Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שיתנו להם לדבר בדיוק כמו שלא נותנים לדבר לנציגי ההתישבות החקלאית, לנציגי הנוער העובד והלומד, נציגי מר"צ ונציגים אחרים.

מצד שני, צעד בונה אמון לקרוב לבבות ואיחוד כוחות יכול להיות מגניב לתת לדובר מטעם הימין לשאת דברים על המצב החברתי.

מישהוא מהחברה הרציניים, אדם חושב עם ראש על הכתפיים ולא פיגורה מתלהמת, שלא יתנו לדניאלה וויס לשאת נאום! :wink::lol:

אייל, אתה בא? אני בא לאסוף אותך מהבית !

לגבי שפכטל, זה הלך בערך ככה :

"קצף של אמסטל, קצף, של אמסטל, כלבת, כלבת, יודוקוויזלינג, כלבת כלבת, האו, האו, גררררררר, אטרף,אטרף, בולשביקים, הסמרטוט האדום, כלבת, כלבת, אמסטל!":lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

LOL

השלב הבא - מחאה משולבת של נציגי הקונצרן ומחזיקי צרפתיות נגד מחירי החלפים בישראל. אבל אה, שכחתי, גרמניות לא מתקלקלות לעולם...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אבל עדין אני חושב שיש הרבה אזרחים שחיים מעל הפופיק,כלומר מבזבזים יותר ממה שהם מכניסים לבנק.:arrow:

נכון שהכל יקר יחסית וצריך ללכת לקראת האזרחים בהרבה הרבה תחומים,אבל אזרח צריך לחיות פחות או יותר לפי רמת הכנסה שהוא מרוויח.

סתם דוגמא ,לפני שהייתי סטודנט והיה לי עבודה מסודרת עם הכנסה די יפה הייתי יכול להרשות לעצמי לצאת הרבה להחזיק מכונית וליזרוק סתם כסף על כל דבר.

היום כסטודנט ראיתי שאין אפשרות לעבוד בעבודה קבועה שאפשר להרוויח נורמלי, אז הצטמצמתי לפי הרמת הכנסה שלי.

אני גר אצל ההורים ,העמדתי את האוטו לתקופה והתחלתי להשתמש בתחבורה ציבורית .במקום לצאת 4 פעמים בשבוע ולשרוף מלא כסף על בילויים דלק בחורות אני יוצא פעם בחודש עם החבר'ה לשתות ומפנק את עצמי פעם בשנתים לטיול לתאילנד. אתה שם 10000 ש"ח כולל טיסה (אם אתה מזמין טיסה מוקדם) ואתה 21 יום רק מטייל במקומות יפים יוצא למסיבות שהאלכוהול במחיר נורמלי והבחורות לא קלפטע כמו הישראליות יותר זורמות

אני חיי בצימצום אבל אין לי שום מינוס בבנק ותמיד יש לי רזרבה לחירום.

לעומת זאת אני רואה מלא חבר'ה צעירים בגילי (גם סטודנטים:idea:)שחיים כאילו אין מחר,פשוט חיים מהמינוס למינוס .כל אחד משכיר דירה ומחזיק מכונית (ואם אפשר גם כמה שיותר חדשה ),יוצא כמה פעמים בשבוע, קונה בגדים הכי חדשים,לפטופ הכי חדש ואיי פון. אף אחד לא אמר שצריכים לחיות במערה אבל אפשר להיות יותר מחושבים.

יוגב

צודק ב 100% וטענתי זאת כבר מתחילת השרשור.

אבל למה לתכנן נכון את החיים כשאפשר לבוא למדינה בטענות ?

תחילת החיים של מרבית הזוגות הצעירים היא לא קלה, מה גם שהזוגות הצעירים של ימינו כבר לא כל כך צעירים.., אבל על מותרות וגאדג'טים הם לא יוותרו לעולם.

זה כלל לא משנה כמה אנשים יגיעו ל "אם כל ההפגנות", אם אנשים לא ידעו לתכנן נכון את חייהם אף אחד לא יוכל לעזור להם, וזה שורש הבעייה.

אני משתדל תמיד לתרום מניסיוני, ורוב התשובות שאני מקבל די דומות;

שאני יוותר על סמארפון ?!

שלא יהיה לי אינטרנט 100 מגה בבית ?

אי אפשר לחיות בלי אובר דראפט.

חייבים דירת 4 חדרים כדירה ראשונה.

שאנחנו נגור אצל ההורים ?!

ועוד כהנה וכהנה פניני חוכמה, שמעידים שכל דור המשכילים יודע רק את מה שהוא למד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, זה נכון אבל ללא שום קשר להפגנות הנוכחיות. זה לא תשובה להתייקרות מחירים שהיא תוצאה של מדיניות מכוונת. אי אפשר לייקר (או לקיים מבנה משק שמעודד את ההתייקרויות האלו) ואז לגלגל עיניים ולהגיד "אז תצטמצמו". זה לא עובד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חן, די כבר עם החפירה הזאת על "בשבחי הסגפנות".

1. חלק לא קטן מהמיסים והמכסים בארץ הם שערורייתיים ועל זה אין אף מאניק שיעיז להגיד שזה לא נכון!

2. השוק המסחרי לא תחרותי וכמעט בכל ענף יש תופעות של קרטליזציה וגם על זה אין מאניק אחד שיעיז להגיד שזה לא נכון!

3. המדינה על שלל ממשלותיה לא עשתה כלום לבקרת מחירי הדיור מאז תחילת שנות ה 90 (תקופת העליה הגדולה מרוסיה) ולדאגה שתהיה בניה יעודית לזוגות צעירים ומעוטי יכולת.

אז אנשים מפגינים בכדי שהממשלה תתחיל לעשות משהוא בנידון אז אתה ממשיך לחפור על למי יש סמארט-פון ומי יושב בבית קפה וכמה הוא משאיר טיפ?

כמאמר המשורר, מה תחת לקדחת?

פורסם
25K למשפחה שיודעת להתנהל נכון הוא סכום מכובד לכל הדעות.

אבל כשחיים בהפקרות כלכלית, וזה מה שקרה לעשרות אלפי בתי אב בישראל בשנים האחרונות, גם זה לא יכול להספיק.

השנים הראשונות של כל זוג צעיר שלא מקבל סיוע מאסיבי מההורים אינן קלות, וצריך לוותר על לא מעט מותרות, ואף אחד לא יכול לצפות מהמדינה שתממן לו טלפון סלולארי, כבלים או אינטרנט 100 מגה.

אני עברתי 8 שנים קשות כלכלית, ולא הקמתי מאהל ולא באתי בדרישות ותביעות מהמדינה, ועוד עשיתי 40 יום בשנה מילואים בגדוד תותחנים.

תמיד בשנות העבודה הראשונות השכר נמוך ולוקח זמן להתקדם בעבודה, וככה זה בכל העולם.

חן, אני מכיר הרבה מאוד סטודנטים, אף אחד לא קופץ מעל הפופיק. אף אחד לא מגיע ממשפחה עשירה (כולם ממשפחות מבוססות כלכלית, חלקן יותר חלקן פחות) ולכולם ההורים עזרו בשנים הראשונות ללימודים. אני לא מבין את קנה המידה שלך, כל מי שיש לו אייפון או כבלים קופץ מעל הפופיק ? להגיד שכל הסטודנטים וזוגות צעירים מתנהלים לא נכון זה טיפה להכליל.

אתה נצמד כל הזמן לאייפון, כבלים, אינטרנט. אינטרנט 1.5 היום עולה 50 שקל, אייפון עוד 150 שקל, ביחד 200 שקל. יופי, אז מי שמוציא 200 שקל בחודש לא מתנהל נכון ? מה בדיוק אנחנו צריכים לעשות ?

ד"א, בלי אינטרנט אי אפשר לסיים היום תואר ולא להתחיל, תכניס את זה להוצאה מוכרת תואר :)

איזה אוכלוסיות כן מתנהלות נכון ? החרדים ?

אבא שלי עבד מגיל 17, אבל הדבר האחרון שהוא רוצה בשבילי זה שאלך בדרך שלו (למרות שאני מעריץ את הידע והמקצועיות שלו), היום החיים והעולם הם אחרים לגמרי.

חבר מאוד טוב שלי הוא מכונאי רכב, הוא קורע את התחת יום יום, יש לו שני ילדים והוא חי בצניעות (אבל בהרבה שמחה, ויש לו גם אינטרנט, גם מחשב וגם LCD), הוא לא חושב אפילו על רבע דירה. אתה חושב שאם לא היה לו LCD או אינטרנט הוא כן היה חושב על דירה ? לא, הוא לא חושב על דירה כי עגלת קניות בסופר עולה לו 1200 שקל, כי הדלק שוחט, כי קשה ! בדיוק אתמול דיברנו על זה.

נכון, יש הרבה משפחות והרבה אנשים שלא מתנהלים נכון, זה לא סיבה להגיד שכל המאבק הזה, לחיים קצת יותר קלים, קצת יותר נורמליים, לא מוצדק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

צודק באגירה.

עצם העובדה שגן לילד עולה יותר מפי 2 מאוניברסיטה ולא מוכר במס זה שערוריה.

עצם העובדה שרכב לבעל עסק לא מוכר במס זה שערוריה.

עצם העובדה אגרת רכב שנתית נקבעת לפי "קבוצת רישוי", גם אם הרכב שלך בן 16 שנה זה שערוריה.

עצם העובדה שאתה משלם מס רכישה על דירה זה שערוריה.

ויש עוד טונות של דוגמאות כאלה.

מעבר לזה, המעמד הבינוני הוא נהנתן, עם זה אני מסכים. אבל צריך להבין שזה גם מה שמניע אותו בחיים, זה מה שעושה לו את זה.

אם המעמד הבינוני לא יוכל לקנות דירה תוך 30 שנות עבדות, ליסוע פעם בשנה לחול, לא יאכל פעם בחודש במסעדה ולא ייקנה לו פה ושם גאדג'ט לא יהיה לו דרייב לעבוד קשה ולהניע את הכלכלה כאן. אם תיקח ממנו את זה לא יישאר לו כלום.

המעמד הבינוני הוא דיי פראייר, ניתן לקנות אותו בזול מאוד יחסית והוא ימשיך לשרת את האלפיון העליון ולהניע את הכלכלה אם רק תיתן לו פה ושם סוכריות קטנות.

אבל אם תיקח לו את אותן סוכריות מה כבר יישאר ? זה לא אנשים שמאמינים בדת בדר"כ, זה לא אנשי רוח או אומנות שיש להם דרייב מאוד ספציפי בחיים, אלו אנשים שהמאבק לשרוד נמצא כבר מאחוריהם, שהדבר שמניע אותם הם רגעים קטנים של בורגנות.

לקחת להם את זה, הם יהיו מתוסכלים ויצאו לרחובות.

וזה בדיוק מה שקרה כאן לאחרונה, סחטו את הפרי קצת יותר מדי, לקחו מהם יותר ממה שהיו צריכים, לא נישאר להם כסף לאותם דברים קטנים שנותנים לו את הדרייב.

פורסם
לא מאמין שיתנו להם לדבר בדיוק כמו שלא נותנים לדבר לנציגי ההתישבות החקלאית, לנציגי הנוער העובד והלומד, נציגי מר"צ ונציגים אחרים.

מצד שני, צעד בונה אמון לקרוב לבבות ואיחוד כוחות יכול להיות מגניב לתת לדובר מטעם הימין לשאת דברים על המצב החברתי.

מישהוא מהחברה הרציניים, אדם חושב עם ראש על הכתפיים ולא פיגורה מתלהמת, שלא יתנו לדניאלה וויס לשאת נאום! :wink::lol:

אייל, אתה בא? אני בא לאסוף אותך מהבית !

לגבי שפכטל, זה הלך בערך ככה :

"קצף של אמסטל, קצף, של אמסטל, כלבת, כלבת, יודוקוויזלינג, כלבת כלבת, האו, האו, גררררררר, אטרף,אטרף, בולשביקים, הסמרטוט האדום, כלבת, כלבת, אמסטל!":lol:

אתה לא מדייק.

יש מוטיב "השרץ ממר"צ" שהוא לא פחות חזק מהסמרטוט האדום.

החוליגנים של רוטשילד / כנופיית רוטשילד / האספסוף של רוטשילד

תוכנית טובה לדעתי,הוא אולי קצת מקצין אבל אני תומך בעמדותיו.

למה כל התוכניות חייבות להיות מובלות ע"י שמאלנים ? פעם אחת בשבוע שיאמרו את האמת בתקשורת לא יקרה כלום.

אגב מה דעתך על הדרישה החדשה של לאשר את שוד אדמות המדינה בדרום הארץ ע"י כנופיות הבדואים ולהכיר בכפרים הלא חוקיים שלהם בנגב. האם אתה תומך בביזה של אדמות מדינה ע"י הבדואים ככל העולה על רוחם?

האם גם זה קשור למצוקת הדיור ולמעמד הבינוני?

האם לא עולה כאן ריח של יד מכוונת כלשהי?

בקשר להפגנות, אתה מוזמן לעבור אצלי בחזור לספר לי איך היה ומה מספר המפגינים האמיתי (לא זה שמפורסם בתקשורת) , צפויים לקפוץ אליי כמה חבר'ה מהדור הישן של CF לפרלמנט השבועי של מוצ"ש :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

הנה בא מישהוא שאתה אמור להתייחס לדעתו ברצינות ואומר לך, לא היפים, לא בומבמלה, ולא סושי! לא צפונבונים, לא נרגילות ולא גוינטים אלא מחאה לגיטימית וטובה!

ברוך מרזל על מאהל רוטשילד.:

נתניהו ושריו עוד מנסים להשלות את עצמם שזו מחאת השמאל העשיר והשבע. יש לי חדשות רעות עבורם. לא כל יושבי האוהלים ברוטשילד הם "אנשי שמאל שמעשנים נרגילות ואוכלים סושי". פגשתי שם רבים וטובים - חלקם אנשי ימין, גם כאלה שהצביעו לנתניהו, אך גם הם מבינים שככה אי אפשר להמשיך, שחייבים לשנות, שחייבים לצעוק כי אכפת לכולנו מהארץ הזאת.

אם הוא מצליח להתעלות מעל לפרופגנדה בגרוש מטעם לשכת רוה"מ, יש מקום שגם אתה תקלוט שהוליכו אותך שולל בכדי לזרוע בניינו פילוג.

פורסם

אני מחכה לתשובתך לגבי שאלתי על הבדואים.

האם אתה יודע שאתה הולך להפגין במוצ"ש בעד שוד אדמות מדינה ע"י כנופיות הבדואים שזו אחת הדרישות שלכם?

ברוך מרזל הוא פסיכופט, זה לא קשור לעניין.

מי שקורא להפלת ראש הממשלה הוא זה שמפלג ידידי היקר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אמרתי לכם שבוע שעבר שההפגנה בשבת עומדת להיות מפגן כח מרשים וכך היה, שבת הזאת יש כבר ליחשושים על רבע מליון!

אז קדימה חברה, כל מי שתומך אבל נשאר בבית כי "לא בזין, עזוב'תי באמ'שך, סושי, נרגילות ועוד שלל סיבות רלוונטיות ותירוצים הזויים" יאללה, תזיזו את הישבן ובואו להשפיע!

המצוקה והמחאה היא אמיתית, אבל הדרישות של אוהלי רוטשילד הם נזק נטו. למה לבוא להפגין למען דרישות דב חנין ?

יהודה

פורסם
צודק באגירה.

עצם העובדה שגן לילד עולה יותר מפי 2 מאוניברסיטה ולא מוכר במס זה שערוריה.

עצם העובדה שרכב לבעל עסק לא מוכר במס זה שערוריה.

עצם העובדה אגרת רכב שנתית נקבעת לפי "קבוצת רישוי", גם אם הרכב שלך בן 16 שנה זה שערוריה.

עצם העובדה שאתה משלם מס רכישה על דירה זה שערוריה.

ויש עוד טונות של דוגמאות כאלה.

מעבר לזה, המעמד הבינוני הוא נהנתן, עם זה אני מסכים. אבל צריך להבין שזה גם מה שמניע אותו בחיים, זה מה שעושה לו את זה.

אם המעמד הבינוני לא יוכל לקנות דירה תוך 30 שנות עבדות, ליסוע פעם בשנה לחול, לא יאכל פעם בחודש במסעדה ולא ייקנה לו פה ושם גאדג'ט לא יהיה לו דרייב לעבוד קשה ולהניע את הכלכלה כאן. אם תיקח ממנו את זה לא יישאר לו כלום.

המעמד הבינוני הוא דיי פראייר, ניתן לקנות אותו בזול מאוד יחסית והוא ימשיך לשרת את האלפיון העליון ולהניע את הכלכלה אם רק תיתן לו פה ושם סוכריות קטנות.

אבל אם תיקח לו את אותן סוכריות מה כבר יישאר ? זה לא אנשים שמאמינים בדת בדר"כ, זה לא אנשי רוח או אומנות שיש להם דרייב מאוד ספציפי בחיים, אלו אנשים שהמאבק לשרוד נמצא כבר מאחוריהם, שהדבר שמניע אותם הם רגעים קטנים של בורגנות.

לקחת להם את זה, הם יהיו מתוסכלים ויצאו לרחובות.

וזה בדיוק מה שקרה כאן לאחרונה, סחטו את הפרי קצת יותר מדי, לקחו מהם יותר ממה שהיו צריכים, לא נישאר להם כסף לאותם דברים קטנים שנותנים לו את הדרייב.

יפה אמרת.

בתור אחד שלומד באוניברסיטה ובקרוב הולך לשלם על גן המשפט הראשון שלך עוקץ מכל הכיוונים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
חן, די כבר עם החפירה הזאת על "בשבחי הסגפנות".

1. חלק לא קטן מהמיסים והמכסים בארץ הם שערורייתיים ועל זה אין אף מאניק שיעיז להגיד שזה לא נכון!

2. השוק המסחרי לא תחרותי וכמעט בכל ענף יש תופעות של קרטליזציה וגם על זה אין מאניק אחד שיעיז להגיד שזה לא נכון!

3. המדינה על שלל ממשלותיה לא עשתה כלום לבקרת מחירי הדיור מאז תחילת שנות ה 90 (תקופת העליה הגדולה מרוסיה) ולדאגה שתהיה בניה יעודית לזוגות צעירים ומעוטי יכולת.

אז אנשים מפגינים בכדי שהממשלה תתחיל לעשות משהוא בנידון אז אתה ממשיך לחפור על למי יש סמארט-פון ומי יושב בבית קפה וכמה הוא משאיר טיפ?

כמאמר המשורר, מה תחת לקדחת?

1. אין מה לעשות, ישראל מדינה קטנה עם הוצאות גדולות, ואין מהיכן לממן אותן, למעט מיסים.

ןתתפלא, גם באירופה משלמים מיסים.

2. מסכים, וזה לא באשמת אף ממשלה.

השוק הישראלי לא מספיק תחרותי, בעיקר בשל גודלו ובשל היעדר תחרות מספקת, עם כל הכבוד אנחנו עוד לא ארה"ב.

3. ממשלות ישראל נתנו לכוחות השוק לעשות את שלהם, וברגע שהביקוש עלה על ההיצע, בצירוף ריבית נמוכה ומינוף נמוך, גרמו למחירי הדירות לעלות ללא פרופורציה.

בתקופה האחרונה התאזנו מחירי הדירות גם ללא התערבות ממשלתית - כידוע, אין שום דבר בעולם שעולה ללא סוף.

הממשלה לא יכולה לעשות הרבה בנדון - כל פתרון פופוליסטי עולה המון כסף שאין, ומה שנקבל היום יעלה לנו מחר בריבית דריבית.

זה לא אומר שאין מה לעשות, ואני מסכים בהחלט שמעמד הביניים נשחק, אבל המצב רחוק מאד ממה שמארגני המחאה דה-לה שמעטס מנסים להציג.

עם ישראל צורך יפה וחי ברמת חיים גבוהה בהחלט, ומידי חודש נשברים שיאים במכירת מכוניות חדשות, כמו גם בטיסות לחו"ל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ברוך מרזל הוא פסיכופט, זה לא קשור לעניין.

מי שקורא להפלת ראש הממשלה הוא זה שמפלג ידידי היקר.

חייב לומר שבתוכנית ברשת ב' (של ירון אנוש, בימי שישי.. בין 16:00 ל18:00) ברוך רואיין, (דיבר כמה פעמים על פרשת השבוע) מסתבר שהוא עומד לסיים, או שכבר סיים דוקטורט בפיזיקה. לא ידעתי את זה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

החלק המדאיג הוא מדוע אתה מאזין לרשת ב' בימי שישי בשעות האלו כאשר אתה מתחת לגיל 75 :)

בקשר לאוניברסיטה: חייבים לומר שהמדינה מסבסדת את שכר הלימוד לאוניברסיטאות וחלק מהמכללות המובילות ,

כך שבמקום שכ"ל של 25-30K לשנת לימוד, משולם בפועל כ10-11K.

[או בתואר שני 12-13K]

הנושא של גנים לילדים הוא נושא שמאוד כואב לחברים רבים שלי, אדם עם שני ילדים יכול להוציא כ4-5K נטו בחודש רק על גנים.

עם זאת, אי אפשר באותה רשימה לרשום את הסוגיה הצודקת הזו יחד עם סוגיות כמו עידוד שוד אדמות ע"י הבדואים וסוגיות נוספות.

טוב שהם לא דורשים לתת את ראשון לציון לפלסתינאים (סתם זרקתי עיר). :)

אני חושב שהממשלה הבינה את מצוקת הציבור וקיבלה אור ירוק לפעול על מנת לקדם רפורמות ושינויים בחלק ניכר של הנקודות הבעייתיות, הגיע הזמן לסגור את פסטיבל בומבמלה, לקפל את האוהלים, לארוז את הג'ויינטים והגיטרות, לרדת להמשיך להתבטל בסיני ולתת לממשלה כמה חודשים לעבוד, לראות אם דברים מתחילים להתגלגל. לא יהיה טוב, מורידים את האוהל מהבויידעם וחוזרים.

אני מבין שבקטע חברתי זה אחלה , חיים בקומונה,גם ככה לא עובדים אז במקום לרדת לסיני יושבים באמצע תל אביב, מלא כוסיות, אלכוהול, גיטרות, הופעות חינם , במוצ"ש פול מון פארטי ברחבת המוזיאון אבל יאללה תתקדמו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...