Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
*****בכל מקרה, אני נכנס לקטנוניות של המספרים כי זו שיחת היום.

בקשר לפרזיטים, אם מטפלים בפרזיטים אז לטפל בערבים לא פחות מהחרדים שלא לדבר על הבדואים.

לא יתכן שבדואים עם 7 נשים ו30 ילדים יוכל לחיות מקבצאות של 30 ילדים, לא לעבוד יום בחייו ועוד להשתלט על אדמות מדינה בנגב. אין כזה תרחיש !

*

מסכים לגבי אי רלוונטיות המספרים, מספיק להבין שיש פה תנועה שהוציאה מספר אדיר של אזרחים לרחוב. לגבי שי ודרור ודומיהם, אתה חייב להבין שיש הרבה בעלי אינטרס סביב המחאה הזו, וכל אחד רוצה למשוך לכיוון שלו.

אני לא חושב שאם ביבי ייפול היום יהיה שינוי מהותי. אין היום בשלטון פיגורה אמיצה מספיק כדי לגרום לשינוי שיבטיח שישראל תתקיים כמדינה דמוקרטית ליברלית בשלושים שנה הבאות.

זהו לא דיון פוליטי, יש עובדות שעליהן אין עוררין שפשוט מתעלמים מהן לטובת שיקולי טווח קצר (שהולך ומתקצר אגב).

בהקשר הזה, "פרזיטים" היא מילה שמעוררת רגשות עזים ומסיטה את הדיון מהבעיות האמיתיות, גם אם קל להשתמש בה (ואני חוטא בזה בשיחות פרטיות). הבעיה היא לא החרדים ולא הערבים, אלא ממשלות ישראל החל מבן גוריון שמעולם לא התייחסו אליהם מתוך ראיית הטווח הארוך.

אין לי דבר וחצי דבר נגד אזרחים חרדים וערבים, יש לי הרבה נגד מי שמאפשר להם לא לקחת חלק בנטל ורק לנצל את המערכת לצרכיהם. כיום הבעיה חמורה פי כמה מכיוון שעם ההרכב הדמוגרפי של אזרחי ישראל אי אפשר להתווכח - בעוד 20 שנה לא יהיה רוב ציוני בקרב הזכאים לבחור במדינת ישראל.

שוב, זו לא טענה פוליטית כי אם עובדה במציאות, ואין נתון מוכח אחד שסותר את זה. מי שמתעלם מזה טומן ראשו בחול, ראה את המשמיצים של פרופ' ארנון סופר ושל פרופ' דן בן דוד.

ברגע שאנחנו מתייגים את הדיון כדיון פוליטי אנחנו חוטאים לעצמנו ולדור הבא.

* יש כזה תרחיש, והוא נקרא "המציאות העכשווית".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Deutschland, Deutschland über alles,

Über alles in der Welt,

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אייל, פיספסת אותי ל-ח-ל-ו-ט-י-ן !!! :lol:

האסוציאציה הזאת עולה אצלי כי זה מה ששוכב אצלי במגירה:

German%20passport.jpg

למען גילוי נאות, לא אני צילמתי ובד"כ הפרנצ מניקור שלי נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב!:wink:

פורסם

מזכיר לי את הפרק האחרון של רמזור.

(זהירות, ציניות לפניך) הפרק שלא בוטל בגלל איזו מחאה קטנה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
רוצה להתחתן איתי? :inlove:

תגיד את האמת, זה הפספורט או הפרנצ מניקור שעושה לך את זה? :lol:

פורסם

בוא נגיד ככה, בשביל האחד אני מוכן לקבל את השני...

:inlove:

בנימה רצינית, שמעתי היום מעוד קולגה שלוקח את אשתו ונוסע לקנדה לראיון עם קצין הגירה. מה יהיה הסוף?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אייל ושפטל ישארו פה לבד עם כל הערבים הבדואים והדוסים וינעימו אחד לשני את הזמן בשיחות על השרץ ממרץ ועל הסמרטוט האדום!:lol:

פורסם

הבעיה היא שלא רק אייל ושפטל ישארו עם הערבים והחרדים, ישארו איתם גם הורינו הקשישים וכל מי שלא הצליח לברוח בזמן...

Winston S. Churchill -

פורסם
אייל, פיספסת אותי ל-ח-ל-ו-ט-י-ן !!! :lol:

האסוציאציה הזאת עולה אצלי כי זה מה ששוכב אצלי במגירה:

German%20passport.jpg

למען גילוי נאות, לא אני צילמתי ובד"כ הפרנצ מניקור שלי נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב!:wink:

נאצים נאצים אבל אתה תרוץ לחיקם אם יהיה צורך :)

אני יכול להוציא דרכון אם אני רוצה, אבל זה לא מעניין אותי. [משפחה ניצולת שואה]

כנראה שלא למדת את הלקח של המשפחה שלך - לא להירדם בשמירה...

מזכיר לי את הפרק האחרון של רמזור.

(זהירות, ציניות לפניך) הפרק שלא בוטל בגלל איזו מחאה קטנה!

חזק היה הפרק של רמזור, במיוחד האמא התימניה של איצקו :D

כוסומו המחאה הזו, למה על רמזור ? שיעשו את זה על יום שגם ככה אין מה לראות כמו שאר הימים בשבוע בערך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבעיה היא שלא רק אייל ושפטל ישארו עם הערבים והחרדים, ישארו איתם גם הורינו הקשישים וכל מי שלא הצליח לברוח בזמן...

זוכרים את הספק בדיחה שרצה כאן בתחילת שנות ה 70' - מי ישאר אחרון לכבות את האור בנתב"ג ?

מסתבר שכבר עשרות בשנים מהלכים עלינו אימים עם הרעיון של הגירה המונית, ותרחיש האימים ממש לא יתקיים.

מי שחושב שבקנדה, ארה"ב או אירופה שטרות הכסף תגלגלים על המדרכה וכל שנדרש הוא רק להתכופף, טועה טעות מרה.

יש הבדל עצום בין לראות את המצב כתייר לבין לחיות באותה מדינה, וזה מחברים שחיים באירופה, ולא ביוון או ספרד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...