Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך היית מעדיף לשלם את החניה שלך?

אלעד הנהג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ישנם היום מספר דרכים לשלם על מקום החניה בכחול לבן.

איך אתם הייתם מעדיפים לשלם ?

1.באמצעות כרטיס חניה נטען למשל איזי פארק.

2.באמצעות תשלום ע"י הפלאפון למשל פנגו.

3.בשיטה הרגילה ע"י דף כרטיס חניה או תשלום במטבעות במדחן.

לי פשוט נמאס מהשיטה הרגילה ואני מתלבט אם לעבור לשיטות 1 או 2

מה אתם חושבים או עושים.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני משתמש בפנגו. עובד לא רע ממס' הפעמים בהן נאלצתי להשתמש בזה. אפילו עצרתי לרגע איזה פקח שייבדוק אם לאחר הזנת מס' הרכב שלי באמת מופיע חיווי על כך שנעשה שימוש בפנגו ומה פרק הזמן שנותר לחניה.

יהיה נחמד אם הם ירימו אפליקציה ל iOS/Android/Symbian המאפשרת login מאובטח ובחירת עיר החניה מרשימה, כמו-כן גם יכולות ניהול חשבון. עשוי לחסוך את הצורך כל פעם לחייג ולהתעמת ווקאלית עם המערכת לזיהוי אוטומאטי של העיר.

אציין רק שרצוי לוודא את תעריפי ומשך הזמן המותרים פר הפעלה (משתנה בין עיר לעיר), בכדי שלא תהינה הפתעות.

ברמת העקרון ישנו שירות ב SMS המתריע על כך שזמן החניה עומד להסתיים, אך הוא כן כרוך בתשלום חודשי קבוע של כחמישה ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

pango.jpg

אתה משלם דרך כרטיס אשראי -> מפעיל דרך הסלולארי או המחשב.

לדעתי זו השיטה הכי נוחה (אין דמי מנוי, אתה לא צריך להטעין את זה, אתה לא צריך לחפש קיוסק או חנות או WHATEVER) והכי חשוב: אתה משלם בדיוק על הזמן שאתה חונה (כמו איזיפארק, אבל ללא כל הסיפור של טעינה וכו' - וגם אין סיכוי שזה יגנב או יאבד).

כמו כן, אין צורך בהצמדה של פתקית לחלון או כל דבר אחר. פשוט תפעיל את השירות, תחנה ולך...

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמש בפנגו.

נוח ויעיל, המערכת מזהה אצלי תמיד את שם העיר במכה ראשונה. לא נתקלתי בבעיות. (אולי זה הקול הסמכותי :lol: )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנגו זה נוח, הבעיה העיקרית עם זה היא שבנוסף לעלות החניה לפי הזמן, גם משלמים כמה גרושים לחברת הסלולר על כל הפעלה/סיום.

כרטיסי נייר - כבר לא יהיו תקפים (לפחות בת"א) עוד כמה חודשים, משנים את חוקי העזר. יאללה, למוזיאון.

איזיפארק - משתמש בו בת"א, כי קניתי בזמנו בנק שעות אדיר שיספיק לי עד גיל העמידה.

הסוללה שלו אוהבת להיגמר מהר (והיא יקרה! יותר מהחניה!) אז קימבנתי לו סוללה של טלפון אלחוטי...

מדחן - צריך לנחש מראש כמה זמן תחנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השתמשתי באיזי פארק עד שנגמרה הסוללה. מאז אני משתמש בפנגו ומרוצה מהם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדחן - צריך לנחש מראש כמה זמן תחנה.

מקסימום אתה משאיר כמה גרושים לזה שאחריך.

לפני הפנגו יצא לי כמה פעמים לחנות ליד מדחן (בעיקר בפ"ת) ולראות שנשארה עוד איזו חצי שעה.

זו הרגשה ממש טובה. כמו לזכות בלוטו:lol:

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש רק בפנגו, רק הבעיה היא שלפעמים אשתי שוכחת לכבות אותו אז אני מפסיד קצת כסף. מאז אני משגע אותה אם היא כבר כיבתה את החניה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על פנגו.

הכי נוח שיש.

בעבר לפי מה שהבנתי הייתה אפשרות להפעיל חניה דרך האינטרנט כך שאתה פשוט נכנס דרך הסמארטפון לאתר ומפעיל אותה.

אני חושב שביטלו את זה כי לא מצאתי אפשרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנגו. גם אני לא הצלחתי להפעיל את החניה דרך האתר שלהם.

כבר נכוויתי מהאיזיפארק (הדגמים הישנים), כשבאמצע פגישה נגמרו שלוש שעות החניה המותרות ולא יכלתי ללכת לאפס אותו. תהיתם פעם איך מתחלקות הרשויות השונות בכספים שהגיעו מטעינת מכשירי האיזיפארק?

אני משתמש בפנגו. עובד לא רע ממס' הפעמים בהן נאלצתי להשתמש בזה. אפילו עצרתי לרגע איזה פקח שייבדוק אם לאחר הזנת מס' הרכב שלי באמת מופיע חיווי על כך שנעשה שימוש בפנגו ומה פרק הזמן שנותר לחניה.

יהיה נחמד אם הם ירימו אפליקציה ל iOS/Android/Symbian המאפשרת login מאובטח ובחירת עיר החניה מרשימה, כמו-כן גם יכולות ניהול חשבון. עשוי לחסוך את הצורך כל פעם לחייג ולהתעמת ווקאלית עם המערכת לזיהוי אוטומאטי של העיר.

...

יש אפליקציה לאנדרואיד בשם PandroidIL שמתאימה למאפיינים שציינת. בחירת העיר נעשית לפי רשימה או GPS, מקבלים תזכורות, ניתן לנהל מספר רכבים שונים ושאר ירקות. האפליקציה פועלת על ידי שליחת SMS למערכת של פנגו. אני לא יכול להעיד על טיב האפליקציה - ברגע שניסיתי לשלם בעזרתה קיבלתי חזרה SMS מהמפעילה הסלולרית שאני חסום לשירותים כאלו. העדפתי לוותר על הגימיק ולא לנהל עוד שיחה עם מיטל מחברת פלאפון :-).

בנוגע לזיהוי הקולי, אם אתה חונה בעיקר בעיר אחת, תוכל להגדיר אותה כעיר ברירת המחדל שלך, וכדי לחנות בה תצטרך ללחוץ רק על '1', מבלי לציין את העיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמש בעיקר באיזיפאק. אה, פארק.

הכל טוב ויפה, עד שאתה שוכח להטעין אותו\משאיר אותו בבית משום מה.

כשזה קרה לי (שלבי מכירת המאזדיינת), פשוט התחברתי מהסלולארי לפאנגו באינטרנט... טוב לדעתי כגיבוי לאיזיפאק. שיט, פארק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בסלופארק.. לא רואה הבדל בין זה לבין פנגו..

נוח מהיר ואפילו מודיעים לי מתי נגמר בהודעה וזה הציל אותי כמה פעמים כי שכחתי xD

2017 Citroen C3 Shine

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...