Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באמת כל מי שרוצה להגר לחו"ל היה עושה את זה, אז מזמן היה פה פחות צפוף ומחירי הדיור היו יורדים. הסיבה שהדיור כ"כ יקר פה היא כי כולם נשארים כאן, כנראה שבכל זאת לא כזה נורא לחיות פה.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההשוואה לאירופה לא הוגנת והיא דמגוגיה זולה.

באירופה האוכלוסיה לא הכפילה את עצמה 10 פעמים ב63 שנים, אנחנו מדינה קטנה, נטולת משאבים, שבעת מלחמות ועדיין מאוימת. לאירופה אין הוצאות בטחון גדולות כמו כאן וכו' וכו'.

בקשר לקטע הפוליטי, זה כן חשוב כשרואים מי הם מנהיגי המחאה וברור לנו שגם אם יחלקו עכשיו דירות חינם לכולם הם עדיין לא יסכימו . הם לא מבינים שהשמאל פשט את הרגל ואין לו זכות קיום ובחירות חדשות רק יעלימו אותם עוד יותר.

בינתיים כל הבטלנים וההיפים ממלאים את רוטשילד 24 שעות ביממה ומפספסים את המטרה שלשמה התכנסו.

אשכרה הולך שם פסטיבל בומבמלה.

מי הם העוסקים בדבר אתם שואלים? חקרתי קצת את הנושא.

ראשית- המאהל הוקם ע"י הקרן החדשה לישראל שזהו גוף שממומן ע"י אוייבי המדינה ומטרתו לפרק את מדינת ישראל מבפנים ולהביך אותה ולגרום לדה לגיטימציה כלפי חוץ, לא סתם רוב האוהלים במאהל זהים.

[חבל שלא חוקרים את מקורות ההכנסה של ארגוני השמאל הרדיקלים]

שנית- מנהיגי המחאה:

דפני ליף שמוצגת בתקשורת כיוזמת המאבק ,מועסקת ע"י הקרן החדשה. היא מציגה את עצמה כחסרת דיור אך למעשה תושבת כפר שמריהו ומפוצצת בדינרוס.

הלאה

אלה ידעיה מראשי המאבק, סרבנית שירות, עשתה שירות לאומי בעמותת הקרן החדשה – "רופאים לזכויות אדם" - גוף פרו פלסתיני ואנטי ישראלי של ישראלים הזויים שמחפשים להכפיש ולהפיץ שקרים על מדינת ישראל בכל דרך אפשרית.

אלון ליגרין חבר חד"ש וחבר עיר לכולנו. קרא לקיום שבוע זעם ומאבק נגד "החקיקה האנטי-דמוקרטית"

שאמשיך ? תכלס אין לי כח.

מכיוון שאני חזק מאוד בתחום הזה לאחרונה, אני יכול לומר שקהילת הטוויטר בארץ שמורכבת רובה ככולה מגורמי שמאל קיצוניים יותר וקיצוניים פחות , רוחשת וגועשת הדיבור העיקרי הוא להדיח את ביבי, הדירות לא מעניינות -יותר מעניין הטרנד של האוהלים והחלום על ממשלת שמאל רדיקאלי שתמכור את מדינת ישראל בנזיד עדשים.

כל הכבוד אייל, מול כל הרפש שרץ ברשת בשבועות האחרונים אין ספק שמדובר באחד הטקסטים הכי צודקים ומשכנעים שקראתי. חבל רק שכ"כ מעט אנשים יקראו אותו ביחס למיליונים שנחשפים כל ערב לשטויות של אמנון אברמוביץ'.

פורסם
בראשי כל ה"מחאות" עומדים אנשי שמאל קיצוני כפי שאמר אייל , ובסופו של דבר האנשים הבעייתיים האלה הם שיחליטו אם מפסיקים את המאבק או לא. חלקם כבר הודה מראש שמטרה היא להפיל את השלטון ושלא יקבלו שום פיתרון של הממשלה.

אחרי שהשלטון יעבור לשמאל מה אתם חושבים שיקרה?

1. פינוי התנחלויות => מתנחלים עבורים לגור בקו הירוק => עליית מחירי הדיור.

2. פליטים פלסטינים מממשים את זכות השיבה => עליית מחירי הדיור.

את האנשים האלה לא מעניינת מצוקה של אף אחד, העיקר להקים פה שתי מדינות: פלסטינית ויהודית-פלסטינית.

תלמדו מההיסטוריה. ב1990 היה פה משבר דיור קשה עם מחאה לא פחותה מזו שמתחוללת עכשיו. בסופו של דבר אריק שרון הביא אלפי קרוואנים והבעיה נפתרה במהלך השנים, אבל את אלפי המחבלים מתוניס שהביאו לכאן אחרי המהפך השלטוני ב1992 כבר אי אפשר להחזיר. גם לא את החיים של מאות רבות שנרצחו בפיגועים רבים שחוללו רבי המרצחים שהביאו מתוניס.

אייל, אני מצדיע לך על יכולתך לחשוב באופן שפוי אל מול מסע התעמולה הזול ששוטף את הארץ באיצטלה של "מחאה ספונטנית" עלק. הבעיה היא שרוב הציבור לא מודע לכל דברים האלה, מבחינתו המצב על הפנים והמדינה על הפנים ואף אחד לא גומר את החודש והכל בגלל הממשלה, כי זה מה שמאכילים אותו כל היום.

מה אכפת לי מי מארגן את המחאה אם היא צודקת?

הגיע הזמן שתתבגרו ותבינו שגם לשמאל וגם לימין יש לפעמים מאבקים צודקים.

לגבי כל הטענות לשמאל אל תשכחו שגם הימין מחזיר שטחים, מפנה יישובים ומשחרר מחבלים לא פחות ואפילו יותר מהשמאל. השמאל פשוט אומר את האמת בקשר למה שהוא חושב לעשות והימין ממציא.תירוצים לאחר מעשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשיש מחאה בנושא ספציפי אז זה מקובל,

כשמנסים לרתך ביחד 200 מחאות שונות עם קשר מאוד רופף ביניהן ברור שזה נעשה על מנת להפיל את הראש.

אתם שואלים את עצמכם למה לא עושים את ההפגנות בככר רבין ?

יש לי תשובה בשבילכם : ברחבת מוזיאון ישראל ניתן להכיל כ5000-5500 איש

בככר רבין אפשר להכיל כ110 אלף איש.

אם תביא את האלפים הבודדים הללו לככר רבין זה יראה מגוחך.

ברחבת מוזיאון ישראל זה יראה כמו המון זועם .\

אנשים חיים כאילו אין מחר, אבל רבותיי - המחר הגיע.

כמה אנשים כאן בפורום קנו כאן רכב בכסף שאין להם ?

למשל : מההורים, עסקת מימון, הלוואת בלון וכו'... ?

מאיפה ילדים בני 21-22-23 ללא תואר/ במהלך לימודים יכולים להרשות לעצמם רכבים כמו שירוקו ואפילו פאביה?

אנשים חיים מעל האפשרויות שלהם, כשהבלון מתפוצץ בפרצוף מתחילים לבכות ותובעים המהמדינה לעזור להם לשמור על רמת החיים לה התרגלו.

יש כאן אינטרסים מובהקים , בין היתר של בעלי ההון ששולטים בתקשורת, יש כאן יועצי תקשורת, אנשי יחסי ציבור, המחאה הזו מתוכננת היטב, ממומנת היטב, מכוונת היטב.

כל השאר ,אנשים טובים כמו בגירה (למרות שהוא שייך לשמאל הרדיקלי) , נגררים ולא יודעים שמשתמשים בהם ככלי במשחק שהרבה יותר גדול מאיך שהוא נראה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאיפה ילדים בני 21-22-23 ללא תואר/ במהלך לימודים יכולים להרשות לעצמם רכבים כמו שירוקו ואפילו פאביה?

אנשים חיים מעל האפשרויות שלהם, כשהבלון מתפוצץ בפרצוף מתחילים לבכות ותובעים המהמדינה לעזור להם לשמור על רמת החיים לה התרגלו.

אני גר לא רחוק מהמכללה למנהל בראשל"צ, ואני מזמין את כולכם לראות את החניון של הסטודנטים מעוטי היכולת שכורעים תחת הנטל הבלתי נסבל..

חלק לא מבוטל מההרגל של לחיות מעל היכולת הכלכלית האמיתית טיפחו הבנקים, כן הבנקים.

האוברדראפט, משיכת היתר, מהווה את גורם הרווח מס' 1 של הבנקים.

נותנים לנו חצי אחוז ריבית בשנה על פקדונות ולוקחים 10% על משיכת יתר - עסק לא רע לכל הדעות, שלא לדבר על הריביות של חברות כרטיסי האשראי שהן גבוהות אף יותר.

אבל למה להתעסק בזוטות שאפשר לנסות להפיל את הממשלה ?

אז יש לי חדשות לכולם - גם הממשלה הבאה, וזה כלל לא חשוב מי ירכיב אותה, תמשיך את הקו הכלכלי של הממשלה הנוכחית.

לאף אחד אין עיניין לחזור לימי מאפ"י וההסתדרות המשוקצת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אייל - יש אינטרסנטים הרוכבים על הגל - אבל המחאה הזאת מוצדקת .. זה כלל ההרגשה שלוחצים אותך לקרקע ללא אור בקצה .

ראה איך נלחמתה עם חברות התקשורת המוציאות מאיתנו את המיץ , בתנאים מבלבלים, ותמיד מכניסות לנו קטנות .

ראה את התנהלות חברות הרכבים בטיפול ובאחריות על הרכבים שלנו ..

כאילו הכל מותר על האזרח ..

ומצוקת הדיור היא אמיתית - אין דיור ברמת מחיר סבירה , אנשים מאבדים תקווה .- וזה גרוע .

אז יש הקופצים מעל הפופיק , ויש מחושבים , בסוף כל אחד חי את חייו , ומשלם על ההצלחות והכשלונות .

אבל דבר בסיסי , דירה , סל מוצרים בסיסי הוגן , אמינות של חברות גדולות הנכנסות לנו לכיס ,

בעלי הון החיים כמו גבירים ממשכורות מנופחות ללא הצדקה - וכאשר יש להם קשיים , הפנסיה של אזרחי המדינה תשלם .

או המדינה תערוב להם - די , איזה מסר משדרים לציבור האזרחים .

מתי תשובה עשה מילואים , או הבן שלו , או דנקנר .. או אחר , ( ואולי כן , אז בטוח הוא היה מרגיש מה חושבים עליו באמת בשטח )

אם כן ספר לי ,,

לי יש ואני מנוהל טוב , אבל אני גם רואה את המצב האמיתי , וזה לא נראה טוב ..

ראה דיונים קודמים .

E- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=325730&highlight=%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%9D - תשובה 21

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334564&page=2&highlight=%D7%AA%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%AA

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כשמנסים לרתך ביחד 200 מחאות שונות עם קשר מאוד רופף ביניהן ברור שזה נעשה על מנת להפיל את הראש.

אתם שואלים את עצמכם למה לא עושים את ההפגנות בככר רבין ?

יש לי תשובה בשבילכם : ברחבת מוזיאון ישראל ניתן להכיל כ5000-5500 איש

בככר רבין אפשר להכיל כ110 אלף איש.

אם תביא את האלפים הבודדים הללו לככר רבין זה יראה מגוחך.

ברחבת מוזיאון ישראל זה יראה כמו המון זועם .\

יש כאן אינטרסים מובהקים , בין היתר של בעלי ההון ששולטים בתקשורת, יש כאן יועצי תקשורת, אנשי יחסי ציבור, המחאה הזו מתוכננת היטב, ממומנת היטב, מכוונת היטב.

כל השאר ,אנשים טובים כמו בגירה (למרות שהוא שייך לשמאל הרדיקלי) , נגררים ולא יודעים שמשתמשים בהם ככלי במשחק שהרבה יותר גדול מאיך שהוא נראה.

כיכר רבין בשיפוצים.

מיקום המחאה המקורי היה אמור להיות שם אבל הועבר.

אתה יודע מה, אתה מתחיל לשכנע אותי.

יש כאן כוחות רשע ופשע שזוממים להוריד מחירים ולהוריד את העול מידי מעמד הביניים!

לא לא לא ניתן!!!

אנחנו רוצים יותר מיסים! פחות קרדיט והלוואות! פחות אופציות להתקדם! ולהוריד את שכר המינימום!

ואם אפשר גם להעלות את מחירי הדלק! הכל בשביל שהם לא ינצחו! שלא יהיה לנו קצת אוויר לנשימה!

יאללה ולחשוב שהם כמעט עבדו עלי ותמכתי בהם.

פורסם
אני גר לא רחוק מהמכללה למנהל בראשל"צ, ואני מזמין את כולכם לראות את החניון של הסטודנטים מעוטי היכולת שכורעים תחת הנטל הבלתי נסבל..

הנה יצא המרצע מן השק. לקחת מכללה אחת, במקרה אחת מהמכללות היקרות באזור המרכז, ועל הסטודנטים שלה בנית תילי תילים של תאוריות הכוללות את כל הסטודנטים בכל רחבי הארץ. המכללה הזאת היא אחת מהיקרות בארץ, אם לא היקרה שבהן. תואר במכללה הזאת עולה בסביבות ה-100 אלף ש"ח, לפני הוצאות על דיור ותחבורה. מטבע הדברים, הרבה מאלו שמגיעים ללמוד במקום הזה שייכים למשפחות אמידות יחסית וממש לא מייצגים את הסטודנט הממוצע. אבל למרות הכל, יש שם מספיק סטודנטים שהחלום שלהם היה ללמוד מנהל עסקים או ראיית חשבון או השד יודע מה, אבל האוניברסיטאות לא קיבלו אותם והם נאלצו להגיע לשם. אותם סטודנטים, ולפחות אחד מהם אני מכיר היכרות אישית, קורעים את התחת בעבודה 7 ימים בשבוע ומלווים עשרות אלפי שקלים כדי לסיים את התואר שלהם. כן, הם קורעים תחת הנטל גם אם הם מגיעים למכללה במכונית מודל 2001 שקיבלו מאבא שלהם, כי מהבית למכללה הם צריכים לנסוע בשלושה אוטובוסים.

אז יש לי חדשות לכולם - גם הממשלה הבאה, וזה כלל לא חשוב מי ירכיב אותה, תמשיך את הקו הכלכלי של הממשלה הנוכחית.

לאף אחד אין עיניין לחזור לימי מאפ"י וההסתדרות המשוקצת.

אני לא מסכים איתך. לכל דבר יש גבול, ולאחר שנים ארוכות של שחיקה מתמדת במעמדו של מעמד הביינים נדמה שהגענו לגבול הזה. אני לא יודע אם זה יקרה בבחירות הבאות, באלו שאחריהן או בעוד 10 סיבובים כאלו אבל יש לי חדשות בשבילך - זה לא ימשך לעד. קח כדוגמא קיצונית את מה שקרה כשלמצרים או ללובים נמאס שרודים בהם, אפילו במטריקס (אם ראית את הסרט) הבינו שבן אדם צריך שיהיה לו קצת טוב אם רוצים שיהיה יצרני.

בסופו של דבר יקרו כאן אחד משני דברים - או שהממשלה תתחיל לעבוד בשביל האנשים שמפרנסים את המדינה הזאת, או שהאנשים שמפרנסים את המדינה הזאת ילכו לפרנס מדינה אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במחאה הזאת יש המון דברים צודקים ששווה להפגין למענם, אבל העיניין הופך לבדיחה לפעמים:

דוגמה שזכורה לי טוב - מפגינים צועדים עם שלטים של "מדינת רווחה" ובאותו הזמן דורשים הורדת מיסים.

כדי להיות מדינת רווחה צריך הכנסה גבוהה ממסים (תסתכלו על גובה המיסים במדינות היותר סוציאליות, כדוגמת מדינות סקנדינביה, וזה ללא הוצאות ביטחון מנופחות ועם האוצרות טבע רבים והכנסה יפה מתיירות).

ומי בדיוק ירוויח מהמדינת רווחה הזאת אם לא אותם אנשים שכבר "יונקים" ממעמד הביניים.

יש המון דברים שצריך לשפר במדינה, אבל כל עוד מפגינים ללא רשימת דרישות ברורה וללא מתן פתרונות אפשריים (וריאליים) לא ניתן להשיג דבר (אולי את פירוק הממשלה, אבל למצב הכלכלי זה בטוח לא יועיל)

פורסם

כשמנסים לרתך ביחד 200 מחאות שונות עם קשר מאוד רופף ביניהן ברור שזה נעשה על מנת להפיל את הראש.....

אנשים חיים מעל האפשרויות שלהם, כשהבלון מתפוצץ בפרצוף מתחילים לבכות ותובעים המהמדינה לעזור להם לשמור על רמת החיים לה התרגלו....כל השאר ,אנשים טובים כמו בגירה (למרות שהוא שייך לשמאל הרדיקלי).

1. הפחדים האנאליים של כל הימניים ההזויים שמתים מפחד לאבן את השלטון גורמים להם לבגוד באומה שלמה ולבקר מחאה שאפילו השלטון הימני היום אומר בפה מלא שמדובר במחאה לגיטימית.

אז חברה, להתחיל להרגע, הממשלה לא יכולה ליפול בלי שלפני זה הקואליציה מתפרקת ואת זה אף אחד כרגע לא יכול לגרום אז צאו מהפרנויות שלכם הממשלה הזאת תשאר פה עוד לא מעט זמן ותרתמו למחאה שכל אדם שמוחו בקודקודו מבין שהיא סופר דופר מוצדקת.

2. אם ילד בן 29 קונה פורשה או פרארי בכסף שבכלל אין לו זה בכלל לא העניין ואני לא מבין איך זה בכלל רלוונטי למחאה המאוד צודקת של אותו ילד על הבלו על הדלק ועל המיסים על רכבים. לא ראיתי מישהוא שהפגין במחאה הזאת על זה שהממשלה צריכה לקנות לו פרארי, כן ראיתי מחאה נכונה ורלוונטית שרק יהודה איש קריות (בלי שום קשר לשיוך פוליטי) שכמותכם יכולים לבקר אותה!

3.רדיקלי? :shock: לא רק שזה בכלל לא נכון, זה נסיון עלוב ופטאתי לבטל את דעותיי (המאוד לגיטימיות) ע"י כינויי גנאי ונסיון לשוות לי ציביון שמחוץ למיין סטרים, כאילו אני איזה עוכר ישראל. בעצם , על מה אני מתפלא, כ"כ אופייני..הם היפים, מעשני סמים ואני שמאל רדיקלי. כ"כ שקוף, כ"כ אופייני, כ"כ פטאתי.

4. נפגש אחרי ההפגנה היום ונראה למה אתה קורא "אלפים בודדים", למרות שההפגנה מתפזרת השבוע על 9 מוקדים, אני עדיין מאמין שההפגנה בת"א הולכת להיות מרשימה מאוד.

כולם מוזמנים... שמאלנים, ימניים, אנשי כך, חרדים, כיפות סרוגות ובועלי נידה, כי בניגוד לפרופגנדה בשקל, כולנו ביחד בסיפור הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גאה להיות הזוי!

גאה להיות בשמאל!

לעולם, לעולם, לעולם, בכל תחום שלא יהיה, לא אהיה ראדיקאלי, אני יותר מידי מפחד מאנשים קיצוניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה אליכם אנשי השמאל (מתון, הזוי, בזוי, ראדיקאלי, וואטאבר...).

במקרה ותצליחו לממש את תכניתכם ותעקרו את מאות אלפי היהודים מיהודה ושומרון, איפה לעזאזל הם יגורו? פעולה כזו יכולה רק להחריף את בעיות הנדל"ן ולהזניק מחירים לירח. איך זה מסתדר עם המחאה?

למה שלא תתחילו בפינוי הפליטים והעובדים הזרים, תחזירו אותם למדינותיהם ותפנו מאות או אלפי דירות בדרום תל אביב. דווקא פעולה כזו יכולה לצנן את שוק הנדל"ן.

פורסם

שמע אני לא איש שמאל. אבל מה הקשר למחאה הזאת?

ד"א - פליטים אי אפשר להעיף - יש להם מעמד חוקי. גם עובדים זרים לא.

אבל - כל מי שאינו פליט (הרוב אינם - אלא מסתננים לא חוקיים) - אפשר להעיף.

אני חושב שאתה צודק - ואפשר לנקות קצת את דרום תל אביב מכל מי שאין לו זכות חוקית לחיות כאן ולהוסיף המון דירות לשוק.

פורסם

מה רע ברגולציה על מחירי מוצרי החלב, סלולר ?

ברור שצריך רגולציה על חלק מהמוצרים \ שירותים שמחירם הנוכחי מוגזם כתוצאה מכשל שוק. הבעיה היא שהפוליטיקאים מפחדים לריב יותר מדי עם הטייקונים. כחלון שר התקשורת עשה רבות למענינו אבל מתברר שרוב העשיה יכלה להתבצע בהחלטה שלו ובמקום זה הוא הלך לכנסת וקיבל אישור. הוא זהיר ולא רוצה להסתבך יותר מדי. כחלון היה יכול לעשות עוד (בהחלטה שלו וללא צורך באישור הכנסת) אבל מסיבות שלו לא רואים התקדמות בנושא.

שמעתי על תיאורית קונספירציה שמחאת הקוטג' היא תוצר של יחצ"ני הסלולר, וזה הצליח להם. ממצב שההגזמה במחירי הסלולר הופיעה כל יום בתקשורת עברנו למלחמה ביצרני\ ספקי הקוטג' וברוני הסלולר יצאו מהכותרות. המוזר הוא שההגזמה במחיר הקוטג' היא כמה עשרות שקלים לחודש למשפחה, אבל הבעיה בסלולר היא כמה מאות שקלים לחודש למשפחה.

תזכורת- מי שביטל את הפיקוח על מחיר הקוטג' (נגד המלצת הדרג המקצועי) היה שר האוצר דאז, הירשזון. ניתן רק לנחש מה המניע שלו אבל ידוע איפה הוא נמצא עכשיו.

מה רע בתחרות שיש עכשיו בתחום הטיטולים?

חבל שחלק מהקונים לא ממש מתרגשים וקונים מוצר יקר יותר כך שגם כאשר יש תחרות חפשית היא לא לגמרי אפקטיבית. אנשים קונים בסופר יקר גם אם 200 מ' ממנו פועל סופר זול, אנשים קונים מותג יקר רק כדי להיות "אין" ( למשל קוקה קולה, פפסי, אר.סי קולה) , קונים חבילת כבלים \ לווין גם אם הרבה לא צורכים אותה או צורכים מה שניתן לקבל אחרת. במילים אחרות, אנחנו צרכנים גרועים ואח"כ מאשימים רק את הממשלה.

מה רע אם יבטלו את תאגידי המים?

כוונתך כנראה היא שמחירי המיים יקרים מדי. תאגידי המיים הם דווקא טובים לנו. ראשי עיריות נהגו לקחת את כספי המיים לבזבוזים שלהם ולהשאיר את הצנרת להירקב ללא תחזוקה. התאגידים הם התרופה למכה וכל הכספים ילכו רק למערכת המיים. כמובן צריכים להקטין את מספר התאגידים ולהקטין את כמות המנהלים בעלי המשכורות הגבוהות.

מדוע מחיר המיים עלה כל כך? לא ברור. חלק מההעלאה היא עבור שיפוץ צנרות שהוזנחו בעשורים האחרונים.

מה רע אם לא יעלו את הארנונה (זה קרה היום)?

מה רע להוריד את הבלו על הסולר?

מה רע בלבטל את אגרת הטלויזיה והרדיו?

מה רע עם עוד אלף דברים בסגנון?

למי זה טוב עודף גביה מהציבור של 15 מילארד ש"ח ואף אחד לא רואה בחזרה שקל שחוק מהכסף הזה?

למי זה טוב שהשנה האוצר הולך לגבות גביית יתר אפילו יותר גדולה?

האוצר זה עסק שמנסה למקסם רווחים? אז שיגבה עודפי גביה של 200 מיליארד, למה רק 15?

לפי האוצר אין להם עודפי גביה.

כולם מסכימים לביטול \ הקטנת מיסים אבל אז לא יהיה כסף לחרדים :lol:

לממשלה אין כוח \ רצון להתמודד עם הבזבוזים הענקים ולכן היא גובה כל כך הרבה. הרבה מיליארדים יכולים להיחסך באוניברסיטאות, בתי חולים, מענקים מיותרים למפעלי תעשיה, פרויקטי הנמ"ר והמרכבה, סד"כ הכוחות של צה"ל, הפרטה של שירותי ממשלה מנופחים ובזבזנים (נמלים, רכבת, מנהל מקרקעי, רשות השידור). צריך לדרוש קיצוצים בהכנסות ובהוצאות יחד.

מה שכן אומרים זה "אני עובד כמו חמור ולא גומר את החודש כי הממשלה לא עושה מה שהיא צריכה לעשות!"

שהממשלה תעשה את העבודה שלה, תוודא שקוטג' לא יעלה 11 ש"ח, שמים לא יעלו ב 100%, שארנונה לא תעלה בטירוף, שפירות וירקות לא יעלו ב 200% משנה שעברה, שהחשמל לא יעלה עכשיו ב 20%, שחוק חינוך חינם יהיה באמת חוק חינוך חינם, שאת הדברים שהיא כבר עשתה להם הפרטה, שבאמת תבצע רגולציה אפקטיבית על הזכיינים , שתעשה את הצעדים שממשלה צריכה לעשות כדי להוריד את מחירי הדיור ואז אני, בעזרת הכסף שלי שאני עובד עבורו ומרוויח אותו אוכל להתקיים, לשלם משכנתא ואפילו לחסוך

מחירי הדיור הם תוצאה של המונופול של מנהל מקרקעי יחד עם טמטום ממשלתי "כמקובל". דווקא בנושא הזה ביבי עשה רבות והההפגנות האחרונות גורמות לו לעשיה רעה, שקודם התנגד לה ובצדק.

למנהל יש אין סוף אדמה ליד יבנה, בית שמש, מודיעין, ראש העין ועוד. אם המנהל היה משחרר שם אדמות בכמות גדולה, מחירי הדירות בכל גוש דן היו יורדים חזק. בנושא הזה ביבי בכיוון הנכון אבל לא מספיק.

בסה"כ הממשלות שלנו רעות ולא מתפקדות כהלכה ברוב הנושאים. כך היה וככה יהיה.

הסיכוי שלנו הוא שינוי שיטת הבחירות שיאפשר לראש הממשלה כוח לשלוט ולא כמו היום כשכולם מצפצפים עליו. בינינו, מזל שיש מי שרוצה להיות ראש ממשלה, תפקיד כפוי טובה ומלא עצבים וסבל.

יהודה

• תוכן חדש...