Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח להצעות שעומדות בפני שניתן יהיה לקנות (להזמין מאיבי כמובן בלי מכס) קבל RCA בודד שנחשב לדי טוב,לא מחפש עכשיו קבלים ב 500 ש"ח ,רק מחפש משהו טוב ושיעביר לי כמה שפחות רעשים.

ראיתי ממליצים על קנו,אשמח לשמוע עליו,כולל מחיר.

תודה.

Scan Speak

פורסם

הקנו קריסטל טובים ובמחיר טוב

http://cgi.ebay.com/KnuKonceptz-Twisted-Pair-2-Channel-Smoke-RCA-Cable-20ft-/390325519410?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae136c432

כבל נוסף הוא הרוקפורד RFIT

http://cgi.ebay.com/ROCKFORD-FOSGATE-RFIT-20-20-Ft-RCA-twisted-signal-Cable-/230635320698?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b2efb57a

שים לב שהגדלים 20FT = 6 מטר

אתה יכול לקבל מחיר זול יותר לדגמים יותר קצרים.

למשל 17-16 FT

פורסם

היי דן.

אז הגעת למסקנה שהכבל RCA שלך תקול.איך?

בשביל מה אתה צריך 6 מטר? לי יש וולוו די ארוכה ולי מספיק 4-4.5 מטר.

פורסם

אכן הרצתי כבל נוסף באוויר והרב נעלם אך עדיין היה מעט וזה לא כזה מפריע לי כבר.

בכל מקרה לא ממש אכפת לי אם זה 1.5 או 6 מטר,תודה לכולם אני כנראה אזמין את הקנו.

Scan Speak

פורסם

היום ניסיתי עוד פעם אחרונה לפני שאני מזמין את הקנו לעשות עוד משהו שלא ניסיתי עם ה RCA שלי כרגע,מה שעשיתי זה:

מכיוון שיש לי RCA בניה עצמית ואין ימין שמאל שם אז כל הזמן אחד מהם היה מסומן כ LEFT ו RIGHT והיום סתם בשביל לנסות הפכתי אותם(כולל ב HU) ולשם שינוי פתאום הרעש נעלם כמו עם ה RCA שניסיתי אז הקצר...פשוט לא האמנתי איך זה קרה.

מישהו יכול להסביר לי אולי?

כשאני מחזיר את זה עם הימין\שמאל שהיה לי מאז ומתמיד יש רעש וכשאני מחליף אותם פתאום זה נעלם בהרבה.:roll:

Scan Speak

• תוכן חדש...