבלת משכורת כדי לעשות בלאגן.

בתשובה לשאלתך:

אני ממש לא מאלה שממלאים ערב לפני שמעלים את הדלק , כמו שאני לא מעמיד את הרכב כשצפויה ירידת מחירים.

הכמה שקלים האלה מתאזנים בסוף וזה דיי הזוי לחיות לפי העלאות דלק.

בקשר לדאודורנט אם אני נמצא בסופר מרקט גדול במקרה, אז אני אקנה 5 יחידות של הדאודורנט כדי שלא אצטרך לקנות אותו ב25 ש"ח בסופר מתחת לבית בת"א או לחילופין אם יש איזה מבצע בסופר פארם על ג'ל גילוח EDGE שגם הוא עולה 25 , ונמכר חד פעמית ב10 , אז אני אקנה 3-4 שיהיה בבית כי לא צפוי שאפסיק להתגלח בקרוב :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סער לגבי עניין הדירות תן לי להסביר ולתת דוגמא אישית.

בזמנו כשרכשתי את הדירה שלי היא עלתה 800K ש"ח היום משהו כמו 5 שנים אחרי היא שווה 1.6 מיליון.

לקחתי משכנתא בזמנו שהשאירה לי מספיק כסף לחסוך ולכלכל את המשפחה בכבוד.

היום לאחר תשלום המשכנתא +גן לילדה + בית ספר לילדה השניה +ביטוחים וטסטים לרכבים +חשבון חשמל וארנונה [עוד לפני אוכל חוגים ועוד ] אני כבר במצב של 0 ש"ח יתרה ,

אני לא מבין גדול בריביות וכלכלה אבל להגיד שתוך 4 שנים ממצב שיכולתי לטוס לחו"ל כל חודשיים שלושה היום אני כבר במצב של בקושי להחזיק את הראש מעל למים ממש ממש לא נראה לי הגיוני.

וכן אני מרוויח מעל לממוצע ולא רוצה לחשוב מה קורה לילד בן 22~27 שרוצה לפרוש כנפיים בעצמו.

פשוט מחפיר כל הפופוליזם והמתנות שזורקים לנו כדי שנעצום עיניים ולא נראה איך כל הכסף הולך למשפחת עופר [לדוגמא] שקנו את ים המלח בגרושים. ועוד ועוד "סופרטנקר" עלאק ,ביזיון.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טל,

אני לא רוצה להיכנס לך לכיס, הפורום זה בטח לא המקום לפרט דברים אישיים ברמה הזאת. אני שמח על הכנות שלך. אני לא מעוניין לפרט את מצבי הכלכלי מעל דפי הפורום, כל שכן, אני מקרה פרטי שלא מייצג.

אני בהחלט מזדהה איתך. אני חושב שבגדול, המחאה הזאת היא מחאה בין שתי השקפות עולם וכבר אמרתי את מה שנראה לי חשוב. יש מקום לשפר את חיי האזרח הקטן ולהעלות את רמת השירותים שניתנים לו.

מצד שני, הבחור ממחאת הקוטג', אלרוב, לא אמור להתראיין בטלויזיה ולהגיד לצופים משהו כמו "תקנו פחות מוצרים יקרים" או "תקנו רק

מוצרי חלב בפיקוח". אנשים צריכים לדעת להתנהל.

קטונתי מלהגיד לאנשים מה לעשות, ואיך להתנהל בחייהם. אני חושב שבן אדם צריך לחיות לפיו יכולותיו, ולא לקפוץ מעל הפופיק.

אם לא מסתדרים ובקושי "צפים מעל המים" אז יש צורך לחשוב מחדש מה לעשות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
טל,

אני לא רוצה להיכנס לך לכיס, הפורום זה בטח לא המקום לפרט דברים אישיים ברמה הזאת. אני שמח על הכנות שלך. אני לא מעוניין לפרט את מצבי הכלכלי מעל דפי הפורום, כל שכן, אני מקרה פרטי שלא מייצג.

אני בהחלט מזדהה איתך. אני חושב שבגדול, המחאה הזאת היא מחאה בין שתי השקפות עולם וכבר אמרתי את מה שנראה לי חשוב. יש מקום לשפר את חיי האזרח הקטן ולהעלות את רמת השירותים שניתנים לו.

מצד שני, הבחור ממחאת הקוטג', אלרוב, לא אמור להתראיין בטלויזיה ולהגיד לצופים משהו כמו "תקנו פחות מוצרים יקרים" או "תקנו רק

מוצרי חלב בפיקוח". אנשים צריכים לדעת להתנהל.

קטונתי מלהגיד לאנשים מה לעשות, ואיך להתנהל בחייהם. אני חושב שבן אדם צריך לחיות לפיו יכולותיו, ולא לקפוץ מעל הפופיק.

אם לא מסתדרים ובקושי "צפים מעל המים" אז יש צורך לחשוב מחדש מה לעשות.

אתה לא מבין שזאת בדיוק הבעיה.

אנשים לא הולכים וקונים וילות בקיסריה.

דירת 3 חדרים במרכז הארץ - עם כל הכבוד - זה ממש ממש ממש לא בקשה מוזגמת ולא קפיצה מעל הפופיק.

זליכה חתיכת מטומטם - הוא אומר לך. שמע. בוא נעשה משהו אחר. עכשיו אנשים עוד חולמים לקנות בית כי המשכתנאות הוגנות.

בוא נדפוק ריבית מטורפת (גם ככה היא מטורפת) ואז אפילו לא תחלום לקנות בית ולא יהיה לנו את משבר הדיור הזה.

פורסם

ביקשו בלי פוליטיקה, אבל אייל (כהרגלו) התעקש. אז אני (כהרגלי) שם קונטרה לדברי ההבל:

בקשר לקטע הפוליטי, זה כן חשוב כשרואים מי הם מנהיגי המחאה וברור לנו שגם אם יחלקו עכשיו דירות חינם לכולם הם עדיין לא יסכימו . הם לא מבינים שהשמאל פשט את הרגל ואין לו זכות קיום ובחירות חדשות רק יעלימו אותם עוד יותר.

בינתיים כל הבטלנים וההיפים ממלאים את רוטשילד 24 שעות ביממה ומפספסים את המטרה שלשמה התכנסו.

אשכרה הולך שם פסטיבל בומבמלה.

מי הם העוסקים בדבר אתם שואלים? חקרתי קצת את הנושא.

ראשית- המאהל הוקם ע"י הקרן החדשה לישראל שזהו גוף שממומן ע"י אוייבי המדינה ומטרתו לפרק את מדינת ישראל מבפנים ולהביך אותה ולגרום לדה לגיטימציה כלפי חוץ, לא סתם רוב האוהלים במאהל זהים.

[חבל שלא חוקרים את מקורות ההכנסה של ארגוני השמאל הרדיקלים]

מכיוון שאני חזק מאוד בתחום הזה לאחרונה, אני יכול לומר שקהילת הטוויטר בארץ שמורכבת רובה ככולה מגורמי שמאל קיצוניים יותר וקיצוניים פחות , רוחשת וגועשת הדיבור העיקרי הוא להדיח את ביבי, הדירות לא מעניינות -יותר מעניין הטרנד של האוהלים והחלום על ממשלת שמאל רדיקאלי שתמכור את מדינת ישראל בנזיד עדשים.

א. "השמאל פשט את הרגל ואין לו זכות קיום". אתה ממשיך לטעות ולחשוב שמדינה ימנית היא הדרך הנכונה. אוי כמה שאתה טועה. חייב להיות איזון, חייב להיות ייצוג לכולם. אוי ואבוי לנו אם נבחרינו ילכו בכיוון אחד בלבד מבלי להביט ימינה או שמאלה ומבלי שתהיה אופוזיציה חזקה שתאתגר אותם. רק תסתכל על כל אוכלי החינם, אלה שקמו ונפלו ולא עשו כלום. ואני לא מדבר רק על ש"ס (שלא עשתה כלום עם התיקים שהחזיקה, מלבד עזרה לחרדים, אפילו שחצי מהבוחרים שלה זה כל מיני מסעודות משדרות שהקשר ביניהן לדת הוא כלום) ואני גם לא מדבר רק על ישראל ביתנו (שאני אפילו לא רוצה להתחיל עם הסיבות ההזויות שהיו לאנשים לבחור בה), אלא גם על שינוי, לכיוון השמאלני.

ב. איזו חוצפה זו להסתכל על פעילים חברתיים, אנשים שאשכרה קמים ועושים מעשה, ולבטל אותם כבטלנים והיפים, רק בגלל שהדעה הפוליטית של רובם לא תואמת לזו שלך.

ג. יש לך הוכחות לכך שהקרן החדשה לישראל ממומנת על ידי אויבי מדינה, או שאתה ניזון ממה שכתוב בביביתון ובמעריב?

ד. כרגיל, מבחינתך אין דבר כזה "שמאל", יש רק "שמאל קיצוני". זה מטופש כמו להגיד שאין ימין אלא רק ימין קיצוני, ושיותר מחצי מדינה הם קיצוניים.

ה. אחת המטרות היא להדיח את ביבי? וזה כל כך רע? או שגם אתה מעדיף לעצום עיניים ולהתקדם קדימה, ולקוות שהוא יתפוס אותך כשתיפול?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

+1 לאייל (למעט זה שליבני צריכה להיכנס לממשלה, חס וחלילה שליבני תיכנס לממשלה).

רציתי רק לדעת:

1) מה הקשר של ההסתדרות למחאה? על מה ולמה הבטלנים האלה צריכים לשבות? מה, עובדי חברת חשמל, מקורות, הנמלים, רכבות ושאר הבטלנים מקופחים ואין להם כסף לקנות דירה??? כל הבטלנים האלה הם בראש ובראשונה אלה שצריך לקצץ להם את התקציבים...

2) נגיד ומחר ביבי יתפטר, וליבני תיכנס במקומו. אז מה יקרה? ליבני תגייס מההון הפרטי שלה ותחלק אותו לעניים? ליבני תיקח משרי אריסון ומהאחים עופר ותחלק לעניים? מה בדיוק יקרה? ליבני הכלכלנית הדגולה תמציא תוכנית כלכלית מהפכנית שתציל את כולם מהבוץ (שלא קיים)?

בינתיים כפי שחן אמר אני רואה מכוניות חדשות ברחובות, רוב האנשים מסתובבים עם אייפונים וגלאקסי למיניהם לבושים במיטב החולצות של ראלף לורן ולקוסט, ואוכלים בכל מיני מקומות זולים סטייל קופי בר או מסה. אז במה בדיוק מתבטא הקושי? איפה בדיוק המחסור? למיטב הבנתי למי שאין כסף לבית לא צריכה להיות מאזדה 6 ואייפון אלא הוא יכול להסתפק ב C5 משומשת ונוקיה 3100.

כנ"ל מחירי הדירות אם מחירי הדירות כל כך גבוהים אז למה אנשים קונים ומשכירים? תעשו חרם על בעלי הדירות ואל תקנו, ואל תעמדו בתורות מטורפים כדי לשכור דירת חדר וחצי מסריחה בפלורנטין ב 3 אש"ח. המחיר של דירה חדשה מהקבלן גבוה מידי? אל תקנו עד שהדירה תירקב והקבלן ימכור אותה לא ב 2 מיליון אלא במיליון וחצי.

ROOONEEYY

פורסם

ועל כגון אלו נאמר - מרוב דבש כואבות השיניים.:-)

1. ציפי לבני לא מחליפה את נתניהו לא מחר ולא בעוד חודשיים; אי אפשר להפיל את הממשלה בהצבעת אי אמון, אלא חובה על המציע להציג ממשלה חלופית, מה שלא יכול לקרות היום בהרכב הכנסת הנוכחי.

2. אף ממשלה לא יכולה לעשות הרבה בטווח זמן קצר, ובטח לא לכסות הזנחה של למעלה מעשור.

3. כפי שאמרתי, כל ההתחלות קשות, רק שהצעירים של ימינו לא מבינים את זה, ואני אסביר.

בחור צעיר משתחרר מהצבא בגיל 21, שורף את המעט שיש לו בחו"ל ואז מתחיל ללמוד.

בגיל 27-28 הוא מתחיל לחפש עבודה, ולרוב השכר שמוצע לו נמוך עד מגוכך, ככה זה בהתחלה.

לאחר מכן מגיע שלב החתונה - בגיל 30 מוצא אותו את אהובת לבבו, והם מחליטים להנשא בחתונה מפוארת שנקראת היום ":הפקה", ולא רק שהם לא מכסים אותה הם נותרים עם חובות ל 10 שנים.

ואז בגיל 30-31, מחוסרי כל הם מחפשים דירה, וברור שכלום לא ימצאו גם אם הדירות יעלו חצי, או שיש להם הורים עשירים שעוזרים להם לכסות על השטויות שעשו.

אבל למה לתכנן נכון את החיים אם אפשר לבוא בטענות לממשלה ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אני רוצה להתנצל מעומק ליבי בשמי ובשם כל הסטודנטים הצעירים שרוצים ללמוד ולהרחיב אופקים. אנחנו מתנצלים שאנחנו לא רוצים להיות נמלים פועלות ולעבוד בעבודות שלא דורשות מיומנות או השכלה. אנחנו מתנצלים שאחרי שלוש שנים של קריעת תחת בצבא מתחשק לנו לצאת לטיול של כמה חודשים בדרום אמריקה או במזרח ואנחנו לא רצים ישר ללשכת התעסוקה ולקטיף התותים.

אני מסכים איתך לגבי עניין החתונה המפוארת, אבל בחייך, הוצאה חד פעמית שכזאת זה לא מה שיעשה את ההבדל לטווח הארוך. זה לא משנה את העובדה שהיום בשביל לקנות חבילת טיטולים לילד העובד הממוצע צריך לעבוד שעתיים. זה לא משנה את העובדה שהיום ההורים צריכים לשלם על הגן של הילדים, שירותי בריאות משלימים, תשלומים לתאגידי מים מנופחים ובקרוב גם עלייה חדה במחירי החשמל. כן, אני יודע, אפשר לשבת עם מאוורר, לאכול לחם אחיד עם חמאה שבפיקוח (אם תנובה תואיל בטובה לשווק למכולת), לשתות מים מהברז ולהחליף את הסלולרי בשני גביעים של קוטג' עם חוט. סליחה, לא קוטג', זה יקר. נלך על אשל, זה עדיין בפיקוח.

אנחנו באמת מצטערים שאנחנו רוצים להדליק מזגן, למרוח קוטג' על לחם דגנים, לשתות מים מינרלים או מיץ טבעי ולדבר עם החברה בסלולרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...