Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדהים אותי מאיפה פתאום צצים כל הפלאג'ליסטים האלה, מינימום היינו אומה נוצרים!

שנארגן לכם אולי אתר עם מכירה של שוטים?

כי שוטים דווקא הולכים טוב עם שוטים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחותי בעלת תואר ראשון ושני בכלכלה מהטכניון, מגדלת את הבנות שלה בצורה הכי אימהית ויפה שיש. וכן, יש לה ולבעלה מטפלת... כי הם עובדים ! וכן, הבנות שלה הולכות לחוגים - כדי לא להיות סתומות, וכן, יש להן צעצועים בחדר, והרבה, כדי שיהיה להן כיף. והן באמת ילדות מקסימות.

שזה לא בסדר לקחת מטפלת ולהעזר בסבתא.

אלון, גם אשתי גידלה את הילדים שלי בצורה הכי אמהית שיש, אבל כשלא היה לי, אמא שלי שמרה לי על הילדים עד גיל 3, אבל אני מניח שלא לכל אחד יש הפריבילגיה הזו שחסכה לי כסף רב.

הילדים שלי הלכו בעבר לחוגים, לא כי זה IN כמו שעושים היום רבים, אלא כי זה ממש עיניין אותם.

כשהחוגים הפסיקו לעניין אותם הם הופסקו מיד ובדיעבד.

כנראה שמקור הסתימות שלי נובע מזה שלא הייתי הולך לחוגים בילדותי..

גם בקניית צעצועים ומשחקים אני מחושב, ולאו דווקא מטעמים כלכליים - אסור להרגיל ילדים לקבל הכל, וצעצועים לא מפצים על כלום.

ואגב, גם טלפונים סלולאריים אין להם, וגם לא יהיו, ומצידי שלכל הכיתה שלהם יהיו עם אייפונים וגלאקסים.

ובאותה הזדמנות אני מזמין את כולכם לבקר אצלי בשכונה, שנחשבת לדי מבוססת כלכלית, תראו איזה אקססוריס יש לתינוקות ולילדים.

לנו לא היה את זה ועל פניו גם לא נראה שהיה חסר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז עכשיו אני אקח את התפקיד שלך ואגיד שאתה חרה הורה כי אתה מבדל את הילד שלך משאר ילדי השכונה (לכלום פלא פון ורק הוא בלי) חושף אותו ללעק ולצחוק מכל בני כיתתו בזמן שאתה נוהג באימפרצה טורבו (טוב נו, לשעבר).

נהנתנות עלובה על חשבון הילד שלך, זוועה!

לאן התדרדרה ההורות? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואלה אני באמת חרא של הורה.:-)

מצידי, הורים אחרים יכולים להביא את הילדים שלהם מבית הספר בבנטלי ולספק להם שירותי שמרטפות אינטראקטיביים - אני לא במשחק.

ואגב, אני נוסע ביום חמישי בוולבו 73' שלי ובשאר הימים במרצדס (של אגד).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני לא מאיים ולא רוצה אבל אין הרבה ברירות . היום בשביל לחיות במדינה שלנו צריך להיות עשיר.

מדובר בעולם גלובלי דרכך לחו"ל פתוחה. לגיטימי לחפש חיים טובים בחו"ל.

פורסם

האמת, שאני קצת מבין את מה שנכתב ואת מה שחן אומר. אמנם, אני עוד לא הורה,

ויכול להיות שברגע שאהיה אשתנה לחלוטין ואעטוף את הילד בשטרות של 200, אבל

חברים שלנו שלהם נולדו ילדים לאחרונה פשוט משתגעים - עגלות ב-5000 שקלים,

ביגוד ממותג של שילב שעולה פי שניים ושלושה מבגדים רגילים שאפשר לקנות, קלטות

וצעצועים אחרים, עד כדי כך שלילד כבר מסתובב הראש מרוב שהוא לא יודע במה לבחור.

אני תמיד צוחק עם זוגתי על כך שכיום, כשקונים לילדה בובה, העגלה שמגיעה עם בובת

צעצוע יותר מתקדמת מהעגלה שבה ההורים שלי לקחו אותי כשהייתי ילד, ועדיין איכשהו

הסתדרתי (למעט השקע המעצבן הזה בראש, מעניין מאיפה הוא הגיע :roll:).

לדעתי, אין שום בושה בכך שילד עד גיל מבוגר יותר ילבש את בגדי אחיו, "ייסע" בעגלה

ללא בולמים אדפטיביים עם 4 מצבי כוונון וטורבו ויהנה ממספר מצומצם יותר של צעצועים.

אני לא אומר בזאת שצריך להתקמצן עליו - שיילך לחוגים שמעניינים אותו באמת, שיתפנק

(ביומהולדת, בחגים ובאירועים מיוחדים) בצעצוע חדש, אבל רק מתי שבאמת "מגיע" ולא

סתם כדי להשתיק אותו. גם כשהוא מתבגר - אם הוא רוצה משהו "אקסטרא" - שיעבוד בשביל

זה. גם כשאני הייתי ילד, אם הייתי רוצה בגד מיוחד, או איזה משחק וידאו, ההורים שלי אמרו לי

שאני צריך לחסוך חצי מהסכום והם ישלימו לי את החצי השני, והיום ההערכה שיש לי לעבודה

קשה ולכסף טובה משמעותית מחברים אחרים שפינקו אותם כל פעם שצייצו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני רק אוסיף ואומר שגם במהפכות יותר קטנות - כמו בתקשורת וחברות הסלולר - כולם אמרו שאי אפשר וכו' וכו' - ועכשיו הם נהנים מפירות החקיקה.

שר התקשורת משה כחלון ואטיאס שלפניו נכנסו חזק בטייקונים האלו.

ניוד מספרים.

ביטול קנסות יציאה.

החזר על מכשיר מחנות פרטית.

- לפני זה כולם ביטלו את זה במחי יד - והנה זאת מציאות.

ולא חסרות דוגמאות כאלו.

תקנות ביטול עסקה -בעלי החנויות טענו שהם יפשטו רגל - והנה - כלום לא השתנה.

לחן פרחי -

http://www.themarker.com/news/israel2021/1.674932?=

יש לבחור הזה המון תובנות שכדאי ותקרא.

הוא נוגע בהמון נקודות חשובות.

נהיינו מדינת מתווכים.

פורסם

אני מאוד משתדל לחיות בהתאם ליכולות שלי.

רק הבעיה פה זה שהיכולות שלי היום יותר נמוכות ממקודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אלון, גם אשתי גידלה את הילדים שלי בצורה הכי אמהית שיש, אבל כשלא היה לי, אמא שלי שמרה לי על הילדים עד גיל 3, אבל אני מניח שלא לכל אחד יש הפריבילגיה הזו שחסכה לי כסף רב.

הילדים שלי הלכו בעבר לחוגים, לא כי זה IN כמו שעושים היום רבים, אלא כי זה ממש עיניין אותם.

כשהחוגים הפסיקו לעניין אותם הם הופסקו מיד ובדיעבד.

כנראה שמקור הסתימות שלי נובע מזה שלא הייתי הולך לחוגים בילדותי..

גם בקניית צעצועים ומשחקים אני מחושב, ולאו דווקא מטעמים כלכליים - אסור להרגיל ילדים לקבל הכל, וצעצועים לא מפצים על כלום.

ואגב, גם טלפונים סלולאריים אין להם, וגם לא יהיו, ומצידי שלכל הכיתה שלהם יהיו עם אייפונים וגלאקסים.

ובאותה הזדמנות אני מזמין את כולכם לבקר אצלי בשכונה, שנחשבת לדי מבוססת כלכלית, תראו איזה אקססוריס יש לתינוקות ולילדים.

לנו לא היה את זה ועל פניו גם לא נראה שהיה חסר.

זה בסדר, גם אני לא הייתי בחוגים, רק בכדורסל, אז גם אני סתום - וגם לא ממש מייקל ג'ורדן :-D...

אחותי מאוד מאוד מאוזנת וממושמעת כלכלית, רק בזכות זה היא יכולה לגור בדירה משלה ברמת-גן, לא בשכונת יוקרה, אבל באזור נחמד בדירה שהם שיפצו (התאפשר להם אחרי חיסכון של זוג, אחרי הרבה שנים, ועדיין לקחו משכנתא, לא אסטרונומית, אבל לקחו). האמן לי שגם היא לא שולחת את הילדות לחוגים כי זה IN, אלא מאותן סיבות שהילדים שלך הלכו. כמו שאמרתי, הם מחושבים בהכל, למרות שמצבם הכלכלי יחסית טוב, הם עדיין מחושבים, זה כבר עניין של חינוך. הם גם לא נוסעים ברכב חדש - אחותי מסתפקת ב SUNNY שנת 93 כבר המון שנים, ובעלה מקבל רכב מהעבודה.

ד"א, בעניין הבגדים והעגלות, הכל נשמר אצלם בבוידם ועבר מילד לילד, זה הכל עניין של חינוך.

טלפונים סלולארים אני מאמין שלא יהיו להן בגיל צעיר, הם באותה גישה שלך.

אני מסכים איתך מאוד בקשר לצניעות, איזון ושיקול דעת, גם אני כזה (אתה יודע, נוסע עדיין באופל 71... וגם אני אקח את ילדי באופל לבית ספר, לפחות זה החלום), אבל הכתבה הזאת באמת היתה תת רמה. איך היא מזלזלת שם בכולם, ב"ילדי ההייטק" (מה זה בדיוק המושג הזה ?!), עושה הכללות, בחייך... זה פשוט מגעיל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בראשי כל ה"מחאות" עומדים אנשי שמאל קיצוני כפי שאמר אייל , ובסופו של דבר האנשים הבעייתיים האלה הם שיחליטו אם מפסיקים את המאבק או לא. חלקם כבר הודה מראש שמטרה היא להפיל את השלטון ושלא יקבלו שום פיתרון של הממשלה.

אחרי שהשלטון יעבור לשמאל מה אתם חושבים שיקרה?

1. פינוי התנחלויות => מתנחלים עבורים לגור בקו הירוק => עליית מחירי הדיור.

2. פליטים פלסטינים מממשים את זכות השיבה => עליית מחירי הדיור.

את האנשים האלה לא מעניינת מצוקה של אף אחד, העיקר להקים פה שתי מדינות: פלסטינית ויהודית-פלסטינית.

תלמדו מההיסטוריה. ב1990 היה פה משבר דיור קשה עם מחאה לא פחותה מזו שמתחוללת עכשיו. בסופו של דבר אריק שרון הביא אלפי קרוואנים והבעיה נפתרה במהלך השנים, אבל את אלפי המחבלים מתוניס שהביאו לכאן אחרי המהפך השלטוני ב1992 כבר אי אפשר להחזיר. גם לא את החיים של מאות רבות שנרצחו בפיגועים רבים שחוללו רבי המרצחים שהביאו מתוניס.

אייל, אני מצדיע לך על יכולתך לחשוב באופן שפוי אל מול מסע התעמולה הזול ששוטף את הארץ באיצטלה של "מחאה ספונטנית" עלק. הבעיה היא שרוב הציבור לא מודע לכל דברים האלה, מבחינתו המצב על הפנים והמדינה על הפנים ואף אחד לא גומר את החודש והכל בגלל הממשלה, כי זה מה שמאכילים אותו כל היום.

פורסם

תלמדו מההיסטוריה. ב1990 היה פה משבר דיור קשה עם מחאה לא פחותה מזו שמתחוללת עכשיו. בסופו של דבר אריק שרון הביא אלפי קרוואנים והבעיה נפתרה במהלך השנים,

גם היום נראה לי פתרון טוב יהיה לעשות מין שכונת קרוואנים כזאת מחוץ לעיר שיהיה אפשר להשיג שמה "קראווילה" בזול או לשכור במאות שקלים לחודש, עם קו אוטובוס ישיר ומהיר לתל אביב.. מה צעיר שלומד באוניברסיטה לדוגמה צריך יותר מזה. כמו מעונות של אוניברסיטה רק רחוק יותר במיקום זול.

ואז היה פחות לחץ על דירות רגילות באיזור המרכז והמחיר היה יורד גם בהם.

ולמי שאומר שזה "בכיינות": ידוע שאפשר לחסוך ולחיות בצורה קצת... קמצנית. אני בעצמי חסכתי ובגלל זה אני נוסע בפיאט פנדה בזמן צבא ולא באוטובוסים. אבל בכל זאת, תמיד צריך לשאוף ליותר, ואם באירופה שדומה לפה מאוד אפשר לחסוך הרבה כסף מעבודה הרבה יותר קלה, והכל יותר זול, כיף ונעים יותר לחיות כי לא צריך להתחשבן על כל יציאה, יש יותר זמן פנוי.... בקיצור למה שפה לא יהיה ככה? למה פה הכל הרבה יותר גרוע? לישראלים לא מגיע תנאים טובים?

תמיד צריך לשאוף למה שאפשר, לא להסתפק במה שנותנים לך בזלזול.. זה כמו שבמצרים לא היו עושים את המהפכה כי במדינות השכנות אנשים מתים מרעב, אז מי הם שיתלוננו?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני שמח שקולות כמו של חן פרחי, אייל, ואנוכי נשמעים כאן.

קולות שקוראים לאחריות כלכלית של האנשים העצמאיים, ולא לבכיינות.

וכל המחאה לא מפחידה אותי - מקסימום יהיו בחירות - זה לא שיש אלטרנטיבות טובות יותר. תכלס? לא בטוח שהשמאל באמת רלבנטי כפי שהוא מתיימר להיות.

ואגב, כל מי שרוצה לעבור לחו"ל, פשוט עשו את זה, בלי לדבר. שיהיה לכם בהצלחה.

נ.ב למי שתוהה מדוע הדתיים לא מצטרפים למחאה (יש להם מס' רב של ילדים בכל משפחה) - אז היה לפחות מקרה אחד של אמא דתיה, שבאה עם ילדיה למחאה, ופשוט גירשו אותה! כשאת בני דודינו הם מוכנים לקבל למחאה...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...