Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

300 אלף, מאדר פאקר, שלוש מאות אלף!!!

300-sparta.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 560
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה בדיוק זה הרגיש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא המצאתי את זה . זה הוצג ברשימת הדרישות הרשמית של חבריך מארגני המחאה השמאלנית.

סליחה. החברתית.

בקשר לבדואים אני אגיד כמה מלים ואסיים בזה.

1. בדואים=נוודים.

2. מקימים להם שם עיר מפוארת אבל לא בא להם, הם רוצים לגור איפה שבא להם בסגנון ימי הביניים. תאמינו לי , היו צריכים לזרוק אותם לסיני , רק משליטים טרור, פשע ואימה בכל איזור הדרום.

באופן כללי :

נמאס כבר לראות 100 אלף משועממים שמעבירים עוד מוצ"ש ביחד. תתקדמו .

(התקשורת כמובן מנפחת את המספרים אבל לא מתרגשים מזה, בפוסטים באתרי שמאל מרכזיים מדברים על חצי מליון, לא אתפלא אם ב"הארץ" ירשמו 13 מליון למרות שבמדינה יש "קצת" פחות מזה :))

אני מחר יוצא למחאה על כך שבוטל הפרק של רמזור, זה כבר ממש מקומם :)

לא נותר לי אלא לרחם עליך בגלל הבורות והאטימות שלך.

בנתניה אין בדואים ואני יותר מפחד להסתובב שם מאשר ברהט.

דבר פעם עם הבדואים לפני שאתה קובע עובדות. באותה המידה אפשר להגיד גם שהיהודים הם עם גלותי אז לא צריך את מדינת ישראל. עובדה שהרוב המכריע של היהודים חיים בגולה ואלה שלא חיים שם היו מתים לחיות שם.

לגבי ההפגנה, הגיע הזמן שתלמד לספור. ההערכות הכי פסימיות מדברות על יותר מכפול ממה שאתה טוען. אתה גם יכול לצעוק עד מחר שהם משועממים אבל זה העם, הממשלה עובדת אצל העם (לפחות בתיאוריה) וזה העם שימנה את הממשלה הבאה אז אתה יכול להמשיך לנבוח עד מחר אבל תתכונן לממשלה סוציאליסטית (ואני באמת לא יודע אם זה יהיה יותר טוב או פחות טוב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אירוני לראות באותו דף דיון על אנשים שלא גומרים את החודש וזעקות למצוקות דיור כאשר כמה שורות מתחת יש לפחות שני דיונים על SGS2 ואינספור דיונים על אייפונים שכ"א עולה 3K לפחות. :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מה אירוני בזה?

אנשים ממעמד הביניים צריכים להיות מסוגלים לגור בדירת 4 חדרים, להחזיק רכב סביר, לגדל זוג ילדים וגם לשלם 100 ש"ח בחודש עבור צעצוע בשילם (ואם הם מהמהעמד הבינוני גבוה הם צריכים להיות מסוגלים לגדל בנוסף גם חתול בלי לקרוס כלכלית).

פורסם
אם אתה חושב שנמאס לראות 100 אלף משועממים וגו', תאר לך כמה נמאס לשמוע את הקשקשת שלך.

100 אלף אעלק!

300 אלף, מאדר פאקר, שלוש מאות אלף.

(לא חו"ח קללה אישית אלא דרך ביטוי שכזאת).

לך עכשיו תילל לירח (או תדבר ללמפה, האפקט זהה) שהמספרים נופחו והיו שם כמה אלפים.:twisted:

תמשיך לחיות ב LALA LAND.

הערכת המשטרה הרשמית היא 150 אלף.

התקשורת נוטה לנפח, זה הגיע למצב שב23:00 ראיתי דיווחים של "הפגנת החצי מליון" ,עד ש YNET התחיל להוריד והגיע ל300 אלף שזה בדיוק פי 2 מההערכה הרשמית כפי שתמיד קורה מסורתית.

150 אלף שווה בערך 5 מנדטים שיעברו מקדימה לגוש השמאל ככה שזה זניח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה אירוני בזה?

אנשים ממעמד הביניים צריכים להיות מסוגלים לגור בדירת 4 חדרים, להחזיק רכב סביר, לגדל זוג ילדים וגם לשלם 100 ש"ח בחודש עבור צעצוע בשילם (ואם הם מהמהעמד הבינוני גבוה הם צריכים להיות מסוגלים לגדל בנוסף גם חתול בלי לקרוס כלכלית).

בדיוק. זו לא מחאה על צלחת הפול היומית של הפלאח, אלא על מצוקתם של האנשים שמרכיבים את המדינה על כתפיהם, ובאופן אבסולוטי ויחסי הם הנושאים העיקריים בנטל, בעיקר בהשוואה לאוכלוסיות אחרות.

אייל - המספרים כפי שהובאו בערוץ 2 נמדדו על ידי איכון של טלפונים סלולריים בתחנות ממסר באזורי ההפגנות. הערכת המשטרה היא תמיד, בהגדרה, נמוכה מהמציאות. לזה יש מספר סיבות, אחת מהן היא שיטת החישוב (לפי כיסוי שטח) וסיבה נוספת היא הטיה מכוונת מהממונים על המשטרה (תמיד, לא רק מהממשלה הנוכחית).

מי שנכח בהפגנות מספר על קהל גדול בצורה חסרת תקדים בדור הנוכחי. לא מצאתי בני שיחה שגם היו בהפגנה בעקבות סברה ושתילה.

מה שכן, אני חושב שהמחאה משחקת לידי השלטונות (שוב, אני לא מתכוון לממשלה הנוכחית בלבד) בכך שהיא לא תובעת שינוי מהותי ושידוד מערכות עמוק בניהול של המדינה.

כמו שכתבתי במקום אחר, לדעתי מה שישאר מהמחאה ההמונית הוא הרבה כלבים וחתולים בשם "צ'ה", ולא הרבה יותר מזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברור שיהיו צפרדעים, אבל אין דרך טובה יותר. רוב היזמים רוצים לבנות ולמכור במהירות כדי לשלם פחות ריבית לבנק, אבל יהיו גם כאלה שלא יעשו זאת.

בחוק הוד"לים כתוב שהבנייה חיבת להתחיל תוך 3.5 שנים (כלומר יבנו לפחות 20% ) . הרי קים סיכון שראש עיר יתנגד לתכנית וינקוט סחבת והתוכנית תבוטל כי לא עמדה בתנאי של 2.5 שנים כדבריך, או 3.5 שנים התחלת בניה כדבר החוק.

אני רוצה לתקן אותך. החוק מחייב תחילת עבודה תוך 3.5 שנים. זאת אומרת שהקבלן יוכל לקנות את השטח, ליישר אותו עם טרקטורים וזה אמור להספיק כדי שהשטח יישאר אצלו ושלו והוא יהיה זה שיקבע מתי ואם בכלל הוא יבנה את הדירות. (מדובר על 20% מהתשתית, ולא על 20% מהבניה)

כתבת קודם: חינוך חינם, רפואה חינם, שירותי רווחה הוגנים, ופיקוח על השוק

כן, חינוך חינם החל מגיל 3 חודשים נשמע לי הוגן. יודע מה? בוא נזרוק עצם ונגיד שזה תופס רק לגבי אלו שעובדים, מובטלים שלא מרצון, או נכים. אלה שבוחרים לא לעבוד לא יהנו מזה. יותר טוב מבחינתך?

אגב, במגזר של ש"ס הגנים הם כמעט בחינם וכבר היום אתה מממן אותם.

אגב, יש ילדים שיש להם קוצים בתחת ולא יכולים לשבת בתיכון וללמוד. האם צריך לחייב אותם? זה עינוי בשבילם.

אם אני זוכר נכון, יש לימודי חובה עד כיתה י'

בריאות- דורשים להגיע לתקן ה oecd .נניח שאצלנו יולדת שוהה בבית חולים 3 ימים ואילו בתקן הזה כתוב 7 ימים. האם צריך יותר מלהכפיל את כמות בתי\מחלקות היולדות כאשר שיעורי תמותת התינוקות אצלנו במצב עדיף על חלק מהארצות הנ"ל?

מה שצריך הוא לשפר המצב בפריפריה.

והנה עוד דוגמא איך כוונות טובות (הוספת 1000 תקנים למתמחים) גורמות בסוף נזק (מעט המתמחים שהולכים לפריפריה יעזבו למרכז. היכן שנפתחים תקנים חדשים).

העניין הוא שחסרים כל כך הרבה תקנים, גם במרכז וגם בפריפריה. בנוסף חלק מהבעיה היא השכר הנמוך שמשולם לרופאים (לפני שהם פותחים קליניקה עצמאית)

לגבי דיור ציבורי- ברור שצריך. כמה? זו הבעיה הגדולה. האם מגיע דיור ציבורי חינם במרכז הארץ לויקי כנפו שהיה לה בית ועבודה ופתחה בצעדת מחאה? הדיעות חלוקות.

שאלה מעולה. את זה אני אשאיר למומחים לקבוע כמה צריך ובאיזה פיזור. נשמע לי קצת מפגר לפזר את האוכלוסיה החלשה בפריפריה. ככה אתה רק מחליש את הפריפריה.

יש מעט שטחים פתוחים ליד ת"א אבל הרבה שטחים בגליל ובמיוחד בנגב. על מיעוט מהשטחים האלה ניתן לבנות דירות לכל העם ועוד הרוב ישאר פנוי. אין טעם לבנות כך כי אין עבודה, אבל אפשר להתחיל לבנות במקומות שהם בטווח נסיעה סביר מאיזור הג'ובים. מדוע כל ההרים מסביב לבית שמש חיבים להישאר לא מיושבים? אפשר לבנות על חלקם ואין בזה שום רע (חוץ מהירוקים הפנאטים).

נכון שיש הרבה שטחים בנגב (פחות מזה בגליל) - אבל השאלה היא שוב איפה אתה רוצה לחיות? האם במדינת בטון שכדי להנות קצת ממרחבים פתוחים צריך לנסוע לחו"ל, או במדינה שמשתדלת לאזן בין הדרישות. אכן בנייה רוויה יותר במרכזי הערים תיצור עומס גדול יותר על התשתיות, אבל אלה בעיות שנמצא להן פתרון כבר ברחבי העולם.

פרויקטי פינוי בינוי הם בעייתים. כדי שדייר יסכים לפינוי, מבטיחים לו דירה הרבה יותר טובה מהנוכחית. כדי שישתלם לקבלן להציע כך, העיריה מאשרת הרבה יותר דירות על אותו שטח. נוצרות בעיות של צפיפות (פקקי תנועה, אין חניה), ואם יש אסון (יורים סקאדים או שריפה) אי אפשר לעזור לדיירי הקומות הגבוהות.

ככל שיהיו יותר דירות בת"א, פחות אנשים ילכו לפריפריה הקרובה (יבנה, בית שמש, מודיעין). לדעתי עדיף שלא כולם יתרכזו בת"א.

ברור שעדיף, אבל בשביל למשוך את האנשים לפריפריה צריך להציע להם סביבת מחיה טובה יותר, אפשרויות תעסוקה, מערכת חינוך טובה, ותחבורה ציבורית יעילה. אני יכול לספר לך על חבר קרוב שעבר למודיעין לפני כמה שנים (וזה לא באמת פריפריה). הוא ואשתו עדיין עובדים באזור תל-אביב, כל יום הם מבלים שעה בפקק לכל כיוון, הדלק ואחזקת המכוניות עולה להם לא מעט כסף, ובאופן כללי הם לא חסכו מבחינת ההוצאה.

כרגיל, אני מגיב בכחול.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מי שעוסק בתחום הסלולר ובעיקר בכל מה שקשור לתחנות בסיס, יודע שזה בלתי אפשרי לבצע ספירה אמינה בדרך הזו.

("במקרה" במשך 4 שנים הייתי מעורב בפיתוח,יותר נכון הובלתי פיתוח של מוצר שבין היתר מטפל בניטור קיבולת תחנות הבסיס של כל המפעילות הסלולריות)

בכל מקרה, אני נכנס לקטנוניות של המספרים כי זו שיחת היום.

נמאס כבר לשמוע על זה, אפילו שי ודרור שאני מקשיב להם במשך שנים הפכו את התוכנית למניפסט שינאה לביבי נתניהו עם קצת פרסומות באמצע.

אין לנו כאן ויכוח שיש צורך בשינוי, אבל אי אפשר לבצע טיפול שורש ב900 תחומים במקביל.

מסכים שתחבורה ודיור הם דברים שחייבים להיות שזורים אחד בשני, אי אפשר לומר לאנשים לצאת לגור מחוץ לתל אביב בלי שיספקו תחבורה נורמלית.

תמיד אמרתי שרופאים, שוטרים(+כבאים) ומורים צריכים להרוויח את המשכורות הגבוהות במשק וגם כאן יש תזוזה בכל 3 הציבורים הללו .

בקשר לפרזיטים, אם מטפלים בפרזיטים אז לטפל בערבים לא פחות מהחרדים שלא לדבר על הבדואים.

לא יתכן שבדואים עם 7 נשים ו30 ילדים יוכל לחיות מקבצאות של 30 ילדים, לא לעבוד יום בחייו ועוד להשתלט על אדמות מדינה בנגב. אין כזה תרחיש !

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מירב ארלוזורוב, מהיום: http://www.themarker.com/news/tent-protest/1.679088

לקרוא ולהפנים. קיצוץ בבירוקרטיה - כן. ייעול המגזר הציבורי - כן. פירוק קרטלים - כן. חקירות הגבלים עסקיים - גם כן. פריצת מסגרת התקציב ושעבוד של כולנו וילדינו - לא. תשלומי העברה, דיור ציבורי בתל אביב, עצירת הפרטת תע"ש (מי המטומטם שחשב על זה לכל הרוחות?) - ממש לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אייל, אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובות שלך.

יש תזוזה בשכר ותנאי המורים?

תקרא את הרפורמות ותראה איך דופקים אותם עד העצם ולמעשה מורידים את שכרם.

את המספרים שפרסמו פרסמו על סמך תצ"א ותוכנה שסופרת ראשים. לא על סמך איכון טלפונים סלולאריים (שגם אם היו מנסים לעשות את זה היו למעשה סופרים גם את כל שלושת החיילים שנמצאים בקריה בשעה הזו, את כל מי שנמצא בעזריאלי ואת כל מי שגר באיזור).

אף אדם שפוי לא טוען שביבי יצר את הבעייה אלא שהבעייה נוצרה במשך שנים ע"י ממשלות ישראל לסוגיהן בשני העשורים האחרונים. פשוט כשאתה מנהל עסק זה לא משנה מי אשם. אתה המנהל ומחובתך לפתור את הבעיות או ללכת הביתה ולתת לבעלי העסק למצוא מי שכן יכול לפתור אותן. עכשיו בעלי העסק הם האזרחים ולכן אם הוא לא מסוגל אז שיפנה את מקומו (ואני דווקא חושב שהוא מסוגל אם יהיה מוכן לשלם את המחיר הפוליטי של אובדן מספר ציבורים שהולכים איתו בלי תלות במעשיו אלא רק כתלות בתשלומיו).

אני גם לא מסכים איתך שאי אפשר לטפל בהכל במקביל. דווקא הגיע הזמן שאחרי 60 שנים יפתחו את ספר התקציב, ינתחו צרכים ויקבעו משרדים ותקציבים לפי הצרכים האמיתיים ולא לפי מו"מ קואליציוני. אתה לא יכול לעשות טיפול לאוטו ולהגיד שאת המנוע שלא עובד נתקן אחר כך ועכשיו מספיק להחליף את הקלאץ'. אם תעשה את זה האוטו לא ייסע ולא עשית כלום.

פורסם

אני גם לא מסכים איתך שאי אפשר לטפל בהכל במקביל. דווקא הגיע הזמן שאחרי 60 שנים יפתחו את ספר התקציב, ינתחו צרכים ויקבעו משרדים ותקציבים לפי הצרכים האמיתיים ולא לפי מו"מ קואליציוני. אתה לא יכול לעשות טיפול לאוטו ולהגיד שאת המנוע שלא עובד נתקן אחר כך ועכשיו מספיק להחליף את הקלאץ'. אם תעשה את זה האוטו לא ייסע ולא עשית כלום.

ואיך תעשה את זה בלי לשנות את שיטת הבחירות? להזכירך, אגב, קדימה הייתה זו שנמנעה מלהצטרף לנתניהו בגלל משחקי יוקרה וכך מנעה קואליציה עם סדר יום אזרחי (בתחומי הקו הירוק).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תסתכל סביבך ותראה את המצב הכלכלי בעולם.

תבין שאם יפתחו דווקא עכשיו את כל הברזים, אנחנו נטבע כמו הכלכלות המובילות בעולם. (ארה"ב בגירעון עצום ודירוג האשראי שלה ירד, איטליה וספרד על סף פשיטת רגל)

צריך לנהוג באחריות, אל תשכח שגם אני נמצא ב"מעמד הביניים" , משלם כמחצית מהמשכורת שלי במיסים ישירים ועוד חלק במיסים עקיפים, אני לא רוצה שידפקו אותי, אבל אני מוכן לשלם מחיר מסויים כדי להחזיק את המדינה עם הראש מעל המים.

בקשר לקדימה אני מסכים עם רועי - עם כמה שאני מתעב את הציפור הלבנה, גם אני חשבתי שמן הראוי שמההתחלה יצטרפו לנתניהו ולעבודה ויקימו ממשלה שבאמת משקפת את רוב הציבור בארץ ולא ממשלה יחד עם החרדים שמגיעים לנפח כזה של מנדטים בניגוד לאחוז שלהם באוכלוסיה וזו בשל שיעור הצבעה של 100 אחוז ואפילו יותר (בדרכים לא דרכים) מול אחוז הצבעה נמוך משמעותית בקרב החילונים. יש כאן מלחמות אגו מהצד של קדימה והם לא מבינים שכמפלגה אין להם זכות קיום בצורה אחרת.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל,

אתה בכח גורר אותי לאן שאני לא רוצה ללכת אבל אני חייב להבין דבר אחד, לקרוא לראש הממשלה להתפטר זה לא טוב! זה מפלג!

זה מפלג????

תגיד לי, אתה התחלקת על כל השכל? :brickwall::bad-word::screwy::loco::agrue:

1986521_103.jpg

מי עשה את זה (רבין במדי אס אס) - אנחנו יודעים.

ומי אמר על מי "יודו-נאצים" אנחנו גם יודעים.

מי עשה את ה"סיזון" ורצח כאלף אנשי ימין, גם כן אנחנו יודעים.

להמשיך? כי יש עוד הרבה.

לעצם הענין (ההפגנות), כפי שאמרתי בהודעתי הקודמת: אין ספק שהבעיה אמיתית, אבל ספק רב אם מובילי ההפגנות באמת מעוניינים לפתור אותה - וזה כל הענין.

דני

• תוכן חדש...